3 VPN Terbaik untuk Membuka kunci Youku | Selamat, Fast Hack untuk 2020


Sejak YouTube disekat di China, Youku telah mengambil alih sebagai salah satu tapak streaming paling popular di negara ini. Walau bagaimanapun, dengan cara yang sama anda tidak dapat menonton YouTube di dalam China, anda tidak boleh menonton Youku di luar China sama ada.

Sesetengah kandungan masih boleh dilihat di negara lain, tetapi majoriti video di Youku, termasuk filem dan rancangan TV, adalah geoblocked kepada sesiapa yang menonton tanpa alamat IP Cina.

Untungnya, alamat IP boleh geo-spoofed. VPN boleh menipu Youku memikirkan anda menonton dari China, memberikan anda akses ke seluruh laman web.

Panduan Pantas: VPN Terbaik untuk Youku

  1. Perisai Hotspot - Mudah digunakan dan berpatutan, Hotspot Shield mempunyai pelayan di China dan jalur lebar tanpa had untuk streaming.
  2. HMA - Jangan tertipu dengan nama itu, VPN ini menawarkan beberapa pelayan keselamatan dan berdedikasi yang serius di China.
  3. FlyVPN - Salah satu perkhidmatan yang kurang dikenali, FlyVPN berpusat di Hong Kong dan menawarkan beberapa kelajuan terbaik di China.

Tonton Youku Sekarang!

Kenapa Anda Perlu VPN untuk Youku

China terkenal kerana penapisannya. Kandungan sering disembunyikan - keduanya untuk warga negara di China dan bagi mereka yang berada di luar negara yang ingin melihat laman web Cina.

Youku berada di bawah kategori kedua. Kadang-kadang dikenali sebagai 'YouTube Cina', Youku sebenarnya menawarkan lebih banyak daripada laman hosting video antarabangsa.

Serta kandungan yang dimuat naik pengguna, Youku kini mengalir beratus-ratus rancangan TV dan filem juga. Untuk mematuhi peraturan aliran antarabangsa, kandungan ini geo-terhad kepada orang yang tinggal di China.

Jika anda mahu menonton Youku dari luar China, anda memerlukan VPN.

Kiat untuk streaming Youku dari mana-mana sahaja di dunia adalah untuk membuat tapak streaming berfikir anda berada di China. Anda boleh melakukan ini dengan geo-spoofing alamat IP anda dengan VPN.

VPN mengalihkan trafik anda melalui salah satu pelayannya sendiri untuk menyembunyikan alamat IP sebenar anda. Apabila anda menyambung ke Youku, tapak streaming akan mengesan alamat IP VPN itu.

Jika awak menggunakan VPN dengan pelayan di China, Youku akan berfikir anda berada di China dan menyekat semua kandungannya.

Kesukaran ialah mencari VPN yang mempunyai pelayan di China. Negara ini telah memecah penggunaan VPN dalam beberapa tahun kebelakangan ini, jadi hanya segelintir VPN yang mempunyai pelayan kerja di rantau ini.

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

Apabila VPN mengembara data anda, ia melakukannya melalui terowong yang disulitkan. Ini bermakna semua lalu lintas anda disulitkan dan peribadi - tiada siapa yang boleh mengesan atau memantau aktiviti dalam talian anda.

Mengekalkan tingkah laku dalam talian anda secara peribadi dengan cara ini menghalang mana-mana pihak ketiga daripada mengintip anda atau memintas lalu lintas anda untuk mencuri maklumat sensitif. VPN boleh menghentikan penggodam, syarikat iklan, dan agensi kerajaan di trek mereka.

Sekiranya anda sedang melancong di luar China tetapi merancang untuk kembali, VPN boleh menjadi sangat berguna untuk mempertahankan privasi anda terhadap kerajaan.

VPN seperti NordVPN juga mampu melangkau Great Firewall. Jika anda menyambung ke pelayan di luar China, anda boleh mengakses semua kandungan geoblock yang telah disensor oleh kerajaan China.

Ingat walaupun, kebanyakan VPN disekat di China, jadi anda perlu muat turun dan pasang VPN anda sebelum anda kembali.

VPN terbaik untuk Youku

1. Hotspot Shield

Cepat, mudah, dan mudah digunakan, Hotspot Shield sangat bagus untuk streaming Youku. VPN ini ialah salah satu perkhidmatan yang jarang berlaku untuk menawarkan pelayan di China dan tawaran jalur lebar yang tidak terhad yang membolehkan anda menstrimkan seberapa banyak kandungan yang anda suka.

Kelajuan yang mengagumkan itu memberi kelebihan kepada VPN protokol Catapult Hydra yang inovatif. Hotspot Shield mampu membuka kunci Netflix, jadi anda tidak sepatutnya mempunyai masalah dengan Youku.

Seperti yang anda strim, anda akan dilindungi oleh penyulitan gred tentera, Perlindungan kebocoran DNS dan IP, a suis bunuh automatik, dan a penghalang perisian perosak.

Anda tidak perlu mengambil perkataan kami untuk itu, anda boleh membaca ulasan dari pengguna Hotspot Shield sebenar terlebih dahulu atau mencuba perkhidmatan dengan Jaminan wang balik 45 hari.

Tonton Youku dengan Perisai Hotspot!

2. VPN HMA

Salah satu perkhidmatan VPN tertua dan paling popular, HMA sangat baik untuk streaming. Ia mempunyai pelayan streaming khusus, kelajuan pantas, dan lebar jalur tanpa had jadi anda boleh menonton Youku tanpa buffering atau gangguan yang menjengkelkan.

HMA menyediakan aplikasi yang mesra pengguna, intuitif di semua platform utama. Setiap aplikasi dilengkapi dengan keselamatan high-end; ciri-ciri termasuk penyulitan gred tentera, perlindungan kebocoran DNS, dan suis bunuh automatik.

HMA juga menawarkan pandai Mod Kebebasan direka khusus untuk melangkau penapisan kerajaan. Lihat apa pengulas kami memikirkan VPN yang disenangi ini atau mencubanya untuk diri anda dengan percubaan percuma 7 hari atau a Jaminan wang balik 30 hari.

Tonton Youku dengan HMA

3. FlyVPN

Mungkin tidak dikenali sebagai beberapa perkhidmatan yang lebih besar, namun FlyVPN tetap ada pelayan yang bekerja di China. Pangkalan Hong Kong bermakna FlyVPN menawarkan kelajuan yang sangat baik di China.

Seperti cadangan kami yang lain, FlyVPN juga memberikan semua pengguna jalur lebar yang tidak terhad. Privasi anda dijaga oleh gred tentera, penyulitan AES 256-bit. Pengguna sebenar terutamanya memuji pangkalan VPN di Hong Kong kerana berada di luar Perikatan Mata 5/9/14.

FlyVPN boleh menjadi sedikit lebih mahal daripada pilihan lain tetapi ia berbaloi jika anda mahu Pelayan Cina dengan kelajuan terbaik. Anda boleh mencuba VPN untuk diri sendiri dengan Jaminan wang balik 30 hari selagi anda membayar dengan PayPal atau AliPay.

Tonton Youku dengan FlyVPN!

Ringkasan dan Bacaan Lanjut

Ia boleh menjadi rumit untuk mencari VPN dengan pelayan kerja di China tetapi, jika anda berpegang kepada cadangan kami, anda tidak sepatutnya tidak membubarkan kunci Youku.

Jika anda tinggal di China dan hanya memerlukan VPN untuk menonton Youku buat sementara waktu, anda mungkin mahu menggunakan VPN yang lebih selamat pada penyertaan anda. Cadangan teratas kami ialah NordVPN, tetapi anda boleh mencari senarai lengkap VPN terbaik untuk China di sini.

Berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai membuka kunci laman web Cina ketika anda berada di luar negara? Berikut adalah panduan untuk mendapatkan alamat IP Cina dari mana-mana sahaja.

Atau, jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai penapisan China, baca artikel kami tentang mengapa VPN adalah haram di China.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me