5 Alternatif Terbaik untuk Flixtor: Dapatkan Filem & TV PERCUMA pada tahun 2020

 

Alternatif Alternatif Flixtor:

 1. MoviesJoy
 2. Masa Popcorn
 3. SubsMovies
 4. Projek TV Percuma
 5. Watch Series

Malangnya, ia rasmi: Flixtor berada di luar talian, dan tidak ada tarikh yang diunjurkan untuk kembali.

Di bawah tekanan ekstrem dari industri filem, salah satu filem percuma kami dan perkhidmatan streaming TV telah dikeluarkan dari web. Jika anda telah melawat laman web Flixtor yang baru-baru ini, sila baca, kerana anda meletakkan risiko anda.

Puluhan yang baru tapak telah muncul sebagai mendakwa sebagai "Flixtor baru," tetapi mereka semua palsu dan tidak selamat. Pemaju Flixtor mengesahkan dalam kenyataan awam bahawa mana-mana laman web yang mendakwa sebagai versi baru perkhidmatan itu adalah penipuan.

flixtoralt (1)

Apa yang Boleh Anda Lakukan Walaupun Flixtor Tidak Tersedia?

nasib baik, terdapat alternatif yang selamat untuk Flixtor, jadi anda masih boleh mendapatkan pembetulan TV dan filem anda.

Kami sentiasa memantau tapak penstriman untuk mencari perkhidmatan yang terbaik dan membantu anda mengelakkan laman web yang boleh menyebarkan perisian hasad atau merampas pelayar anda. Kami akan berkongsi beberapa alternatif kegemaran kami untuk Flixtor di bawah.

Tapi pertama-tama, catatan cepat tentang keselamatan dalam talian anda: Jika anda merasakan filem atau video streaming dari mana-mana laman percuma dalam talian, kami sangat mengesyorkan anda menggunakan VPN.

Dengan membuat anda tanpa nama, a VPN boleh melindungi anda daripada masalah undang-undang jika laman web yang anda gunakan tidak memperoleh hak untuk mengedarkan filem yang anda tonton. Oleh itu, kami juga mengesyorkan VPN terbaik untuk digunakan untuk tapak penstriman percuma.

Alternatif Terbaik untuk Flixtor Itu Bekerja Right Now

Kami menguji laman web ini dengan teliti keselamatan, kualiti, dan kebolehpercayaan. Anda tidak perlu mendaftar untuk menonton kandungan mereka, dan mereka tidak membombardir anda dengan iklan, terutama jika VPN anda mempunyai penyekat iklan.

1. MoviesJoy

flixtoralt (2)

MoviesJoy adalah a filem percuma dan perkhidmatan streaming TV dengan iklan sifar. Ia cepat dan menawarkan Penstriman HD. Semasa ujian, bagaimanapun, kami mendapati bahawa sesetengah video HD sebenarnya hanya 720p (standard HD), bukan 1080p (penuh HD) yang kami harapkan.

Semua video dilabel sama ada HD atau cam untuk membantu anda mencari versi yang berkualiti tinggi setiap filem atau tayangan dengan cepat. Filem "Cam" direkodkan dengan camcorder dalam teater filem.

Satu-satunya kelemahan sebenar yang kami dapati semasa menguji MovieJoy adalah bahawa ada tiada cara untuk menghapus kapsyen tertutup dari video yang mempunyai mereka. Tajuk-tajuknya tidak mengganggu dan tidak mengambil banyak ruang skrin, tetapi ia tetap bagus untuk dapat mematikannya.

Secara keseluruhannya, MoviesJoy adalah laman web bebas-direka bentuk dengan baik dengan a pemilihan lebih daripada 1,000 tajuk.

Lawati MoviesJoy

2. Masa Popcorn

flixtoralt (3)

Secara teknikal, Waktu Popcorn adalah aplikasi, bukan laman web, tetapi sangat mengagumkan yang sepatutnya disebutkan di sini.

Apabila anda membuka aplikasi, anda akan mempunyai akses kepada katalog beribu-ribu rancangan TV dan filem dari pelbagai laman web yang mengerikan. Apa yang perlu anda lakukan ialah pilih filem, pilih kualiti video, dan tentukan jika anda mahu kapsyen tertutup. Aplikasi akan melakukan yang lain!

Aplikasi Masa Popcorn tersedia untuk Windows, Mac OS, Linux, dan peranti Android. Anda juga boleh memuat turunnya ke peranti iOS anda dari PC atau Mac.

Lawati Masa Popcorn

3. SubsMovies

flixtoralt (4)

SubsMovies mempunyai antara muka licin yang mudah digunakan. Video dianjurkan oleh kualiti dan sumber mereka untuk membantu anda cepat mencari versi yang tersedia tajuk terbaik yang anda cari.

Antara muka juga jauh lebih kuat daripada yang kelihatan pada mulanya juga. Ia kelihatan seperti indeks video mudah, tetapi anda video yang dipilih dimainkan secara langsung di laman web SubsMovies. Anda tidak perlu mengambil peluang anda dengan tapak streaming pihak ketiga yang tidak diketahui.

Sebagai petikan nama laman web, SubsMovies memberi tumpuan meningkatkan ketersediaan kandungan sari kata. Ini adalah ciri hebat jika anda mengalami gangguan pendengaran atau tidak dapat mencari banyak filem dalam bahasa ibunda anda. Cukup jeda video pada sebarang titik untuk mendapatkan terjemahan sarikata.

Lawati SubsMovies

4. Projek TV Percuma

flixtoralt (5)

Projek TV Percuma sebenarnya bukan laman web streaming. Sebaliknya, ia adalah Indeks tontonan TV yang mudah digunakan. Sebaik sahaja anda mencari rancangan yang ingin anda tonton, anda perlu mengikuti pautan ke tapak web pihak ketiga yang menjadi tuan rumah video itu.

PFTV tidaklah licin dan intuitif untuk digunakan sebagai tiga pilihan utama kami, dan anda mungkin perlu mencuba beberapa pautan untuk mencari satu yang berfungsi.

Kami tidak menemui apa-apa iklan di laman web utama, tetapi tapak pihak ketiga mungkin menghantar beberapa iklan cara anda. Sesetengah laman web membolehkan anda memilih sama ada untuk menstrim atau memuat turun video. Kami tidak mengesyorkan memuat turun kandungan dari tapak pihak ketiga.

Projek TV Percuma mempunyai hampir semua persembahan yang anda boleh fikirkan, dengan lebih banyak ditambah setiap hari.

Lawati Projek TV Percuma

5. Watch Series

flixtoralt (6)

Siri Watch menawarkan a katalog dan filem yang besar, tetapi ia mempunyai lebih banyak pop timbul daripada tapak lain dalam senarai kami. Menggunakan a VPN dengan penyekat iklan banyak membantu - anda perlu mengklik beberapa iklan semasa anda menyemak imbas tapak, tetapi mereka tidak akan mengganggu aliran anda.

Laman web ini sangat cepat dan responsif. Seperti Project Free TV, bagaimanapun, Watch Series menghantar anda ke tapak tuan rumah pihak ketiga untuk menyiarkan video anda. Sekali lagi, anda memerlukan sedikit kesabaran kerana pautan pertama yang anda cuba mungkin tidak berfungsi.

Siri Watch adalah a laman teratur yang menjadikannya mudah untuk mencari filem dan rancangan TV yang anda mahu tonton. Pastikan anda menggunakan VPN yang baik dan elakkan muat turun sebarang kandungan dari tapak pihak ketiga.

Lawati Siri Watch

Kenapa Anda HARUS SEDANG Gunakan VPN Semasa Streaming

Untuk melindungi privasi anda, mengamankan peranti anda terhadap jenayah siber, dan mendapatkan akses mudah ke kandungan yang dihadkan oleh geo, kami mengesyorkan anda menggunakan VPN bila-bila masa anda dalam talian. Menggunakan laman penstriman percuma melibatkan pelbagai risiko yang menjadikan VPN penting.

Perlindungan daripada Iklan yang tidak selamat dan Tapak Pihak Ketiga Neraka

Kebanyakan laman web penstriman percuma mengehoskan iklan, dan iklan dalam talian boleh berbahaya. Iklan dengan kod berniat jahat untuk merampas pelayar anda adalah ancaman yang sama. Sesetengah daripada mereka menipu anda dengan "X" yang sepertinya ia harus menutup tetingkap. Mengklik ia sebenarnya mencetuskan muat turun kod.

VPN terbaik mempunyai penghalang iklan terbina dalam yang kuat untuk membantu anda tetap selamat. Mereka juga akan memberi amaran kepada anda jika laman web pihak ketiga yang menganjurkan video anda tidak selamat, dan menyekat halaman sebelum dapat menjangkiti peranti anda.

Perlindungan daripada Akibat Hukum Pelanggaran Hak Cipta

Ia sempurna undang-undang untuk menonton video di laman web yang telah memperoleh hak untuk mengedarkannya. Walau bagaimanapun, jika laman web tidak dibenarkan untuk memaparkan video, anda boleh ditarik ke dalam pertempuran undang-undang berhubung pelanggaran hak cipta.

Dengan menyulitkan trafik anda dan memasangkan alamat IP anda, VPN menjadikannya hampir mustahil bagi sesiapa sahaja untuk mengesan aktiviti dalam talian anda kembali kepada anda. Jadi, walaupun laman web streaming mendapat masalah kerana melanggar undang-undang hak cipta, anda tidak akan.

Akses kepada Pelbagai Filem dan Rancangan yang Lebih Besar

Laman web streaming disekat di sesetengah negara dengan penapisan internet kerajaan yang berat. Di negara lain, anda mungkin mendapatinya sesetengah tapak streaming atau video tertentu yang anda ingin akses adalah geoblocked oleh pembekal kandungan.

Pelindung IP VPN yang baik membolehkan anda memintas geoblock dan penapisan akses tapak streaming dan video yang tidak tersedia di rantau anda, dengan selamat dan tanpa nama.

Yang perlu anda lakukan ialah menyambung ke pelayan VPN di negara yang kandungannya tidak disekat. Dalam hanya beberapa klik, anda akan mendapat akses segera dan tanpa had.

Pencegahan Penjejakan ISP

Sekiranya anda tidak menggunakan VPN, pembekal perkhidmatan internet anda (ISP) tahu dengan tepat laman web yang anda lawati. ISP sering sengaja mengurangkan kelajuan sambungan pengguna melawat tapak penindasan atau penstriman, proses yang dikenali sebagai pendikit.

Throttling ISP boleh merosakkan malam filem anda, dengan aliran sentiasa terganggu oleh ketinggalan dan penyerapan. Penyulitan gred ketenteraan yang digunakan oleh VPN teratas menjadikannya mustahil bagi ISP anda untuk memantau lalu lintas anda, jadi anda akan menjadi menstrim pada kelajuan penuh sepanjang malam.

VPN Terbaik untuk Penggunaan untuk Streaming

Banyak VPN menjanjikan kelajuan tinggi dan keselamatan yang tiada tandingannya, tetapi kami tidak mengambil perkataan mereka untuknya, dan tidak juga anda. Kami hanya mengesyorkan VPN yang berada di atas selebihnya dalam ujian menyeluruh kami.

Sekiranya anda selepas filem dan rancangan TV percuma, ia mungkin menggoda untuk mencari VPN percuma. Walau bagaimanapun, kami sangat menasihati penggunaan VPN percuma. Pada yang terbaik, VPN percuma akan menjadi lemah. Paling tidak, ia akan menjejaskan keselamatan anda, atau menjual data anda kepada pihak ketiga.

Ini adalah penyedia VPN yang boleh dipercayai untuk melindungi maklumat peribadi anda dan memastikan sambungan anda berjalan pada kelajuan tinggi.

1. NordVPN

Peranti NordVPN

Menggabungkan NordVPN jalur lebar yang tidak terhad dan penyulitan gred tentera untuk membawa VPN berkelajuan tinggi terbaik untuk tapak streaming percuma.

Nota khasnya ialah iklan terbina dalam dan penyekat malware, CyberSec. Suite keselamatan unik ini akan menghilangkan iklan pop-up di tapak seperti Watch Series dan melindungi peranti anda daripada penggodam dan laman web yang berbahaya.

Anda boleh menstrim dan menyemak imbas sehingga 6 peranti sekaligus dengan NordVPN, dan pembekal menawarkan aplikasi untuk semua peranti utama, termasuk TV Android.

Anda boleh mencuba risiko NordVPN dengan percuma Jaminan wang balik 30 hari pada semua pakej langganan.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Aliran dengan NordVPN SEKARANG!

2. ExpressVPN

Faedah ExpressVPN

ExpressVPN adalah perkhidmatan VPN kilat yang cepat membuat strim selamat, tanpa nama, dan mudah.

Sama ada anda pemula atau veteran VPN, ExpressVPN telah dilindungi. Ia aplikasi intuitif mudah untuk persediaan dan menyesuaikan, dan termasuk ciri keselamatan mewah yang melindungi aktiviti dalam talian anda 24/7.

Dengan ExpressVPN, anda akan menikmati jalur lebar tanpa had sehingga 3 peranti sekaligus, dengan Jaminan wang balik 30 hari pada semua rancangan. Anda juga boleh cuba percuma selama 7 hari pada peranti Android dan iOS.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Aliran dengan ExpressVPN SEKARANG!

3. CyberGhost

pelbagai peranti cyberghost

Dengan 3,000+ pelayan di 60 negara, ciri keselamatan canggih, dan a antara muka yang mudah digunakan, CyberGhost adalah pilihan utama untuk streaming dalam talian.

CyberGhost akan secara automatik menyekat iklan dan menyemak URL laman web yang anda lawati untuk memastikan ia selamat. Jika tapak tidak boleh dipercayai, CyberGhost akan menghalangnya daripada memuatkan. Itu perlindungan yang ideal jika anda menonton video yang dihoskan di laman web pihak ketiga.

Anda boleh menguji diri sendiri dengan CyberGhost yang murah hati Jaminan wang balik 45 hari.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Lancar dengan CyberGhost SEKARANG!

Ringkasan

Kehilangan Flixtor telah menjadi kerugian besar bagi komuniti penghijrahan dan penstriman di seluruh dunia. Kita semua ingin mempercayai bahawa setiap laman "Flixtor Baru" yang muncul adalah perkara sebenar, tetapi tidak, dan mungkin berbahaya.

Jangan tertipu oleh tapak palsu, palsu. Tetap selamat dengan melekat dengan alternatif Flixtor yang sangat baik yang kami cadangkan, dan gunakan VPN premium setiap kali anda melawat tapak penstriman atau tapak pelencongan.

VPN yang betul akan membuka kunci laman web yang ditapis dan dipadamkan, melindungi peranti anda daripada serangan siber dan melindungi anda daripada akibat undang-undang jika tapak streaming melanggar undang-undang hak cipta.

Dan sementara VPN terbaik tidak percuma, mereka jauh lebih murah daripada yang anda fikirkan. Lihat halaman kod kupon kami untuk semua tawaran paling hangat.

Dapatkan NordVPN SEKARANG!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me