10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ExtraTorrent που λειτουργούν το 2020 [& SAFE]

Το ExtraTorrent ήταν κάποτε ο δεύτερος μεγαλύτερος ιστότοπος torrent στον κόσμο, αλλά το 2017, έκλεισε οικειοθελώς χωρίς καμία εξήγηση. Ο στρατός του από πιστούς οπαδούς και οπαδούς αφέθηκε να μην ξέρει πού να πάει. Ενώ μερικοί μετακόμισαν σε νέους ιστότοπους που χρησιμοποίησαν το όνομα ExtraTorrent, άλλοι ήταν πιο επιφυλακτικοί, αναρωτιούνται αν αυτές οι τοποθεσίες ήταν πλαστά.

Έτσι, τι πρέπει να κάνετε εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για υποκατάστατο του ExtraTorrent να μοιραστώ αρχεία; Ενώ σας υπενθυμίζουμε ότι η διανομή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι παράνομη και δεν υποστηρίζεται από το vpnMentor, μπορούμε να σας προσφέρουμε κάποια βοήθεια.

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για το ExtraTorrent που εξακολουθούν να ισχύουν, αλλά απαιτείται προσοχή κατά την πρόσβασή τους και σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε πάντα ένα VPN όποτε χτυπάτε.

Καλύτερες εναλλακτικές για το ExtraTorrent

 1. Το PirateBay.org
 2. RARBG.to
 3. 1337χ
 4. TorLock
 5. Torrentz2eu.icu
 6. YTS.am / YIFY
 7. EZTV.ag
 8. Zooqle.me
 9. TorrentDownloads.me
 10. LimeTorrents.cc

10 Εναλλακτικές λύσεις στο ExtraTorrent

Το PirateBay.org

Ο Pirate Bay παραμένει ο κορυφαίος ιστότοπος torrent στον κόσμο, παρέχοντας πρόσβαση σε έναν ανυπολόγιστο αριθμό ταινιών, μουσικών κομματιών και λήψεων λογισμικού, καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα κοινόχρηστα αρχεία.

Βασισμένη στις Σεϋχέλλες, ο Pirate Bay είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε αρχικά από σουηδούς ακτιβιστές κατά του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας το 2003. Είναι ένας από τους λίγους τόπους που χτυπάει το χρόνο και έχει βρει έναν τρόπο να παραμείνει εντός των νόμιμων ορίων - που σημαίνει ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων που πραγματοποιούνται μέσω του ιστοτόπου της.

extratorrent-img (2)

RARBG.to

Η RARBG, η οποία ιδρύθηκε το 2008, διευκολύνει την κοινή χρήση αρχείων μεταξύ χρηστών χρησιμοποιώντας το BitTorrent. Αποκλείεται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σαουδικής Αραβίας και της Αυστραλίας. Η χρήση ενός VPN θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε αυτούς τους περιορισμούς, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο με ασφάλεια - ενώ θυμάστε ότι δεν εγκρίνουμε την πειρατεία. Ο ιστότοπος προσφέρει μια σειρά από κατηγορίες λήψης και παρέχει επίσης ειδήσεις, κριτικές και άλλες πληροφορίες σχετικά με την ταινία και την εμφάνιση.

extratorrent-img (7)

1337χ

Το 1337x είναι σήμερα ο τρίτος πιο δημοφιλής ιστότοπος torrent που εξακολουθεί να λειτουργεί το 2018. Χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο BitTorrent για να επιτρέψει την κοινή χρήση αρχείων torrent-to-peer του καταλόγου των αρχείων torrent. Ο ιστότοπος έχει αλλάξει ονόματα τομέα τουλάχιστον μία φορά για να αποφευχθεί απαγόρευση αναζήτησης Google. αυτή τη στιγμή χρησιμοποιεί τον τομέα ως τον κύριο ιστότοπό του, αλλά επίσης χρησιμοποιεί.σε περίπτωση που ο κύριος ιστότοπος δεν είναι προσβάσιμος.

extratorrent-img (5)

TorLock

Το TorLock συνδυάζει μια τεράστια λίστα torrents με μια φανταστική εμπειρία χρήστη, ειδικά αν ψάχνετε ταινίες και μουσική υψηλής ποιότητας, επεισόδια anime ή υλικό ανάγνωσης. Μερικά από τα πράγματα στο TorLock είναι δύσκολο να βρεθούν σε άλλους ιχνηλάτες, αλλά είναι πιθανό να βρείτε και τα πιο δημοφιλή torrents εδώ - υπάρχουν πάνω από 4,8 εκατομμύρια για να διαλέξετε.

torlock image

Torrentz2eu.icu

Το Torrentz2eu.icu είναι ένας κλώνος του αρχικού Torrentz, το οποίο έκλεισε με δικαστική απόφαση πέρυσι. Η προσπάθεια πρόσβασης στον ιστότοπο θα ενεργοποιήσει μια προειδοποίηση από το λογισμικό προστασίας από ιούς. Αυτό δεν πρέπει να ανησυχεί εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN όπως προτείνεται, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ExtraTorrent που λειτουργούν το 2020 [& SAFE]

YTS.am / YIFY

Το YTS.am ξεκίνησε ως YIFY, μια μικρή ομάδα που δημοσιεύει εκδόσεις υψηλής ποιότητας σε μια σειρά τοποθεσιών torrent. Μόλις συνειδητοποίησαν πόσο δημοφιλείς είχαν γίνει, ξεκίνησαν τη δική τους περιοχή και το YTS γεννήθηκε. Ο ιστότοπος έχει από τότε πολλά διαφορετικά ονόματα τομέων και τρέχει από το YTS.am.

Ο ιστότοπος έχει προσελκύσει την προσοχή των αρχών σε πολλές περιπτώσεις, κυρίως στη Νέα Ζηλανδία, όπου κατατέθηκε αγωγή κατά της πειρατείας. Ωστόσο, παραμένει δημοφιλής στους χρήστες λόγω της ποιότητας του περιεχομένου του. Το YTS χρησιμοποιεί μια μορφή κωδικοποίησης x264, η οποία δίνει στους χρήστες αρχεία υψηλότερης ποιότητας από όσα πολλά άλλα torrenting sites μπορούν να προσφέρουν.

extratorrent-img (3)

EZTV.ag

Το EZTV.ag είναι ένας πρακτικός και απλός ιστότοπος που περιλαμβάνει ένα ενεργό φόρουμ για θέματα αναφοράς, συμπεριλαμβανομένων των σπασμένων συνδέσεων. Η EZTV έχει χάσει κάποια αξιοπιστία τα τελευταία χρόνια λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Σημειώστε ότι ο ίδιος ο ιστότοπος προειδοποιεί τους χρήστες να χρησιμοποιούν ένα VPN πριν από τη χρήση της υπηρεσίας.

extratorrent-img (4)

Zooqle.me

Το Zooqle.me είναι ένας εύχρηστος ιστότοπος torrent που έχει αριθμούς για να σας βοηθήσει να βρείτε ό, τι είστε μετά - έχει ένα εντυπωσιακό ποσό πάνω από 37.000 ταινίες και 600 τηλεοπτικές εκπομπές διαθέσιμες. Η διεπαφή είναι ισχυρή συνολικά, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ορισμένες μικρές βελτιώσεις για ορισμένες σελίδες. Zooqle έχει πολλούς τρέχοντες πιστούς χρήστες και θα συνεχίσει να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου με επιταχυνόμενες ταχύτητες.

10-best-torrent-zoogle

TorrentDownloads.me

Το TorrentDownloads.me είναι ένα άλλο πολύ δημοφιλές torrent site χάρη στην καθαρή και οργανωμένη βιβλιοθήκη torrent. Εάν αποτύχουν όλοι οι άλλοι ιχνηλάτες, αυτή είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία σας να βρείτε το υλικό που αναζητάτε τόσο ανυπόμονα. Δυστυχώς, έχει μπλοκαριστεί σε πολλές χώρες και σε πολλές μηχανές αναζήτησης λόγω του υψηλού προφίλ της.

torrentdownloads image

LimeTorrents.cc

Το LimeTorrents.cc είναι ένας ιστότοπος που εκτελείται με απλό, κομψό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον. Οι νέες κυκλοφορίες απολαμβάνουν καλές ταχύτητες και πολλές σπαρτικές μηχανές, ωστόσο οι παλιοί χείμαρροι μπορεί συχνά να παραμείνουν άγριοι και σε φτωχούς helath. Είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο Β εναλλακτική λύση, αν το αγαπημένο σας site torrenting μόλις έκλεισε ή δεν είναι διαθέσιμο.

εικόνα limetorrents

Το Torrenting είναι παράνομο?

Με τόσες πολλές χώρες που εκδίδουν απαγορευμένες απαγορεύσεις κατά των σημερινών περιοχών, μπορεί να υποθέσετε ότι όλες οι μορφές παραβιάσεων είναι παράνομες.

Στην πραγματικότητα, η πράξη του το ίδιο το torrenting δεν είναι παράνομο. Η σπορά και η φόρτωση είναι απόλυτα εντός του νόμου - μέχρι να φτάσει στο υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Το Torrenting για τη διανομή ή τη λήψη υλικού με πνευματικά δικαιώματα είναι παράνομο.

Δεδομένου ότι είναι τόσο δύσκολο να παρακολουθείτε αυτό που μοιράζεται μέσω torrenting τοποθεσιών, πολλές χώρες προτιμούν να εκδώσουν ένα απαγόρευση όλων των σημείων ροής για την αποτροπή της παράνομης διανομής περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Δυστυχώς, το νόμιμο χτύπημα παγιδεύεται και σε αυτές τις απαγορεύσεις. Αν θέλεις πρόσβαση σε περιοχές όπου υπάρχει απαγόρευση πρόσβασης σε μια χώρα στην οποία έχουν απαγορευτεί, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για την πρόσβαση σε εναλλακτικές λύσεις ExtraTorrent?

Ακόμα κι αν συμμετέχετε σε νομικές παραβιάσεις, μπορεί να συνεχίσετε να κινδυνεύετε οι χάκερ που κλέβουν τα δεδομένα σας προς το αρχεία που μεταφέρουν ιούς και κακόβουλο λογισμικό στις συσκευές σας. Και επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράνομες δραστηριότητες, το torrenting περιορίζεται σε πολλές χώρες και απαγορεύεται οριστικά σε κάποιες άλλες.

ΕΝΑ Το VPN μπορεί να σας προστατεύσει από το κακόβουλο λογισμικό και να δώσει έναν τρόπο να να πάρει γύρω από οποιαδήποτε ενοχλητική απαγορεύσεις torrenting, geoblocks, ή ISP στραγγαλισμού.

1. Ξεμπλοκάρετε τις τοποθεσίες που τρέχουν

Δεδομένου ότι το torrenting μπορεί να είναι παράνομο, αρκετές χώρες αποκλείουν τους ιστότοπους από την πρόσβαση στα σύνορά τους.

Εάν ζείτε ή ταξιδεύετε σε μία από αυτές τις χώρες, θα χρειαστείτε ένα VPN αν θέλετε να κάνετε torrent.

Τα VPN λειτουργούν από την ανακατεύθυνση της επισκεψιμότητας μέσω του ιδιωτικού διακομιστήμικρό. Εάν συνδέεστε σε ένα διακομιστή σε μια χώρα όπου δεν είναι μπλοκαρισμένες οι ιστοσελίδες torrenting, θα το κάνετε μοιάζετε με την πρόσβαση στην τοποθεσία από τη συγκεκριμένη χώρα αντί της δικής σας. Αυτό θα γίνει τότε απενεργοποιήστε την τοποθεσία torrenting.

Αν άλλες τοποθεσίες εκτός από αυτές που χρησιμοποιούνται για torrenting είναι επίσης λογοκρισία στη χώρα σας, ένα καλό VPN θα είναι σε θέση να παρακάμπτοντας τα κυβερνητικά τείχη προστασίας και να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο.

2. Μείνετε έξω από το πρόβλημα

Δεδομένου ότι το torrenting περιλαμβάνει P2P κοινή χρήση αρχείων, δεν μπορείτε πάντα να είστε 100% σίγουροι για το τι παίρνετε όταν torrent. Αν κατά λάθος κατεβάσετε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, θα μπορούσατε αντιμετωπίζουν νομικό πρόβλημα εάν αυτή η λήψη εντοπίζεται πίσω σε εσάς.

Ένα VPN καλύπτει τη διεύθυνση IP και κρυπτογραφεί όλη την επισκεψιμότητά σας, που σημαίνει ότι σας η δραστηριότητα torrenting διατηρείται εντελώς ιδιωτική.

3. Προστατεύστε τον εαυτό σας από κακόβουλο λογισμικό

Εκτός από την κατά λάθος λήψη του περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, το torrenting έρχεται επίσης με τον πολύ πραγματικό κίνδυνο κατά λάθος λήψη κακόβουλου λογισμικού.

Μπορεί να είναι κακόβουλο λογισμικό μεταμφιεσμένο ως νόμιμη λήψη ή κρυμμένα μέσα στα αρχεία έτσι ώστε να μην συνειδητοποιήσετε ότι έχετε μολυνθεί. Μόλις έχει πρόσβαση στη συσκευή σας, το κακόβουλο λογισμικό είναι συνήθως πολύ ειδικός στην απόκρυψη και μπορεί να δώσει στον δημιουργό της πρόσβαση σε όλα, από τα προσωπικά σας στοιχεία μέχρι τα τραπεζικά στοιχεία.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN έρχονται με ενσωματωμένους αποκλειστές κακόβουλου λογισμικού. Αυτό το λογισμικό αναγνωρίζει και αποκλείει ύποπτους ιστότοπους και αρχεία για να σας προστατεύσει από τυχόν τυχαίες λήψεις.

4. Αποφύγετε τον περιορισμό

Δεδομένου ότι torrenting μπορεί να πάρει πολύ εύρος ζώνης, πολλοί Οι πάροχοι ISP θα ενεργοποιήσουν αυτόματα τη σύνδεσή σας αν εντοπίσουν το torrenting.

Επειδή ένα VPN τόσο κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας όσο και καλύπτει τη διεύθυνση IP σας, θα το κάνει αποκρύψετε την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα ακόμα και από τον ISP σας. Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν θα μπορέσει να εντοπίσει ότι χτυπάτε και επομένως δεν θα γκρεμίσουν τη σύνδεσή σας.

5. Προστατέψτε το απόρρητό σας

Ένα πρόβλημα με P2P συνδέσεις είναι αυτό άλλοι χρήστες μπορούν να δουν τη διεύθυνση IP σας. Οι χάκερ μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες εντοπίστε την τοποθεσία σας ή σας απειλούν με επιθέσεις στον κυβερνοχώρο όπως το DoS ή το DDoS.

Η απόκρυψη της διεύθυνσης IP με ένα VPN θα σας κρατήσει ασφαλές από οποιαδήποτε απειλή στον κυβερνοχώρο. Όταν δημιουργείτε αρχεία, άλλοι χρήστες θα μπορούν να δουν μόνο τη διεύθυνση IP VPN και όχι τη δική σας. Αυτό σας βοηθά να παραμείνετε ιδιωτικοί και ασφαλείς.

Τα καλύτερα VPN για Torrenting

Όταν επιλέγετε ένα VPN για χρήση με μια εναλλακτική λύση του ExtraTorrent, υπάρχουν μερικά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε:

 • Φιλικοί διακομιστές P2P που επιτρέπουν το torrenting.
 • Καλές δυνατότητες απεμπλοκής για να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς.
 • Βελτιωμένες ταχύτητες για να αποφύγετε τις οδυνηρές αργές λήψεις.
 • Μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει αρχείο της δραστηριότητάς σας.
 • Λογισμικό προστασίας από κακόβουλο λογισμικό για να προστατεύσετε τη συσκευή σας από τη μόλυνση.

Όλες οι κορυφαίες προτάσεις μας προσφέρουν όλες αυτές τις λειτουργίες και πολλά άλλα.

1. NordVPN

NordVPN για την Bulgaris

Είτε είστε νέος στο torrenting και VPN είτε είστε εξοικειωμένοι με τα δύο, το NordVPN εξυπηρετεί όλους.

Όχι μόνο το NordVPN υποστήριξη συνδέσεων P2P, θα είναι επίσης θα σας συνδέσει αυτόματα στον καλύτερο διακομιστή για torrenting. Βελτιωμένες ταχύτητες ευγένεια ενός τεράστιου παγκόσμιο δίκτυο 5.200+ εξυπηρετητών θα κάνει τις μεταφορτώσεις και τα αρχεία λήψης γρήγορα και εύκολα.

Το NordVPN είναι εξαιρετικό για την απεμπλοκή των σημειακών χώρων, ακόμη και ικανό παρακάμπτοντας το περιβόητο Μεγάλο τείχος προστασίας της Κίνας. Το απόρρητο θα προστατεύεται από στρατιωτική κρυπτογράφηση καθώς και ένα αυτόματο διακόπτη σκοτώματος, Προστασία διαρροής DNS, και ένα αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Όλοι οι διακομιστές NordVPN είναι επίσης αυτόματα προστατεύεται από το λογισμικό CyberSec και το λογισμικό αποκλεισμού adware.

Διαβάστε γιατί οι χρήστες μας εκτιμούν το NordVPN ως την καλύτερη υπηρεσία VPN συνολικά ή το δοκιμάστε μόνοι σας με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video και Sling TV.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Ξεκινήστε το Torrenting με το NordVPN Τώρα!

2. ExpressVPN

Συσκευές ExpressVPN

Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ταχύτητα από οτιδήποτε άλλο, το ExpressVPN είναι το VPN torrent για εσάς.

Οι χρήστες μας εκτιμούν το ExpressVPN ως το ταχύτερο VPN στην αγορά, το οποίο σας εγγυάται γρήγορες λήψεις. 3.000+ διακομιστές σε 160 τοποθεσίες σημαίνω η απεμπλοκή περιεχομένου γεωγραφικού περιορισμού δεν αποτελεί πρόβλημα.

Η ExpressVPN όχι μόνο προσφέρει a αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, απασχολεί επίσης Τεχνολογία TrustedServer για να σκουπίσετε τους διακομιστές του κάθε φορά που σβήνουν - διασφαλίζοντας ότι δεν μπορεί να αποθηκευτεί κανένα αρχείο της δραστηριότητάς σας. Η υπηρεσία σας προστατεύει επίσης Κρυπτογράφηση AES 256-bit, ένα kill switch, και Προστασία διαρροής DNS.

Το ExpressVPN μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό από άλλα VPN για torrenting, αλλά είναι μακράν το γρηγορότερο. Βλέπετε μόνοι σας με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το ExpressVPN μπορεί να απεμπλακεί:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το ExpressVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για χρήση με ορισμένους δρομολογητές.

Ξεκινήστε το Torrenting με το ExpressVPN Τώρα!

3. CyberGhost

CyberGhost

Μια λαμπρή επιλογή για αρχάριους, το CyberGhost έρχεται με ένα ειδικό προφίλ torrenting έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν περίπλοκες ρυθμίσεις.

Το προφίλ θα είναι θα σας συνδέσει αυτόματα στον καλύτερο διακομιστή για torrenting - υπάρχουν 5.700+ για να διαλέξετε σε 90 διαφορετικές χώρες. Αυτό το τεράστιο δίκτυο σας εγγυάται α αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση με εξαιρετικές δυνατότητες απεμπλοκής.

Διαφημιστές και προγράμματα αποκλεισμού κακόβουλων προγραμμάτων θα σας προστατεύσει από οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό μαζί στρατιωτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας και ένα αυστηρή πολιτική μητρώου.

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το CyberGhost είναι τόσο δημοφιλές μεταξύ των κακοποιών - δοκιμάστε το για τον εαυτό σας με ένα γενναιόδωρο Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Το CyberGhost μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Αφιερωμένο προφίλ συνεχούς ροής με διακομιστές βελτιστοποιημένους για: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN και άλλα.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναί; το αποκλειστικό προφίλ δείχνει τις χώρες και τον αριθμό των χρηστών.

Το CyberGhost λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux και Chrome.

Ξεκινήστε το Torrenting με το CyberGhost τώρα!

Περίληψη

Το Torrenting είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο φαινόμενο. Μόλις κλείσει ένας ιστότοπος, στη θέση του εμφανίζεται ένα άλλο. Παρόλο που αυτό είναι καλό για τον χρήστη όσον αφορά την επιλογή, δημιουργεί περαιτέρω ανησυχίες για την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Εάν σκέφτεστε να χτυπάτε από οποιαδήποτε από τις 10 εναλλακτικές λύσεις του ExtraTorrent ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή torrent, χρησιμοποιήστε ένα VPN.

Αυτά είναι τα δικά μας κορυφαίες επιλογές για τα καλύτερα δίκτυα VPN για torrenting.

Παροχέας Κατάταξης Βαθμολογία Βαθμολογίας Χρήστη
Η επιλογή των συντακτών 5.0 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
2 4,9 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
3 4.8 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
4 4.8 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
5 4.7 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Εάν δεν είστε ακόμα πεπεισμένοι ότι χρειάζεστε ένα VPN για torrenting, τότε διαβάστε τον οδηγό μας για να κάνετε torrenting για να μάθετε περισσότερα.

Και αν καμία από τις πέντε κορυφαίες επιλογές δεν φαίνεται σωστή για εσάς, τότε ελέγξτε την περίληψη όλων των κορυφαίων VPN για κοινή χρήση αρχείων P2P.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me