Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018

ο μεγαλύτερα ονόματα στον κυβερνοχώρο συναντιούνται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ από τις 17 Ιουνίου έως τις 22 Ιουνίου στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ.

Η Cyber ​​Week έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία ετήσια γεγονότα στον κυβερνοχώρο στον κόσμο. Το συνέδριο θα συγκεντρωθεί εμπειρογνώμονες από περισσότερες από 60 χώρες και θα περιλαμβάνει πάνω από 50 πάνελ, εργαστήρια, στρογγυλά τραπέζια, διαγωνισμούς κι αλλα. Περιμένουν έναν αριθμό ρεκόρ των συμμετεχόντων για αυτό το γεγονός.

Η Cyber ​​Week έχει μια δέσμη ατζέντας γεμάτη με πάνω από 250 ηχεία προγραμματισμένη όλη την εβδομάδα. Έχουμε τόνισε 20 καινοτόμους παρουσιαστές / εταιρείες που περιέχουν ένα μείγμα νεαρών νεοϊδρυόμενων εταιρειών και εγκατεστημένων εταιρειών στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Contents

20 Παρουσιάσεις που δεν θέλετε να χάσετε στο Cyber ​​Week 2018

  1. Chris Young, διευθύνων σύμβουλος της McAfee
  2. Rick Echevarria, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της πλατφόρμας Intel
  3. Michael DeCesare, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ForeScout 
  4. Gil Shwed, ιδρυτής της Check Point Software Technologies
  5. Ο Steve Bassi, Διευθύνων Σύμβουλος της PolySwarm
  6. Ο Δρ. Hugh Thompson, CTO της Symantec  
  7. Lior Div, Διευθύνων Σύμβουλος της Cybereason
  8. Karen Eldor, VP της διαχείρισης προϊόντων για το CyberArk
  9. Nadav Zafrir, Διευθύνων Σύμβουλος της Team8
  10. Russ Dietz, υπεύθυνος ασφαλείας για την GE Digital  
  11. Ofer Israeli, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Illusive Networks
  12. Tony Velleca, Διευθύνων Σύμβουλος της CyberProof  
  13. Dave Weinstein, VP της έρευνας για την απειλή σε Claroty
  14. Σεργκέι Σίκεβιτς, Ομάδα απειλών για την απειλή στο Q6 Cyber
  15. Eitan Satmary, Διευθυντής Cyber ​​και Ασφάλειας Πληροφοριών στο Wix
  16. Nadav Costa, επικεφαλής της Data Science για τις τεχνολογίες SafeRide
  17. Marcel Wendt, CTO και ιδρυτής της Digidentity
  18. Ο Δρ. Amir Konigsberg, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής του Twiggle
  19. Fred Trotter, ιδρυτή και CTO της CareSet
  20. Andrey Eidelman, αρχιτέκτονας ασφάλειας για το Gett

1. Chris Young, διευθύνων σύμβουλος της McAfee

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Chris Young είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένες και σεβαστές φωνές στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Ως Διευθύνων Σύμβουλος της McAfee, επιβλέπει την προστασία των κρίσιμων για την αποστολή συστημάτων και δεδομένων για το 90% των εταιρειών Fortune 100 και πάνω από τα δύο τρίτα των εταιρειών του Global 2000.

Η Young βοήθησε επίσης να δημιουργηθεί η Cyber ​​Threat Alliance, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που μοιράζεται πληροφορίες μεταξύ των μελών της για την απειλή της πληροφόρησης για την απειλή, για να αποτρέψει τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο μεγάλης κλίμακας.

Young θα παρουσιάσει στο Κύρια Ολομέλεια επί Τετάρτη, 20 Ιουνίου. Θα συμμετάσχει σε μια συζήτηση με τίτλο "Ξεκινήστε με το τέλος στο μυαλό: Λύσεις πριν από τα προβλήματα"Και έχει προγραμματιστεί να μιλήσει περίπου στις 9:40 πμ.

2. Rick Echevarria, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της πλατφόρμας Intel

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Rick Echevarria βρίσκεται στο Intel για πάνω από 20 χρόνια και σήμερα υπηρετεί ως Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Πλατφορμών της Intel.

Σήμερα διευθύνει τις προσπάθειες της εταιρείας να βελτιώσουν την ασφάλειά τους από τα άκρα έως τα σύννεφα. Μόλις αυτές οι βελτιώσεις τεθούν στην αγορά, οι βελτιώσεις τους θα γίνουν αισθητές σε όλα από ένα κρυπτογραφημένο και ασφαλές σύννεφο σε αυτόνομα οχήματα και blockchain.

Μπορείτε να ακούσετε το Echevarria σε δύο πλαίσια στην Cyber ​​Week. Blockchain: η Νέα Εποχή (Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 3:35) και το Κύρια Ολομέλεια (Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 10:50)

3. Michael DeCesare, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ForeScout 

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018

Ο Michael DeCesare είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ForeScout. Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα βοήθησε να μετατραπούν σε α ηγέτης στον χώρο του κυβερνοχώρου. Υπό την ηγεσία του, το ForeScout βοήθησε πάνω από 2.700 εταιρείες παγκοσμίως εφαρμόζουν μια ετερογενή λύση ασφαλείας που μπορούν να βοηθήσουν εξουδετερώνουν επιθέσεις στον κυβερνοχώρο από μια σειρά συσκευών συμπεριλαμβανομένων IoT, κινητά, φορητοί υπολογιστές, και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυό σας.

Πριν από την είσοδό του στο ForeScout, ο DeCesare ήταν ο Πρόεδρος της Intel Security και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Worldwide Sales στο McAfee. Μπορείτε να ακούσετε το DeCesare το πρωί της 20 Ιουνίου καθώς συμμετέχει σε μια συζήτηση στην ομάδα του Κύρια Ολομέλεια σε περίπου 9:40 π.μ..


4. Gil Shwed, ιδρυτής της Check Point Software Technologies

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Gil Shwed θεωρείται ως πρωτογενής εφευρέτης του σύγχρονου τείχους προστασίας. Έχει επίσης έχει συντάξει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας και έχει απονεμηθεί ένα τιμητικό διδακτορικό από πολλά ισραηλινά πανεπιστήμια.

Ίδρυσε την Check Point Software Technologies LTD το 1993 και η εταιρεία έγινε μία από τις εταιρείες οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κυβερνοχώρο στον κόσμο. Η Check Point έχει αναπτύξει διάφορες λύσεις που προστατεύουν τους πελάτες τους από ένα ευρύ φάσμα επιθέσεων στον κυβερνοχώρο.

Το Shwed έχει προγραμματιστεί να μιλήσει σε ένα πάνελ στο Κύρια Ολομέλεια επί Τετάρτη 20 Ιουνίου, με τίτλο "Ένας οδικός χάρτης ασφάλειας για το AI"Από τις 10:50.

5. Steve Bassi, Διευθύνων Σύμβουλος της PolySwarm

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Steve Bassi υπήρξε καινοτόμος στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για όλη την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Πριν ανοίξετε το PolySwarm, Η Μπάση ίδρυσε μια εταιρεία ασφάλειας πληροφοριών που ονομάζεται Narf Industries που συνεργάστηκε με την DARPA (κυβερνητική υπηρεσία υπεύθυνη για την προώθηση στρατιωτικών τεχνολογιών για το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας) και αρκετές 500 εταιρείες.

Η PolySwarm έχει αναπτύξει την επόμενη γενιά του λογισμικού anti virus. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain, έχτισαν το πρώτο αποκεντρωμένη αγορά εντοπισμού ιών που συνδέει τους καλύτερους εμπειρογνώμονες κατά του κακόβουλου λογισμικού σε όλο τον κόσμο για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση των απειλών στον κυβερνοχώρο.

Ο Μπάσι θα μιλήσει Πέμπτη 21 Ιουνίου στο Blockchain: Η νέα ψηφιακή εποχή και συμμετέχοντας σε ένα πάνελ με τίτλο "Απεμπλοκή Αλυσίδες - Είναι Blockchain η τελική κακόβουλη υποδομή?"Που αρχίζει στις 5:00.

6. Ο Δρ Hugh Thompson, CTO της Symantec  

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Δρ Hugh Thompson είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον κυβερνοχώρο στον κόσμο. Αυτός έχει συν-συγγραφέας τέσσερα βιβλία, δημοσίευσε περισσότερα από 80 ακαδημαϊκά άρθρα, παρουσιάστηκε στο περιοδικό BBC, CNN, Financial Times, Forbes, η Wall Street Journal και ονομάστηκε από τον SC Magazine το 2006 ένας από τους "κορυφαίους 5 πιο σημαντικούς στην ασφάλεια της πληροφορικής".

Είναι σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Symantec, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Οι ευθύνες του περιλαμβάνουν την καθοδήγηση των ερευνητών και των αρχιτεκτόνων όπως αυτοί ανάπτυξη προστασίας επόμενης γενιάς από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Ο Δρ Thompson θα μιλήσει στο Κύρια Ολομέλεια την Πέμπτη 21 Ιουνίου, αλλά οι λεπτομέρειες δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.

7. Lior Div, Διευθύνων Σύμβουλος της Cybereason

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Lior Div ξεκίνησε την καριέρα του στον κυβερνοχώρο του ισραηλινού στρατού ως α μέλος της ελίτ της Μονάδας 8200, μιας μονάδας πληροφοριών του κυβερνοχώρου. Κατά τη διάρκεια των έξι ετών του στη Μονάδα 8200 ήταν ο κυβερνήτης του κυβερνοχώρου και ενορχηστρώνει μερικά από τα τις μεγαλύτερες εκστρατείες στον κυβερνοχώρο εναντίον ομάδων εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο και εθνών. Για τις ενέργειές του, ο Div έλαβε το Μετάλλιο Τιμής.

Μετά την έξοδο από τον ισραηλινό στρατό, Div συνιδρυτής Cybereason και την έχει μετατρέψει σε μια πολύ επιτυχημένη εταιρεία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Κατά το παρελθόν έτος, Ο Cybereason έχει τριπλασιαστεί σε μέγεθος με περίπου 400 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο.

Div θα κάνει μια παρουσίαση στο Κύρια Ολομέλεια επί Τετάρτη 20 Ιουνίου ως μέρος της "Σκεφτείτε μεγάλο! Εξασφάλιση του κόσμου " που θα ξεκινήσει στις 1:30.

8. Karen Eldor, VP της Διαχείρισης Προϊόντων για CyberArk  

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Με πάνω 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής και την ανάλυση του συστήματος πληροφοριών, Η Karen Eldor είναι ευρέως σεβαστή στον τομέα της. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Ισραηλινό Στρατιωτικό Τμήμα Λειτουργίας όπου κατείχε τις ομάδες ανάπτυξης και η οποία οδήγησε στην ανάλυση συστημάτων ευρέως αναπτυγμένων συστημάτων.

Από τότε που μετακινήθηκε στον ιδιωτικό τομέα, η Eldor έγινε η VP της διαχείρισης προϊόντων στο CyberArk. Έχει επικεντρωθεί στη μετατροπή του CyberArk σε a κορυφαία εταιρεία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, ειδικά όσον αφορά tech που σχετίζεται με τη μετανάστευση σύννεφων και DevOps.  

Η Eldor θα λάβει μέρος στο "Που πάμε? Το μέλλον της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο"Στον πίνακα Κύρια Ολομέλεια επί Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 2:40

9. Nadav Zafrir, Διευθύνων Σύμβουλος της Team8

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Nadav Zafrir είναι ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Team8, Ένα από οδηγώντας τα VC στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στο Ισραήλ. Ο Ζαφρίρ ξεκίνησε στο Η ελίτ του 880 του Ισραηλινού Στρατού και τελικά έγινε διοικητής της μονάδας. Η Μονάδα 8200 έχει εξελιχθεί σε φυτώριο για τον γνωστό ισραηλινό τομέα υψηλής τεχνολογίας.

Το Team8 είναι χτισμένο με μερικά από τα πιο πολλά λαμπρά τεχνολογικά μυαλά στο Ισραήλ και μπορούν να προσδιορίσουν τις εταιρείες που με τη σωστή χρηματοδότηση μπορούν να δημιουργήσουν λογισμικό την πρόληψη του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο ή την ενίσχυση της ασφάλειας του κυβερνοχώρου.

Ο Ζαφρίρ έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στο Κύρια Ολομέλεια επί Πέμπτη 21 Ιουνίου, αν και οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει.

10. Russ Dietz, υπεύθυνος ασφαλείας για την GE Digital  

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Russ Dietz εργάζεται στο τεχνολογίας και ασφάλειας για πάνω από 30 χρόνια. Έχει επιτύχει τον ΚΟΤ για πολλές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. Ένας από τους κύριους τομείς εμπειρογνωμοσύνης του είναι στον τομέα της cloud computing και virtualization security solution όπου είναι ορατό καινοτόμος και οραματιστής.

Ο Dietz είναι σήμερα ο Υπεύθυνος Ασφαλείας για την GE Digital και το Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Εξακρίβωσης της Βιομηχανικής Διαδικτύου στο Διαδίκτυο. Είναι επικεφαλής της GE Digital στο μέλλον με ιδιαίτερη έμφαση στρατηγική στον κυβερνοχώρο, όραμα και εκτέλεση.

Ενώ στην Εβδομάδα Cyber, ο Dietz θα λάβει μέρος σε δύο συνεδρίες. Blockchain: Η νέα ψηφιακή εποχή (Απεμπλοκή Αλυσίδες - Είναι η Blockchain η τελική κακόβουλη υποδομή;) και Η Σύνοδος Κορυφής της CISCO (Βιομηχανία & Κρίσιμη υποδομή).

11. Ofer Israeli, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Illusive Networks

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Το Ofer Israeli είναι ένα από τα οι πρωτοπόροι της ασφάλειας του κυβερνοχώρου. Πριν από την εκκίνηση Illusive Networks, ο Ισραηλίτης εργάστηκε στο Check Point Software Technologies όπου και ο ίδιος διαχειριζόμενες ομάδες ανάπτυξης από όλο τον κόσμο.

Η Illusive Networks έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα που θα επιτρέψει στο χρήστη να να κάνετε το πρώτο βήμα στην αποτροπή μιας επιθέσεις στον κυβερνοχώρο πριν συμβεί.   

Ofer θα συμμετάσχει στο Μεγάλη Βρετανία-Ισραήλ επί Τρίτη 19 Ιουνίου ξεκινώντας στις 2:00.

12. Tony Velleca, Διευθύνων Σύμβουλος της CyberProof

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Tony Velleca είναι ο Υπεύθυνος Ασφάλειας Πληροφοριών στο UST Global και το Διευθύνων Σύμβουλος CyberProof, μια εταιρεία UST. Η Velleca είναι α πρωτοποριακές λύσεις στον κυβερνοχώρο και οραματιστές και είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την ταχεία ανύψωσή τους στην αρένα του κυβερνοχώρου.

Το CyberProof βοηθά τους πελάτες του να αυξήσουν την ηλεκτρονική ανθεκτικότητα τους μέσω διαφορετικών υπηρεσιών που προσανατολίζονται προς τις ειδικές ανάγκες του πελάτη. Η Velleca θα λάβει μέρος σε ένα πάνελ Η Διάσκεψη Κορυφής της CISO επί Δευτέρα 18 Ιουνίου με τίτλο "Εμπορικός & Πίνακας υπηρεσιών".

13. Dave Weinstein, VP της Έρευνας Απειλών στο Claroty

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Dave Weinstein έχει ανέπτυξε την καριέρα του στον τομέα της τεχνολογίας στον κυβερνοχώρο. Ξεκίνησε στο Αμερικανική κυβερνητική εντολή και από εκεί έγινε το ΚΟΤ για την πολιτεία του New Jersey. Είναι σήμερα ο Αντιπρόεδρος της έρευνας για την απειλή του Claroty.

Η Claroty παρέχει ολοκληρωμένη προστασία του κυβερνοχώρου για τους πελάτες τους. Με εργαλεία για προστασία, έλεγχο, ανίχνευση και απόκριση φροντίζουν να καλύπτουν όλες τις βάσεις και να εξασφαλίζουν τα δεδομένα των πελατών τους.

Weinstein θα παρακολουθήσουν το Υποδομή ζωτικής σημασίας: Προστασία και ανθεκτικότητα συνεδρίαση την Τετάρτη 20 Ιουνίου και συμμετοχή στο Πίνακας συζητήσεων.

14. Σεργκέι Σίκεβιτς, ομάδα πληροφοριών απειλών στο Q6 Cyber

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Σεργκέι Σίκεβιτς είναι ένας έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό στον κυβερνοχώρο. Πέρασε πάνω από μια δεκαετία και στα δύο Ισραηλινές δυνάμεις των στρατιωτικών δυνάμεων καθώς και να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως τακτική και στρατηγικός αναλυτής απειλών. Είναι σήμερα ο διευθυντής της ομάδας Cyber ​​Threat Intelligence στο Q6 Cyber.

Το Q6 είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στον κόσμο καθώς έχουν πολλά προσαρμόσιμες λύσεις στον κυβερνοχώρο για τους πελάτες τους. Τα εργαλεία τους υπερέχουν παρακολούθηση του "Ψηφιακού Υπόγειου" επίσης γνωστή ως Dark Web, να αναγνωρίσει νέες απειλές και να μάθει πώς να τις νικήσει προτού είναι πολύ αργά.

Ο Shykevich θα λάβει μέρος στην FraudCON 2.0 επί Τρίτη 19 Ιουνίου και παρουσιάζοντας μια παρουσίαση με τίτλο "Πίσω από τις σκηνές της βιομηχανίας Ransomware"Στις 12:45.

15. Eitan Satmary, Διευθυντής Cyber ​​και Ασφάλειας Πληροφοριών στο Wix

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Eitan Satmary έχει τελειώσει 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Η Satmary έχει δώσει διαλέξεις ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ανά τον κόσμο καθώς επίσης και ενεργούσα ως σύμβουλος για πολλές νέες επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας. Είναι σήμερα ο  Υπεύθυνος για την Cyber ​​και την Ασφάλεια Πληροφοριών στο Wix.

Το Wix είναι ένας οικοδόμος ιστοτόπου DIY με μια διαισθητική οπισθέλκουσα & drop editor. Με τα πάντα, από τα ιστολόγια έως τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, η παραμονή στην κορυφή οποιασδήποτε απειλής στον κυβερνοχώρο είναι ζωτικής σημασίας για τη συνέχιση της επιτυχίας τους.

Θα είναι μετριοπάθεια ο Πίνακας προμηθευτών κατά τη διάρκεια της Ημέρα σύννεφων συνεδρίαση τη Δευτέρα 18 Ιουνίου.


16. Nadav Costa, επικεφαλής της Data Science για τις τεχνολογίες SafeRide

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Nadav Costa άρχισε να συνεργάζεται γνωστικά οχήματα το 2014 ενώ στο GM. Από εκεί πήγε στην Thomson Reuters, όπου εργάστηκε ως ερευνητής εφαρμόζοντας τεχνικές Machine και βαθιά εκμάθηση για προβλήματα τομέα NLP. Η σημερινή του θέση είναι η Επικεφαλής της Επιστήμης Δεδομένων στις τεχνολογίες SafeRide όπου διαχειρίζεται μια ομάδα εργασίας Λύσεις AI για τη βελτίωση της ασφάλειας του κυβερνοχώρου των συνδεδεμένων αυτοκινήτων.  

Η SafeRide αναπτύσσει μια λύση στον κυβερνοχώρο που προστατεύει τόσο τα ιδιωτικά όσο και τα εμπορικά αυτοκίνητα από τους χάκερ.

Η Costa θα λάβει μέρος σε δύο συνεδρίες. AI- Η διαταραχή έρχεται και Ταχύτητα Φωτός - Μετακίνηση Μεταφοράς στον Κυβερνοχώρο.

17. Marcel Wendt, CTO και ιδρυτής της Digidentity

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Marcel Wendt είναι ο ιδρυτής και CTO της Digidentity, μια εταιρεία που ειδικεύεται σε προστασία της ψηφιακής ταυτότητας ενός ατόμου. Έχει εργαστεί σε έργα σε όλο τον κόσμο καθώς και διαβουλεύσεις με κυβερνητικές υπηρεσίες όσον αφορά τις ψηφιακές ταυτότητες.

Υπό την ηγεσία του Wendt, η Digidentity έχει αναπτυχθεί αρκετές τεχνολογικές εξελίξεις συμπεριλαμβανομένου του eSGNG, ένας τρόπος για τους πελάτες να υπογράφουν ψηφιακά τα έγγραφα στα smartphone και τα tablet τους.

Ο Wendt θα παρουσιαστεί στο BISC 2018 συνεδρίαση στις Τρίτη 19 Ιουνίου με το πλαίσιο με τίτλο "Συναλλαγές Ταυτότητας Υψηλής Διασφάλισης"Στις 11:10

18. Ο Δρ Amir Konigsberg, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής του Twiggle

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Δρ Amir Konigsberg έλαβε PhD από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο και το Princeton στην ορθολογική και τη διαλογική λήψη αποφάσεων. Πριν ίδρυσε το Twiggle, ο Konigsberg εργάστηκε αυτόνομα αυτοκίνητα της General Motors και ήταν ένα από τα αρχικά μέλη του Ισραήλ της Google γραφείο.

Το Twiggle έχει ανέπτυξε μια μηχανή αναζήτησης AI για το ηλεκτρονικό εμπόριο ιστότοπους που βελτιώνουν την εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών των χρηστών. Konigsberg κρατά σχεδόν 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έχει δημοσιευθεί σε πολυάριθμες ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις.

Θα δώσει μια παρουσίαση με τίτλο "Η γνώση και το μέλλον της αναζήτησης" στο AI - Η διαταραχή έρχεται συνεδρίαση στις 1:05 στις Τρίτη 19 Ιουνίου.

19. Fred Trotter, ιδρυτής και CTO της CareSet

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Φρεντ Τρόττερ έχει βελτίωσε την ασφάλεια του κυβερνοχώρου στον τομέα της υγείας. Συν-συγγραφέας Hacking Healthcare, ένα βιβλίο που παρέχει έναν οδηγό για το πώς να να βελτιώσουν τις πρακτικές πληροφορικής για τους γιατρούς και τα νοσοκομεία.  

Είναι σήμερα ο CTO στο CareSet Systems όπου εργάζεται για την ανάπτυξη εργαλείων προστασία της ιδιωτικής ζωής του Medicaid / Medicare με ταυτόχρονη παρακολούθηση της προόδου του ασθενούς και εύρεσης των σωστών φαρμάκων με το χαμηλότερο κόστος.

Ο Trotter θα λάβει μέρος στο Συνεδρία της CyberCure αλλά η ατζέντα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

20. Andrey Eidelman, αρχιτέκτονας ασφάλειας για το Gett

Μην χάσετε αυτές τις 20 πρωτοπόρες καινοτομίες στην Cyber ​​Εβδομάδα 2018Ο Andrey Eidelman έχει σχεδόν α δεκαετία εμπειρίας στον τομέα της ασφάλειας και είναι αυτή τη στιγμή Αρχιτέκτονας ασφάλειας στο Gett. Διαχειρίζεται το Κύκλος ζωής ανάπτυξης συστημάτων (SDLC), ασφαλή ανάπτυξη και την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλεια&D ομάδα.

Ο Gett έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο παίρνουμε τα ταξί και το μερίδιο βόλτας σε περισσότερες από 100 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Η Eidelman θα συμμετάσχει στο Ομάδα Ιαπωνίας-Ισραήλ που εστιάζει στην ιαπωνική αγορά στον κυβερνοχώρο.

Πού γίνεται η Εβδομάδα Cyber?

Η Cyber ​​Week θα διεξαχθεί στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ερευνών Cyber ​​Research του Blavatnik στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ από τις 17 Ιουνίου έως τις 22 Ιουνίου. Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομερείς πληροφορίες και να δείτε την πλήρη ημερήσια διάταξη στην ιστοσελίδα τους.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me