5 μαθήματα που ο John Barlow διδάσκει τον κόσμο

Αυτή την εβδομάδα, Grateful Dead λογοτέχνης και ακτιβιστής ψηφιακών δικαιωμάτων, John Perry Barlow απεβίωσε. Παρόλο που θρηνούμε την απώλεια ενός μεγάλου οραματιστή, θα θυμόμαστε για πάντα τα μαθήματά του σχετικά με την ελευθερία του λόγου, την προσωπική ανάπτυξη και τις τακτικές μάρκετινγκ.

Εδώ είναι πέντε μαθήματα που μάθαμε από τον ακτιβιστή ψηφιακών δικαιωμάτων.

1. Η ελευθερία του λόγου είναι σημαντική

Ο Μπάρλοου πίστευε ότι ο κόσμος πρέπει να είναι ένας τόπος όπου «όλοι μπορούν να εισέλθουν χωρίς προνόμιο ή προκατάληψη που παρέχεται από τη φυλή, την οικονομική δύναμη, τη στρατιωτική δύναμη ή το σταθμό γέννησης ... ένας κόσμος όπου ο καθένας, οπουδήποτε μπορεί να εκφράσει τις πεποιθήσεις του, , χωρίς φόβο να εξαναγκαστεί σε σιωπή ή συμμόρφωση. "

Αυτό πιθανότατα οφείλεται στον ταπεινό τρόπο ζωής του Barlow σε ένα αγρόκτημα βοοειδών. Εδώ η ιδέα του να είναι ελεύθερη και να έχει ένα ευρύχωρο χώρο για τον εαυτό του έχει αναπτυχθεί.


Ο Barlow ήταν υπέρμαχος της δικτυακής ουδετερότητας και πίστευε ότι το Διαδίκτυο ήταν όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να μιλήσουν ανοιχτά, έχοντας αυτόν τον ευρύ ανοιχτό χώρο όπως έκανε στο ράντσο.

Όπως είπε ο ίδιος, "υπάρχει πολύ περιθώριο για να ορίσετε τον εαυτό σας. Μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε τον εαυτό σας επάνω. "

2. Οι άνθρωποι εκτιμούν την εξοικείωση

Ο Barlow δεν ήταν μόνο παθιασμένος με την αυτο-ανάπτυξη μέσω του διαδικτύου, αλλά πίστευε ότι η τοποθέτηση των ψηφιακών αγαθών εκεί έξω για να δει και να ακούσει ο κόσμος ήταν η καλύτερη στρατηγική μάρκετινγκ.

Ως στιχουργός του ροκ συγκροτήματος Grateful Dead, Ο Barlow ανέπτυξε μια στρατηγική μάρκετινγκ με την οποία άφησε τους ανθρώπους να ξεσηκώσουν τις συναυλίες του Grateful Dead, ώστε οι άνθρωποι να γίνουν πιο εξοικειωμένοι και να συρρέουν στη μουσική που έμαθαν να αγαπούν.

Πιστεύει ότι το μυστικό του μάρκετινγκ ήταν η διαθεσιμότητα και η εξοικείωση του προϊόντος.

3. Ζήστε ελεύθερα και χωρίς φόβο

Το 1990, Ο Barlow έλαβε θέση εναντίον της κυβέρνησης και δημιούργησε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ίδρυμα ηλεκτρονικών συνόρων (EFF).

Εδώ, πολέμησε εναντίον της κυβέρνησης για τα άτομα ελευθερία του λόγου και προσωπικές ελευθερίες.

Το πίστευε αυτό οι άνθρωποι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να εκφράζονται ελεύθερα και ότι το διαδίκτυο ήταν μια εξαιρετική θέση για το σκοπό αυτό. Γι 'αυτό πήγε σε κάθε μέτρο για να το πράξει.

4. Ασφάλεια θέματα

Αν και ο Barlow πίστευε σθεναρά στο διαδίκτυο και όλα τα καλά που είχε να προσφέρει το Διαδίκτυο, δεν ήταν τυφλός στο σκοτάδι του διαδικτύου.

Πιστεύει ότι οι άνθρωποι έπρεπε να έχουν ασφαλείς μεθόδους επικοινωνίας. Ως εκ τούτου, παρέσχε, στο πλαίσιο του ΕΤΑ, μέτρα ασφάλειας μέσω συμβουλών, εργαλείων, οδηγιών, tutorials και λογισμικού για ασφαλέστερες επιγραμμικές επικοινωνίες.

5. Σταθείτε για αυτό που πιστεύετε

Ο Μπάρλοου πίστευε σε ένα ανοικτό διαδίκτυο, δωρεάν internet, και κράτησε αυτή την πεποίθηση μέχρι που πέθανε. Έλαβε θέση εναντίον της κυβέρνησης και των αρχών για ό, τι θεώρησε σωστό.

Είναι μέσα από τη δύναμη και τη στάση του Barlow από την κυβέρνηση ότι σήμερα έχουμε την ασφάλεια, την ασφάλεια και την ελεύθερη μουσική και ταινίες για να ακούμε και να παρακολουθούμε.

Σήμερα, καθώς δεν μπορεί πλέον να το κάνει, πρέπει να πάρουμε τη στάση για τους εαυτούς μας και να αντισταθούμε σε αυτό που πιστεύουμε, όπως μας δίδαξε να κάνουμε.

Πρέπει να υπάρχει κάποιος από τους φίλους ή την οικογένειά σας που αξίζει να γνωρίζει τι έκανε ο Ιωάννης για την ελευθερία μας στο Διαδίκτυο. Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση για να τους ενημερώσετε.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me