5 Best 100% VPN PERCUMA untuk Apple TV! | Dikemaskini 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Anda ingin menggunakan Apple TV anda tanpa sekatan tetapi tidak mahu membayar VPN premium. Saya boleh membantu. Saya telah mengumpulkan satu senarai VPN percuma terbaik untuk Apple TV berdasarkan kelajuan, keselamatan, kualiti, dan keserasian.

Membayar perkhidmatan VPN premium bermakna anda akan berakhir dengan pakej yang terbaik. Walau bagaimanapun, terdapat banyak VPN percuma untuk Apple TV, dan Saya telah menguji lebih daripada 60 daripadanya.

Tetapi tidak ada yang benar-benar bebas. Anda mungkin menjimatkan wang, tetapi anda akan membayar dengan cara lain ... Fikirkan kebocoran data, kelajuan rendah, dan tutup pada lebar jalur dan muat turun.

Dan dengan begitu banyak VPN premium kos rendah yang tersedia, mengapa hadkan diri anda ke VPN percuma? Saya cadangkan NordVPN untuk kelajuan dan pakej tanpa hadnya. Anda boleh mencuba perkhidmatan penuh tanpa risiko, dengan jaminan jaminan wang 30-hari NordVPN.


Saya sentiasa mencadangkan untuk memilih perkhidmatan premium berbanding yang percuma, tetapi Saya telah melakukan beberapa penggali untuk mencari VPN percuma terbaik untuk Apple TV.

Tidak ada cara untuk memasang VPN pada Apple TV anda. Jadi, anda perlukan VPN percuma yang berfungsi dengan penghala, sebaliknya. Memasang VPN pada penghala anda membolehkan anda menggunakannya pada mana-mana peranti yang disambungkan ke rangkaian rumah anda, termasuk Apple TV anda.

VPN Percuma Terbaik untuk Apple TV - Panduan Pantas

 1. NordVPN: Gunakan VPN # 1 kami yang disyorkan untuk 30 hari tanpa risiko dengan jaminan wang balik mereka! Keselamatan premium, kelajuan super pantas, dan tiada had data.
 2. Bercerita: Ciri keselamatan premium secara percuma, dengan elaun data 10GB yang murah hati setiap bulan, dengan impak minimum pada kelajuan. 10GB membolehkan anda menstrim sehingga 10 filem SD, menghabiskan 500 jam pelayaran, 30 jam video berbual, atau 64 jam muzik aliran.
 3. hide.me: VPN yang boleh dipercayai dan selamat, yang terbaik untuk mengurai, dengan data percuma 2GB setiap bulan, yang cukup untuk 4 jam rancangan tv SD atau sehingga 24 jam penyemakan imbas.
 4. Perisai Hotspot: VPN yang stabil, cepat, dan mantap dengan lima lokasi berkelajuan tinggi dan 500MB data percuma setiap hari - cukup untuk melayari kasual, kemas kini sosial, e-mel, dan membeli-belah.
 5. ProtonVPN: VPN percuma yang selamat dengan data tanpa had. Terbaik untuk menonton video dan mendengar muzik.

Apa yang Catch Dengan VPN Percuma?

Ketika datang ke VPN, anda benar-benar mendapatkan apa yang anda bayar. VPN percuma ada lebih banyak kelemahan daripada yang anda fikirkan.

Streaming

Oleh kerana VPN percuma menawarkan lokasi pelayan yang lebih sedikit, anda sering sangat terhad dari segi tempat anda boleh mengalirkan kandungan dari. Banyak VPN percuma tidak boleh memintas blok VPN yang menggunakan perkhidmatan penstriman utama seperti Netflix dan Hulu. Ini bermakna anda tidak akan dapat aliran sama sekali.

Keselamatan

VPN premium menggunakan penyulitan peringkat tinggi untuk melindungi anda dari kebocoran data, kecurian identiti dan pembalakan data. VPN percuma sering menghadkan ciri keselamatan mereka, jadi anda tidak akan selamat sepenuhnya dalam talian.

Keserasian

Kebanyakan VPN percuma tidak serasi dengan penghala, jadi anda tidak boleh menggunakannya untuk Apple TV anda. VPN Premium serasi dengan pelbagai peranti, dan kebanyakan aplikasi router tawaran.

Had

Paling VPN percuma meletakkan topi pada data, biasanya antara 500MB hingga 2GB. Jika anda ingin menyiarkan filem di Netflix, sebagai contoh, anda tidak akan jauh sebelum data anda habis. Plus, biasanya ada kelajuan muat turun yang perlahan, yang bermaksud lebih lagi buffering, ketinggalan, dan kualiti video yang rendah.

VPN Percuma Terbaik untuk Apple TV (Dikemaskini Oktober 2019)

Saya telah melakukan ujian yang luas untuk membawa anda VPN percuma terbaik untuk Apple TV. VPN ini membolehkan anda menstrim, mendengar muzik, bermain permainan, atau menonton video dalam talian dengan selamat dari mana sahaja anda berada.

1. NordVPN

Perkhidmatan VPN keseluruhan terbaik. 

NordVPN

 • Jaminan wang balik 30 hari supaya anda boleh mencuba tanpa risiko selama sebulan
 • 5,400+ pelayan di 60+ lokasi - dapatkan dalam talian di mana sahaja anda berada
 • Langkah-langkah keselamatan lanjutan, termasuk penyulitan peringkat atas, suis bunuh, dan perlindungan malware
 • Aliran di mana-mana platform dari Apple TV anda
 • Bekerja dengan: Apple TV, Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO, Hulu, dan banyak lagi
 • Serasi dengan: Apple TV, iOS, MacOS, Windows, Android, Linux, Chrome, Firefox, dan penghala

NordVPN sebenarnya adalah vendor premium, tetapi anda boleh menggunakannya Jaminan wang balik 30 hari untuk mengujinya tanpa risiko. Ini adalah pilihan yang baik jika anda sedang dalam perjalanan dan hanya memerlukan VPN untuk masa yang singkat.

NordVPN mempunyai 5,400+ pelayan di lebih 60 lokasi, jadi anda boleh menggunakan Apple TV anda di mana sahaja anda berada. Plus, ia penuh dengan langkah keselamatan maju, termasuk AES 256-bit enkripsi, suis bunuh automatik, dan perlindungan malware. Tiada risiko yang terlibat dengan NordVPN - anda benar-benar selamat, di mana sahaja anda berada. Malah di wi-fi awam.

Jika anda sedang mencari untuk aliran, keupayaan mengagumkan NordVPN buka kunci Netflix, HBO, Amazon Prime, dan banyak lagi. Semua filem dan pertunjukan kegemaran anda adalah betul di hujung jari anda. Ada juga jalur lebar yang tidak terhad, yang bermaksud tidak ada sekatan tentang berapa banyak yang boleh anda strim. Mahu menonton tiga filem berturut-turut? Tiada masalah!

Anda juga akan mendapat manfaat daripada kelajuan muat turun yang pantas, jadi tiada penimbunan, ketinggalan atau gambar kabur. Malah, anda boleh menstrim dalam ultra-HD melalui Apple TV anda.

NordVPN dapat undang-undang penapisan pemerintahan yang rumit juga. Jika anda melawat China dan ingin mendapatkan di YouTube, NordVPN telah dilindungi.

Tergoda? Baca kami kajian semula untuk melihat mengapa ia adalah VPN serba terbaik untuk melayari dan mengalir di mana sahaja di dunia.

Bermula dengan NordVPN!

2. Berlainan

Terbaik untuk data. 

Peranti bercelaru

 • Data 10GB yang murah hati setiap bulan, dan peluang untuk mendapatkan lebih banyak 5GB
 • Langkah-langkah keselamatan premium secara percuma, termasuk benar-benar tiada log data
 • Versi percuma mempunyai pelayan di 10 negara
 • Bekerja dengan: Apple TV, BBC iPlayer, HBO, YouTube, dan Kodi
 • Serasi dengan: Apple TV, MacOS, iOS, Windows, Linux, Android, Chrome, Opera, dan Firefox

Untuk VPN percuma, Windscribe tidak menyimpan data. Terdapat banyak 10GB ditawarkan setiap bulan dengan versi percuma. Anda boleh dengan mudah menonton beberapa episod rancangan TV kegemaran anda ke belakang, atau menyiarkan beberapa filem.

Sekiranya anda mahukan lebih banyak data, hanya tweet syarikat itu. Mereka akan memberikan anda tambahan 5GB secara percuma!

Versi percuma Windscribe tidak dapat menyahsekat Netflix, tetapi ia boleh mengakses platform penstriman lain, termasuk BBC iPlayer dan HBO GO. Itulah jika anda tidak keberatan menunggu ia menjadi penampan sebagai pelayan pada versi percuma boleh agak lambat.

Versi percuma membolehkan anda menyambung ke pelayan di 10 negara, termasuk AS, UK, Perancis, Jerman, Hong Kong. Jika pelayan yang anda perlukan tidak tersedia, anda boleh menaik taraf ke perkhidmatan premium yang rendah. Ini akan memberi anda akses kepada pelayan di 60 negara dan 110 bandar, termasuk pelayan Windflix yang dioptimumkan oleh Netflix.

Bercerita membolehkan torrenting pada versi percuma mereka. Anda boleh memasang VPN percuma nombor peranti lain yang tidak terhad juga.

Terdapat beberapa langkah keselamatan yang hebat, termasuk yang tersendiri iklan terbina dalam dan penyekat malware, R.O.B.E.R.T, yang menghalang anda melawat laman web dengan potensi malware pada mereka. Anda boleh mengetahui maklumat lebih lanjut mengenai Windscribe dalam kami ulasan terperinci.

Seperti versi premium, anda masih boleh mendapat manfaat daripada AES 256-bit enkripsi dan dasar tidak ketat.

Dapatkan Berangkah untuk Bebas!

3. hide.me

Terbaik untuk menonton YouTube dan mendengar muzik di Apple TV anda. 

alat hideme

 • Elaun data 2GB sederhana
 • Ciri keselamatan premium secara percuma
 • Membenarkan torrenting
 • Bekerja dengan: Apple TV, BBC iPlayer, Amazon Prime, HBO, Sky GO, Kodi, dan banyak lagi
 • Serasi dengan: Apple TV, iOS, MacOS, Windows, Android, Linux, Chrome, Firefox, dan penghala

hide.me adalah pilihan pepejal lain untuk Apple TV. Dengan dua GB percuma, anda mempunyai data yang mencukupi mendengar muzik atau menonton YouTube sedikit. Walaupun ia tidak mencukupi untuk maraton filem, anda boleh menggunakannya untuk menyiarkan episod terkini rancangan TV kegemaran anda.

Sekiranya anda mahukan lebih banyak data, anda boleh mempertimbangkan mendaftar untuk perkhidmatan premium dan memanfaatkan hide.me 30 hari, jaminan wang balik. Ini bermakna anda boleh menikmati semua faedah premium, tanpa risiko.

hide.me menyokong sambungan P2P, tetapi data tidak cukup untuk memuat turun fail besar.

Versi percuma membolehkan anda bersambung ke pelayan di 5 lokasi: Singapura, Kanada, Belanda, AS Timur, dan Barat AS. Tetapi jika anda menaik taraf, anda boleh mengakses pelayan di lebih daripada 57 lokasi.

hide.me tidak akan mempercepatkan kelajuan sambungan anda sama ada - anda akan menikmati kelajuan yang sama seperti pengguna premium.

VPN percuma lain mungkin menarik garis pada langkah keselamatan maju untuk pengguna bebas, tetapi hide.me tidak. Ia menawarkan pembalakan maklumat sifar, perlindungan kebocoran IP, a suis bunuh automatik, dan penyulitan kuat.

Satu lagi ciri hebat ialah adblocker terbina dalam.

Kami telah menguji hide.me dalam setiap cara yang mungkin untuk memastikan ia benar-benar pepejal, VPN percuma. Semak hasil dalam kami ulasan mendalam.

Dapatkan hide.me for Free!

4. Hotspot Shield

VPN paling mudah dipasang dan digunakan. 

Peranti Hotspot Shield

 • Kelajuan sambungan super pantas
 • Dasar tidak log dan penyulitan gred ketenteraan
 • Menyokong torrenting
 • Bekerja dengan: Apple TV, Netflix, BBC iPlayer, Hulu, dan banyak lagi
 • Serasi dengan: Apple TV, MacOS, iOS, Chrome, Firefox, Windows, dan penghala

Dengan kelajuan super pantas, Hotspot Shield adalah salah satu VPN percuma terpantas yang tersedia. Dengan penyulitan gred tentera, Hotspot Shield adalah pilihan yang tepat untuk melayari mudah alih yang selamat.

Hotspot Shield boleh membuka kunci perkhidmatan Netflix dan streaming lain, tetapi versi percuma mempunyai Had data 500MB setiap hari. Ini pasti tidak cukup untuk streaming.

Jika awak menaik taraf kepada premium, anda akan mempunyai jalur lebar tanpa had dan data untuk menghancurkan semua rancangan yang anda mahu.

Ia membolehkan torrenting juga, tetapi elaun data yang ketat bermakna anda mungkin tidak akan cuba untuk memuat turun fail besar. Anda boleh mendengar beberapa muzik dan menonton beberapa video pada Apple TV anda, walaupun.

Sekiranya anda mahukan lebih banyak data, kamu boleh mendaftar untuk versi premium dan mengambil kesempatan daripada pemurahnya 45 hari, jaminan wang balik. Dengan cara itu, anda boleh mencuba tanpa risiko sehingga enam minggu.

Hotspot Shield menawarkan a dasar tidak ketat dan rahsia ke hadapan yang sempurna itu sentiasa mengubah kunci penyulitan anda. Jadi, jika sambungan anda gagal, anda lokasi dan aktiviti kekal tersembunyi. Jika anda cuba undang undang penapisan yang lalu dengan kotak Apple TV anda, kemudian ciri ini membantu anda kekal tidak dapat dikesan.

Malangnya, terdapat beberapa batasan dengan versi percuma Hotspot Shield. Anda akan mengalami iklan pop timbul semasa streaming dan anda boleh hanya bersambung ke lokasi pelayan AS.

Kami telah meletakkan Hotspot Shield untuk menguji diri kita sendiri. Baca lebih lanjut mengenai kami ulasan terperinci.

Dapatkan Perisai Hotspot untuk Percuma!

5. ProtonVPN

VPN percuma selamat dengan data tanpa had. 

5 Best 100% VPN PERCUMA untuk Apple TV! | Dikemaskini 2020

 • Band lebar tanpa had dan penggunaan data yang tidak terjangkau untuk melayari sepenuhnya percuma
 • Keselamatan peringkat tinggi, termasuk dasar tidak log, protokol VPN yang selamat, dan penghalang iklan
 • Bypass undang-undang penapisan rumit
 • Bekerja dengan: Apple TV. Walaupun ia serasi dengan perkhidmatan penstriman seperti Netflix, streaming tidak dibenarkan pada pelan percuma.
 • Serasi dengan Apple TV, iOS, MacOS, Android, Linux, Chrome, dan penghala

Tawaran akaun percuma ProtonVPN jalur lebar yang tidak terhad dan data, tetapi ia tidak akan membenarkan anda untuk aliran atau torrent. Jika anda hanya mahu mendengar beberapa muzik, menonton YouTube, atau memintas undang-undang penapisan, walaupun, ia lebih daripada mencukupi.

Pengguna percuma boleh menyambung ke pelayan masuk Amerika Syarikat, Jepun, dan Belanda. Jika anda menaik taraf, anda boleh menyambung ke pelayan di lebih daripada 36 buah negara.

Anda hanya boleh berhubung satu peranti dengan rancangan percuma. Jika anda menaik taraf, anda boleh menyambungkan lima peranti pada masa yang sama.

Semasa ujian saya, saya perasan kelajuan versi percuma sengaja dipotong, tetapi peningkatan ke premium meningkatkan kelajuan saya.

Kedua-dua tawaran itu ditawarkan Penyulitan 256-bit, a dasar tidak log, penyekat iklan, dan protokol VPN selamat.

Kami berlari setiap ujian yang anda bayangkan pada ProtonVPN untuk memastikan ia menonjol sebagai VPN percuma yang berkualiti. Semak keputusan dalam kajian komprehensif kami.

Dapatkan ProtonVPN untuk Percuma!

Cadangan VPN Premium kami untuk Apple TV

Peringkat Penyedia Harga Penarafan Markah Skor kami
Pilihan Editor Bermula pada: $ 3.49/ bulan 5.0
Baca Ulasan
Bawa saya ke sana! Bermula >> Lawati Tapak
2 Bermula pada: $ 6.67/ bulan 4.9
Baca Ulasan
Bawa saya ke sana! Bermula >> Lawati Tapak
3 Bermula di: $ 2.75/ bulan 4.8
Baca Ulasan
Bawa saya ke sana! Bermula >> Lawati Tapak
4 Bermula di: $ 1.99/ bulan 4.8
Baca Ulasan
Bawa saya ke sana! Bermula >> Lawati Tapak
5 Bermula pada: $ 1.89/ bulan 4.7
Baca Ulasan
Bawa saya ke sana! Bermula >> Lawati Tapak

Soalan Lazim

Adakah VPN sahkan?

Ya dan tidak. Mereka sah di kebanyakan dunia, tetapi tidak di mana-mana. VPN boleh digunakan untuk aktiviti haram, dan sesetengah negara mengharamkannya kerana ini. Baca lebih lanjut mengenai kesahihan VPN dalam panduan kami.

Bagaimanakah saya menyediakan VPN di Apple TV saya??

Apple TV tidak menyokong VPN terbina dalam. Untuk memasang VPN pada Apple TV anda, anda perlu mengkonfigurasi penghala anda. Kebanyakan penyedia VPN menawarkan panduan untuk membantu anda dengan ini. Anda juga boleh menggunakannya panduan kami untuk membantu anda.

Adakah Apple TV VPN saya berfungsi dengan peranti saya yang lain?

Ia bergantung pada VPN yang anda pilih. Anda perlu menyemak peranti mana yang serasi dengan VPN anda. Saya telah memasukkan senarai peranti serasi bersebelahan dengan setiap vendor. Tidak seperti perkhidmatan premium, kebanyakan VPN percuma hanya membolehkan anda menyambung satu peranti untuk setiap akaun. Ini bermakna anda mungkin tidak dapat melindungi semua peranti anda sekaligus.

Apakah ciri-ciri utama yang perlu saya cari dalam VPN untuk Apple TV?

Untuk memanfaatkan sepenuhnya Apple TV anda, cari VPN yang menawarkan kelajuan pantas, jalur lebar tanpa had, dan keselamatan maksimum. VPN yang anda pilih sepatutnya mempunyai rangkaian pelayan yang besar, dan dapat menyahsekat perkhidmatan streaming dan laman web popular.

Ringkasan

Walaupun a VPN percuma mungkin kelihatan seperti pilihan yang lebih meyakinkan pada mulanya, yang risiko dan batasan bermakna mereka tidak selalunya bernilai.

Anda mahu VPN yang berkualiti dengan tanpa had, berkualiti tinggi, dan penstriman pantas dan melayari.

Ramai VPN percuma akan menyimpan beberapa bentuk jejak data juga, supaya anda tidak pasti bahawa aktiviti atau data peribadi anda tidak akan dikongsi secara tidak sengaja, walaupun hanya untuk tujuan pemasaran. Walau bagaimanapun, VPN dalam senarai ini adalah selamat dan boleh dipercayai.

VPN percuma terhad boleh menjadi pilihan yang baik jika anda hanya memerlukan VPN untuk masa yang singkat. Pertimbangkan memilih a VPN premium dan mengambil kesempatan daripada percubaan percuma dan jaminan wang balik. Anda akan mempunyai akses kepada ciri-ciri terbaik untuk Apple TV anda, tanpa risiko.

Berayun ke arah VPN premium? Lihatlah kami kupon dan tawaran sebelum anda mendaftar untuk mendapatkan harga terbaik.

Sekiranya anda cergas dan ingin menggunakan VPN yang menjadikan anda peribadi dan tanpa nama, baca panduan kami kepada 5 Best VPN Tiada-Log.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me