Πώς να παρακολουθήσετε το Γκραν Πρι για το 2020 F1 για ΔΩΡΕΑΝ

Η σεζόν του 2018 F1 Grand Prix ήταν γεμάτη δράση και καθώς μετακινείται στην επόμενη κούρσα στο Hungaroring στη Βουδαπέστη, υπάρχουν μόνο 8 πρωταθλήματα μεταξύ των δύο κορυφαίων οδηγών.

Ιστορικά, το κορυφαίο σημείο του Γύρου Ουγγαρίας Grand Prix με 70 γύρους πήγε στον Lewis Hamilton, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλο οδηγό. Ωστόσο, πολλά εξαρτώνται από τη στρατηγική αγώνων των ομάδων και τη πιθανή εμφάνιση του αυτοκινήτου ασφαλείας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο αγώνας ξεκινά με την Ελεύθερη Πρακτική Ένα στις Παρασκευή 27 Ιουλίου, με ο ίδιος ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Ιουλίου. Αλλά, αν δεν είστε αρκετά τυχεροί να έχετε εισιτήρια στην εκδήλωση, πώς αλλιώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Sebastian Vettel και τη μάχη του Lewis Hamilton για την υπεροχή του στίβου?

Μερικά μεγάλα δίκτυα θα μεταδίδουν ολόκληρο το ζωντανό Σαββατοκύριακο ζωντανά - το NBC στις ΗΠΑ, το Sky Sports στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Foxtel στην Ασία και την Αυστραλία και το BeIN Sports στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Αλλά η πρόσβαση σας εξαρτάται από το πού βρίσκεστε, και ορισμένα από αυτά τα κανάλια είναι υπηρεσίες πληρωμής με προβολή ή συνδρομές.

Έτσι, είναι δυνατόν να παρακολουθήσετε δωρεάν το F1 Ουγγρικό Grand Prix δωρεάν? Η απάντηση είναι Ναί, είναι, αν έχετε πρόσβαση σε RTL.

Πώς να παρακολουθήσετε το Grand Prix της Ουγγαρίας F1 με ένα VPN σε 3 απλά βήματα

  1. Επιλέξτε ένα VPN με διακομιστές στη Γερμανία και γρήγορες ταχύτητες για streaming και εγγραφή.
  2. Συνδεθείτε σε ένα γερμανικό διακομιστή, να εμφανιστεί σαν να βρίσκεστε στη Γερμανία.
  3. Πηγαίνετε στο RTL, να παρακολουθήσετε και να απολαύσετε τον αγώνα.

Αποκτήστε VPN για το Grand Prix της Ουγγαρίας

Πώς να παρακολουθήσετε το Γκραν Πρι για το 2020 F1 για ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το Grand Prix της F1 στην RTL

Το RTL είναι ένα γερμανικό κανάλι ελεύθερης προβολής που εκπέμπει όλη τη σεζόν Grand Prix της F1 - κάθε σεμινάριο, κάθε γύρο και κάθε αγώνα. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πίσω κατάλογο από οπουδήποτε, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανή ροή περιεχομένου στον ιστότοπο, πρέπει να είστε στη Γερμανία.

Αν προσπαθήσετε να παίξετε ζωντανά ρεύματα από έξω από τη Γερμανία, απλά δεν λειτουργούν.

Ευτυχώς, αυτό είναι όπου ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει. Ένα VPN αλλάζει τη διεύθυνση IP σας, καθιστώντας έτσι σαν να βρίσκεστε σε μια εντελώς διαφορετική τοποθεσία. Το κάνει αυτό δρομολογώντας τη σύνδεσή σας με ασφάλεια μέσω ενός διαφορετικού διακομιστή. Επίσης, σας κρατάει ασφαλείς, προστατεύοντάς σας από τον κίνδυνο πειρατείας ή εξόρυξης δεδομένων.

Είτε θέλετε να παρακολουθήσετε το Grand Prix της F1 μέσω ενός καναλιού σε διαφορετική περιοχή είτε να έχετε πρόσβαση στο RTL και να παρακολουθήσετε δωρεάν τον αγώνα, ένα VPN είναι η λύση.

Πρέπει να το κάνετε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα VPN που έχει τοποθεσίες διακομιστών στη Γερμανία και μπορεί να προσφέρει γρήγορες ταχύτητες για streaming περιεχομένου, σταθερή σύνδεση και εξαιρετική κρυπτογράφηση. Γι 'αυτό σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost, το οποίο σας προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 300 διακομιστές στη Γερμανία.

Επιλογή VPN (και πώς να αποκτήσετε ένα δωρεάν VPN δωρεάν)

Ένα VPN είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε μια ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση στο διαδίκτυο που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο και κανάλια με περιορισμένο περιεχόμενο, όπως το RTL. Αλλά με τόσες πολλές διαθέσιμες VPN στην αγορά, πώς ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο για να παρακολουθήσετε το ουγγρικό F1 Grand Prix?

Είναι σημαντικό να επιλέξτε ένα VPN που ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες. Για να μεταδώσετε ζωντανά το ουγγρικό F1 Grand Prix, χρειάζεστε ένα VPN που παρέχει μια σταθερή σύνδεση και καλές ταχύτητες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι χρειάζεστε ένα VPN που μπορεί να παρακάμψει γεω-μπλοκ.

Ενώ θεωρητικά, όλα τα VPNs μπορούν να παρακάμψουν γεω-μπλοκ, ορισμένοι πάροχοι βρίσκουν νέους τρόπους αναγνώρισης όταν χρησιμοποιείται ένα VPN και εμποδίζουν τη σύνδεση. Χρειάζεστε ένα VPN που μπορεί να συμβαδίσει με αυτή την τεχνολογία και να βρει νέους τρόπους για να παρακάμψει τα μπλοκ.

Μόλις έχετε τη λίστα με τα VPN σας, μπορεί να είναι δελεαστικό να επιλέξετε χαμηλότερο κόστος σε σχέση με την ποιότητα. Παρόλο που υπάρχουν μερικά πολύ αποδοτικά διαθέσιμα VPN που παρέχουν εξαιρετική αξία για τα χρήματά σας, συνιστούμε πάντα να αποφύγετε τα δωρεάν δίκτυα VPN.

Τα VPN που είναι ελεύθερα στη χρήση πρέπει να κερδίσουν χρήματα. Εκτός αν χρεώνουν μια συνδρομή ή βασίζονται σε γενναιόδωρες δωρεές, θα πρέπει να κάνουν χρήματα από τη διαφήμιση ή από τη χρήση των δεδομένων σας. Τα κορυφαία δωρεάν δίκτυα VPN είναι ανοικτά για τις πολιτικές χρήσης δεδομένων και την προσέγγισή τους στη διαφήμιση, εξακολουθεί να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τα δεδομένα σας.

Τα καλά νέα είναι ότι πολλά VPN που πληρώνονται είναι αρκετά προσιτά - και όχι μόνο αυτό, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε πρόσβαση στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους δωρεάν.

Απλά επιλέξτε ένα VPN που προσφέρει είτε δωρεάν δοκιμή είτε εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Με μια δωρεάν δοκιμή, εγγραφείτε, παρακολουθήσετε τον αγώνα και ακυρώστε πριν από το τέλος της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου. Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων, ακολουθείτε την ίδια προσέγγιση, αλλά ζητήστε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω όταν ακυρώσετε εντός της επιτρεπόμενης προθεσμίας.

Ωστόσο, μόλις βιώσετε τη βελτιωμένη ασφάλεια και ιδιωτικότητα, ένα VPN υψηλής ποιότητας μπορεί να σας δώσει, για να μην αναφέρουμε την εύκολη πρόσβαση στο γεωγραφικό περιεχόμενο, ίσως να θέλετε να συνεχίσετε και να πληρώσετε για τη συνδρομή. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε με τους περισσότερους παρόχους, μπορείτε να μειώσετε περαιτέρω το κόστος σας, εγγράφοντας για μεγαλύτερη περίοδο συνδρομής.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη σελίδα των προσφορών μας για να λάβετε μερικές μεγάλες εκπτώσεις.

Top 5 VPN για την παρακολούθηση του Grand Prix της Ουγγαρίας F1

Εδώ βρίσκονται τα πέντε κορυφαία VPN που μπορούν να προσφέρουν πρόσβαση στο Grand Prix της Ουγγαρίας F1, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική ασφάλεια δεδομένων και ιδιωτικό απόρρητο.

1. CyberGhost VPN

πολλαπλές συσκευές cyberghost

CyberGhost είναι ένα σταθερό και αξιόπιστο VPN που προσφέρει καλές ταχύτητες, οι οποίες μπορούν να παρακάμψουν επιτυχώς τα γεω-μπλοκ. Έχει ένα δίκτυο από πάνω από 5.700 διακομιστές, συμπεριλαμβανομένων 303 στη Γερμανία.

Επιπροσθέτως, Το CyberGhost παίρνει σοβαρά την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα με κρυπτογράφηση AES 256-bit, προστασία από διαρροές DNS, διακόπτη kill και πολιτική μη καταγραφής. Οι χρήστες επωφελούνται επίσης από επτά ταυτόχρονες συνδέσεις και μια σειρά πρωτοκόλλων, συμπεριλαμβανομένων των OpenVPN, PPTP και L2TP / IPsec.

Αν εγγραφείτε μέσω μιας συσκευής Android ή iOS, θα λάβετε ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, αλλά όλοι οι χρήστες έχουν πρόσβαση στους πωλητές Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Ξεκινήστε με το CyberGhost

2. NordVPN

Συσκευές NordVPN

Το NordVPN είναι εύκολο στη λήψη και τη χρήση, και το δίκτυο της περιλαμβάνει πάνω από 4.000 διακομιστές 256 στη Γερμανία, η εύρεση ενός για το Grand Prix θα πρέπει να είναι εύκολη.

Η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες με το NordVPN. Η υπηρεσία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 2048-bit, το κρεμμυδί Over VPN, διπλή κρυπτογράφηση και διακόπτη kill, μαζί με την αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Το NordVPN προσφέρει έξι ταυτόχρονες συνδέσεις, εξαιρετικές προσφορές εγγραφής και 30-ημερών εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων σε όλες τις συνδρομές.

Ξεκινήστε με το NordVPN

3. ExpressVPN

Συσκευές ExpressVPN

Η ταχύτητα είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της χρήσης του ExpressVPN, μαζί με την ικανότητά του να παρακάμπτει γεω-μπλοκ. Έχει 4 τοποθεσίες διακομιστών εντός της Γερμανίας, προσφέρει 3 ταυτόχρονες συνδέσεις ανά συνδρομή και ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Είναι επίσης ασφαλές και προσφέρει split tunneling, προστασία από διαρροές DNS / IPv6, κρυπτογράφηση 256-bit AES και διακόπτη kill.

Οι σταθερές και ασφαλείς συνδέσεις του δεν έχουν εύρος ζώνης ή δεν κάνουν λήψη περιορισμών χρήσης και ο πωλητής έχει αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Επιπλέον, είναι ExpressVPN εύκολο στη ρύθμιση και είναι έτοιμο για χρήση μέσα σε λίγα λεπτά.

Ξεκινήστε με το ExpressVPN

4. ExpressVPN

Ιδιωτικές συσκευές πρόσβασης στο Internet

Η PIA προσφέρει αξιόπιστες ταχύτητες, απεριόριστο εύρος ζώνης, πέντε ταυτόχρονες συνδέσειςs και πολλές ρυθμίσεις για ρυθμίσεις. καθιστώντας το ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη και προσιτά VPN διαθέσιμες που μπορούν επίσης να παρακάμψουν γεω-μπλοκ.

Έχει πάνω από 3.000 διακομιστές ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 60 εξυπηρετητών σε 2 τοποθεσίες στη Γερμανία.

Οι συνδέσεις είναι ασφαλισμένες είτε με κρυπτογράφηση AES 128 bit είτε 256-bit και επωφελούνται από την προστασία από διαρροές IPv6, από ένα διακόπτη kill και από blocker διαφημίσεων και από μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Η PIA προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά μόνο για εφτά μέρες - Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να δοκιμάσετε την υπηρεσία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Grand Prix.

Ξεκινήστε με την PIA

5. PrivateVPN

privatevpn συσκευές

Για ένα απλό και αξιόπιστο VPN που είναι εύκολο στην πλοήγηση και παρέχει τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την ταχύτητα που χρειάζεστε για να μεταδώσετε περιεχόμενο σε ροή, δοκιμάστε το PrivateVPN. Προσφέρει 3 διακομιστές στη Γερμανία και οι συνδέσεις του είναι ασφαλείς με κρυπτογράφηση AES 2048-bit.

Οι χρήστες επωφελούνται από το να μην διαθέτουν όρια λήψης ή εύρους ζώνης, πρόσβαση σε μια σειρά πρωτοκόλλων και δωρεάν απομακρυσμένη βοήθεια.

Το PrivateVPN σας προσφέρει έξι ταυτόχρονες συνδέσεις και μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερώνe, αλλά εάν ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας ζητηθεί να δώσετε ένα λόγο.

Ξεκινήστε με το PrivateVPN

Το σωστό VPN μπορεί να σας προσφέρει έναν κόσμο δυνατοτήτων, από την καλύτερη προστασία από τους χάκερ, τους ιούς και την κυβερνητική επιτήρηση έως την πρόσβαση σε ζωντανά αθλήματα και διασκέδαση από όλο τον κόσμο. Εάν δεν είστε βέβαιοι αν το VPN είναι κατάλληλο για εσάς, επισκεφθείτε τον οδηγό μας για VPN. Για να διερευνήσετε περαιτέρω επιλογές VPN, δείτε τις κορυφαίες 10 επιλογές εδώ.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me