2 Cara Menonton UFC Fight Night Di Luar A.S.


Perjuangan malam penuh dengan tindakan dan banyak tenaga. Jika anda berada di Amerika Syarikat, anda boleh menontonnya di Fox atau mengalirkannya secara dalam talian.

Jika anda tidak berada di Amerika Syarikat, anda akan terpaksa bekerja lebih keras kerana tapak streaming ini disekat kepada orang-orang di luar AS. Inilah cara untuk melakukannya.

Ubah Lokasi Anda ke U.S.

Terdapat dua cara untuk menonton UFC Fight Night. Anda boleh menontonnya di UFC Fight Pass atau TV Sling. Kedua-dua pilihan ini menawarkan aliran langsung setiap perjuangan, tetapi mereka disekat kepada orang-orang di luar A.S. Untuk mendapatkan akses ke laman web ini, anda memerlukan VPN.

VPN boleh menukar alamat IP anda supaya kelihatan seperti anda berada di Amerika. (Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai cara kerja VPN di sini.)

Untuk aliran, anda memerlukan VPN yang mempunyai pelayan di A.S. dengan kelajuan tinggi dan lebar jalur tanpa had. VPN ini akan membawa anda pengalaman penstriman yang terbaik.

VPN Terbaik untuk Menonton Malam Perjuangan 

Kedudukan Penyedia Kedudukan Markah Skor kami
Pilihan Editor 5.0 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
2 4.9 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
3 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
4 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
5 4.7 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak

2 Cara Menonton UFC Fight Night

Alirkannya di UFC.TV

Pergi ke UFC.TV dan pilih Fight Pass. Dengan akses Fight Pass, anda dapat menonton Fight Night dan mendapat akses ke rakaman di belakang layar dan beberapa barangan MMA yang lain.

Fight Fight memerlukan langganan, yang anda boleh bayar dengan kad kredit Amerika atau melalui PayPal. Ia juga menawarkan percubaan percuma selama 7 hari. Walaupun percubaan 7 hari adalah meriah, untuk menonton semua perjuangan, anda perlu membeli langganan.

Stream di Sling TV

TV Sling menawarkan akses bayar setiap tontonan ke acara UFC. Sling menawarkan Fox Sports 1 supaya anda dapat menonton semua Fight Night di atasnya. Ia tidak menerima PayPal dan satu-satunya cara pembayaran adalah melalui kad kredit berasaskan AS.

Walau bagaimanapun, anda boleh membeli kad hadiah TV Sling dengan PayPal. Beli kad dan gunakan pada Sling TV untuk mengakses perkhidmatannya. Kami menunjukkan kepada anda bagaimana untuk melakukannya secara berturut-turut dalam artikel ini.

Sling TV lebih mahal berbanding Fight Pass tetapi ia memberi anda akses kepada pertunjukan yang lainl.

Menggunakan TV Sling atau Fight Fight akan memberi anda akses kepada semua pergaduhan yang menarik; Walau bagaimanapun, anda memerlukan VPN untuk berbuat demikian.

Klik di sini untuk melihat VPN yang disyorkan kami.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me