5 καλύτερα δίκτυα VPN για την Ιρλανδία – για ασφάλεια, ροή & ταχύτητες το 2020


Τι είναι το craic με VPN, και γιατί χρειάζεστε ένα στην Ιρλανδία?

Οι ιρλανδοί νέοι απολαμβάνουν πολλά online ελευθερία. Οι τοπικοί νόμοι προστατεύουν το δικαίωμά σας στην ελευθερία έκφρασης. Δεν είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα για σχόλια που κάνετε online.

Ωστόσο, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου καταπατούν τις μη ασφαλείς συνδέσεις σε όλον τον κόσμο. Εάν περιηγείστε στο διαδίκτυο χωρίς VPN, βάζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο.

VPN κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας και απόκρυψη της τοποθεσίας IP σας. Αυτό σταματά τους χάκερς και τους κατασκόπους από την πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες, όπως τους κωδικούς πρόσβασης ηλεκτρονικής τραπεζικής.

IP masking σας επιτρέπει να παρακάμπτοντας γεωπλάκες προς το πρόσβαση αποκλειστικού περιεχομένου από άλλες χώρες. Με το σωστό VPN, μπορείτε να ξεκλειδώσετε υπηρεσίες ροής όπως Netflix ΗΠΑ και Hulu, και πρόσβαση σε τοπικές ιρλανδικές υπηρεσίες από το εξωτερικό.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δώσουμε την επισκόπηση πώς ένα VPN προστατεύει τη σύνδεσή σας και σας δίνει την απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Θα σας βοηθήσουμε επίσης επιλέξτε το καλύτερο VPN για τις ανάγκες σας.

Σύνοψη των καλύτερων VPN για την Ιρλανδία

  1. Hotspot Ασπίδα: Ιδανικό για πρόσβαση στο Internet υψηλής ταχύτητας. Μπορεί να μεγεθύνει παρελθόν geoblocks και firewalls.
  2. NordVPN: Ένα από τα πιο δημοφιλή VPN. Λειτουργεί το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών στην αγορά.
  3. ExpressVPN: Το ταχύτερο VPN στην αγορά εξασφαλίζει τα δεδομένα σας με χαρακτηριστικά ασφαλείας στρατιωτικού χαρακτήρα.
  4. CyberGhost: Υψηλής ταχύτητας ταχύτητες με απεριόριστο εύρος ζώνης και εφαρμογές που βελτιστοποιούν τη σύνδεσή σας.
  5. Surfshark: Απολαύστε γρήγορη, απεριόριστη πρόσβαση σε περιεχόμενο από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμαστική ασπίδα Hotspot NOW!

Τι πρέπει να ψάξετε σε ένα VPN για την Ιρλανδία

Τα δίκτυα VPN συνδέουν τη συσκευή σας σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή μέσω ασφαλούς σήραγγας. Αυτό καλύπτει την IP σας και το κάνει να μοιάζει σαν να περιηγείστε σε άλλη τοποθεσία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας παρακάμπτοντας γεωπλάκες και πρόσβαση σε ξένες υπηρεσίες και ιστότοπους, όπως Netflix και Hulu. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε με ένα διακομιστή σε μια χώρα όπου το περιεχόμενο είναι ελεύθερα προσβάσιμο.

Αν είσαι προγραμματίζοντας διακοπές στο εξωτερικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας για να ενημερώνεστε με τις αγαπημένες σας ιρλανδικές εκπομπές. Απλά συνδεθείτε με ένα διακομιστή στην Ιρλανδία.

Επίσης, το VPN σας κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας για να σας προστατεύσει από τους χάκερ, τους ιχνηλάτες και τους κατασκόπους. Εάν ένας χάκερ παρακολουθήσει μια απροστάτευτη σύνδεση, μπορούν να έχουν πρόσβαση στα τραπεζικά σας στοιχεία κι αλλα. Ένα VPN σημαίνει ότι τρίτα μέρη δεν μπορούν να διαβάσουν τα δεδομένα σας ώστε να μπορείτε να είστε ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Η κρυπτογράφηση σταματά επίσης αδίστακτους ιστότοπους και εταιρείες παρακολουθώντας τη δραστηριότητα περιήγησής σας και την πώληση σε τρίτους για κέρδη. αυτό θα θέσει τέλος στις στοχευμένες διαφημίσεις!

Για το ομαλότερη δυνατή σύνδεση, επιλέξτε VPN με υψηλές ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης. Πρέπει να λειτουργεί α παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών με διακομιστές στην Ιρλανδία. Οι τοπικοί διακομιστές θα σας επιτρέψουν να πρόσβαση σε ιρλανδικές ιστοσελίδες σε υψηλές ταχύτητες.

Χρειάζεστε ένα VPN με χαρακτηριστικά ασφαλείας υψηλού επιπέδου. Για την καλύτερη προστασία, επιλέξτε μια υπηρεσία που προσφέρει Κρυπτογράφηση 256-bit, ένα αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων, και ένα αυτόματο διακόπτη σκοτώματος.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την Ιρλανδία

1. Ασπίδα Hotspot

5 καλύτερα δίκτυα VPN για την Ιρλανδία - για ασφάλεια, ροή & ταχύτητες το 2020

Αυτό υψηλή ταχύτητα Το VPN προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης στο δικό του παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών. Του εύχρηστες εφαρμογές κάντε την εγκατάσταση και χρησιμοποιήστε ένα αεράκι. Εξαιτίας αυτού, είναι ιδανικό για αρχάριους.

Τα δεδομένα σας θα είναι πάντα ασφαλή με Κρυπτογράφηση 256-bit, ένα μικρόαυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων, και ένα αυτόματο διακόπτη σκοτώματος. Μπορεί παρακάμπτοντας γεωπλάκες Με ευκολία.

Το Hotspot Shield προσφέρει ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών για να ξεκινήσετε. Διαβάστε τα σπουδαία πράγματα που λένε οι χρήστες σχετικά με αυτό το κορυφαίο VPN για να μάθετε περισσότερα.

Δείτε τις προσφορές ασπίδας Hotspot

2. NordVPN

Συσκευές NordVPN

Τα δεδομένα σας θα είναι δύο φορές πιο ασφαλή με το NordVPN's Διπλή κρυπτογράφηση VPN. Του αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων σημαίνει ότι η δραστηριότητα περιήγησής σας δεν μπορεί ποτέ να πέσει σε λάθος χέρια. Όλες οι εφαρμογές του διαθέτουν ενσωματωμένο kill switch για να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας δεν θα εκτίθενται ποτέ.

Το NordVPN χρησιμοποιεί το μεγαλύτερου δικτύου διακομιστών όλων των VPN πριμοδότησης. Μπορείτε να επιλέξετε από 5.200+ διακομιστές σε 64 χώρες, συμπεριλαμβανομένων διακομιστών υψηλής ταχύτητας στην Ιρλανδία. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που έχει κερδίσει τέτοιες φανταστικές κριτικές πελατών.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο NordVPN χωρίς κίνδυνο με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Δείτε τις προσφορές του NordVPN

3. ExpressVPN

Συσκευές ExpressVPN

Το ExpressVPN καθιστά την ασφάλεια στο διαδίκτυο εύκολη. Είναι επίσης το ταχύτερο διαθέσιμο VPN!

Λειτουργεί πάνω 3.000 εξυπηρετητές σε 94 χώρες. Θα μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστη πρόσβαση geoblocked περιεχόμενο από οπουδήποτε. Του τα πλέον σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας προστατεύετε τα προσωπικά σας στοιχεία κατά την περιήγηση.

ΕΝΑ 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το ExpressVPN χωρίς κινδύνους για να δείτε γιατί οι χρήστες την αγαπούν τόσο πολύ!  

Δείτε τις προσφορές ExpressVPN

4. CyberGhost

πολλαπλές συσκευές cyberghost

Το CyberGhost είναι σοβαρό για την υπεράσπιση του ιδιωτικού σας απορρήτου. Οι εφαρμογές της προσφέρουν έξι προεγκατεστημένα προφίλ σχεδιασμένο να βελτιστοποιήστε τη σύνδεσή σας για διαφορετικούς τύπους δραστηριότητας στο διαδίκτυο.

Του απίστευτα γρήγορα, και είναι απεριόριστο εύρος ζώνης καθιστά τη δημοφιλή επιλογή μεταξύ των χρηστών VPN. Οταν πρόκειται για ασφάλεια, τα πρωτόκολλα υψηλού επιπέδου προστατεύουν τις ευαίσθητες πληροφορίες σας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε CyberGhost χωρίς κινδύνους με ένα γενναιόδωρο Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Προσφέρει επίσης δωρεάν δοκιμές μέχρι 7 ημέρες για χρήστες Android, iOS και Windows.

Δείτε τις προσφορές του CyberGhost

5. Surfshark

5 καλύτερα δίκτυα VPN για την Ιρλανδία - για ασφάλεια, ροή & ταχύτητες το 2020

Το Surfshark είναι ένα αγαπημένο VPN, και είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί!

Προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης επί διακομιστές υψηλής ταχύτητας. Φροντίζει επίσης τα δεδομένα σας εξελιγμένα μέτρα ασφαλείας, όπως διπλή κρυπτογράφηση.

Οι διαισθητικές εφαρμογές του Surfshark να εμποδίζουν τις διαφημίσεις, το κακόβουλο λογισμικό και τους ιχνηλάτες. Ακόμη και με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι εύκολη εγκατάσταση και χρήση.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να το δοκιμάσετε μόνοι σας. Προσφέρει επίσης δωρεάν δοκιμές μέχρι 7 ημέρες στις εφαρμογές για κινητά.

Δείτε τις προσφορές Surfshark

Περίληψη

Στην Ιρλανδία, χρειάζεστε ένα VPN για να διαφυλάξετε τα δεδομένα σας και ξεκλειδώστε το περιεχόμενό του.

Το σωστό VPN θα stop cyber criminals πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες. Θα είναι επίσης να σταματήσετε στοχευμένες διαφημίσεις στις διαδρομές τους και εμποδίζοντας τις εταιρείες να επωφεληθούν από τη δραστηριότητα περιήγησής σας.

Δεν είστε σίγουροι ποιο VPN είναι κατάλληλο για εσάς; Σας συνιστούμε το Hotspot Shield και μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν!

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμαστική ασπίδα Hotspot NOW!

Περαιτέρω ανάγνωση 

Εξοικονομήστε χρήματα στην υπηρεσία σας με τις καλύτερες προσφορές VPN και κουπόνια.

Αγάπη βρετανική τηλεόραση; Μάθετε πώς να παρακολουθήσετε το ITV Hub από την Ιρλανδία!

Πείνα για περισσότερα; Δείτε πώς μπορείτε να ξεκλειδώσετε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη του Netflix από οπουδήποτε.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me