5 Alternatif Peti Masuk Terbaik | Senarai Dikemaskini untuk 2020

Kerana tekanan dari studio filem dan pengeluar televisyen, Showbox telah dilarang secara berkesan di beberapa bahagian dunia. Perkhidmatan torrential percuma telah disasarkan untuk pencabulan hak harta intelektual dan pelanggaran hak cipta. Walaupun Showbox cuba menjenamakan semula, ia menjadi sangat sukar untuk mengakses perkhidmatan di banyak negara.

Sejumlah klon Showbox telah muncul, tetapi ada laporan bahawa banyak perkhidmatan ini ada isu dengan perisian hasad dan virus yang boleh merosakkan sistem anda.

Jadi apa yang perlu anda lakukan jika Showbox tidak boleh diakses di negara anda, atau jika anda tidak mahu mengambil risiko menggunakan klon Showbox? Berita baiknya ialah Showbox bukan satu-satunya perkhidmatan streaming percuma yang tersedia. Sebenarnya terdapat banyak alternatif yang kukuh di luar sana untuk pengguna yang ingin menonton filem kegemaran mereka dan rancangan TV.

Walaupun anda masih menggunakan Showbox, anda mungkin ingin mengetahui lebih lanjut mengenai alternatif kerana beberapa perkhidmatan ini membawa fail yang jarang berlaku dan menunjukkan bahawa anda tidak dapat mencari tempat lain. Pasukan kami memantau ruang torrenting dan streaming untuk memastikan kami tetap berada di atas perkhidmatan terbaik yang ada.

Sekiranya anda menggunakan perkhidmatan streaming yang mengerikan atau bebas, adalah penting untuk anda ingat untuk menggunakan VPN juga. VPN membantu melindungi ketidaksamaan dalam talian anda dengan memasangkan alamat IP anda. Dengan VPN, anda boleh mengakses kandungan yang mungkin disekat di negara anda, tanpa ISP atau pihak ketiga anda memikirkan sejarah penyemakan imbas anda.

Alternatif Terbaik untuk Showbox Yang Bekerja Sekarang

Mari lihat pada alternatif kotak pilihan terbaik apabila perkhidmatan tidak tersedia atau tidak mempunyai kandungan yang anda ingin tonton.

1. TV Tubi

Tubi-TV-App

TV Tubi membolehkan pengguna menayangkan filem dan pertunjukan secara percuma dalam talian. Pengguna perlu mendaftar untuk perkhidmatan percuma, dan mesti memberikan nama, alamat e-mel, dan tarikh lahir semasa mendaftar. Anda mesti mengesahkan pemilikan alamat e-mel juga.

Tubi TV mempunyai katalog kandungan yang kuat, dengan keluaran yang agak baru tersedia di platform setiap minggu. Perkhidmatan ini disokong iklan, tetapi kualiti HD dan antara muka mudah dinavigasi.

Kelemahan terbesar ialah TV Tubi hanya terdapat di AS. Masalah ini mudah dilalui dengan penggunaan VPN yang boleh menyambung ke pelayan AS.

Lawati TV Tubi.

2. Pluto TV

pluto-tv-1200x630

Pluto TV adalah perkhidmatan streaming percuma yang menawarkan filem, pameran, sukan, dan siaran langsung. Main semula adalah berkualiti tinggi dan pelbagai kandungan yang tersedia sangat padat.

Pluto TV mudah diakses di dalam Amerika Syarikat, tetapi terdapat beberapa sekatan ke atas pengguna di luar negara. Menggunakan VPN dengan pelayan AS membolehkan anda mengelakkan sekatan ini dan mengakses katalog Pluto TV penuh.

Lawati TV Pluto.

3. APK Cinema

cinemaapk

APK Cinema adalah secara meluas dikenali sebagai alternatif Showbox untuk filem yang mengerikan. Perkhidmatan mengemas kini tajuk yang tersedia secara tetap, dan koleksinya sangat besar.

Untuk menggunakan APK Cinema, anda perlu memuat turun dan pasang APK terus ke peranti anda. Anda ingin memastikan bahawa anda mempunyai VPN dengan ciri antivirus untuk memastikan anda dilindungi daripada secara tidak sengaja memuat turun perisian hasad.

Lawati APK Cinema.

4. Crackle

Crackle-App

Crackle mempunyai katalog filem dan rancangan besar yang tersedia untuk streaming. Sony memiliki perkhidmatan yang menempatkan ratusan klasik Sony dan rancangan asal. Crackle sentiasa menambah kandungan baru, yang menjadikannya pilihan yang popular untuk menonton tajuk dalam talian.

Crackle mungkin mempunyai antara muka yang terbaik dan pengalaman pengguna dalam senarai ini, kerana anda boleh dengan mudah menapis carian anda oleh pelakon atau genre. Mendaftar untuk perkhidmatan ini akan membolehkan anda membuat senarai tontonan peribadi, tetapi anda tidak perlu berbuat demikian untuk menonton filem dan pertunjukan di Crackle.

Crackle pada masa ini hanya terdapat di Amerika Syarikat. Anda boleh memintas sekatan ini dengan menggunakan VPN dengan pelayan AS. Crackle juga termasuk iklan dalam persembahan kandungannya, yang boleh dimatikan untuk beberapa pengguna.

Lawati Crackle.

5. Masa Popcorn

popcorntime

Masa Popcorn menawarkan main balik secara langsung katalog katalog dan rancangannya yang luas. Ia adalah perkhidmatan tradisional yang merosakkan yang sentiasa menambah kandungan baru, dan satu lagi alternatif Showbox terkenal.

Tiada sekatan ke atas kandungan yang boleh anda nonton, dan perkhidmatan ini tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan Android TV. Antara muka yang agak mudah untuk menavigasi dan mencari melalui katalog adalah angin.

Lawati Masa Popcorn.

Adakah Torrenting Considered Legal?

Mengutuk bahan berhak cipta dianggap sebagai pelanggaran undang-undang anti-cetak rompak di kebanyakan negara.

Mengunduh atau mengedarkan harta intelek tanpa lesen yang betul biasanya menyalahi undang-undang. Kerajaan tidak mempunyai keupayaan untuk memantau semua kegiatan yang mengerikan, dan oleh itu sesetengah negara cuba menghalang perkhidmatan yang merosakkan sama sekali.

Itulah yang berlaku pada Showbox. Populariti perkhidmatan menjadikannya sasaran untuk studio filem, pengeluar filem, dan pelakon kerajaan.

Kerana Sekatan undang-undang yang luas mengenai mengurai, adalah penting bahawa anda menggunakan VPN untuk melindungi identiti anda dan memastikan aktiviti dalam talian anda tanpa nama. Menggunakan VPN akan menutup lokasi anda setiap kali anda log masuk.

Kenapa Anda Perlu Menggunakan VPN Apabila Torrenting

Terdapat risiko yang datang dengan mengerikan. Risiko yang paling ketara adalah kesahihan torrent, tetapi terdapat juga kemungkinan bahawa anda mungkin tersilap memuat turun virus atau malware ketika cuba menonton pertunjukan favorit anda.

Penting untuk memahami bagaimana VPN menjaganya agar selamat sebelum anda mula menggunakan alternatif Showbox.

VPN menyimpan data peribadi anda yang dilindungi semasa anda menyemak imbas web dan fail torrent, atau bahkan semasa anda menonton kandungan streaming.

Berikut adalah beberapa sebab mengapa anda harus menggunakan VPN:

1. Elakkan sekatan Geo pada Torrents

Negara anda mungkin telah memutuskan untuk melarang tapak torrent kegemaran anda. Anda boleh memintas sekatan ini dengan menggunakan VPN. VPN akan menutup alamat IP anda dan mengalihkan trafik web anda ke pelayan jauh, yang secara efektif mengubah IP anda dan membolehkan anda mengakses kandungan yang disekat.

Apabila anda menggunakan VPN, pastikan anda memilih pelayan yang terletak di negara di mana perkhidmatan torrent anda tidak disekat. Selain memberi anda akses kepada tapak yang mengotorisasi, VPN juga membolehkan anda mengakses kandungan web lain yang telah disekat di negara anda.

2. Elakkan Pemerhatian Perundangan

Apabila anda tidak menggunakan VPN, alamat IP anda tersedia untuk sesiapa sahaja untuk dilihat dalam talian. Ini bermakna ISP dan pihak ketiga anda boleh melihat sejarah penyemakan imbas anda. Pihak-pihak ini boleh mengubah sejarah penyemakan imbas anda kepada pelakon kerajaan.

VPN membenarkan anda menyimpan lokasi dan identiti anda tanpa nama supaya anda boleh merakam fail tanpa rasa takut terhadap pengawasan undang-undang.

3. Jangan Biarkan Pihak Ketiga Lihat Aktiviti Dalam Talian Anda

Sama seperti yang terakhir, terdapat pihak ketiga dan juga syarikat pengawasan yang menjelajahi web untuk data pengguna seperti aktiviti penyemakan imbas. Pihak ketiga ini mungkin ingin menjual data anda, atau mereka mungkin mahu menggunakan data peribadi anda untuk tujuan jahat mereka sendiri.

VPN menyulitkan semua maklumat yang bergerak melalui sambungan ke pelayan jauh dan kembali ke peranti anda. Ini menjadikan aktiviti dalam talian anda tidak mungkin untuk ISP atau pihak ketiga anda untuk menjejaki.

4. Tetap Anonymous Online

Sekiranya anda menggunakan tapak pelencongan, anda mungkin memuat turun dan memuat naik fail. Jika anda tidak menggunakan VPN semasa melakukan ini, pengguna lain boleh melihat alamat IP anda dan boleh cuba menargetkan anda dengan virus atau serangan malware.

VPN menjamin keselamatan anda semasa merosakkan, dan satu-satunya alamat IP yang kelihatan akan menjadi satu dari pelayan jauh yang diberikan kepada anda. Ini menggagalkan usaha penggodam yang ingin mendapatkan tangan mereka pada data peribadi anda.

VPN Terbaik Untuk Torrenting

Sekarang bahawa anda tahu bagaimana VPN menyimpan anda selamat semasa meretas fail, sudah tiba masanya untuk memilih VPN yang tepat untuk anda. Walaupun VPN percuma tidak mahu namanya disiarkan dalam talian, mereka sering terlalu lambat untuk menonton filem atau memuat turun fail di mana sahaja.

Kami menasihati memilih perkhidmatan VPN premium dengan ciri lebar jalur dan anti-virus yang tidak terhad.

1. NordVPN

Peranti NordVPN

NordVPN mempunyai lebih 5,000 pelayan di seluruh dunia dan memastikan pengguna dilindungi dengan dasar tidak log.

Perkhidmatan VPN membolehkan anda sambungkan ke 6 peranti pada masa yang sama dan menggunakan penyulitan gred tentera untuk memastikan pengalaman dalam talian anda tanpa nama.

NordVPN menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari. Semak apa yang dikatakan pengguna sebenar NordVPN mengenai perkhidmatan itu.

Bermula dengan NordVPN!

2. ExpressVPN

Peranti ExpressVPN

ExpressVPN mempunyai 3,000+ pelayan di lebih 160 lokasi di 94 negara. Ia menawarkan jalur lebar tanpa had dan merupakan pilihan hebat untuk filem dan rancangan streaming.

ExpressVPN mempunyai aplikasi untuk Windows, Mac, iOS, Android, dan Linux, menyokong VPN terowong perpecahan, dan termasuk ciri-ciri seperti DNS pengetahuan sifar.

Gunakan ExpressVPN tanpa risiko dengan Jaminan wang balik 30 hari. Lihatlah pengguna ExpressVPN mengenai perkhidmatan tersebut.

Bermula dengan ExpressVPN!

3. Surfshark

peranti surfshark baru

Surfshark mempunyai lebih 800 pelayan yang terletak di lebih daripada 50 buah negara seluruh dunia.

Ciri-ciri seperti CleanWeb membuat Surfshark pilihan yang hebat untuk mengotorkan atau menonton aliran percuma dalam talian. CleanWeb berfungsi dengan memotong iklan, pelacak, dan malware dari pelayar web anda.

Surfshark menawarkan pengguna a Jaminan wang balik 30 hari. Lihat mengapa pengguna Surfshark begitu gembira dengan VPN.

Bermula dengan Surfshark!

Kesimpulannya

Terdapat pelbagai alternatif kotak pilihan untuk anda pilih. Dengan pilihan ini, anda akan sentiasa mencari rancangan filem atau televisyen yang anda cari.

Ingat, ia sentiasa selamat untuk torrent dengan VPN, untuk melindungi data peribadi anda dan tanpa nama di dalam talian anda.

VPN terbaik akan melindungi peranti anda dari virus dan malware semasa membolehkan anda mengakses kandungan geoblocked. VPN juga melindungi anda oleh memasangkan alamat IP anda dan melindungi sejarah penyemakan imbas anda dari penyedia perkhidmatan internet dan pihak ketiga.

Sekiranya anda ingin menggunakan perkhidmatan yang merosakkan, kami cadangkan menggunakan VPN premium. Berita baiknya ialah anda boleh menggunakan salah satu daripada VPN ini secara percuma dengan menggunakan tempoh percubaan percuma atau jaminan wang balik. Pilih VPN dan kembali menonton filem kegemaran anda dan rancangan televisyen!

Bacaan lanjut

Berminat untuk menjimatkan wang pada langganan VPN seterusnya anda? Lihatlah kupon VPN dan halaman tawaran kami dan cari tawaran eksklusif baharu.

Cuba untuk mengetahui spesifik bagaimana VPN berfungsi? Lihat panduan VPN kami yang lengkap dan pelajari semua asas.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me