5 καλύτερες τοπικές κάρτες SIM για την Κίνα και από πού μπορείτε να τους πάρετε


Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Κίνα, είτε είναι σύντομο ή μεγάλο, πρέπει να συμπεριλάβετε την αγορά μιας τοπικής κάρτας SIM στα σχέδιά σας. ΕΝΑ η τοπική SIM θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την κινητή συσκευή σας στην Κίνα και αν γνωρίζετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης της κάρτας, κρατήστε τη δραστηριότητά σας ιδιωτική.

Θα μπορείτε να καλέσετε τις τοπικές σας επαφές, να πάρετε μια καμπίνα, να καλέσετε το ξενοδοχείο σας ή να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε άλλη τοπική υπηρεσία που μπορεί να χρειαστείτε απροσδόκητα. Θα είστε σε θέση επίσης παραμείνετε συνδεδεμένοι εν κινήσει.

Σας παρακαλώ, ίσως είναι δυνατό να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την κάρτα SIM της κινητής σας υπηρεσίας στην Κίνα. Αλλά αν κοιτάξετε μέχρι πόσες χρεώσεις θα χρεώσετε για λεπτά και δεδομένα, θα το δείτε χρησιμοποιώντας μια ξένη κάρτα SIM θα σας κοστίσει μια περιουσία. Έτσι, μια τοπική κάρτα θα σας εξοικονομήσει επίσης πολλά χρήματα.

Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε την κινεζική κάρτα SIM σας, θα έχετε ένα εντελώς νέο πρόβλημα για την αντιμετώπιση - μπλοκ στους αγαπημένους σας ιστότοπους και εφαρμογές. Έτσι, μαζί με τη σύσταση των καλύτερων καρτών SIM για χρήση, θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στον ιστό στην Κίνα.

Ας ξεκινήσουμε από πού μπορείτε να αγοράσετε με ασφάλεια μια αξιόπιστη τοπική κάρτα SIM, είτε πριν από το ταξίδι σας είτε όταν φτάσετε στην Κίνα.

Πού να πάρετε τοπικές κάρτες SIM στην Κίνα

Τα καταστήματα καρτών SIM είναι ευρέως διαδεδομένα στην Κίνα, και μπορείτε εύκολα να τα βρείτε σε μεγάλα αεροδρόμια όπως το διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου, το Shanghai Pudong, το Guangzhou Baiyun, το Chengdu Shuangliu και το Shenzhen Bao'an.

Μπορείτε επίσης να πάρετε κινέζικες κάρτες SIM σε περίπτερα και καταστήματα στις περισσότερες πόλεις ή ακόμα και από πωλητές δρόμων. Ωστόσο, συνιστούμε να αγοράσετε τις κάρτες σας μόνο από επίσημα καταστήματα και ιστοσελίδες. Θα εξηγήσουμε γιατί σε μια στιγμή.

Οι καλύτερες κάρτες SIM που χρησιμοποιούνται στην Κίνα

Υπάρχουν τρεις σημαντικοί φορείς κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα. Η China Mobile είναι η μεγαλύτερη, ακολουθούμενη από την China Unicom και την China Telecom. Οι πιο εύκολα διαθέσιμες κάρτες SIM είναι αυτές που προσφέρονται απευθείας από αυτούς τους παρόχους.

Ωστόσο, υπάρχουν πρόσθετες επιλογές κάρτας SIM για ταξιδιώτες που εισέρχονται στην Κίνα μέσω του Χονγκ Κονγκ. Έχουμε συμπεριλάβει τις καλύτερες από αυτές τις επιλογές και στη λίστα μας.

Προτού προχωρήσετε περαιτέρω, είναι σημαντικό να το ξέρετε το τηλέφωνό σας πρέπει να ξεκλειδωθεί για να λειτουργήσει με αυτές τις κάρτες SIM. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι τα κινεζικά δίκτυα ενδέχεται να μην υποστηρίζουν το ξένο smartphone σας, ειδικά για τη χρήση δεδομένων.

Ως πρώτο βήμα, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ρωτήστε εάν η συσκευή σας θα συνεργαστεί με τα δίκτυα 3G / 4G της Κίνας. Αφού ρυθμίσετε αυτό το ζήτημα, επιλέξτε μια κάρτα SIM από αυτήν τη λίστα αξιόπιστων πηγών.

China Mobile (中国 移动)

china mobile 2

Οι κάρτες κινητής SIM της Κίνας είναι διαθέσιμες μόνο στα επίσημα καταστήματα του παροχέα. δεν μπορείτε να παραγγείλετε κάποιον ηλεκτρονικά. Αυτό είναι που μοιάζουν τα πιο δημοφιλή σχέδια:

 • 300MB δεδομένων και 80 λεπτά
 • 2GB δεδομένων και 220 λεπτά
 • 30GB δεδομένων και 4.000 λεπτά

Αν υπερβείτε το όριο δεδομένων σας, θα χρεωθείτε ένα ασφάλιστρο για κάθε επιπλέον GB - αυτήν την περίοδο 60 CNY (8,70 δολάρια). Τα αχρησιμοποίητα δεδομένα κυλούν στον επόμενο μήνα, ενώ καλείτε Τα λεπτά διαρκούν 30 ημέρες.

Κίνα Unicom (中国 联通)

china unicom

ο ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε μια κάρτα SIM της Unicom της Κίνας είναι σε απευθείας σύνδεση. Στην ιστοσελίδα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο που ταιριάζει στις ανάγκες σας συνδυάζοντας δεδομένα, κείμενο και λεπτά.

Μπορείτε να έχετε την κάρτα σας παραδίδεται στο ξενοδοχείο σας στην Κίνα δωρεάν, ή μπορείτε να πληρώσετε για να σας παραδώσει πριν πάτε στην Κίνα.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε αυτές τις κάρτες SIM σε καταστήματα και περίπτερα της Unicom. Τα δημοφιλή σχέδια περιλαμβάνουν:

 • 500MB δεδομένων και 100 λεπτά
 • 800MB δεδομένων και 200 ​​λεπτά
 • 11 GB δεδομένων και 3.000 λεπτά

Όπως συμβαίνει και με την China Mobile, εάν υπερβείτε το όριο δεδομένων για οποιοδήποτε πρόγραμμα, θα πληρώσετε ένα ποσό που ορίζεται αυτή τη στιγμή σε 60 CNY ($ 8,70) ανά επιπλέον GB.

Επισκεφθείτε την Κίνα Unicorn

China Telecom (中国 电信)

5 καλύτερες τοπικές κάρτες SIM για την Κίνα και από πού μπορείτε να τους πάρετε

Ως ο μικρότερος από τους τρεις βασικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας της Κίνας, η China Telecom θέτει συχνά καλές προσφορές για να προσελκύσει νέους πελάτες.

Σημειώστε ότι όταν αγοράζετε αυτήν την κάρτα SIM, θα χρειαστείτε το διαβατήριό σας ως μορφή αναγνώρισης. Το πιο σημαντικό - αγοράζουν μόνο αυτές τις κάρτες σε επίσημα καταστήματα! Δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν οπουδήποτε αλλού, έτσι μια κάρτα που αγοράζεται από έναν πωλητή δρόμου θα είναι άχρηστη.

Μπορείτε να αγοράσετε μια κάρτα SIM μόνο από δεδομένα από αυτόν τον παροχέα, όπως:

 • 3GB δεδομένων, καλό για 30 ημέρες
 • 6GB, καλό για 30 ημέρες
 • 6GB, καλό για 180 ημέρες
 • 12GB, καλό για 365 ημέρες

Κάρτα SIM Big Bay Area για το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο και την ηπειρωτική Κίνα

5 καλύτερες τοπικές κάρτες SIM για την Κίνα και από πού μπορείτε να τους πάρετε

Αν θα είναι έρχονται στην Κίνα μέσω του Χονγκ Κονγκ, έχετε επιπλέον επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των καρτών περιαγωγής της Big Bay Area για την China Mobile.

Μπορείτε να προ-αγοράσετε αυτές τις κάρτες στο διαδίκτυο, αλλά θα πρέπει να κάνετε να τα παραλάβετε σε κατάστημα πώλησης στο Χονγκ Κονγκ αν δεν είστε κάτοικος. Διαφορετικά, μπορείτε να τα αποκτήσετε προσωπικά στα καταστήματα και τα περίπτερα αεροδρομίων της CMHK (China Mobile Hong Kong).

Μερικά από τα πιο δημοφιλή σχέδια περιλαμβάνουν:

 • 1GB δεδομένων, 50 λεπτά, 50 κείμενα
 • 2GB δεδομένων, 100 λεπτά, 100 κείμενα
 • 4GB δεδομένων, 100 λεπτά, 100 κείμενα

Υπάρχει ένα έκπτωση περίπου 20% εάν αγοράσετε την κάρτα SIM Big Bay Area online.

Επισκεφθείτε την China Mobile HK / Big Bay Area

Κάρτες SIM SmarTone Travel Data για την Κίνα Unicom - Χονγκ Κονγκ ΜΟΝΟ

smartphone simcard

Όπως και οι κάρτες Big Bay Area, αυτές οι κάρτες μπορούν να αγοραστούν μόνο στο Χονγκ Κονγκ. Μπορείς αγοράστε τις online, αλλά μόνο εάν έχετε μια διεύθυνση στο Χονγκ Κονγκ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. Διαφορετικά, πάρτε ένα στο αεροδρόμιο, καταστήματα SmarTone, 1010 κέντρα, Circle K, ή 7-έντεκα.

Αν έχετε μια διεύθυνση παραλαβής στο Χονγκ Κονγκ, ωστόσο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επειδή οι κάρτες είναι φθηνότερα στο διαδίκτυο.

Αυτές οι κάρτες SIM σας δίνουν 1GB δεδομένων και διαρκούν μόλις επτά ημέρες. Το σχέδιο θα ενεργοποιηθεί όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα και απενεργοποιήστε αυτόματα όταν φτάσετε στο καπάκι σας.

Προβλήματα με τη χρήση μιας τοπικής κάρτας SIM στην Κίνα

Φανταστείτε να χαθείτε στο Πεκίνο - το οποίο είναι εύκολο να το κάνετε - και απεγνωσμένα να βρείτε τον προορισμό σας πριν πέσει το βράδυ. Ή να φανταστεί κανείς επειγόντως να επικοινωνήσει με κάποιον στο σπίτι. Τότε θα μάθετε ακριβώς πόσο δύσκολο είναι να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας στην Κίνα.

Τα δικα σου η εφαρμογή messenger δεν λειτουργεί, και εσύ δεν μπορεί να ανοίξει το Google Maps ή το Gmail. Το Facebook, το WhatsApp, το Instagram και πολλές άλλες εφαρμογές που θεωρείτε δεδομένες δεν είναι επίσης εφικτές.

Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε wi-fi, κινητά δεδομένα ή έναν υπολογιστή σε ένα internet cafe. Αυτές οι ιστοσελίδες και οι υπηρεσίες είναι αποκλεισμένες στην Κίνα σε εθνικό επίπεδο.

Ευτυχώς, υπάρχει ένα εύκολη λύση που θα σας φέρει γύρω από αυτά τα μπλοκ. Εξίσου σημαντικό, αυτό το τέχνασμα θα σας προστατεύσει από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, θα εξασφαλίσετε την ανωνυμία σας και θα αποκρύψετε τη δραστηριότητά σας από την επιθετική παρακολούθηση στο διαδίκτυο της Κίνας.

Πώς να Αποκτήστε παλιές ιστοσελίδες μπλοκ με την τοπική κινεζική κάρτα SIM

Ο ευκολότερος τρόπος να παρακάμψετε τα μπλοκ της Κίνας σε εφαρμογές και ιστότοπους είναι να χρησιμοποιήστε ένα premium VPN. Υπάρχουν χιλιάδες VPN διαθέσιμα, αλλά η λέξη "premium" είναι κρίσιμη εδώ. Το φιλτράρισμα μέσω διαδικτύου της Κίνας δεν έλαβε το ψευδώνυμο The Great Firewall της Κίνας για τίποτα.

Η αλήθεια είναι, τα περισσότερα δίκτυα VPN απλά δεν λειτουργούν στην Κίνα. Ξοδεύουμε εκατοντάδες ώρες δοκιμής VPNs για συγκεκριμένους σκοπούς και βρίσκοντας αυτά που μπορούν να σπάσουν το The Great Firewall ήταν ένα τεράστιο έργο.

Μόνο λίγα τα υψηλά εκτιμημένα VPNs μπορούν να προσεγγίσουν και τα δύο μπλοκ ιστοτόπων και τον επιθετικό έλεγχο VPN της Κίνας.

Για να μάθετε ποια από αυτά, ανατρέξτε στην πρόσφατα ενημερωμένη λίστα του τα καλύτερα δίκτυα VPN για την Κίνα!

Παροχέας Κατάταξης Βαθμολογία Βαθμολογίας Χρήστη
Η επιλογή των συντακτών 5.0 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
2 4,9 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
3 4.4 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
4 4.7 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
5 4.2 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Το πιο σημαντικό, επιλέξτε πάροχο από τη λίστα και κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN πριν ταξιδέψετε στην Κίνα. Αυτό είναι κρίσιμο, επειδή οι περισσότερες ιστοσελίδες VPN έχουν αποκλειστεί στην Κίνα. Δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN υψηλής ποιότητας μετά την άφιξή σας εκεί.

Περίληψη

Με τη σωστή κάρτα SIM και το σωστό VPN, θα είστε σε θέση να να έχετε πρόσβαση σε όλες τις τοπικές υπηρεσίες που χρειάζεστε στην Κίνα και επίσης να παρακάμψετε εύκολα τα μπλοκ σε ιστότοπους και περιεχόμενο από όλο τον κόσμο. Απλά θυμηθείτε να σχεδιάσετε τα πάντα πριν πάρετε το ταξίδι σας!

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me