5 καλύτερα δίκτυα VPN για την Ινδονησία – για ασφάλεια, ροή & ταχύτητες το 2020


Περισσότεροι από τους μισούς πληθυσμούς της Ινδονησίας χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο, αλλά δεν έχουν τίποτα κοντά στην ανοικτή πρόσβαση στον παγκόσμιο ιστό. Οι νόμοι λογοκρισίας της Ινδονησίας δίνουν στην κυβέρνηση ευρεία εξουσία να εμποδίζει εκατοντάδες χιλιάδες ιστότοπους και εικόνες, συμπεριλαμβανομένων πολλών που θα θεωρούνταν κανονικά και βλαβερά σε πολλές χώρες.

Για παράδειγμα, πολλές υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων απαγορεύονται, και την καταπολέμηση της πορνογραφίας οι νόμοι απαγορεύουν όλες τις "ενέργειες που θεωρούνται άσεμνες", οι οποίες περιλαμβάνουν τα ζευγάρια που φιλιούνται στο κοινό και οι γυναίκες που αποκαλύπτουν τους ώμους τους. Οι κυρώσεις για παραβίαση της απαγόρευσης ιστότοπων δεν είναι τόσο αυστηρές όσο σε ορισμένες άλλες χώρες, αλλά εξακολουθούν να είναι σκληρές και ας το παραδεχτούμε, κανείς δεν θέλει ή ποτέ δεν πρέπει να δικαστεί για την προβολή ενός ιστοτόπου.

Εκτός από την αντιμετώπιση των απειλών τιμωρίας για την προβολή ή την ανάρτηση απαγορευμένου περιεχομένου, και οι δύο Οι Ινδονησιοί και οι επισκέπτες της χώρας διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πολλούς ιστότοπους εξαιτίας γεωπλάκων.

Είτε θέλετε για να δείτε με ασφάλεια την παρελθούσα κουρτίνα αποκλεισμού πληροφοριών της Ινδονησίας ή απλά να αποκτήσετε πρόσβαση στην αγαπημένη σας σειρά Netflix κατά τη διάρκεια διακοπών στο Μπαλί, θα χρειαστείτε μια καλή υπηρεσία VPN στην Ινδονησίαένα. Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) αποκρύπτουν τη διεύθυνση IP ώστε να έχετε πρόσβαση σε μη φιλτραρισμένο περιεχόμενο από όλο τον κόσμο ενώ παραμένετε κρυμμένα από την εποπτεία της κυβέρνησης.

Γρήγορη λίστα: Τα καλύτερα δίκτυα VPN που θα χρησιμοποιηθούν στην Ινδονησία

 1. NordVPN - Μπορείτε να αναμένετε ταχείες ταχύτητες σύνδεσης από αυτό το VPN, με τους τέσσερις τοπικούς διακομιστές της στην Ινδονησία και πιο διάσπαρτους σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ασία. Η αξιόπιστη υπηρεσία σε συνδυασμό με πρόσθετα πρωτόκολλα ασφάλειας παρέχουν μεγάλη ροή και πλήρη ανωνυμία.
 2. ExpressVPN - Αυτή η εξαιρετικά γρήγορη υπηρεσία VPN είναι ιδανική τόσο για χρήστες υπολογιστών, όσο και για φορητές συσκευές, καθώς προσφέρει εφαρμογές με λειτουργικό σύστημα για Android και iOS. Παρέχει ταχύτητα και ασφάλεια οπουδήποτε στον κόσμο και είναι μια δημοφιλής επιλογή για streaming.
 3. CyberGhost - Αυτό το φιλικό προς το χρήστη VPN έχει διακομιστές που βρίσκονται στη Τζακάρτα και σε άλλες πόλεις της Ινδονησίας καθώς και σε κοντινές χώρες, ώστε να γνωρίζετε ότι θα έχετε καλές ταχύτητες σύνδεσης στην Ινδονησία. Βασισμένη στη Ρουμανία που είναι φιλική προς το ιδιωτικό απόρρητο, η CyberGhost δεσμεύεται πλήρως να σας κρατήσει ανώνυμη και ασφαλής.
 4. Ivacy - Αυτό το VPN που βασίζεται στη Σιγκαπούρη διαθέτει αξιόπιστη υποστήριξη πελατών και φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές για κινητά και φυσικά servers τόσο στην Ινδονησία όσο και κοντά.
 5. VyprVPN - Όπως θα περιμένατε από ένα VPN με έδρα την Ελβετία, αυτός ο πάροχος προσφέρει καλή ασφάλεια και ισχυρή προστασία από κακόβουλα προγράμματα.

Αποκτήστε το NordVPN τώρα!

Τι πρέπει να ψάξετε σε ένα VPN για την Ινδονησία

Η ινδονησιακή κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι σκοπός των δραστηριοτήτων λογοκρισίας είναι να προστατεύσει τους πολίτες από δυνητικά επικίνδυνο περιεχόμενο όπως ομιλία μίσους ή άρθρα που υποστηρίζουν την τρομοκρατία. Ωστόσο, το τεράστιο ποσό του απαγορευμένο περιεχόμενο περιλαμβάνει ανεξάρτητες υπηρεσίες ειδήσεων, LGBT τοποθεσίες οποιουδήποτε είδους, θέσεις που επικρίνουν ανοιχτά την κυβέρνηση, χρονολογεί εφαρμογές, πολλές αθλητικές εκπομπές, και πολύ, πολύ περισσότερο. Για ασφαλή πρόσβαση σε οποιοδήποτε από αυτό το περιεχόμενο από την Ινδονησία, χρειάζεστε ένα ασφαλές VPN με διακομιστές σε χώρες του κόσμου.

Δεδομένου ότι οι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ στην Ινδονησία συνήθως συμμορφώνονται με τις εντολές της κυβέρνησης να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα, σας η πρώτη προτεραιότητα κατά την επιλογή ενός VPN στην Ινδονησία πρέπει να είναι χαρακτηριστικά προστασίας προσωπικών δεδομένων που σας κρατούν ανώνυμα κρυμμένα από τα κατασκοπευτικά μάτια. Λάβετε υπόψη ότι συχνά δεν γνωρίζετε εάν απαγορεύονται από την κυβέρνηση οι ιστότοποι στους οποίους έχετε πρόσβαση, γι 'αυτό είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση της περιήγησης ιστού σας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο τοπικό περιεχόμενο διαδικτύου, θα χρειαστείτε ένα VPN σε και κοντά στην Ινδονησία. Η χρήση απομακρυσμένων διακομιστών για την πρόσβαση σε τοπικές ιστοσελίδες επιβραδύνει σημαντικά τη σύνδεσή σας, ειδικά σε μια νησιωτική χώρα. Θα πρέπει επίσης να ψάξετε εξυπηρετητών σε χώρες με περιεχόμενο που έχει τοποθετηθεί στο εσωτερικό της Ινδονησίας, όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο για το Netflix.

Τελικά, εάν επισκέπτεστε την Ινδονησία, επιλέξτε VPN με διακομιστές στη χώρα ή την περιοχή καταγωγής σας, έτσι μπορείτε να πάρετε γύρω από τις κρατικές απαγορεύσεις και geoblocks να μείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένεια.

Στο vpnMentor, δοκιμάσαμε εκατοντάδες VPN για να διαπιστώσουμε ποιες παρέχουν τόσο αξιόπιστη εξυπηρέτηση όσο και την προστασία που χρειάζεστε στην Ινδονησία.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την Ινδονησία

1. NordVPN

Συσκευές NordVPN

Το NordVPN είναι ένα εξαιρετικό VPN για την Ινδονησία λόγω των αξιόπιστων συνδέσεών του, μοναδικών προηγμένων χαρακτηριστικών κρυπτογράφησης, αποκλειστικών διακομιστών για streaming και ευκολίας χρήσης. Είναι επίσης ένα από τα πιο αποτελεσματικά VPN στον κόσμο όταν πρόκειται να σπάσει τα πιο σκληρά geoblocks.

Το NordVPN διαθέτει πέντε διακομιστές στην Ινδονησία και πολλές άλλες σε άλλες γειτονικές χώρες, όπως η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία και η Αυστραλία. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν πολλαπλά πρωτόκολλα σήραγγας όπως το OpenVPN και το IKEv2 / IPsec και ένα αυτόματο διακόπτη θανάτου.

Ανταπόκριση εξυπηρέτηση πελατών 24/7 είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους αυτό είναι το πιο δημοφιλές VPN στον κόσμο. Με  30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δεν υπάρχει λόγος στον κόσμο να μην το δοκιμάσει.

Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video και Sling TV.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Δείτε τις προσφορές του NordVPN

2. ExpressVPN

Τα οφέλη του ExpressVPN

Το ExpressVPN υπόσχεται τις υψηλότερες ταχύτητες στη βιομηχανία και οι δοκιμές μας επιβεβαιώνουν ότι οι υποσχέσεις αυτές διατηρούνται.

Οι εξυπηρετητές 1.700 εξυπηρετητών ExpressVPN, συμπεριλαμβανομένου ενός στην Ινδονησία, χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας για την αποφυγή παραβιάσεων δεδομένων. Αυτός ο πάροχος τηρεί επίσης αυστηρές πολιτικές απορρήτου, συμπεριλαμβανομένης της μη τήρησης αρχείων καταγραφής ποτέ. Αυτό είναι καθησυχαστικό σε μια χώρα όπου η επιτήρηση και τα αντίποινα για τη δραστηριότητα στο Διαδίκτυο αποτελούν πραγματικές απειλές.

Όπως και το NordVPN, Το ExpressVPN έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι μπορεί να περάσει όχι μόνο geoblocks αλλά και πρωτόκολλα αποκλεισμού VPN. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι παρά τις σχετικά υψηλές τιμές συνδρομής, χρήστες σε όλο τον κόσμο αγαπούν αυτό το VPN. Επωφεληθείτε από το 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων και δείτε μόνοι σας.

Το ExpressVPN μπορεί να απεμπλακεί:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το ExpressVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για χρήση με ορισμένους δρομολογητές.

Δείτε τις προσφορές ExpressVPN

3. CyberGhost

πολλαπλές συσκευές cyberghost

Αυτό το VPN με βάση τη Ρουμανία είναι γνωστό για καλές ταχύτητες σύνδεσης λόγω των καλά εγκατεστημένων εξυπηρετητών σε όλο τον κόσμο και η Ινδονησία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Ένας εντυπωσιακός οκτώ εξυπηρετητές στην Ινδονησία εξασφαλίζει ότι η CyberGhost θα σας προσφέρει γρήγορη και σταθερή τοπική περιήγηση.

Για να σας κρατήσουμε ασφαλή τα δεδομένα σας, το CyberGhost δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής της δραστηριότητας στο Διαδίκτυο. Τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν μια ρύθμιση "μυστικότητας" που όχι μόνο σας κρατά κρυφό αλλά επίσης ενισχύει την ισχύ του VPN για την παράκαμψη geoblocks.

Φιλική και ανταποκρινόμενη εξυπηρέτηση πελατών βοήθησε αυτό το VPN συνεχίζουν να αυξάνονται στη δημοτικότητα. Οι εφαρμογές iOS και Android προσφέρουν ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, και μπορείτε να δοκιμάσετε όλα τα σχέδια χωρίς κίνδυνο με ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Το CyberGhost μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Αφιερωμένο προφίλ συνεχούς ροής με διακομιστές βελτιστοποιημένους για: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN και άλλα.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναί; το αποκλειστικό προφίλ δείχνει τις χώρες και τον αριθμό των χρηστών.

Το CyberGhost λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux και Chrome.

Δείτε τις προσφορές του CyberGhost

4. Ivacy

5 καλύτερα δίκτυα VPN για την Ινδονησία - για ασφάλεια, ροή & ταχύτητες το 2020

Αν ψάχνετε για ένα κορυφαίο VPN για την Ινδονησία, υπάρχει ένα ακριβώς δίπλα. Βασίζεται στη Σιγκαπούρη με ένα επιπλέον διακομιστή στη Τζακάρτα, Η Ivacy δεν έχει κανένα πρόβλημα να παρέχει συνεχώς ταχείες συνδέσεις για χρήστες στην Ινδονησία.

Πολλαπλά πρωτόκολλα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του OpenVPN, μαζί με 256-bit στρατιωτική κρυπτογράφηση εξασφαλίζουν ότι αυτό το VPN μπορεί να κρατήσει τη δραστηριότητά σας ανώνυμη και την τοποθεσία σας κρυμμένη. Η Ivacy έχει επίσης αφιερώσει Πρωτόκολλα Netflix έτσι δεν χρειάζεται να χάσετε την αγαπημένη σας σειρά.

Η Ivacy προσφέρει μερικά από τα πιο προσιτά προγράμματα συνδρομής στην κορυφαία αγορά VPN και οι πελάτες εκτιμούν παίρνοντας μια τέτοια καλή αξία για τα χρήματά τους. Αλλά μην πάρετε τη λέξη τους για αυτό - δοκιμάστε και δείτε μόνοι σας με το 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Δείτε τις προσφορές Ivacy

5. VyprVPN

5 καλύτερα δίκτυα VPN για την Ινδονησία - για ασφάλεια, ροή & ταχύτητες το 2020

VyprVPN είναι ένα καλό VPN με αξιόπιστες συνδέσεις και ένα διακομιστή στην Ινδονησία και τη Σιγκαπούρη. Διαθέτει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας συμβατό με τις περισσότερες μεγάλες πλατφόρμες και μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας συγκρίσιμα με τα ακριβότερα δίκτυα VPN.

Παρόλο που δεν είναι τόσο γνωστό όσο οι τρεις πρώτες σε αυτόν τον κατάλογο, το VyprVPN έχει εντυπωσιακές δυνατότητες για να πάρει παρελθόν geoblocks, το οποίο είναι χρήσιμο αν σας αρέσει βλέποντας βρετανικές τηλεοπτικές εκπομπές. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το VPN διατηρεί αρχεία καταγραφής χρόνων σύνδεσης και IP για 30 ημέρες για σκοπούς αντιμετώπισης προβλημάτων. Τα καλά νέα είναι ότι από τη στιγμή που η VyprVPN εδρεύει στην Ελβετία, αυτά τα κούτσουρα είναι προστατεύονται από την ελβετική νομοθεσία περί απορρήτου και δεν μοιράστηκε ποτέ με τρίτους.

Ελέγξτε το Κριτικές χρηστών για περισσότερους λόγους για τους οποίους αυτό το VPN έχει γίνει γνωστό ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Τόσο τα κανονικά όσο και τα προνομιακά σχέδια έρχονται με ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 3 ημερών.

Προβολή εκπτώσεων VyprVPN

Περίληψη

Η επιλογή του σωστού VPN για την Ινδονησία δεν χρειάζεται να είναι πολύ περίπλοκη. Απλά θυμηθείτε να αναζητήσετε εγγυημένη προστασία της ιδιωτικής ζωής, εξαιρετική ταχύτητα και τοπικές και απομακρυσμένες τοποθεσίες διακομιστών για να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο από όλο τον κόσμο. Όλα τα VPN που σας προτείνουμε θα σας δώσουν την πρόσβαση που θέλετε και την προστασία της ιδιωτικής ζωής που χρειάζεστε.

Ως vpnMentors σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε όχι μόνο να βρείτε το καλύτερο VPN που θα χρησιμοποιήσετε στην Ινδονησία, αλλά βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί όπως θα έπρεπε, με χρήσιμες συμβουλές σε θέματα όπως πώς να ελέγξετε το VPN σας για διαρροές δεδομένων για να βεβαιωθείτε ότι το απόρρητό σας προστατεύεται 100%. Και πάντα ψάχνουμε για καταπληκτικές προσφορές ώστε να μπορείτε να το πάρετε καλύτερες VPN στις καλύτερες διαθέσιμες τιμές!

Αποκτήστε 70% OFF NordVPN Τώρα

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

 • Πώς να πάρετε μια διεύθυνση IP της Ινδονησίας από οπουδήποτε

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me