10 bästa VPN: er för Torrenting: Testat för säker, anonym P2P 2020


Det finns en hel del falsk information om vad du behöver i ett VPN för torrent, så Att hitta en bra tjänst är inte lätt.

Vissa VPN: er håller - och till och med läcker - loggar, och andra är för långsamma för P2P-fildelning. Många VPN: er (som Hola) förbjud all P2P-trafik.

Vi testade mer än 300 leverantörer för att hitta de bästa VPN: n för torrenting. Våra rekommendationer ger fullt P2P-stöd, såväl som hastigheter och säkerhet du behöver för smidig, säker torrenting - även med regerings- eller ISP-störningar.

Även om vi inte tillåter olaglig aktivitet, vill vi att du ska vara säker medan du torrent. Vi sökte efter starka loggböcker och pro-P2P-policy, testat för höga hastigheter och rankade VPN: er baserat utanför 14-Eyes jurisdiktion mer högt.

Vår bästa rekommendation är ExpressVPN.

Ett råd - bara torrent med hjälp av ett av våra rekommenderade VPN: er. Det är det enda sättet att se till att du är skyddad från ISP-spionering, bandbreddstrottling och hackare och att andra torrentrar inte kan se din riktiga IP-adress.

För mer information om hur vi testade och rankade dessa VPN: er, klicka här.

Behöver du en genväg? Här är en snabb sammanfattning av de högst rankade VPN: erna för torrenting:

  1. ExpressVPN - den snabbaste VPN-enheten för torrentering har skottbeständig säkerhet och funktioner
  2. NordVPN - obefläckad sekretess och en speciell serverflik gör detta VPN till ett utmärkt P2P-val
  3. Cyberghost - användarvänlig VPN med en inbyggd torrentprofil
  4. Surfshark - obegränsade samtidiga anslutningar är idealiska för torrentrar med flera enheter
  5. PrivateVPN - Budgetvänligt VPN med P2P-stöd
 • VPN-funktioner snabb jämförelsetabell
 • Hur vi rankade & Jämfört dessa VPN: er

De bästa VPN: erna för Torrenting 2020 - Recenserad & jämfört

1. ExpressVPN

Den bästa VPN-enheten för torrenting - säkert, funktionspaket och snabbt

ExpressVPN-enheter

 • Enkel att använda gränssnittet med komplett P2P-stöd, kill switch och split tunneling
 • Obegränsad bandbredd med upp till 5 samtidiga anslutningar
 • P2P-trafikstöd: Alla servrar
 • Dataloggning: Strikt policy för icke-loggar
 • Tillgänglig på: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, BlackBerry, routrar, Raspberry Pi, Chrome, Firefox, Safari, PlayStation, Xbox, Apple TV, Nintendo Switch, Amazon Fire TV, Samsung Smart TV, Roku, Chromecast, Nvidia Shield
 • Strömning: Netflix, Hulu, BBC, DAZN, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV
 • Hamnspedition: Ja

ExpressVPN har ett rykte för genomgående höga hastigheter. Det erbjuder obegränsad bandbredd och fullt P2P-stöd på över 3000 servrar.

Du kan välja en server manuellt i vilken som helst av 160 serverplatser, eller använd Smart Location för att ansluta till den närmaste servern med de högsta hastigheterna.

ExpressVPN erbjuder obefläckad säkerhet. Dess baserat på Brittiska Jungfruöarna långt borta från fjorton ögon som spionerar. Detta plus ExpressVPN: er noll-loggaranti, gör det till ett uppenbart val om sekretess är din högsta prioritet när du torrenterar (tips: det borde vara).

10 bästa VPN: er för Torrenting: Testat för säker, anonym P2P 2020

ExpressVPN skyddar dig med skottsäker AES-256-kryptering med perfekt framåt-sekretess, garanterar att dina delade filer förblir helt säkra. Du får också en Nätverkslås inställning, som är ExpressVPN: s anslutning dödsbrytare. Detta förhindrar att din riktiga IP-adress läcker om din anslutning tappas. De OpenVPN protokollet levereras som standard på alla appar.

ExpressVPN erbjuder också split tunneling. Med den här funktionen kan du anpassa appen för att kryptera bara din P2P-trafik och vitlista annan trafik som spel eller surfning.

Vi testade ExpressVPN med olika torrentprogram, inklusive uTorrent, BitTorrent och Deluge. Det fungerade felfritt utan ytterligare installation. Flödespolitiken framgår också tydligt på webbplatsen.

10 bästa VPN: er för Torrenting: Testat för säker, anonym P2P 2020

ExpressVPN stöder också Bitcoin-betalningar, så du är täckt om du vill ha högre anonymitet medan du torrent.

De intuitiva appar kommer sannolikt inte att ge dig några problem, men hjälp är lätt tillgängligt via 24/7 livechatsupport om du behöver det.

Använd inte ExpressVPN om:

Du letar efter en VPN-budget. ExpressVPN är lite dyrare än andra tjänster, men det är värt det för de bästa hastigheterna och säkerheten samtidigt som det strömmar. Dessutom kan du få tre månader gratis när du köper en 1-årsplan.

Även om ExpressVPN inte har en kostnadsfri provperiod kan du göra det prova själv på upp till tre enheter med 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Glöm inte att leta efter aktiva ExpressVPN-kuponger - Vi är glada att visa dig de bästa erbjudandena, uppdaterade dagligen.

Prova ExpressVPN nu!

Ta en titt på vad våra läsare och verkliga användare säger om ExpressVPN.

2. NordVPN

Fläckfri integritet och en speciell P2P-flik med tusentals servrar

NordVPN

 • P2P-trafikstöd: Ja; 4 700+ dedikerade P2P-servrar
 • Dataloggning: Strikt policy för icke-loggar
 • Tillgänglig på: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, BlackBerry, routrar, Raspberry Pi, Android TV, Chrome, Firefox
 • Strömning: Netflix, Hulu, BBC, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV
 • Hamnspedition: Nej

Expertsäkerhet för strömning behöver inte komma till ett pris. Om du letar efter den bästa kombinationen mellan kostnad och kvalitet, leta inte längre än NordVPN.

Ultrasäkra NordVPN-erbjudanden stark 256-bitars kryptering och OpenVPN för stationära appar. Det inkluderar CyberSec för fullt läckskydd och adblockering.

NordVPN är baserat i sekretessvänligt Panama och verkar under a snäv loggningspolicy, så dina data är säkert dolda för alla - inklusive VPN-tjänsten själv.

10 bästa VPN: er för Torrenting: Testat för säker, anonym P2P 2020

Det ger mer än 4 700 specialiserade P2P-servrar utformad för säker fildelning med maximal hastighet. De är lätt åtkomliga från dedikerad meny i VPN-appen, där du också hittar servrar med dubbelkryptering och Onion via VPN-inställningar.

NordVPN stöder öppet P2P-trafik.

10 bästa VPN: er för Torrenting: Testat för säker, anonym P2P 2020

Förutom obegränsad data och bandbredd inkluderar NordVPN två olika kill-switchar - en för hela din anslutning, och en annan för specifika program. Detta låter dig konfigurera NordVPN med din torrentklient så endast P2P-trafik är blockerad om din anslutning minskar.

Avancerade BitTorrent-användare drar också nytta av SOCKS5 proxyer ingår i varje NordVPN-prenumeration. Dessa proxyservrar har inte fullständig kryptering, de ger extra säkerhet och kan till och med öka dina hastigheter för en säker, anonym torrentupplevelse.

Att använda NordVPN tillsammans med din torrentklient är lika enkelt som att starta VPN-appen, men du kan alltid få hjälp i realtid 24 timmar om dygnet. Live chat är tillgänglig.

Använd inte NordVPN om:

Du vill betala med PayPal. Tyvärr har NordVPN flyttat bort från den här plattformen nyligen, men säkra betalningar är fortfarande möjliga via Bitcoin och andra kryptokurser.

Oavsett om det surfar, bingrar Netflix, eller torrenting, har NordVPN hastigheter, säkerhet och stöd för att få det att hända. Tro inte bara hype - se vad det handlar om på upp till sex enheter med en 30-dagars återbetalningsgaranti.

NordVPN genomför också regelbundna bra erbjudanden på sina planer. Ta en titt på de senaste NordVPN-kupongkoderna och spara lite pengar på ditt prenumeration.

Prova NordVPN nu!

Allt detta är varför NordVPN är så populär på Reddit. Läs vår fullständiga recension av NordVPN för att ta reda på mer.

3. CyberGhost

Användarvänlig VPN med en intuitiv torrentprofil

10 bästa VPN: er för Torrenting: Testat för säker, anonym P2P 2020

 • P2P-trafikstöd: Ja; dedikerad profil som visar antal servrar och avstånd
 • Dataloggning: Strikt policy för icke-loggar
 • Tillgänglig på: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, routrar, Raspberry Pi, Chrome
 • Strömning: Netflix, Hulu, BBC, DAZN, HBO GO, Amazon Prime Video, Sky Go
 • Hamnspedition: Nej

CyberGhost handlar om användarvänlighet och skydd på översta hyllorna medan jag torrent. Dess baserat i sekretessvänligt Rumänien och har en noll-loggaranti i sekretesspolicyn.

bestvpnsfortorrents cyberghost 1

Apps-funktionen enkla menyer med enkel åtkomst till en dedikerad P2P-profil. Den visar länder med P2P-aktiverade servrar och anger avståndet från platsen för din IP-adress, antalet aktiva användare och den aktuella serverbelastningen.

CyberGhost skyddar dig med okrakbar AES-256-kryptering. Protokollsupport spänner från branschens favorit OpenVPN till IKEv2 och L2TP, med enkel växling direkt från appen.

CyberGhosts säkerhet inkluderar a dödsbrytare för att säkra din P2P-trafik om din anslutning minskar. Det inkluderar också DNS- och IPv6-läckeskydd. Inföding reklamblockerare och skydd mot skadlig kod försvara din enhet mot skadliga annonser på torrentklienter.

Medan CyberGhost inte är så snabbt som NordVPN eller ExpressVPN, erbjuder det fortfarande höga hastigheter och obegränsad bandbredd för snabb, buffertfri strömning.

CyberGhost står öppet bakom (laglig) torrenting. Från bloggartiklar och informativa handledning till listning av P2P-support som en av dess huvudfunktioner, du vet att det här VPN är fast om sin inställning till torrenter.

bestvpnsfortorrents cyberghost 2

Du kan också räkna med CyberGhost's support för livechatt för att lösa frågor eller frågor. Denna VPN accepterar Bitcoin-betalningar.

Använd inte CyberGhost om:

Du behöver en VPN som fungerar i Kina. CyberGhost kan för närvarande inte kringgå Kinas stora brandvägg.

Med 7 samtidiga anslutningar, en 24-timmars rättegång, och 45-dagars återbetalningsgaranti, CyberGhost ger dig många alternativ för riskfria tester.

Prova CyberGhost nu!

Se vad riktiga användare säger i sina recensioner.

4. Surfshark

Obegränsade samtidiga anslutningar är idealiska för användare av flera enheter

Surfshark-enheter

 • P2P-trafikstöd: Alla servrar
 • Dataloggning: Strikt policy för icke-loggar
 • Tillgänglig på: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, routrar, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV
 • Strömning: Netflix, Hulu, BBC, HBO GO, Amazon Prime Video, ESPN
 • Hamnspedition: Nej

Surfshark driver a snabbt och pålitligt servernätverk med 1041+ servrar i 61+ länder. P2P-trafik är tillåten för alla, så du kan förvänta dig problemfri strömning.

Surfsharks sekretesspolicy garanterar en noll-loggaranti. Som ExpressVPN, Surfshark är registrerat på Brittiska Jungfruöarna, med en perfekt rekord för integritet hittills.

bestvpnsfortorrents surfshark 1Medan du kan torrent på vilken server som helst, kommer programvaran ibland att omdirigera dig till Nederländerna eller Kanada. Det görs automatiskt, och din säkra torrenting / surfning kommer inte att avbrytas.

bestvpnsfortorrents surfshark 2AES-256-kryptering, OpenVPN-stöd och en kill-switch komplett Surfsharks utmärkta säkerhet. Extra funktioner inkluderar split tunneling, skydd mot skadlig kod, och en annonsblockerare.

Surfshark erbjuder också en bra (och sällsynt) förmåner: obegränsade samtidiga anslutningar. Det här är perfekt om du har flera enheter eller behöver ett VPN för familj och vänner.

Du kan lita på Surfshark's 24/7 livechatsupport för snabba och användbara svar på dina frågor.

Använd inte Surfshark om:

Du måste installera ett VPN på din router. Surfshark har ingen dedikerad router-app.

Sammantaget är Surfshark en rimligt VPN med mycket kraft. Se hur snabbt och säkert det är på så många enheter du vill - du omfattas av en 30-dagars återbetalningsperiod.

Prova Surfshark nu!

Läs vår fullständiga Surfshark-recension för mer information.

5. PrivatVPN

Det bästa budgetvänliga VPN med P2P-stöd

PrivateVPN-enheter

 • P2P-trafikstöd: Alla servrar
 • Dataloggning: Strikt policy för icke-loggar
 • Tillgänglig på: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, routrar
 • Strömning: Netflix, Hulu, BBC, HBO GO, Amazon Prime Video
 • Hamnspedition: Ja

PrivateVPN erbjuder 150 P2P-vänliga servrar i 60 länder, vilket garanterar säkra anslutningar för strömning. PrivateVPN använder OpenVPN och  stark 256-bitars kryptering.

PrivateVPN är baserat i Sverige, ett 14-Eyes Alliance-land - ett potentiellt problem för vissa torrenters. Men Sverige är känt för sina starka sekretesslagar, så PrivateVPN garanterar a snäv nollloggningstjänst.

bestvpnsfortorrents privatevpn 1För extra anonymitet kan du betala för PrivateVPN direkt med Bitcoin.

Dina strömmande sessioner är säkrade med en anslutning dödsbrytare, DNS-läckskydd, och IPv6 läckageskydd.

PrivateVPN är öppen för sitt P2P-stöd - bra nyheter för BitTorrent-fans. Servrar i Sverige - det land som The Pirate Bay kommer från - är i allmänhet rekommenderas för strömning.

bestvpnsfortorrents privatevpn 2

Du kan lita på PrivateVPN: s smidiga och väl utformade appar för problemfri strömning. Om du har några frågor eller problem finns det 24/7 livechatsupport för all hjälp du behöver.

Använd inte PrivateVPN om:

Du behöver ett stort urval av servrar. PrivateVPN erbjuder ett pålitligt nätverk med global täckning, men du får inte för många alternativ per land.

PrivateVPN är ett prisvärt val för säker, snabb torrenting. Ta inte bara vårt ord för det - testa PrivateVPN själv på upp till 6 enheter med en 30-dagars återbetalningsgaranti!

Prova PrivateVPN nu!

Se varför användare är så nöjda med PrivateVPN.

6. IPVanish

Snygg, snabb och säker

IPVanish-enheter

 • Dedikerad torrentprofil: Nej
 • Dataloggning: Strikt policy för icke-loggar
 • Tillgänglig på: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Windows Phone, routrar, Chromebook, Amazon Fire TV
 • Strömning: Netflix, BBC iPlayer
 • Hamnspedition: Nej

IPVanish ser bra ut, fungerar bra och är populär bland Kodi-användare. Våra test visade att det är bra för säker, privat torrenting eftersom det håller noll användarloggar och levererar stora hastigheter på dess 1 300 tillgängliga servrar.

bestvpnsfortorrents ipvanish 1P2P-trafik är tillåten på alla servrar.

bestvpnsfortorrents ipvanish 2Tänk på att IPVanish är baserat i USA. Det finns två sidor till detta - du behöver inte oroa dig för obligatoriska lagar om datalagring, men copyright-troll kan (i teorin) nå dig lättare och slå dig med ett falskt DMCA-krav om du är bosatt i USA. Fortfarande borde detta inte vara ett problem IPVanish har varit helt loggfritt sedan 2014, garanterar de högsta integritetsnormerna.

IPVanish erbjuder 256-bitars kryptering och OpenVPN-stöd. Dessutom får du 24/7 support, SOCKS5 proxyer, och läckagesäker prestanda tack vare a anslutning dödsbrytare.

Använd inte IPVanish om:

Du behöver ett VPN med starka streamingfunktioner. Medan IPVanish låter dig titta på amerikanska Netflix och BBC iPlayer, kämpar den med andra streamingtjänster som Hulu och Amazon Prime.

Med upp till 10 anslutningar, IPVanish är bra för familjer. Testa det med 7-dagars återbetalningsgaranti.

Prova IPVanish nu!

Läs om IPVanish användarrecensioner här.

7. Privat Internet-åtkomst (PIA)

Bra torrenting funktioner för fickbyte

Privata enheter för Internet-åtkomst

 • Dedikerad torrentprofil: Nej
 • Dataloggning: Strikt policy för icke-loggar
 • Tillgänglig på: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, routrar, Chrome, Firefox
 • Strömning: Netflix
 • Hamnspedition: Ja

Privat internetuppkoppling är en prisvärt alternativ för BitTorrent-fans på en budget.

Det ger AES-256-kryptering och OpenVPN-stöd, och a beprövad policy för ingen loggning.

bestvpnsfortorrents pia 1

PIA: s 3 000+ bara metallservrar är spridda över 32 länder. Hastigheter kan vara skakiga, särskilt på trånga servrar.

PIA föredrar att stanna under radaren, undvika för många omnämnanden av P2P på webbplatsen. Detta är förståeligt - PIA är en USA-baserad VPN. Men vår strömmande erfarenhet med PIA var tillfredsställande.

bestvpnsfortorrents pia 2

PIA är välutrustat med en dödsbrytare, DNS-läcksskydd och MACE vilket ger adblocking och skadlig programvara. SOCKS5 proxyer ge ännu snabbare strömningshastigheter. PIA erbjuder också port vidarebefordran för optimerad torrenting.

Använd inte PIA om:

 • Du letar efter utöver kundtjänst.
 • Du behöver en VPN-kompatibel med alla strömningstjänster.

Allt som allt, PIA erbjuder en fantastisk service för dess kostnader. Du kan betala med Bitcoin för ökad anonymitet. Prova på det upp till 10 enheter, riskfri tack vare 7-dagars återbetalningsgaranti.

Prova PIA nu!

För mer information om denna budgettjänst med premiumfunktioner, se vad experter och användare säger i sina recensioner!

8. BTGuard

Designad med torrenter i åtanke

10 bästa VPN: er för Torrenting: Testat för säker, anonym P2P 2020

 • Dedikerad torrentprofil: Nej
 • Dataloggning: Strikt policy för icke-loggar
 • Tillgänglig på: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, routrar, Chrome
 • Strömning: Avlägsnar inte några populära streamingplattformar

BTGuard är en nedskalad tjänst med tre serverländer: Kanada, Singapore och Nederländerna. Men nätverket sprids anständigt, tillhandahåller stora torrenting hastigheter.

BTGuard tillhandahåller fast kryptering med OpenVPN-protokoll. Det stöder PPTP. den loggar inte din anslutning och bandbredd.

bestvpnsfortorrents btguard 1

Integritetsälskare bör veta att BTGuard är registrerat i Kanada, inom Fourteen-Eyes jurisdiktion.

BTGuard arbetade felfritt med flera torrentklienter i våra tester.

bestvpnsfortorrents btguard 2

Tack vare dess övergripande problemfri prestanda, BTGuard förtjänar en plats i våra torrenting VPN-ranking. Men med bara en tillåten anslutning per konto och ingen gratis rättegång eller återbetalningsgaranti, det är långt ifrån flexibelt.

Använd inte BTGuard om:

Du letar efter en användarvänlig VPN. BTGuard har inget eget gränssnitt och en komplicerad installation jämfört med andra leverantörer på denna lista.

Är BTGuard värt det? I slutändan är det beroende på dina behov. Ge det här VPN-skottet om du huvudsakligen är intresserad av säker torrenting.

Prova BTGuard nu!

Kolla in våra expert- och användarrecensioner.

9. VyprVPN

Mångsidig prissättning och snabba strömningshastigheter

VyprVPN-enheter

 • Dedikerad torrentprofil: Nej
 • Dataloggning: Strikt policy för icke-loggar
 • Tillgänglig på: Windows, macOS, Android, iOS, routrar, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox
 • Strömning: Netflix, Hulu, BBC
 • Hamnspedition: Ja

VyprVPN erbjuder intuitiva appar, 256-bitars kryptering, flera protokoll (Inklusive OpenVPN) och DNS med nollkännedom.

Det fungerar 700+ egenägda servrar på över 70 platser, som alla tillåter strömtrafik.

bestvpnsfortorrents vyprvpn 1

Denna VPN är utmärkt för privatlivet. Den har en verklig loggpolicy.

bestvpnsfortorrents vyprvpn 2Även om VyprVPN verkar utanför Schweiz är moderbolaget (Golden Frog) baserat i USA. De ser allvar med DMCA-förfrågningar och ditt VyprVPN-konto kan stängas av om du har hämtat ner upphovsrättsskyddat innehåll.

bestvpnsfortorrents vyprvpn 3

Detta är inte ett integritetsbrott, som VyprVPN lämnar inte ut någon användarspecifik information.

Använd inte VyprVPN om:

Du är ute efter en billig kortsiktig VPN. VyprVPN har några bra ettårsavtal, men dess månatliga planer är relativt dyra.

Så länge du håller dig till laglig strömning (du borde), hittar du en snabb och säker tjänst i VyprVPN. Testa det på tre (Standard) eller fem (Premium) enheter med en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Prova VyprVPN nu!

För mer information, kolla vad användare säger om VyprVPN i sina recensioner.

10. ZenMate

En bra balans mellan hastighet och säkerhet med P2P-stöd

Zenmate-enheter-1024x768_optimized

 • Dedikerad torrentprofil: Nej
 • Dataloggning: Strikt policy för icke-loggar
 • Tillgänglig på: Windows, macOS, Android, iOS, Chrome, Firefox, Opera
 • Strömning: Netflix
 • Hamnspedition: Nej

ZenMate tillåter P2P-anslutningar på sin 290+ servrar i 30 länder.bestvpnsfortorrents zenmate 1

ZenMate är lätt att använda. Kombinationen av AES-256-kryptering och den OpenVPN-protokoll ger branschstandard säkerhet.

När det gäller integritet - ZenMate loggar inte in någon identifierbar information från sin tjänst.

bestvpnsfortorrents zenmate 2Du får också viktiga funktioner för extra skydd - nämligen, DNS-läckskydd och a dödsbrytare (endast för Windows).

ZenMate kan vara bättre på kundsupport. Vi vill se livechatt i framtiden, men även med dess biljettsystem behöver du inte vänta länge på ett svar.

Använd inte ZenMate om:

Du vill ha en VPN för strömning på macOS. Medan ZenMate har en inbyggd Mac-app, saknas säkerhetsinformationen (kill switch, DNS-läcksskydd)

ZenMate har gott om värde för BitTorrent-användare. Prova själv riskfri med a en veckors rättegång, en månaders återbetalningsgaranti, och upp till fem enhetsanslutningar.

Prova ZenMate nu!

Hitta värdefull information från expert- och användarrecensioner här.

VPN-funktionsjämförelse

VPN Pengar tillbaka garanti Samtidiga anslutningar P2P-stöd Baserat i Vidarebefordran av hamnar
ExpressVPN 30 dagar 5 Alla servrar Brittiska Jungfruöarna Ja
NordVPN 30 dagar 6 Dedikerade servrar Panama Nej
Cyberghost 45 dagar 7 Dedikerade servrar rumänien Nej
Surfshark 30 dagar Obegränsat Alla servrar Brittiska Jungfruöarna Nej
PrivateVPN 30 dagar 6 Alla servrar Sverige Ja
IPVanish 7 dagar 10 Alla servrar Förenta staterna Nej
Privat internetuppkoppling 7 dagar 10 Alla servrar Förenta staterna Ja
BTGuard - 1 Alla servrar kanada -
VyprVPN 7 dagar 5 Alla servrar schweiz Ja
ZenMate 30 dagar 5 Alla servrar Tyskland Nej

Hur vi rankade & Jämfört dessa VPN: er

I vår sökning efter de bästa torrenterande VPN: erna fokuserade vi på:

 • Ingen loggningspolicy
 • Jurisdiktion
 • Hastighet
 • P2P-stöd
 • Användbara torrentfunktioner

De bästa VPN: n för torrenter matchar alla våra kriterier. Torrenting kräver en VPN-leverantör som levererar utmärkta prestanda med robust säkerhet och full sekretess.

Vi övervägde också servervariation, användarvänlighet, kundsupport, övergripande kompatibilitet, protokollsupport och mer.

Nedan hittar du en fördjupad förklaring av de viktigaste kategorierna.

Strikt ingen loggningspolicy

EN verifierad policy för icke-loggar bör vara en av dina främsta prioriteringar, oavsett vad du behöver av ditt VPN. Torrenting är ett område där detta är ett måste.

Även om en VPN-leverantör erbjuder stark kryptering för att skydda dig från hackare, dina data kan fortfarande äventyras om informationen om din anslutning och / eller surfvanor lagras. VPN med beprövade policyer utan loggar samlar aldrig in dessa känsliga detaljer. Även om de fick en juridisk begäran om att lämna ut information, de skulle inte ha något att dela.

Kort sagt, du behöver en VPN-tjänst som garanterar noll-loggning i dess integritetspolicy.

Jurisdiktion

Helst vill du ha en stormande VPN som verkar från ett land utan omfattande övervakning eller invasiva lagar om integritet. Detta betyder i allmänhet att undvika leverantörer i en Fem / nio / fjorton ögon land, även om det finns några undantag.

I mycket enkla termer, Fem Ögonövervakningsallians är ett spionnätverk mellan Australien, Kanada, Nya Zeeland, Storbritannien och USA. Danmark, Frankrike, Norge och Nederländerna ansluter sig till dem för att bilda Nio ögon. De Fjorton ögon inkluderar också Belgien, Tyskland, Italien, Spanien och Sverige.

Om en VPN är inom de fjorton ögonen kan lagrade data delas med övervakningsgrupper. Det är därför de flesta integritetsinriktade tjänster registreras på avlägsna platser som Panama eller de brittiska Jungfruöarna.

Hög hastighet

Torrenting är en bandbreddstung aktivitet där en snabbare anslutning alltid lönar sig. När du använder ett VPN dirigeras din trafik via en extra server, vilket kan påverka din hastighet.

Normalt saknar VPN: er; nyckeln är att göra denna skillnad så liten som möjligt. Med snabba VPN-tjänster som ExpressVPN kommer du knappt att märka en förändring i kvaliteten på din anslutning.

En VPN kan förbättra din totala hastighet. Om till exempel din Internetleverantör stryker din bandbredd, kan gömning och kryptering av din trafik ge dig en snabbare anslutning.

P2P-stöd

Perfekt sekretess och optimerade servrar räcker inte för smidig torrenting. Du behöver också fullt stöd för P2P-trafik.

Den bästa lösningen är ett VPN som ExpressVPN som öppet tillåter P2P-anslutningar.

Det är också bra om P2P-trafik adresseras i FAQ-avsnitt eller användarvillkor.

Vissa VPN: er föredrar att hålla en låg profil när det gäller torrenter. Det finns ett annat sätt att upptäcka dessa tjänster.

Användbara spännande funktioner

Se upp för funktioner som split tunneling, SOCKS5 proxies, port vidarebefordran eller en kill switch.

En VPN med extrafunktioner är förmodligen ett lämpligt alternativ för att torrentera. Naturligtvis är det idealiskt att välja en tjänst som är både transparent och funktionsrik.

FAQ

Är strömmande lagligt?

Vad är den bästa VPN-platsen för strömning och P2P-trafik?

Gratis vs betalat VPN: Kan jag torrent säkert med ett gratis VPN?

Finns det några VPN-skivor att undvika för strömning och P2P?

Är Popcorn Time och Kodi relaterade till torrenter?

Är port vidarebefordran viktig för strömning?

Är Torrenting lagligt?

Förvirring är lagligt på de flesta platser, men dess många fördelar missbrukas ofta.

BitTorrent har ett dåligt rykte eftersom det används för att distribuera upphovsrättsskyddat innehåll utan ägarens samtycke. Oavsett om det är filmutgivningar, nya spel eller rippad musik kan du förmodligen hitta det i en torrent någonstans (inte att vi uppmuntrar dig att).

Det finns emellertid en lång lista över lagliga användningar för BitTorrent. Här är några exempel:

 • Distribuera innehåll som inte är upphovsrättsskyddat. Torrenter är ett snabbt och effektivt sätt att dela innehåll du skapar med världen.
 • Nedladdning av enorma filer. Från vetenskapligt material till speluppdateringar och offentliga datamängder kan alla stora filer snabbt distribueras via BitTorrent.
 • Skaffa Linux-distros. Medan Linux-distributioner är gratis att ladda ner och använda, är de tunga - även den lättaste Ubuntu-versionen är cirka 1 GB. Att få Linux från en torrent är snabbt och enkelt på bandbredd.
 • Nedladdning från Internetarkivet. Denna ideella organisation skapade Wayback Machine. Det rekommenderar att det enorma utbudet av innehåll du hittar där strömmar eftersom det är snabbt och sparar bandbredd.

Kort sagt: torrenting är lagligt. Precis som en VPN är BitTorrent-protokollet ett mycket användbart verktyg online. Och precis som en VPN rekommenderar vi att du använder den för dess avsedda juridiska syften.

Vad är den bästa VPN-platsen för Torrenting och P2P-trafik?

Även om torrenting är lagligt har vissa länder vidtagit åtgärder mot det för att försöka stoppa olaglig distribution av upphovsrättsskyddat innehåll.

Du bör undvika att ansluta till VPN-servrar på platser som är kända för att stänga av torrentplatser. Exempel inkluderar: Portugal, Italien, Malaysia, Kina, USA, Australien, Ryssland, Sydafrika och Lettland.

Välj helst en VPN-server i ett land där lagstiftningen är gynnsam för att torrentera. Vissa P2P-vänliga länder inkluderar: Schweiz, Spanien, Polen, Nederländerna och Kanada.

Som sagt, kom ihåg att det inte finns något sådant som en perfekt VPN-plats för strömning.

Så länge du har valt en VPN-leverantör med en strikt no-logs-policy och en mängd olika P2P-servrar, kommer du att ha det bra med någon av de platser som rekommenderas av din VPN-app. Ett råd - leta efter servrar nära din verkliga plats för att få snabbast möjliga hastigheter.

Gratis vs betald VPN: Kan jag Torrent säkert med ett gratis VPN?

Vi kan tyvärr inte rekommendera det bästa gratis VPN-skivan för torrenting. Vi rekommenderar starkt att du undviker gratis VPN för torrents. Så här är:

Medan gratis VPN-appar kanske inte kostar pengar, du betalar fortfarande på något sätt. Ibland är det dina hastigheter eller bandbredd. Vanligtvis är det din integritet.

Gratis VPN kommer ofta med allvarliga säkerhetsrisker och andra begränsningar. Ännu värre är att många gratis VPN-tjänster loggar dina data och säljer dem till högstbjudande - med andra ord, du är produkten.

Fortfarande är inte alla gratis VPN: er dåliga för att torrentera. Om du verkligen vill prova, här är några anständiga val.

I slutet, betalade VPN har mycket mer att erbjuda. Genom att köpa rätt VPN-tjänst och stödja leverantören kan du göra det garantera din integritet och säkerhet. Det kommer du också dra nytta av värdefulla funktioner, hundratals (till och med tusentals) pålitliga servrar, och 24/7 support.

Kom ihåg att vissa smarta VPN-shopping kan gå långt! Kostnaden för ett premium-VPN kan förvandlas till fickförändring med rätt kod - titta på de bästa erbjudandena och kupongerna runt.

Finns det några VPN-skivor att undvika för Torrenting och P2P?

Ja. Hos vpnMentor anser vi att ett VPN är olämpligt för torrenting om det täcker alla tre av följande:

 • Sekretesspolicyn överensstämmer inte med vad som annonseras
 • Torrenting / P2P-stöd nämns inte uttryckligen
 • Det finns inga användbara torrentfunktioner

Hej är den största gärningsmannen. Även om det kallar sig ett VPN, mjukvaran är baserad på högrisk P2P-anslutningar och erbjudanden ingen kryptering. Plus, Hola är ökänd för att skörda och sälja användardata. Kort sagt, detta "VPN" är en att undvika för torrenter och i allmänhet om du verkligen bryr dig om din integritet.

För mer skäl att flytta bort från Hola, se vår djupgående granskning.

Hotspot Shield är en annan populär VPN som går brist på torrent. den håller anslutningsloggar, har inga riktiga torrentspecifika funktioner, och är inte transparent för P2P-stöd. Medan Hotspot Shield är ett bra övergripande val för strömning och vardagsskydd, borde det inte vara ditt första val för torrenting.

Kolla in vår fullständiga recension av Hotspot Shield för att hitta detta VPN: s starka sidor.

Är Popcorn Time och Kodi relaterade till Torrenter?

Medan Kodi och Popcorn Time är mediaspelare, de skiljer sig från traditionell programvara eftersom de använder torrenter för att strömma innehåll.

Visst, du laddar inte ner direkt från en tracker. Men du laddar fortfarande ner och laddar upp tekniskt. Du kan komma i problem om du tittar på upphovsrättsskyddat innehåll.

Eftersom Kodi, Popcorn Time, Acestreams och andra är P2P-baserade kommer de med P2P-säkerhetshot, som att exponera och dela din IP-adress med potentiella hackare. Det är bra att få en solid VPN för Kodi eller Popcorn Time.

Är port vidarebefordran viktigt för spännande?

Port vidarebefordran är ett hett ämne i flödande cirklar. De flesta VPN-leverantörer erbjuder inte den här funktionen, men det gör skillnad för vissa användare.

Kort sagt, port vidarebefordran (i samband med torrenting) låter dig använda en specifik port för P2P-trafik. Denna port tilldelas normalt av din VPN-leverantör. Den största fördelen med hamnspedition går förbi brandväggar och förbättrar antalet kamrater i ett P2P-nätverk - med andra ord, snabbare och effektivare strömning.

De som motsätter sig hamnspedition har oro för sekretess. Med ett begränsat antal portar kan det vara lättare att spåra torrentaktivitet tillbaka till användare.

Det är ett komplext ämne med giltiga argument på båda sidor. För genomsnittsanvändare gör verkligen inte någon annan skillnad.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me