5 Best VPN PERCUMA untuk China Itu BENAR-BENAR Bekerja pada tahun 2020!

Apa yang anda mahu lakukan setelah penerbangan panjang tiba di hotel anda, sambungkan ke Wi-Fi percuma dan periksa telefon anda untuk sebarang mesej atau e-mel WhatsApp yang tidak dijawab.

Jika anda terbang ke China, tidak ada yang mungkin.

"Firewall Besar" kerajaan China meletakkan blok penapisan ketat pada beberapa laman web dan aplikasi yang paling banyak digunakan seperti Facebook, Gmail, WhatsApp, dan YouTube (klik di sini untuk melihat jika laman web kegemaran anda disekat). Ini bermaksud menggunakan VPN adalah MESTI mutlak semasa lawatan anda ke China, walaupun untuk tugas yang paling mudah, seperti melihat arah Google Map ke restoran berdekatan.

Sudah tentu, untuk memastikan perbelanjaan perjalanan anda sekurang-kurangnya, kami memahami mengapa anda mahu memilih VPN percuma, tetapi penting untuk memilih satu dengan bijak - terutamanya di negara seperti China yang secara aktif cuba menyekat semua VPN seperti yang kita katakan. Berikut adalah senarai beberapa VPN percuma terbaik untuk China yang belum disekat dan meminimumkan risiko keselamatan anda semasa digunakan.


VPN Percuma Terbaik untuk China

 1. Perisai Hotspot memberikan pengguna 500 MB data setiap hari secara percuma
 2. Bercerita memberikan pemegang akaun percuma 10 GB data secara percuma setiap bulan
 3. bVPN menyediakan 30 minit pelayaran percuma setiap hari
 4. hide.me menawarkan 2 GB data dan 3 pelayan untuk pengguna percuma
 5. TunnelBear menawarkan GhostBear untuk membantu anda memintas firewall China

Adakah VPN Percuma Pilihan Pilihan untuk Perjalanan Anda ke China?

Kerajaan China mengambil serius penguatkuasaan undang-undang internet, sebab itu anda memerlukan VPN yang memastikan keterlibatan anda dan memastikan data anda selamat dari mata yang bersinar. VPN percuma mungkin berguna pada satu kali sahaja, tetapi mereka tidak boleh dipercayai untuk tempoh penuh perjalanan.

Banyak pembekal VPN percuma berkompromi keselamatan dalam talian anda dan letakkan peredam pada pengalaman pelayaran internet anda. Sebagai contoh, kajian baru-baru ini mendapati bahawa beberapa VPN percuma utama mengandungi malware yang berkaitan dengan pengiklanan, dan 72% VPN percuma disematkan dengan pelacak data pihak ketiga. Data yang dikumpul kemudiannya dijual kepada pengiklan supaya mereka dapat membombardir pengguna mereka dengan iklan yang disasarkan.

Apa yang paling mengganggu fakta-fakta ini adalah bahawa bukannya melindungi identiti dalam talian anda, VPN percuma secara aktif melakukan sebaliknya, sesuatu yang boleh sangat berisiko di China.

Lebih-lebih lagi, VPN percuma tidak menawarkan pengalaman penyemakan imbas terbaik kerana mereka mengehadkan penggunaan data anda dan memperlahankan kelajuan internet anda dengan ketara. Menatap skrin putih kosong semasa anda menunggu untuk memuatkan Gmail anda tidak betul-betul bagaimana anda mahu menghabiskan masa anda di China.

Pilihan Editor: NordVPN

Peranti NordVPN

Pilihan editor kami untuk VPN terbaik untuk digunakan di China ialah NordVPN.

NordVPN tidak betul-betul percuma tetapi mereka menawarkan Jaminan wang balik 30 hari, yang bermaksud jika anda melancong ke China kurang dari sebulan, anda akan dapat menggunakan NordVPN tanpa sebarang kos.

NordVPN adalah VPN yang sempurna untuk China. Ia dengan mudah boleh memintas Firewall Besar dan menyekat hampir mana-mana laman utama utama. Ia mempunyai rangkaian besar lebih daripada 5,200 pelayan di 60 negara yang berbeza, termasuk kawasan jiran seperti Hong Kong, yang diterjemahkan akses internet berkelajuan tinggi sepanjang perjalanan anda.

Yang paling penting, ia memerlukan keselamatan dalam talian anda dengan serius dengan menawarkan enkripsi gred tentera AES 256-CBC, perlindungan kebocoran IPv6, perlindungan kebocoran DNS, terowong perpecahan, dan suis bina terbina dalam.

 NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Dapatkan NordVPN Sekarang!

VPN Percuma Terbaik untuk China

Sekiranya anda masih berminat untuk menggunakan VPN percuma semasa di China, anda akan mahu pilih salah satu daripada senarai kami di bawah. VPN ini semua telah diuji oleh pakar kami untuk memastikan mereka sebenarnya boleh memintas The Great Firewall of China tanpa menjejaskan privasi dan keselamatan anda.

Dan, jangan lupa! Semua laman web VPN disekat di China, yang bermaksud anda perlu memuat turun dan memasang VPN yang anda pilih sebelum tiba di negara ini.

1. Perisai HotSpot

peranti perisai hotspot

Versi percuma HotSpot Shield menawarkan anda 500 MB data setiap hari, yang tidak bagus untuk streaming, tetapi ia boleh cukup untuk menyemak e-mel anda atau tatal melalui laman media sosial. Versi percuma hanya membenarkan sambungan ke pelayan AS mereka, yang mungkin melambatkan kelajuan penyemakan imbas anda.

Di samping itu, mereka menjaga privasi dan kebimbangan keselamatan anda. Tawaran HotSpot Shield 128-bit dan penyulitan 256-bit, serta a terbina dalam suis bunuh untuk memastikan data anda selamat sekiranya sambungan anda runtuh.

Untuk maklumat lanjut mengenai HotSpot Shield, baca kajian semula penuh kami.

Dapatkan VPN Percuma

2. Berlainan

Berkancah-alat-baru

Windscribe menawarkan anda yang mengagumkan 10GB data sebulan secara percuma pada peranti tanpa had. Perkhidmatan ini sangat sesuai untuk rancangan TV streaming di Netflix dan melayari media sosial, dan bahkan dapat mengendalikan P2P yang mengerikan.

Ia juga datang dengan penyekat iklan yang sangat baik dan tiada dasar pembalakan yang ketat untuk membantu menjaga identiti dalam talian anda dilindungi semasa perjalanan di China.

Walau bagaimanapun, versi percuma hanya memberi anda akses kepada 10 lokasi pelayan. Memandangkan ramai pengguna bebas yang menggunakan pelayan yang sama, anda mungkin mengalami sambungan lambat.

Lihat apa yang difikirkan pengguna pengguna lain dalam kajian penuh kami.

Dapatkan VPN Percuma

3. bVPN

5 Best VPN PERCUMA untuk China Itu BENAR-BENAR Bekerja pada tahun 2020!

bVPN berfungsi seperti biasa di China, terima kasih kepada pelbagai kaedah penggumpalan yang digunakan, termasuk Terowong Asap - terowong polimorf yang menentang pemeriksaan paket yang mendalam. Pembekal VPN tidak sepenuhnya bebas, tetapi tidak membenarkan 30 minit penggunaan percuma setiap hari.

Ia berkesan dan mudah digunakan, dengan penyulitan kualiti dan pilihan antara protokol TCP dan UDP. TCP digunakan untuk penyulitan tahap yang lebih tinggi, manakala UDP menyediakan anda dengan sambungan lebih cepat.

Bacalah apa yang difikirkan oleh orang lain tentang bVPN di halaman ulasan kami yang mendalam.

Dapatkan VPN Percuma

4. Hide.me

alat hideme

Hide.me adalah pilihan VPN percuma yang hebat yang menawarkan anda 2GB data sebulan dan dasar privasi yang boleh dipercayai untuk memastikan data anda selamat. VPN yang berpangkalan di Malaysia doesn't menyimpan sebarang log sambungan dan menyokong protokol itu melindungi data dalam talian anda.

The downside ke versi percuma Hide.me adalah bahawa anda hanya boleh memilih antara 3 pelayan untuk menyambung ke dan mereka tidak boleh selalu memintas Firewall Besar di semua rantau China.

Untuk melihat apa yang pengguna lain memikirkan Hide.me, periksa halaman ulasan penuh kami.

Dapatkan VPN Percuma

5. TunnelBear

peranti terowong

VPN TunnelBear menggunakan ciri GhostBear untuk memintas Great Firewall China. Ciri unik ini juga menambah lapisan keselamatan dalam talian dengan mengawal semua komunikasi anda untuk melindungi identiti anda.

Perkhidmatan percuma hanya membenarkan penggunaan 500MB data setiap bulan, tetapi penyulitan kuat dan ciri keselamatan tambahan menjadikan TunnelBear sebagai pilihan percuma untuk kegunaan kasual di China.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai TunnelBear, lihat halaman ulasan kami yang mendalam.

Dapatkan VPN Percuma

Ringkasan

Dengan undang-undang penapisan internet ketat China, tidak mengejutkan anda memerlukan VPN untuk menikmati aktiviti online yang paling mudah semasa dalam perjalanan anda - sama ada yang sedang menatal melalui Facebook, berbual dengan keluarga dan rakan-rakan melalui WhatsApp, atau menyemak akaun Gmail anda. VPN percuma boleh melakukan kerja jika anda hanya memerlukan akses internet minimum, tetapi mereka pasti datang dengan jumlah yang saksama risiko dan batasan. Pada flipside, jika anda mahukan perkhidmatan VPN yang benar-benar boleh dipercayai semasa dalam perjalanan ke China, pertaruhan terbaik anda adalah NordVPN.

Anda mungkin juga berminat:

 • VPN Terbaik untuk China
 • ExpressVPN Bekerja di China, Tetapi Hanya Jika Anda Melakukan Ini
 • Senarai Lengkap Laman Web Yang Diblokir di China
 • Bagaimana untuk Membongkar Laman di China Apabila Anda Sudah Ada
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me