10 καλύτερες 100% ΔΩΡΕΑΝ VPN Apps για Android | Ενημερώθηκε Ιανουάριος 2020

Είναι δύσκολο να βρεθεί ένα δωρεάν VPN που λειτουργεί καλά στο Android. Έχω δοκιμάσει 43 δωρεάν υπηρεσίες στο Galaxy S10 + μου, και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν αργές και άχρηστες.

Τα περισσότερα δωρεάν δίκτυα VPN έχουν κρυμμένα μειονεκτήματα που κυμαίνονται από ενοχλητικές διαφημίσεις έως παραβιάσεις απορρήτου και διαρροές δεδομένων. Εξαιτίας αυτού, συστήνω πάντα τη χρήση ενός premium, χαμηλού κόστους VPN όπως NordVPN. Είναι γρήγορο, ευπροσάρμοστο και ασφαλές. Μπορείτε να το δοκιμάσετε στο Android σας με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Υπάρχουν ορισμένα δωρεάν VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την ιδιωτική σας ζωή. Αυτές είναι συνήθως οι περιορισμένες δωρεάν εκδόσεις των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Μετά από εκτεταμένες δοκιμές, έχω συγκεντρώσει αυτή τη λίστα με τα κορυφαία δωρεάν VPN για Android, με βάση την ταχύτητα, την ασφάλεια και την απόδοση.

Γρήγορος οδηγός: 10 καλύτερα δωρεάν VPN για Android

 1. NordVPN: Γρήγορο, ασφαλές και απεριόριστο. Μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 2. Hotspot Shield: 500MB δωρεάν δεδομένα ανά ημέρα. Αξιόπιστες συνδέσεις υψηλής ταχύτητας και εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας.
 3. Εγγραφή: 10GB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα. Φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές Android με ενσωματωμένη διαφήμιση και αποκλεισμό κακόβουλων προγραμμάτων.
 4. hide.me: 2GB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα. Σύνδεσμοι υψηλής ταχύτητας και στρατιωτική ασφάλεια.
 5. PrivateVPN: Αξιόπιστο, ασφαλές και ικανό να παρακάμψει γεωπλάκες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν μια δοκιμή 7 ημερών.
 6. TunnelBear: 500MB δωρεάν μηνύματα ανά μήνα. Η λειτουργία του GhostBear παρακάμπτει τους γεωπεριπτώσεις, τα μπλοκ VPN και τη λογοκρισία.
 7. ProtonVPN: Απεριόριστα δεδομένα, ταχύτητα και εύρος ζώνης. Εύκολο στη χρήση, ελαφριά εφαρμογή Android.
 8. Opera VPN: Ασφαλής προσθήκη προγράμματος περιήγησης Opera με απεριόριστα δεδομένα. Δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.
 9. Επιταχύνετε: 5GB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα και μοναδική δυνατότητα σύνδεσης καναλιών για να μεγιστοποιήσετε την ταχύτητα σύνδεσης.
 10. Betternet: Εύκολη εφαρμογή Android με 500 ΜΒ δωρεάν δεδομένα ανά ημέρα. Υποστηρίζει συνδέσεις P2P.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα των δωρεάν VPN?

Τα δίκτυα VPN είναι δαπανηρά να διατηρηθούν. Τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν χρεώνουν τους χρήστες τους, οπότε πρέπει να κάνουν τα χρήματα με άλλους τρόπους.

Ορισμένοι πάροχοι χρησιμοποιούν ενοχλητικές αλλά σχετικά αβλαβείς μεθόδους, όπως την εκτέλεση διαφημίσεων. Άλλοι είναι τελείως επικίνδυνοι.

Συμβατότητα

Τα premium δίκτυα VPN προσφέρουν εφαρμογές για τις περισσότερες πλατφόρμες, αλλά οι δωρεάν υπηρεσίες συνήθως δεν ισχύουν.

Πολλά δωρεάν VPN προσφέρουν μόνο εφαρμογές για φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές. Οι περισσότερες από τις συμβατές με Android υπηρεσίες που δοκιμάσαμε είχαν ξεπερασμένες εφαρμογές που χρησιμοποίησαν μεγάλη μνήμη RAM και επιβράδυναν σημαντικά το τηλέφωνο μου.

Ασφάλεια

Τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν έχουν το καλύτερο ιστορικό όταν πρόκειται για την προστασία των δεδομένων σας.

Πολλές υπηρεσίες χρησιμοποιούν ξεπερασμένα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης ή δεν κρυπτογραφούν τα δεδομένα σας καθόλου.

Αυτό σημαίνει τα προσωπικά σας στοιχεία εκτίθενται σε εγκληματίες του κυβερνοχώρου. 

Ορισμένα δωρεάν δίκτυα VPN έχουν αλιευθεί ακόμη και που πωλούν δεδομένα χρηστών για κέρδος και την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού με τις εφαρμογές τους.

Τα premium δίκτυα VPN, όπως το Hotspot Shield, χρησιμοποιούν στρατιωτική κρυπτογράφηση και να τηρούν αυστηρές πολιτικές μη-logs. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν καταχωρήσει τα προσωπικά σας στοιχεία ή την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

Περιορισμοί

Τα ασφαλέστερα δωρεάν δίκτυα VPN είναι περιορισμένες εκδόσεις υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν μια δοκιμή χωρίς κόστος και να σας ενθαρρύνουν να αναβαθμίσετε. Αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν περιορισμένες ταχύτητες, δεδομένα και εύρος ζώνης ή περιορισμένη περίοδο απεριόριστης χρήσης. 

Μπορεί να έχετε πρόσβαση μόνο σε μερικούς διακομιστές. Αυτό καθιστά δύσκολη την περιήγηση, το torrent και τη ροή.

Οι περιορισμοί για τα "ελεύθερα" VPN είναι συνήθως ακόμη μεγαλύτεροι και πιο περιοριστικοί. Θα δείτε τους πολυάσχολους διακομιστές, η σύνδεσή σας θα μειώνεται τακτικά και ίσως χρειαστεί να περιμένετε να ανοίξει χώρος σε ένα διακομιστή. Και ακόμα κι αν πάρετε σε ένα διακομιστή, αν είναι απασχολημένος, η σύνδεσή σας θα είναι οδυνηρά αργή, καθιστώντας streaming, torrenting, ή οτιδήποτε άλλο που χρησιμοποιεί πολλά δεδομένα σχεδόν αδύνατο.

Τα καλύτερα δωρεάν VPN για Android (Ενημερώθηκε Ιανουάριος 2020)

Τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν μπορούν να προσφέρουν την ίδια ταχύτητα και ασφάλεια με τις υπηρεσίες premium. Υπάρχουν όμως ορισμένα ασφαλή, περιορισμένα δωρεάν δίκτυα VPN για το Android. Έχω δοκιμάσει κάθε ένα από αυτά τα VPN στο Galaxy S10 + μου και προτιμώ στους προμηθευτές που προσφέρουν επίσης μια δωρεάν δοκιμή ή εγγύηση επιστροφής χρημάτων για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

1. NordVPN

nordvpn συσκευή Android

 • Βελτιωμένες ταχύτητες
 • 5.600+ διακομιστές
 • Βελτιστοποιημένοι διακομιστές ροής που μπορούν να ξεμπλοκάρουν το Netflix
 • Χαρακτηριστικά ασφαλείας παγκόσμιας κλάσης
 • 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το NordVPN είναι μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας που μπορείτε να δοκιμάσετε με ένα χωρίς εγγύηση 30 ημερών για την επιστροφή χρημάτων. Είναι ιδανικό αν χρειάζεστε απλώς μια υπηρεσία για χρήση ενώ ταξιδεύετε ή θέλετε να δοκιμάσετε ένα premium VPN.

Λειτουργεί 5.600+ διακομιστές σε 60+ χώρες, συμπεριλαμβανομένων των streaming και P2P-optimized servers. Μπορεί να ξεμπλοκάρει τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένων των Netflix και Hulu. Μπορεί επίσης να αποκλείσει τις διεθνείς εφαρμογές στο Play Store. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα, και προσφέρει εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες.

Το NordVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit, διακόπτη kill και προστασία από διαρροές DNS. Προσφέρει θορυβώδεις διακομιστές και διατηρεί μια αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων. Η τεχνολογία CyberSec μπλοκάρει ύποπτους ιστότοπους, κακόβουλο λογισμικό και διαφημίσεις.

Η σε βάθος ματιά στο NordVPN περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας και του χρήστη σχόλια.

Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video και Sling TV.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Ξεκινήστε με το NordVPN!

2. Ασπίδα Hotspot

hss συσκευή Android

 • 500MB ελεύθερων δεδομένων ανά ημέρα
 • Διακομιστές υψηλής ταχύτητας
 • Στρατιωτική κρυπτογράφηση

Το Hotspot Shield προσφέρει 500MB ελεύθερων δεδομένων ανά ημέρα. Αυτό αρκεί για να περιηγηθείτε, να ελέγξετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή να κάνετε ροή σε κανονικό ορισμό για 30 λεπτά. Δεν χρειάζεται να παρέχετε τα στοιχεία της κάρτας σας όταν εγγραφείτε.

Hotspot Ασπίδα χρησιμοποιεί 256-bit κρυπτογράφηση και διατηρεί μια αυστηρή πολιτική μη-logs. Η δωρεάν έκδοση υποστηρίζεται από διαφημίσεις και σας περιορίζει σε δύο τοποθεσίες διακομιστών.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μου, το βρήκα αυτό οι συνδέσεις του είναι αξιόπιστες αλλά αργές. Έχω βιώσει κάποιες buffering ενώ παρακολουθώ ένα βίντεο στο YouTube.

Η αναβάθμιση στην υπηρεσία Premium σας προσφέρει απεριόριστα δεδομένα και 3.200+ διακομιστές σε 70+ χώρες. Μπορείτε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας με την επίδειξη 7 ημερών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Δείτε τι αποκάλυψε η εκτεταμένη δοκιμή μας Επανεξέταση του Hotspot Shield.

Το Hotspot Shield Free μπορεί να απεμπλακεί:

 • Η δωρεάν έκδοση του Hotspot Shield δεν μπορεί να ξεμπλοκάρει οποιαδήποτε streaming sites.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, το P2P υποστηρίζεται, αν και τα torrenting ενδέχεται να περιορίζονται από περιορισμούς δεδομένων.

Το Hotspot Shield λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome και Firefox.

Αποκτήστε την ασπίδα Hotspot δωρεάν!

3. Εγγραφείτε

Εγγραφή συσκευής Android

 • 10GB δωρεάν δεδομένα κάθε μήνα
 • Διακόπτης διαφημίσεων και κακόβουλου λογισμικού
 • Διαχωρισμός σήραγγας

Η υπηρεσία ταξινόμησης προσφέρει 10GB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα. Αυτό αρκεί για να παρακολουθήσετε περίπου 20 λεπτά τηλεόρασης την ημέρα. Μπορείτε να κερδίσετε ένα μπόνους 5GB το μήνα με tweeting της εταιρείας.

Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας, μια αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων, και μια ενσωματωμένη διαφήμιση και αποκλεισμό κακόβουλων προγραμμάτων.

Η εφαρμογή Android είναι ελαφριά και εύκολη στη χρήση. Δεν θα επηρεάσει την απόδοση της συσκευής σας.

Η υπηρεσία εγγραφής στο διαδίκτυο υποστηρίζει συνδέσεις P2P και διαχωρισμό σηράγγων, αλλά η δωρεάν έκδοση δεν μπορεί να ξεμπλοκάρει το Netflix. 

Περιορίζεται επίσης σε 10 τοποθεσίες διακομιστών. Η αναβάθμιση θα σας δώσει απεριόριστα δεδομένα και πρόσβαση σε διακομιστές σε 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστών βελτιστοποιημένων ροής.

Ενώ δοκιμάσαμε το ταξίδι στο αεροδρόμιο, παρατήρησα ότι οι ταχύτητες σύνδεσης μου ήταν ασταθείς. Οι δωρεάν διακομιστές του, μερικές φορές, υπερφορτώνονται, γεγονός που μπορεί να επιβραδύνει την ταχύτητα σύνδεσης.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία Εγγραφής στο λεπτομερή ανασκόπηση.

Η υπηρεσία καταχώρησης μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Δυνατότητα απεμπλοκής του αμερικανικού δικτύου Netflix, αλλά μόνο για την πληρωμή συνδρομητών.

Υποστηρίζει το torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Η υπηρεσία "Εγγραφή" λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Android, macOS, iPhone, Windows, Linux, Chrome, Firefox, Opera. Επίσης συμβατό με έξυπνες τηλεοράσεις, συσκευές NAS και δρομολογητές.

Πάρτε το ταξίδι για δωρεάν!

4. hide.me

hideme συσκευή Android

 • Στρατιωτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • P2P φιλικό
 • Σύνδεσμοι υψηλής ταχύτητας

hide.me προσφέρει 2GB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα. Αυτό δεν είναι αρκετό για streaming, αλλά είναι τέλειο αν θέλετε απλά να ξεμπλοκάρετε ιστοσελίδες και να περιηγηθείτε με ασφάλεια. Η εφαρμογή είναι απλή και εύκολη στη χρήση.

Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit και αυτόματο διακόπτη καταστροφής. hide.me διατηρεί επίσης μια αυστηρή πολιτική μη-logs.

Η λειτουργία Stealth σάς επιτρέπει να επιλέξετε ποιες εφαρμογές μπορούν να εκτελούνται όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο VPN. Αυτό βοηθά να αποτρέψετε μη ασφαλείς εφαρμογές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλειά σας. 

Όταν έχω δοκιμάσει το hide.me, Ανακάλυψα ότι δεν μπορεί να ξεκλειδώσει υπηρεσίες ροής όπως το Netflix. Ο δωρεάν λογαριασμός σας περιορίζει σε 5 από τις 57 θέσεις του διακομιστή. Η αναβάθμιση σας δίνει απεριόριστα δεδομένα και πρόσβαση σε όλους τους διακομιστές της.

Μπορείς δοκιμάστε το premium χωρίς χρέωση με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. 

Δείτε τι άλλοι χρήστες έχουν να πουν σχετικά με το hide.me στο δικό μας ανασκόπηση.

Το hide.me μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • YouTube, Kodi, Spotify.

Υποστηρίζει το torrenting:

 • Ναι, υποστηρίζει τη δραστηριότητα P2P.

hide.me λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Android, Windows, macOS, iOS, Linux, Chrome, Firefox, Windows Phone, Amazon Fire OS. Επίσης δρομολογητή συμβατή.

Αποκτήστε το hide.me δωρεάν!

5. PrivateVPN

privatevpn συσκευή Android

 • Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών
 • Απεριόριστα δεδομένα και εύρος ζώνης
 • Πλήρης πρόσβαση σε τοποθεσίες 60+ διακομιστών

Το PrivateVPN είναι μια άλλη υπηρεσία υψηλής ποιότητας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν μια δοκιμή 7 ημερών. Δεν χρειάζεται να καταχωρίσετε τα στοιχεία πληρωμής σας, επομένως δεν θα χρεωθείτε αυτόματα όταν λήξει η δοκιμή.

Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit, διακόπτη kill και προστασία από διαρροές DNS / IPv6. Το PrivateVPN διατηρεί μια αυστηρή πολιτική χωρίς λογαρίσματα.

Το PrivateVPN λειτουργεί διακομιστές υψηλής ταχύτητας σε 60+ χώρες. Υπάρχουν διακομιστές με βελτιστοποιημένη ροή μπορεί να ξεμπλοκάρει το Netflix και τις περισσότερες κορυφαίες υπηρεσίες ροής.

Μπορείς συνδέστε ταυτόχρονα έως και έξι συσκευές με έναν λογαριασμό PrivateVPN. Προσφέρει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών με όλες τις συνδρομές.

Δείτε πώς το PrivateVPN μετράει τον ανταγωνισμό στο λεπτομερές μας ανασκόπηση.

Το PrivateVPN μπορεί να αποδεσμεύσει:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει το torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P. λίστα διακομιστών βελτιστοποιημένων με P2P που διατίθενται μέσω της εφαρμογής.

Το PrivateVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android και iOS.

Αποκτήστε το PrivateVPN δωρεάν!

6. TunnelBear

tunnelbear συσκευή Android

 • 500MB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα
 • Παράκαμψη μπλοκ VPN και βαθιά επιθεώρηση πακέτων
 • Γρήγορη και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή

Η δωρεάν έκδοση του TunnelBear προσφέρει 500MB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα. Αυτό αρκεί για να μεταδώσετε ένα επεισόδιο μιας τηλεοπτικής εκπομπής σε τυποποιημένο ορισμό ή να κάνετε λήψη ενός παιχνιδιού από το Play Store.

Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit και διατηρεί πολιτική μη καταγραφής. Του Η λειτουργία GhostBear μπορεί να παρακάμψει τα μπλοκ VPN και την βαθιά επιθεώρηση πακέτων. Αυτό κάνει μια χρήσιμη επιλογή αν ζείτε σε μια περιοχή με επιτήρηση μέσω διαδικτύου και λογοκρισία.

Ήμουν σε θέση να αποκτήσω πρόσβαση στο HBO GO κατά τη διάρκεια των δοκιμών μου, αλλά όχι το Netflix του Hulu. Η αναβάθμιση σας παρέχει απεριόριστα δεδομένα και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις. Δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, επομένως θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν έκδοση για να το δοκιμάσετε.

Δείτε πώς εκτελέστηκε το TunnelBear κατά τις δοκιμές μας σε αυτό ανασκόπηση.

Το TunnelBear μπορεί να απεμπλακεί:

 • HBO GO.

Υποστηρίζει το torrenting:

 • Ναι, υποστηρίζει τη δραστηριότητα P2P.

Το TunnelBear λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Android, Windows, macOS, iOS, Chrome, Firefox και Opera.

Πάρτε το TunnelBear δωρεάν!

7. ProtonVPN

συσκευή protonvpn και Android

 • Απεριόριστα δεδομένα
 • Διακομιστές σε ΗΠΑ, Ιαπωνία και Ολλανδία
 • Καλύτερη κρυπτογράφηση στην κατηγορία

Το ProtonVPN προσφέρει απεριόριστα δωρεάν δεδομένα και εύρος ζώνης. Χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά ασφαλείας σε στρατιωτικό επίπεδο, μεταξύ των οποίων Κρυπτογράφηση 256-bit, αυτόματο διακόπτη kill και προστασία διαρροής DNS.

Ήμουν σε θέση να έχουν πρόσβαση Netflix ΗΠΑ, Spotify, και Kodi. 

Η δωρεάν έκδοση σας δίνει πρόσβαση σε διακομιστές στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και τις Κάτω Χώρες. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μου, βίωσα θλίψη και αργές ταχύτητες. Η αναβάθμιση σας παρέχει απεριόριστες ταχύτητες και πρόσβαση σε διακομιστές σε περισσότερες από 36 χώρες.

Μπορείς δοκιμάστε την έκδοση Premium με 30ήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εάν υποβάλετε αξίωση εντός 30 ημερών, η ProtonVPN θα σας επιστρέψει το ποσό που δεν χρησιμοποιήθηκε.

Μάθετε περισσότερα για το ProtonVPN στο δικό μας ανασκόπηση.

Η δωρεάν έκδοση του ProtonVPN μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • YouTube, Spotify, Netflix και Kodi..

Υποστηρίζει το torrenting:

 • Όχι, οι εξυπηρετικοί διακομιστές P2P δεν είναι διαθέσιμοι στους ελεύθερους χρήστες.

Το Proton Free λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Android, Windows, macOS, iOS και Linux.

Πάρτε Proton δωρεάν!

8. VPN του Opera

λειτουργική συσκευή Android

 • Απεριόριστα δωρεάν δεδομένα
 • Servers στις ΗΠΑ, την Ασία και την Ευρώπη

Αυτό το VPN είναι μια δωρεάν επέκταση που λειτουργεί μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης της Opera. Προσφέρει απεριόριστα δεδομένα, εύρος ζώνης και ταχύτητες.

Δεν υπάρχουν εφαρμογές και προστατεύει μόνο τις πληροφορίες που στέλνετε και λαμβάνετε στο πρόγραμμα περιήγησης. Δεν θα κρυπτογραφήσει δεδομένα από τις εφαρμογές σας ή τις συνδέσεις P2P.

Υπάρχουν τρεις τοποθεσίες διακομιστών για να διαλέξετε: οι ΗΠΑ, η Ευρώπη και η Ασία. Δεν μπορώ να ξεμπλοκαρίσω το Netflix ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία συνεχούς ροής με το Opera VPN.

Η σύνδεσή μου ήταν πιο αργή από τα άλλα δίκτυα VPN σε αυτήν τη λίστα, αλλά κατάφερα να παρακολουθήσω ένα βίντεο στο YouTube μετά από λίγα buffering.

Μάθετε περισσότερα για το Opera VPN στο δικό μας ανασκόπηση.

Η Opera μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Δεν είναι δυνατή η κατάργηση αποκλεισμού οποιωνδήποτε τοποθεσιών ροής.

Υποστηρίζει το torrenting:

 • Οχι.

Το Opera λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Android, Windows, macOS, iOS και Linux.

Αποκτήστε την Όπερα δωρεάν!

9.Speedify

επιταχύνετε τη συσκευή Android

 • 5GB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα R
 • Υποστήριξη P2P
 • Ξεκλειδώνει το Netflix ΗΠΑ

Η εφαρμογή Android της Speedify είναι εύκολη στην εγκατάσταση και τη χρήση. Προσφέρει 5GB δωρεάν μηνύματα ανά μήνα. Αυτό αρκεί για να ρεύσει το Netflix σε υψηλή ανάλυση για περίπου 90 λεπτά.

Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 128 GCM. Αυτό είναι ασθενέστερο από κρυπτογράφηση 256-bit, αλλά εξακολουθεί να είναι ασφαλές για καθημερινή χρήση.

Επιταχύνετε δεν καταγράφει τη δραστηριότητα περιήγησής σας, αλλά συλλέγει κάποιες πληροφορίες χρήστη. Αυτό περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, καθώς και τον χρόνο και τη διάρκεια της σύνδεσής σας.

Χρησιμοποιεί τη σύνδεση καναλιών για να αυξήσει την ταχύτητα σύνδεσης, συνδυάζοντας τη σύνδεση wi-fi και τα στοιχεία κελιών. Παρατήρησα ότι αυτό χρησιμοποιείται δύο φορές το ποσό των δεδομένων, και η σύνδεσή μου ήταν ακόμα αργή.

Ήμουν σε θέση να ξεμπλοκή Netflix ΗΠΑ, Hulu, και Spotify. 

Η αναβάθμιση σε premium σας δίνει υψηλότερες ταχύτητες σύνδεσης και απεριόριστα δεδομένα. Υπάρχει ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς προβλήματα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Speedify στο δικό μας ανασκόπηση.

Η επιτάχυνση μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, Hulu, Kodi, Spotify

Υποστηρίζει το torrenting:

 • Ορισμένοι διακομιστές υποστηρίζουν την κυκλοφορία P2P.

Η επιτάχυνση λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Android, Windows, MacOS, iOS.

Πάρτε Speedify για δωρεάν!

10. Betternet

betternet και συσκευή Android

 • 500 MB δωρεάν δεδομένα ανά ημέρα
 • P2P φιλικό
 • Χαρακτηριστικά ασφαλείας υψηλού επιπέδου

Το δωρεάν σχέδιο της Betternet περιλαμβάνει 500MB δεδομένων ανά ημέρα. Αυτό αρκεί για να μεταδώσετε ένα επεισόδιο τηλεοπτικής εκπομπής 20 λεπτών σε κανονική ευκρίνεια, αλλά όχι μια ταινία. Δεν χρειάζεται να παρέχετε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες πληρωμής κατά την εγγραφή σας.

Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit και το Πρωτόκολλο Ύδρας καταπέλτης. Προσφέρει τέλεια εμπιστευτικότητα, αλλά δεν υπάρχει αυτόματος διακόπτης σκοτώματος.

Δεν είναι δυνατή η απεμπλοκή του Netflix ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία συνεχούς ροής, αλλά Όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν το P2P συνδέσεις.

Η αναβάθμιση σε premium θα σας δώσει απεριόριστα δεδομένα. Δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά μπορείτε δοκιμάστε το εντελώς δωρεάν με την δοκιμή 7 ημερών της Betternet. 

Συγκρίνουμε τη Betternet με τα κορυφαία VPN στα λεπτομερή μας ανασκόπηση.

Το Betternet μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Δεν είναι δυνατή η απεμπλοκή των τοποθεσιών ροής.

Υποστηρίζει το torrenting:

 • Ναί.

Το Betternet λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Android, Windows, macOS, iOS, Chrome.

Πάρτε Betternet δωρεάν!

Συχνές ερωτήσεις

Θα λειτουργήσει το Android VPN μου με άλλες συσκευές?

Τα τρία κορυφαία VPN για Android έχουν εφαρμογές για τις περισσότερες μεγάλες πλατφόρμες. Επιτρέπουν επίσης ταυτόχρονες συνδέσεις ώστε να μπορείτε να συνδέσετε όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα.

Έχω συμπεριλάβει έναν οδηγό συμβατότητας κάτω από κάθε VPN, ώστε να μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές προσφέρουν.

Έχει ταχύτητα κρούσης VPN?

Είναι φυσιολογικό να βιώσετε κάποια απώλεια ταχύτητας όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα VPN, διότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να μεταφερθούν τα δεδομένα σας στο διακομιστή VPN. Παίρνει επίσης μερικά δευτερόλεπτα ώστε το VPN να κρυπτογραφεί και να αποκρυπτογραφεί τα δεδομένα σας.

Αυτή η απώλεια ταχύτητας θα πρέπει να είναι ελάχιστα αισθητή με ένα premium VPN.

Είναι νομικά VPN?

Είναι νόμιμο να χρησιμοποιείτε ένα VPN σε περίπου 95,9% του κόσμου.

Η χρήση VPN είναι μια νόμιμη γκρίζα περιοχή σε μέρη όπως το Ιράκ, το Ιράν, η Λευκορωσία, η Τουρκία και το Ομάν. Στην Κίνα, είναι νόμιμο να χρησιμοποιείτε ένα VPN, αλλά οι περισσότερες υπηρεσίες είναι αποκλεισμένες και δεν θα συνδεθούν.

Εάν είστε τουρίστας στις χώρες αυτές, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Δεν υπήρξαν περιστατικά περιστασιακών τουριστών που να έχουν πρόβλημα με τη χρήση ενός VPN.

Περίληψη

Ασφαλή, γρήγορα και δωρεάν VPN για το Android είναι δύσκολο να βρεθούν.

Ένα περιορισμένο δωρεάν VPN μπορεί να είναι μια καλή λύση εάν χρειάζεστε μόνο ένα VPN για μικρό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, είναι πάντα καλύτερο να επιλέξετε μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας.

Πλέον τα premium δίκτυα VPN προσφέρουν δωρεάν δοκιμές και εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους. Ο συνάδελφός μου έχει δημοσιεύσει έναν οδηγό για τις καλύτερες δωρεάν δοκιμές VPN εδώ.

Αν ψάχνετε για ένα VPN για μακροχρόνια χρήση, συστήνω το NordVPN. Είναι γρήγορο, ασφαλές και απεριόριστο. Το καλύτερο από όλα, προσφέρει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Θυμηθείτε, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο premium VPN σχέδιο με τις τελευταίες μας προσφορές και κουπόνια.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me