5 Best VPN Percuma Untuk Batang Api yang Benar-benar Bekerja pada tahun 2020

Sticks Fire adalah alat all-in-one moden yang menawarkan semua jenis hiburan. Walaupun kemungkinan kayu api hampir tidak berkesudahan, anda mungkin tidak dapat mengakses semua yang anda mahu tonton, di mana-mana sahaja.


Sesetengah negara tempat sekatan ke atas aplikasi dan kandungan yang anda boleh tonton. Oleh itu, jika anda ingin menonton pertandingan bola sepak secara langsung dari rumah, dapatkan persembahan kegemaran anda atau luncurkan kandungan premium secara percuma, anda tidak boleh memastikan ia berfungsi. Tetapi dengan VPN, mudah untuk memintas sekatan ini.

VPN mengarahkan trafik anda melalui pelayan khusus yang topeng alamat IP anda dan menyulitkan data anda.

Dengan menggunakan VPN dengan Stick Fire anda, anda boleh menyambung ke pelayan di negara di mana kandungan yang ingin anda akses tersedia, dan arahkan rancangan kegemaran anda dan filem dari mana-mana sahaja.

Dengan VPN premium, anda juga boleh menikmati banyak faedah lain seperti privasi dipertingkatkan, jalur lebar tanpa had, dan aliran HD bebas daripada penyekatan. Tetapi membayar untuk VPN tidak selalu menjadi pilihan.

Dalam artikel ini, kami telah membundarkan VPN percuma terbaik untuk Amazon Fire Sticks yang akan menawarkan anda lancar streaming sambil mengekalkan keselamatan anda.

Panduan Pantas: VPN Terbaik untuk Stick Kebakaran

 1. Bercerita - Keseluruhan terbaik untuk penstriman dan mengerikan.
 2. hide.me - VPN yang boleh dipercayai dan selamat, yang terbaik untuk mengutuk.
 3. ProtonVPN - VPN selamat dengan lebar jalur tanpa had, terbaik jika anda tidak memerlukan torrenting.
 4. SurfEasy - Pilihan yang baik jika anda tidak memerlukan banyak data dan mahu melayari on-the-go.
 5. VPN TunnelBear - Terbaik sekiranya anda selamat, dan hanya memerlukan data yang minimum.

Dapatkan Berlangganan Sekarang!

Kenapa Anda Perlu VPN untuk Stick Kebakaran

Malangnya, banyak filem, rancangan TV dan kandungan lain pada Fire Sticks adalah terhad oleh aplikasi penstriman tertentu, bergantung pada lokasi geografi anda. Ini dikenali sebagai geoblocking.

VPN memotong sekatan geo dengan memasangkan alamat IP anda dan menghubungkan anda ke pelayan di negara pilihan anda.

Ini memberikan anda alamat IP baharu dan menjadikannya kelihatan seperti anda mengakses internet dari negara di mana kandungan yang anda inginkan untuk Stick Fire anda tidak terhad.

Untuk menikmati rancangan dan filem di Fire Stick anda di mana sahaja anda berada, anda memerlukan VPN yang mempunyai rangkaian pelayan yang luas di seluruh dunia, mempunyai elaun data yang tinggi dan membolehkan anda menstrim dalam HD dengan gangguan yang minimum.

Baca terus untuk belajar bagaimana menggunakan VPN dengan Stick Fire anda, dan untuk mengetahui yang mana 5 VPN percuma yang kami cadangkan.

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

VPN memberikan anda akses kepada kandungan terhad untuk Stick Kebakaran anda, tetapi itu bukan semua yang boleh dilakukan.

Internet adalah tempat yang sangat awam, dan setiap langkah yang anda buat dapat dijejaki. Apabila VPN menyembunyikan alamat IP anda, ia juga menyembunyikan aktiviti dalam talian anda, yang bermaksud tiada pengesanan dari penyedia perkhidmatan internet (ISP) dan tiada data yang bocor.

Menggunakan penyulitan peringkat tinggi, VPN menyimpan anda dan data anda selamat.

Kebanyakan VPN premium juga menawarkan dasar tidak log, jadi data anda tidak disimpan di mana-mana dan seolah-olah anda tidak pernah berada di tempat pertama. Sempurna jika anda mahu menyiarkan kandungan premium secara percuma dan tidak mahu dikesan.

Dengan VPN anda boleh menikmati kelajuan kilat-cepat dan aliran tidak terganggu. Maksudnya tiada iklan, tiada buffering, dan rancangan TV kegemaran anda atau filem yang berkualiti tinggi di sekeliling.

Sudah tentu, dengan menggunakan versi percuma mana-mana perkhidmatan selalu datang dengan tangkapan. Walaupun anda boleh mendapat manfaat daripada penyulitan gred ketenteraan dan penstriman HD, ini tidak selalu tersedia dengan VPN percuma.

Sebab itu memilih yang betul dengan lebar jalur yang sesuai, elaun data, dan langkah-langkah privasi untuk memastikan alamat IP anda tersembunyi adalah kunci.

VPN Terbaik untuk Amazon Fire Stick

Memasang VPN pada Stick Fire anda adalah mudah. Berikut adalah 5 VPN percuma kami untuk Sticks Fire:

1. Mengganggu VPN

Peranti bercelaru

Windscribe adalah kami # 1 VPN percuma disyorkan untuk Sticks Kebakaran.

Ia adalah yang terbaik untuk streaming rancangan tv kegemaran anda dan filem, dengan cukup murah hati Elaun 10GB setiap bulan. Itu lebih daripada cukup untuk menonton beberapa episod kembali ke belakang.

Windscribe mempunyai pelayan di lebih 60 lokasi, walaupun versi percuma tidak hadkan anda kepada 11, termasuk AS, UK, Perancis, Jerman, Hong Kong, dan lain-lain.

Jika anda mahu arus Kodi, Windscribe adalah pilihan utama membolehkan torrenting. Anda juga boleh aliran pada Netflix dan membuka kunci perpustakaan AS di mana sahaja anda berada, tetapi pelayan agak lambat, seperti yang anda harapkan dengan perkhidmatan percuma, jadi bersiap sedia untuk menimbulkan buffering.

Dengan sendiri iklan terbina dalam dan penghalang malware, R.O.B.E.R.T, anda boleh memanfaatkan sepenuhnya aliran tidak terganggu dan tahu anda selamat apabila berbuat demikian, dengan tiada virus jahat yang perlu dikhuatiri.

Walaupun dengan langganan percuma, pengguna Windscribe boleh mendapat manfaat daripada keselamatan maksimum, dengan Penyulitan AES 256-bit dan dasar tidak ketat.

Anda tidak perlu bimbang tentang alamat IP anda yang ditemui dan mempunyai pesta streaming anda datang ke hujung yang tiba-tiba.

Windscribe adalah pilihan yang tepat jika anda baru menggunakan VPN kerana ia sangat mesra pengguna - muat turun aplikasi Windscribe ke Stick Fire anda, dan anda sudah bersedia untuk pergi. Tambahan pula, anda boleh memasang aplikasi pada seberapa banyak peranti yang anda mahu.

Lihat ulasan kami mengenai Windscribe untuk melihat sama ada VPN untuk anda.

Pro versi percuma:

 • Bekerja dengan Netflix dan torrenting
 • Keselamatan premium secara percuma
 • Tiada iklan atau perisian hasad
 • Pasang pada peranti tanpa had

Kontra versi percuma:

 • Hanya tersedia untuk pelayan di 11 negara
 • Caj elaun data 10GB (tetapi lebih murah hati daripada VPN percuma lain)
 • Pelayan yang lambat yang boleh menyebabkan penimbal

Dapatkan WAPcribe VPN untuk Stick Fire anda

2. hide.me

hideme-devices

hide.me adalah pilihan VPN percuma lain yang baik, terutama jika anda ingin menstrim. Walaupun terdapat a elaun data yang dihadkan 2GB sebulan, sudah cukup untuk anda siarkan filem atau rancangan TV selama beberapa jam.

Dengan hide.me, anda tidak dapat mengalir di Netflix, tetapi anda boleh menggunakannya untuk torrenting dan perkongsian P2P, jadi ia adalah pilihan yang popular di kalangan pengguna.

Sebarang versi perkhidmatan percuma datang dengan batasan. Anda hanya boleh gunakan hide.me di 5 negara, dan hanya satu daripadanya di Eropah. Tetapi, anda akan nikmati kelajuan pantas dan penstriman berkualiti tinggi apabila anda berada berhampiran dengan pelayan tersebut.

Terdapat beberapa ciri premium walaupun, termasuk a dasar tidak log dan penyulitan kuat yang melindungi keselamatan dalam talian anda.

Hanya muat turun aplikasi hide.me terus ke Stick Fire anda secara percuma untuk mula menggunakan.

Baca ulasan kami untuk melihat manfaat dan batasan hide.me, ditambah dengan tambahan yang anda dapat menikmati dengan membayar perkhidmatan premium.

Pro versi percuma:

 • Bekerja dengan berkongsi torrenting dan P2P
 • Ciri keselamatan lanjutan
 • Streaming berkualiti tinggi dan kelajuan pantas berhampiran lokasi pelayan

Kontra versi percuma:

 • Terbatas 2GB elaun data bulanan
 • Hanya terdapat di 5 lokasi
 • Tidak berfungsi untuk streaming Netflix

Dapatkan Hide.me untuk Stick Fire anda

3. ProtonVPN

Peranti iOS ProtonVPN

ProtonVPN adalah salah satu daripada VPN percuma yang sangat sedikit di mana anda boleh menikmati jalur lebar yang tidak terhad. Maksudnya tiada penggunaan data terhad, jadi anda boleh menikmati sedikit atau seberapa banyak yang anda mahukan.

Jika anda mahu menonton Netflix atau gunakan torrenting, ProtonVPN tidak akan sesuai untuk anda tidak menyokong sama ada.

Tetapi anda boleh mendapat manfaat daripada kelajuan melayari pantas pada masa lalu apabila anda berdekatan dengan lokasi pelayan, jadi jika anda berharap dapat menikmati sedikit muzik, itu lebih sesuai. Hanya ada 3 lokasi pelayan boleh didapati.

Untuk memastikan anda selamat, ProtonVPN menawarkan penyulitan gred tentera dan mematuhi a dasar tidak ketat.

Anda juga boleh menikmati streaming tanpa gangguan, kerana terdapat penyekat iklan terbina dalam.

Satu lagi pilihan mesra pengguna, anda boleh semata-mata muat turun aplikasi ProtonVPN terus ke Stick Kebakaran anda. Pengguna suka antara muka intuitif, yang menjadikannya pilihan yang popular. Semak ulasan.

Pro versi percuma:

 • Bandwidth tanpa had
 • Penghalang iklan terbina dalam
 • Dasar tidak log

Kontra versi percuma:

 • Tidak menyokong torrenting
 • Tidak dapat mengalir dengan Netflix

Dapatkan ProtonVPN untuk Stick Fire anda

4. SurfEasy

Melayari Web Secara Selamat Dibuat Mudah Dengan Surfeasy

SurfEasy adalah pilihan yang baik jika anda jangan merancang menggunakan Stick Fire anda untuk streaming kerana terdapat hanya a Elaun data bulanan 500MB.

Jika anda mahu semak melayari atau menonton video di YouTube, maka SurfEasy boleh menjadi VPN untuk anda.

Anda boleh menggunakan versi percuma SurfEasy dalam 13 negara yang berlainan dan pasangkan sehingga 5 peranti.

SurfEasy menyokong torrenting, tetapi dengan elaun 500 MB, anda mungkin kehabisan data sebelum muat turun anda selesai!

Versi percuma SurfEasy masih menawarkan penggunanya keselamatan peringkat tinggi walaupun, dengan AES 256-bit enkripsi dan dasar tidak log untuk memastikan aktiviti dalam talian anda selamat dan peribadi.

Ia juga mesra pengguna - muat turun aplikasi berdedikasi kepada Stick Fire anda dan mulakan.

Semak apa yang pengguna katakan mengenai SurfEasy untuk melihat sama ada jika VPN percuma yang betul untuk anda dan Stick Fire anda.

Pro versi percuma:

 • Bekerja dengan torrenting
 • Pasang sehingga 5 peranti
 • Aplikasi khusus untuk Stick Kebakaran
 • Boleh didapati di 13 negara

Kontra versi percuma:

 • Elaun 500MB sangat terhad
 • Tidak berfungsi untuk streaming Netflix

Dapatkan SurfEasy untuk Stick Fire anda

5. TunnelBear VPN

peranti terowong

Versi percuma TunnelBear adalah terdapat di 22 negara, lebih daripada perkhidmatan percuma lain dalam senarai ini.

Serta kelajuan sambungan cepat, Tawaran TunnelBear langkah keselamatan yang berkualiti tinggi untuk menyimpan lokasi dan data anda secara peribadi, termasuk a bunuh suis jadi walaupun sambungan jatuh, alamat IP anda sentiasa misteri. Tidak perlu risau semasa streaming.

Malangnya, hanya ada satu Elaun bulanan 500MB, yang bermaksud TunnelBear bukanlah pilihan terbaik untuk rancangan streaming atau filem dan mengakses kandungan geoblocked.

Awak boleh nikmati muzik dan melayari laman sesawang yang lain, dengan kelajuan sambungan yang cepat dan penimbunan minimum.

Ia sangat serasi dengan Amazon Fire Stick walaupun, kerana ada aplikasinya yang khusus anda boleh memuat turun supaya anda boleh menggunakan VPN dalam masa yang singkat, menjadikannya popular dengan pengguna.

Pro versi percuma:

 • Pelayan di 22 negara
 • Kelajuan sambungan cepat untuk penimbunan minimum
 • Suis bunuh terbina dalam untuk memastikan alamat IP anda tersembunyi

Kontra versi percuma:

 • Elaun data 500MB
 • Tidak sesuai untuk penstriman atau penyusutan

Dapatkan TunnelBear VPN untuk Stick Fire anda

Risiko dan Batasan VPN Percuma

Perkhidmatan premium versi percuma sentiasa dilucutkan, dan ia tidak berbeza dengan VPN. Walaupun kelihatannya idea yang baik untuk memuat turun versi percuma, anda akan membayar di tempat lain dengan kelajuan merangkak dan elaun data terhad.

Ramai yang versi percuma tidak akan membenarkan anda menstrim kandungan atau torrent, jadi biasanya lebih baik untuk membayar perkhidmatan premium untuk memanfaatkan sepenuhnya Stick Kebakaran anda.

Malah orang-orang yang membiarkan anda aliran dan torrent mempunyai penggunaan data terhad, dan anda hanya dapat menonton filem dan pertunjukan kegemaran anda sehingga habis.

Plus, dengan kelajuan sambungan dengan sengaja perlahan, anda juga boleh mengharapkan banyak buffering dan tontonan berkualiti rendah, yang kita semua tahu sangat mengecewakan.

Walaupun VPN percuma untuk Sticks Fire masih ditawarkan keselamatan kelas tinggi, sentiasa ada batasan. Beberapa tidak mempunyai dasar tidak log, dan data anda boleh dijual, yang meletakkan privasi anda pada risiko.

Tidak semua VPN percuma mempunyai penghalang iklan terbina dalam sama ada, jadi satu minit anda menyiarkan filem, dan seterusnya anda menonton iklan.

VPN Premium Nilai Terbaik kami untuk Stick Kebakaran

Untuk mendapatkan yang terbaik dari Amazon Fire Stick anda, itu terbaik untuk melihat perkhidmatan premium. Disini adalah dua teratas kami yang disyorkan nilai terbaik, VPN premium.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Streaming tanpa sebarang gangguan mudah dengan NordVPN. Dengan penyekatan iklan terbina dalam, jalur lebar tanpa had, dan kelajuan sambungan yang mengagumkan, anda akan tertanya-tanya sama ada anda juga terhubung dari jauh.

NordVPN membenarkan anda akses Amazon Prime Video, HBO, dan buka kunci perpustakaan Netflix yang dibatasi.

Youll mendapat manfaat daripada Streaming HD, tiada iklan, dan tiada buffering. Seluruh masa langkah keselamatan yang kukuh, termasuk penyulitan gred tentera, bekerja dengan senyap di latar belakang untuk memastikan lokasi dan data anda bersifat peribadi.

NordVPN telah tamat 5,400 pelayan di 60+ lokasi, jadi terdapat ketersediaan di mana sahaja anda berada.

Awak boleh sambungkan sehingga 6 peranti sekaligus, yang bermaksud anda boleh menonton pada Stick Fire anda, sementara orang lain dalam rumah tangga anda menonton pada komputer riba mereka. Ia mudah.

Semua pelayan dioptimumkan untuk mengotorkan, menjadikannya VPN yang ideal untuk menggunakan Kodi dan memindahkan fail P2P.

Jika anda fikir NordVPN adalah VPN untuk anda, cari di App Store pada Stick Fire anda muat turun terus ke peranti anda.

Cuba NordVPN untuk diri sendiri dengan Jaminan wang balik 30 hari dan percubaan percuma.

Awak boleh menjimatkan wang pada langganan anda dengan melihat halaman kupon kami. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai NordVPN, periksa ulasan kami.

NordVPN boleh menyahsekat:

Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Amazon Fire Stick, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Dapatkan NordVPN untuk Stick Fire anda

2. ExpressVPN

Peranti ExpressVPN

ExpressVPN mempunyai 3,000 pelayan di lebih 160 lokasi, jadi anda boleh buka kunci kandungan geo-terhad kerana keinginan hati anda, termasuk perpustakaan Netflix AS dan Amazon Video. Plus, ia juga menyokong torrenting.

Ia menawarkan jalur lebar yang tidak terhad, jadi anda tidak perlu risau tentang pesta streaming anda berhenti di tengah-tengah. Ada tiada cap pada elaun data anda.

Kelajuan cepat kilat, kelajuan sambungan yang boleh dipercayai juga bermakna kualiti tontonan yang tinggi, dengan benar-benar tiada buffering.

Dengan gred tentera AES 256-bit enkripsi dan dasar tidak log, data dan lokasi anda akan sentiasa tersendiri semasa streaming. Ada satu suis bunuh automatik dan perlindungan kebocoran DNS juga, jadi walaupun pelayan gagal privasi anda tidak akan.

Untuk menjadikannya mesra pengguna mungkin, anda boleh muat turun aplikasi ExpressVPN dengan mencari pada Stick Fire anda. Hanya pasang, sediakan dan bayar, dan anda bersedia untuk aliran.

Anda boleh menyemak ExpressVPN untuk diri anda dengan percubaan percuma dan mendapat manfaat daripada jaminan wang balik 30 hari jika anda tidak berminat. Jangan lupa untuk menyemak halaman kupon kami untuk menjimatkan langganan anda.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Amazon Fire Stick, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Dapatkan ExpressVPN untuk Stick Fire anda

Ringkasan dan Bacaan Lanjut

Untuk aliran yang selamat, cepat, dan tidak terhad di mana sahaja di dunia, yang terbaik untuk memasang VPN untuk Stick Fire anda. Akses ribuan perpustakaan, pertunjukan tontonan dan filem yang tidak disekat dengan geografi, atau menyimpan data anda secara peribadi apabila berbuat demikian.

Jika awak tidak mahu membayar perkhidmatan premium, kami mengesyorkan Bercerita sebagai pilihan # 1 pilihan VPN percuma untuk Sticks Fire, kerana anda mempunyai lebih banyak kebebasan untuk menikmati streaming dan mengurai dengan kelajuan yang lebih cepat dan kualiti yang lebih baik.

VPN premium sentiasa cara untuk pergi jika anda mahu memanfaatkan sepenuhnya Stick Fire anda dan mengelakkan risiko privasi anda.

NordVPN adalah cadangan terbaik kami untuk nilai terbaik, VPN premium untuk penstriman maksimum dan kualiti.

Ingin mengetahui apa yang kami top 7 VPN percuma? Baca panduan kami ke Perkhidmatan VPN Top 7 (BENAR-BENAR PERCUMA) yang Masih Berfungsi pada tahun 2020.

Jika anda tertanya-tanya VPN mana yang terbaik untuk mengurai, lihat panduan kami untuk 10 VPN Terbaik untuk Torrents.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me