10 Best 100% VPN PERCUMA Untuk Kodi | Dikemaskini Januari 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Mahu mengakses semua pengaya yang dikodkan Kodi tanpa membayar VPN premium? saya boleh membantu.

Sukar untuk mencari VPN percuma yang selamat. Menjalankan rangkaian VPN adalah mahal, begitu banyak pembekal percuma memotong penjuru untuk mengekalkan kos mereka. Sesetengah pembekal telah pun ditangkap menjual data pengguna kepada pihak ketiga, dan oleh itu, menggunakan VPN yang salah boleh sama mahal seperti membeli versi premium.

Terdapat beberapa VPN percuma yang menawarkan keselamatan tahap premium, walaupun. Pilihan yang lebih selamat ini biasanya versi VPN premium percuma.

Tetapi VPN percuma yang paling selamat adalah terhad. Anda mungkin mengalami kelajuan rendah, data terhad, dan juga iklan. Dengan begitu banyak premium, perkhidmatan kos rendah seperti NordVPN di pasaran, mengapa mengehadkan diri anda? Anda boleh mencuba perkhidmatan penuh tanpa risiko dengan jaminan wang balik 30 hari.


Dengan itu, saya menguji 48 perkhidmatan untuk mencari VPN percuma terbaik untuk Kodi, berdasarkan kelajuan, keselamatan, dan keserasian.

VPN Percuma Terbaik untuk Kodi: Panduan Pantas

 1. NordVPNData tidak terhad dan keselamatan teratas. Anda boleh mencubanya dengan jaminan wang balik 30 hari.
 2. Bercerita: 10GB data percuma sebulan dan ciri keselamatan premium.
 3. Speedify: 2GB data percuma sebulan. Dioptimumkan untuk sambungan P2P.
 4. ProtonVPN: Akaun percuma dengan data tanpa had dan jalur lebar. Dioptimumkan untuk penstriman dan melangkau geoblocks.
 5. Perisai Hotspot: 500MB data percuma setiap hari. Mudah digunakan aplikasi dan sambungan berkelajuan tinggi.
 6. hide.me: Data percuma 2GB sebulan dengan ciri keselamatan mewah dan perkhidmatan pelanggan 24/7.
 7. IPVanish: Lebar lebar tanpa had dan penstriman bebas penimbal. Anda boleh mengujinya dengan percubaan percuma selama 7 hari.
 8. TunnelBear: 500MB data percuma sebulan. Antara muka intuitif dan keupayaan untuk memintas blok VPN.
 9. Terowong Persendirian: Pelayan pantas dan sokongan langsung berbual. Anda boleh mencubanya dengan percubaan 7 hari.
 10. ZenMate: Versi percuma dengan data tanpa had yang tersedia sebagai pelanjutan penyemak imbas.

Apakah Kelemahan VPN Percuma??

Pada yang terbaik, VPN percuma adalah terhad. Paling teruk, mereka boleh berbahaya. Mari lihat beberapa keburukan menggunakan VPN percuma.

Isu Keserasian

VPN percuma biasanya hanya menawarkan aplikasi untuk komputer riba dan komputer desktop. Ini bermakna anda tidak akan dapat menstrim pada peranti mudah alih anda, konsol permainan, atau SmartTV.

Dengan begitu banyak VPN premium yang menawarkan percubaan percuma dan jaminan wang balik, tidak perlu mengehadkan diri sendiri. VPN Premium seperti aplikasi tawaran NordVPN dan ExpressVPN untuk kebanyakan peranti. Mereka juga membenarkan sambungan serentak, jadi anda boleh melindungi semua peranti anda sekaligus.

Keselamatan

Membina dan mengekalkan rangkaian VPN adalah mahal. Kebanyakan VPN percuma memotong sudut untuk menjimatkan wang. Suis suis dan penyulitan gred tentera bukan ciri standard seperti mereka dengan VPN premium.

Beberapa perkhidmatan VPN percuma telah ditangkap memasang spyware dan malware pada peranti pengguna. Ini membolehkan mereka untuk mengintip aktiviti anda dan menjual maklumat peribadi anda kepada pihak ketiga untuk keuntungan.

Kebanyakan VPN percuma had lebar jalur, data, dan kelajuan. Mereka juga mengehadkan bilangan pelayan yang boleh anda akses secara percuma.

Keterbatasan ini menghalang anda daripada mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix. Jika Netflix menghalang pelayan yang anda gunakan, mungkin tidak ada pelayan lain di kawasan yang anda boleh gunakan untuk memintas blok tersebut. Dengan data dan kelajuan yang terhad, anda mungkin tidak boleh mengalir sama sekali.

Premium VPN menawarkan data tanpa had dan jalur lebar pada rangkaian pelayan besar. Mereka juga mempunyai sumber untuk menaik taraf pelayan mereka secara kerap dan mengelakkan blok VPN.

VPN Terbaik 10 untuk Kodi

Saya telah menyusun senarai VPN percuma terbaik untuk Kodi. Semasa ujian saya, saya memberi tumpuan kepada kelajuan, keselamatan, dan ciri-ciri. VPN percuma pada senarai saya boleh dipercayai dan selamat digunakan.

1. NordVPN

nordvpn

 • Percubaan bebas risiko 30 hari.
 • Penyulitan AES 256-bit.
 • Data dan jalur lebar yang tidak terhad.
 • Pelayan berkelajuan tinggi.

NordVPN adalah perkhidmatan premium, tetapi saya telah memasukkannya dalam senarai ini kerana anda boleh gunakan jaminan 30 hari untuk mencubanya tanpa risiko. Ia menawarkan lebar jalur dan data tanpa had 5,500+ pelayan di 60+ negara. Semasa ujian saya, saya mendapati bahawa NordVPN boleh mengakses kebanyakan platform penstriman utama dan tambahan Kodi geoblocked.

Menggunakan NordVPN penyulitan gred tentera dan suis membunuh automatik. Ia menyimpan dasar tanpa log yang ketat, dan suite CyberSecnya menyekat iklan, pelacak, dan perisian hasad. Terdapat juga pilihan untuk menyulitkan data anda dua kali dengan ciri VPN Double, tetapi kebanyakan pengguna biasa tidak memerlukan lapisan keselamatan tambahan ini.

Sokongan pelanggan tersedia 24/7 melalui sembang langsung. Baca kami Kajian NordVPN untuk melihat bagaimana ia dilakukan semasa ujian mendalam kami.

NordVPN Unblocks:

 • Netflix, Hulu, SlingTV, BBC iPlayer, HBO, Kodi, Showtime, Amazon Prime Video, dan banyak lagi.

Menyokong Torrenting:

 • Ya. Pelayan khusus P2P boleh didapati.

Bersesuaian dengan:

 • Windows, Mac, Android, iOS, SmartTv, Chrome, Firefox, PlayStation, dan kebanyakan router.

Bermula Dengan NordVPN!

2. Bercerita

tingkap windscribe

 • 10GB data percuma sebulan.
 • Penyulitan 256-bit dan dasar tidak-log yang ketat.
 • Penyekat iklan, malware, dan penjejak.

Windscribe menawarkan 10GB data percuma sebulan. Ini cukup untuk tiga jam penstriman HD, dan untuk menyemak e-mel anda atau memuat naik beberapa foto ke Facebook. Ia menggunakan penyulitan 256-bit dan menyimpan dasar tanpa log yang ketat. Terdapat ciri terowong perpecahan, dan iklan terbina dalam, pelacak, dan penghalang malware. Saya dapat menyahpasang pengaya Kodi yang paling popular dengan Windscribe, tetapi versi percuma tidak dapat menyahsekat Netflix atau Hulu. Menaik taraf kepada pelayan premium kos rendah memberikan anda akses kepada pelayan yang dioptimumkan oleh Netflix, serta data tanpa had. Anda boleh membaca keputusan ujian prestasi penuh Windscribe dalam kami kajian semula.

Bercerita Tanpa Kunci:

 • Kodi dan YouTube.

Menyokong Torrenting:

 • Ya. Pelayan khusus P2P boleh didapati.

Bersesuaian dengan:

 • Mac, Windows, iOS, Linux, Chrome, Firefox.

Bermula Dengan Windscribe!

3. Mempercepatkan

10 Best 100% VPN PERCUMA Untuk Kodi | Dikemaskini Januari 2020

 • 2GB data percuma setiap bulan, tiada akaun diperlukan.
 • Pelayan mesra P2P.
 • Aplikasi yang mudah digunakan.

Speedify direka dengan baik dan mudah digunakan, walaupun anda benar-benar baru kepada VPN. Ia menggunakan 128 penyulitan GCM. Ini adalah di bawah piawaian industri, tetapi masih selamat. Speedify tidak log data anda, sama ada.

Walaupun ia tidak melanggan alamat IP, laman web, atau data, Speedify mengumpulkan maklumat seperti maklumat kenalan dan masa dan panjang sambungan.

Speedify menawarkan ikatan saluran untuk meningkatkan kelajuan sambungan anda. Semasa ujian saya, saya perhatikan bahawa saluran ikatan menggunakan data tambahan, dan sambungan saya masih lambat. Saya cadangkan anda menukar saluran ikatan dan melekat dengan pelayan tetap Speedify.

Speedify boleh menyahsekat Netflix, Hulu, dan Kodi add-on yang popular. Pelan bebas menawarkan 2GB data percuma, yang cukup untuk menstrim dalam definisi tinggi selama 90 minit. Peningkatan kepada pelan premiumnya memberikan anda kelajuan yang lebih tinggi dan data tanpa had. Terdapat jaminan pulangan wang selama 30 hari supaya anda boleh mencuba premium sebelum anda melakukan.

Anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat tentang Speedify, termasuk ulasan pengguna, dalam kami kajian semula.

Speedify Unblocks:

 • Netflix, Hulu, YouTube, dan Kodi.

Menyokong Torrenting:

 • Ya. Pelayan mesra P2P yang ada.

Bersesuaian dengan:

 • Android, iOS, Mac, Linux, dan Windows.

Bermula Dengan Speedify!

4. ProtonVPN

protonvpn tingkap

 • Pelayan di AS, Jepun, dan Belanda.
 • Data percuma tanpa had.
 • Keselamatan gred tentera.

ProtonVPN mempunyai semua yang anda perlukan dalam VPN untuk Kodi. Ia menawarkan penyulitan 256-bit, suis bunuh automatik, dan perlindungan kebocoran DNS. Ia menggunakan protokol IKEv2 / IPSec dan OpenVPN.

ProtonVPN boleh menyahsekat Netflix, Spotify, dan Kodi add-ons yang paling disengajakan.

Versi percuma menawarkan data tanpa had dan jalur lebar pada pelayan di tiga lokasi. Kelajuan sambungan saya adalah terhad, tetapi masih cukup cepat untuk mengalir dengan beberapa penimbal. Menaik taraf geran anda tanpa had kelajuan dan akses ke pelayan di lebih daripada 36 buah negara.

Anda boleh baca kami kajian semula untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ciri-ciri ProtonVPN.

ProtonVPN Unblocks:

 • YouTube, Kodi, Spotify, dan Netflix.

Menyokong Torrenting:

 • Ya, tetapi hanya dengan akaun premiumnya.

Bersesuaian dengan:

 • Android, Windows, Mac, iOS

Bermula Dengan ProtonVPN!

5. Hotspot Shield

Peranti Hotspot Shield

 • Penyulitan gred ketenteraan.
 • Kelajuan tinggi.
 • 500MB data percuma setiap hari.

Akaun percuma yang disokong oleh iklan Hotspot Shield menawarkan 500MB data setiap hari. Ini cukup untuk aliran dalam definisi standard selama kira-kira 30 minit. Ia menggunakan ciri keselamatan premium, termasuk penyulitan 256-bit, suis bunuh, dan perlindungan malware. Apl mudah dipasang dan digunakan.

Saya dapat membuka kunci pengaya Kodi yang paling popular semasa ujian saya.

Peningkatan akan mengeluarkan iklan dan memberi anda data dan jalur lebar tanpa had. Anda boleh menguji versi premium dengan percubaan percuma 7 hari dan jaminan wang balik 45 hari.

Semak kami Ulasan Hotspot Shield untuk melihat bagaimana ia dilakukan dalam ujian kelajuan dan prestasi kami.

Perisai Hotspot Unblocks:

 • YouTube, Kodi, dan Netflix.

Menyokong Torrenting:

 • Tidak.

Bersesuaian dengan:

 • Windows, Mac, Android, iOS, Chrome, dan Firefox.

Bermula Dengan Perisai Hotspot!

6. hide.me

tetingkap hide.me

 • 24/7 sokongan pelanggan.
 • Bypass sekatan geografi dan blok VPN.
 • 2GB data percuma setiap bulan.

Pelan bebas hide.me termasuk kelajuan tanpa had, lebar jalur, dan data 2GB sebulan. Ia boleh menyahsekat Netflix, HBO, BBC iPlayer, dan Kodi add-on yang paling popular. Walau bagaimanapun, ia terhad kepada pelayan di Amerika Syarikat, Singapura, Kanada, dan Belanda.

Ia menggunakan penyulitan 256-bit, dan menyimpan dasar tanpa log yang ketat. Peningkatan membuat anda tidak terhad pada pelayan di 57 lokasi di seluruh dunia. hide.me menawarkan jaminan wang balik 14 hari ke atas semua pelan premiumnya sehingga anda dapat mengujinya sebelum melakukan.

Terperinci kami ulasan hide.me termasuk pendapat jujur ​​daripada pengguna lain.

hide.me Unblocks:

 • SlingTV, HBO, BBC iPlayer, Amazon Prime, YouTube, Showtime, Kodi, dan Spotify.

Menyokong Torrenting:

 • Ya.

Bersesuaian dengan:

 • Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire TV, Chrome, Firefox, dan PlayStation.

Bermula Dengan hide.me!

7. IPVanish

10 Best 100% VPN PERCUMA Untuk Kodi | Dikemaskini Januari 2020

 • Jaminan wang balik 7 hari.
 • Aplikasi mesra pengguna.
 • Bandwidth tanpa had dan pertukaran pelayan.

IPVanish adalah VPN premium lain yang anda boleh cuba bebas risiko dengan jaminan wang balik 7 hari. Ia menggunakan penyulitan gred tentera dan tidak log data anda. IPVanish beroperasi 1,300+ pelayan di 75 negara, dan boleh menyahsekatkan kebanyakan Kodi pengaya.

Ia menawarkan sehingga 10 sambungan serentak dan aplikasi mesra pengguna untuk semua platform utama.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai IPVanish dengan membaca terperinci kami kajian semula.

IPVanish Unblocks:

 • YouTube, Netflix, Kodi, Sky, dan Hulu, Firestick, Facebook, Twitter, dan banyak lagi.

Menyokong Torrenting:

 • Ya. Pelayan mesra P2P yang ada.

Bersesuaian dengan:

 • Windows, Mac, iOS, Android, FireTV, Linux, Chrome, dan beberapa router.

Bermula Dengan IPVanish!

8. TunnelBear

windows tunnelbear

 • 500MB data percuma sebulan.
 • Bypass penapisan dan pemeriksaan paket yang mendalam.
 • Penyekat iklan pilihan.

Rancangan percuma TunnelBear menawarkan 500 MB data sebulan. Jika anda tweet tentang perkhidmatannya, ia akan memberi anda bonus 1GB sebulan. Ini sudah cukup untuk menyiarkan kira-kira sejam dalam definisi standard.

Ia menggunakan AES 256-bit enkripsi dan menyimpan dasar tanpa log yang ketat. Terdapat penyekat iklan pilihan, mandiri, tetapi anda perlu memasang ini secara berasingan.

Mod GhostBear boleh memintas penapisan dan kebanyakan blok VPN. Ia boleh membuka kunci tambahan Kodi, tetapi tidak Netflix.

Menaik taraf kepada premium memberi anda data tanpa had dan lima sambungan serentak. Ia tidak menawarkan jaminan wang balik.

Baca kami Kajian TunnelBear untuk melihat secara mendalam pada ciri-cirinya.

Unblocks TunnelBear:

 • Hulu, YouTube, dan Kodi.

Menyokong Torrenting:

 • Ya. Pelayan mesra P2P yang ada.

Bersesuaian dengan:

 • iOS, Android, Mack, Chrome, Firefox, dan Windows PC.

Bermula Dengan TunnelBear!

9. Terowong Persendirian

privatetunnel tingkap

 • Percubaan percuma 7 hari.
 • Bandwidth dan data yang tidak terhad.
 • Pelayan di 12 negara.

Tunnel Private adalah perkhidmatan premium yang menawarkan percubaan percuma selama 7 hari dengan data tanpa had.

Ia mengendalikan pelayan berkelajuan tinggi di 12 negara. Kegunaan Terowong Persendirian 128-bit AES encryption dan OpenVPN. Saya dapat membuka kunci tambahan Kodi menggunakan Tunnel Private, tetapi saya tidak dapat mengakses Netflix.

Tunnel Private menawarkan 24/7 sokongan melalui live chat. Ia membenarkan sehingga tiga sambungan serentak setiap akaun. Tidak ada jaminan wang balik, tetapi percubaan 7 hari menawarkan masa yang mencukupi untuk mengujinya.

Semak kami kajian semula untuk kebaikan dan keburukan menggunakan Terowong Persendirian.

Tunnel Private Unblocks:

 • Kodi dan YouTube.

Menyokong Torrenting:

 • Tidak.

Bersesuaian dengan:

 • Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Prime, dan Linux.

Bermula dengan Tunnel Swasta!

10. ZenMate

Zenmate-devices-1024x768_optimized

 • Data percuma tanpa had
 • Cuba premium percuma selama 7 hari
 • Mesra P2P

Akaun bebas ZenMate menawarkan data tanpa had dan ciri keselamatan premium. Kelajuannya terhad kepada 2Mbps, yang cukup pantas untuk menstrim dalam definisi standard.

Ia menggunakan penyulitan gred tentera dan menyimpan dasar tidak ketat. Aplikasi Windows mempunyai suis bunuh dan perlindungan kebocoran DNS. NAT Firewall menghalang serangan siber dan penggodam.

Meningkatkan untuk memberi anda kelajuan tanpa had dan sehingga lima sambungan serentak. Anda boleh mencuba premium dengan percubaan percuma selama 7 hari dan jaminan wang balik 14 hari.

Kami meletakkan ZenMate melalui langkah-langkahnya kajian semula.

ZenMate Unblocks:

 • Netflix, Hulu, HBO GO, Kodi, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong Torrenting:

 • Ya. P2P dan sokongan mengerikan.

Bersesuaian dengan:

 • Chrome, Firefox, Android, iOS, Windows, Mac, Linux, dan PlayStation.

Bermula dengan ZenMate!

Soalan Lazim

Adakah VPN Undang-undang?

Ya. VPN sah untuk digunakan di sekitar 95.9% dunia. Terdapat beberapa kawasan di mana penggunaan VPN adalah terhad atau haram, termasuk China, Rusia, Iraq, dan Iran.

Sekiranya anda melawat salah satu daripada negara ini, anda tidak perlu risau. Tidak ada masalah dengan pelancong antarabangsa menggunakan VPN.

Jika Kerja VPN Percuma, Mengapa Saya Perlu Bayar untuk Satu?

VPN percuma menawarkan ciri dan keselamatan terhad. Menggunakan VPN yang tidak selamat meletakkan maklumat peribadi anda berisiko.

Walaupun perkhidmatan yang anda gunakan adalah selamat, kebanyakan VPN percuma mengehadkan jalur lebar, kelajuan, dan data anda. Ini bermakna anda tidak akan dapat menstrim, menonton YouTube, membuat panggilan video, atau menghantar fail besar.

Saya cadangkan NordVPN kerana data tanpa hadnya, kelajuan tinggi, dan ciri keselamatan lanjutan. Ia menawarkan jaminan wang balik 30 hari supaya anda boleh mencubanya tanpa risiko.

Adakah VPN untuk Kodi Bekerja dengan Perkhidmatan Lain??

Mungkin. Tidak seperti Kodi, perkhidmatan streaming paling popular menggunakan blok VPN untuk menghalang anda menonton kandungan dari luar kawasan anda. Untuk memintas pembatasan geo dan blok VPN, anda memerlukan VPN berkualiti tinggi yang sentiasa mengemas kini pelayannya untuk mengelakkan pengesanan.

Ringkasan

Kebanyakan VPN percuma hadir risiko keselamatan dan batasan yang menghalang mereka daripada bekerja dengan Kodi. Saya menguji 48 perkhidmatan untuk mencari VPN percuma yang paling selamat untuk Kodi. Saya memberi keutamaan kepada perkhidmatan yang termasuk ciri-ciri premium seperti perlindungan kebocoran DNS.

Yang paling selamat, VPN percuma seperti yang ada dalam senarai saya mengehadkan data dan kelajuan sambungan anda. Kerana ini, saya mengesyorkan mencuba perkhidmatan premium murah seperti NordVPN. Anda boleh mengujinya tanpa risiko selama 30 hari dengan jaminan wang baliknya.

Jika anda mencari lebih banyak cara untuk menjimatkan wang dan masih mendapat perkhidmatan premium, lihat kupon VPN kami.

Baca ulasan kami secara mendalam untuk mengetahui lebih lanjut mengenai yang terbaik VPN premium perkhidmatan untuk tahun 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me