5 καλύτερα δίκτυα VPN για τη Νορβηγία – για ασφάλεια, ροή & ταχύτητες το 2020


Οι νορβηγικοί χρήστες διαδικτύου προστατεύονται από της ελευθερίας και της ιδιωτικής ζωής. Εξαιτίας αυτού, είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε προβλήματα για σχόλια που κάνετε στο διαδίκτυο, εκτός εάν δημιουργούν διακρίσεις ή βίαιες ενέργειες.

Ωστόσο, tτο Διαδίκτυο εξακολουθεί να είναι επικίνδυνο μέρος. Εάν συνδέεστε χωρίς VPN, τα δεδομένα σας είναι ευάλωτα σε χάκερ και επιτιθέμενους. Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου μπορούν συλλέγουν τα προσωπικά σας στοιχεία, και οι κατάσκοποι μπορούν να παρακολουθήσουν τη δραστηριότητα περιήγησής σας.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε VPN, είστε επίσης που λείπουν σε εκατοντάδες ιστότοπους με γεωφυσικές τοποθεσίες και υπηρεσίες ροής. Αυτό περιλαμβάνει Netflix ΗΠΑ, HBO GO, και Hulu.

Τα VPNs κρυπτογραφούν την διαδικτυακή σας κίνηση και καλύψτε τη θέση IP σας. Αυτό εμποδίζει τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία και σας επιτρέπει να κάνετε παρακάμπτοντας γεωπλάκες.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας εξηγήσουμε πώς τα VPN προστατεύουν τις προσωπικές σας πληροφορίες και διευρύνετε την online ελευθερία σας. Θα σας βοηθήσουμε επίσης να επιλέξετε το καλύτερο VPN για τις ανάγκες σας.

Σύνοψη των καλύτερων VPN για τη Νορβηγία

  1. Hotspot Ασπίδα: Προσφέρει πρόσβαση υψηλής ταχύτητας και απεριόριστο εύρος ζώνης. Μπορεί να παρακάμψει σκληρά geoblocks και φίλτρα.
  2. NordVPN: Ένα από τα πιο ισχυρά VPN. Λειτουργεί ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών.
  3. ExpressVPN: Η καλύτερη επιλογή για ασφάλεια και ταχύτητα. Προστατεύει τα δεδομένα σας με κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας.
  4. CyberGhost: Πολύ γρήγορες ταχύτητες και εφαρμογές για κάθε συσκευή.
  5. Κρύψε με: Ιδανικό για αρχάριους. Προσφέρει ασυναγώνιστα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Τι πρέπει να ψάξετε σε ένα VPN για τη Νορβηγία

VPN μάσκα τη διεύθυνση IP για να φανεί ότι έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο από διαφορετική τοποθεσία. Αυτοί επίσης κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας για να την προστατεύσετε από τους χάκερ, τους ιχνηλάτες και τους κατασκόπους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας πρόσβαση σε υπηρεσίες geoblocked και ιστοσελίδες, όπως Netflix και Hulu. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε με ένα διακομιστή σε μια περιοχή στην οποία είναι προσβάσιμος ο ιστότοπος.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το VPN σας να είστε ενημερωμένοι με τις αγαπημένες σας Νορβηγικές εκπομπές και να έχετε πρόσβαση σε άλλο περιεχόμενο όταν είσαι στο εξωτερικό στις διακοπές.

Η νορβηγική κυβέρνηση φιλτράρει πολλά ιστότοπα που μοιράζονται αρχεία, συμπεριλαμβανομένου του Pirate Bay. Ένα καλό VPN μπορεί παρακάμψτε αυτό το φίλτρο και να σας παραχωρήσει πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες.

Η κρυπτογράφηση καθιστά την διαδικτυακή σας κίνηση δυσανάγνωστο στους χάκερς, ιχνηλάτες και κατασκόπους. Αποτρέπει επίσης τους ιστότοπους και τις εταιρείες παρακολουθώντας την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα και τη χρήση του για τη δημιουργία στοχευμένων διαφημίσεων.

Αναζητήστε ένα VPN με συνδέσεις υψηλής ταχύτητας και απεριόριστο εύρος ζώνης. Ο πάροχος που επιλέγετε πρέπει να λειτουργήσει a παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών, συμπεριλαμβανομένων διακομιστών στη Νορβηγία.

Για την καλύτερη ασφάλεια, επιλέξτε ένα VPN που προσφέρει Κρυπτογράφηση 256-bit, ένα αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων, και ένα αυτόματο διακόπτη σκοτώματος.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για τη Νορβηγία

1. Ασπίδα Hotspot

5 καλύτερα δίκτυα VPN για τη Νορβηγία - για ασφάλεια, ροή & ταχύτητες το 2020

Το Hotspot Shield είναι α VPN υψηλής ταχύτητας με απεριόριστο εύρος ζώνης. Λειτουργεί σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Νορβηγίας, των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Hotspot Shield είναι ιδανικό για αρχάριους. Εχει εύχρηστες εφαρμογές για κάθε συσκευή, και η εγκατάσταση είναι ένα αεράκι.

Τα δεδομένα σας θα είναι πάντα ασφαλή με Κρυπτογράφηση 256-bit, όπως καιαυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων, και ένα αυτόματο διακόπτη σκοτώματος. Μπορεί παρακάμπτοντας γεωπλάκες και φίλτρα εύκολα.

Το Hotspot Shield προσφέρει ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών για να ξεκινήσετε. Διαβάστε τα ωραία πράγματα που λένε οι χρήστες σχετικά με αυτό το κορυφαίο VPN.

Δείτε τις προσφορές ασπίδας Hotspot

2. NordVPN

Συσκευές NordVPN

Το διπλό πρωτόκολλο VPN του NordVPN κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας δύο φορές για πρόσθετη προστασία. Κραταει κανένα αρχείο της δραστηριότητας σας στο διαδίκτυο, και όλες οι εφαρμογές της διαθέτουν ενσωματωμένο αυτόματο διακόπτη σκοτώματος.

Λειτουργεί ένα τεράστιο δίκτυο 5.200+ διακομιστές σε 64 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε geoblocked περιεχόμενο στον κόσμο. Δεν υπάρχει καμία κατάπληξη ότι είναι ένα χτύπημα μεταξύ των χρηστών VPN.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο NordVPN χωρίς κίνδυνο με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Δείτε τις προσφορές του NordVPN

3. ExpressVPN

Συσκευές ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι το το ταχύτερο VPN στην αγορά. Προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης επί 2.000+ διακομιστές σε 94 χώρες, και μπορεί παρακάμπτοντας γεωπλάκες και φίλτρα.

Η εγκατάσταση του ExpressVPN είναι εύκολη και έχει εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες. Είναι γεμάτη με χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων Κρυπτογράφηση 256-bit και ένα αυτόματο διακόπτη σκοτώματος.

Το ExpressVPN προσφέρει ένα 30 ημέρες, χωρίς ερωτήσεις, εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε όλες τις υπηρεσίες του. Μπορείτε επίσης να δοκιμάστε αυτό το κορυφαίο VPN δωρεάν για 7 ημέρες στις συσκευές σας Android και iOS. Διαβάστε τις πραγματικές κριτικές πελατών για να μάθετε περισσότερα. 

Δείτε τις προσφορές ExpressVPN

4. CyberGhost

πολλαπλές συσκευές cyberghost

Το CyberGhost έχει ένα ισχυρό εστιάστε στην ασφάλεια και την ιδιωτικότητά σας. Μπορεί επίσης παρακάμπτοντας γεωπλάκες και φίλτρα για να σας παραχωρήσουμε απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, είτε παρακολουθείτε το Netflix είτε το BBC iPlayer.

Θα απολαύσετε διαισθητικό εφαρμογές για όλες τις συσκευές σας και απεριόριστο εύρος ζώνης σε ένα παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών.

Το CyberGhost προσφέρει ένα τεράστιο Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, ώστε να μπορείτε να δείτε για τον εαυτό σας γιατί είναι ένα αγαπημένο πλήθος.

Δείτε τις προσφορές του CyberGhost

5. Hide.me

hideme συσκευές

Hide.me είναι γνωστή για την ταχύτητα και ασφάλεια. Λειτουργεί 55 εικονικές τοποθεσίες σε 34 χώρες. Αν και έχει ένα μικρότερο δίκτυο, οι αποκλειστικοί εξυπηρετητές θα σας φέρουν υψηλής ταχύτητας, απεριόριστη πρόσβαση στο internet. 

Προστατεύει τα δεδομένα σας AES-256 κρυπτογράφηση, μια αυστηρή καμία πολιτική αρχείων καταγραφής, και SOCKS5 για πρόσθετη ανωνυμία.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους με ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών. Ελέγξτε τι έχουν οι πραγματικοί χρήστες να πουν για το Hide.me. 

Δείτε τις προσφορές Hide.me

Περίληψη

Εάν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο στη Νορβηγία, χρειάζεστε ένα VPN για την προστασία των δεδομένων σας και παρακάμπτουν γεωπλάκες.

Το σωστό VPN θα προστατέψτε τα προσωπικά σας στοιχεία από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο. Θα είναι επίσης να σταματήσετε στοχευμένες διαφημίσεις και εμποδίστε τις εταιρείες να επωφεληθούν από τη δραστηριότητα περιήγησής σας.

Δεν είστε σίγουροι ποιο VPN είναι κατάλληλο για εσάς; Σας συνιστούμε το Hotspot Shield και μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν!

Περαιτέρω ανάγνωση

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε την χαμηλότερη τιμή στην υπηρεσία VPN σας; Ελέγξτε τις καλύτερες προσφορές VPN και κουπόνια για να εξοικονομήσετε μερικά από τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας!

Νορβηγών κατοίκων, μάθετε περισσότερα για το Runbox, ένα ασφαλές γραμματοκιβώτιο που προστατεύεται από το νόμο.

Αν βρίσκεστε σε διακοπές στο εξωτερικό και επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο νορβηγικό περιεχόμενο, μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε μια νορβηγική διεύθυνση IP οπουδήποτε στον κόσμο.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me