5 καλύτερα δίκτυα VPN για το Περού – Για την ασφάλεια, τη ροή και τις ταχύτητες το 2020


Το Διαδίκτυο στο Περού δεν υπόκειται σε πολύ λογοκρισία, με το κυβέρνηση σε μεγάλο βαθμό σεβασμό της ελευθερίας του λόγου των πολιτών και των επισκεπτών της. Ωστόσο, ενώ το Διαδίκτυο στο Περού μπορεί να είναι απαλλαγμένο από κρατική επιτήρηση, αυτό δεν εγγυάται την ασφάλεια σας στο διαδίκτυο.

Η έλλειψη λογοκρισίας και παρακολούθησης του Διαδικτύου στο Περού θα μπορούσε να είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους υπήρξε α πρόσφατη αύξηση των εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο στη χώρα.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN μπορείτε προστασία των δεδομένων σας κατά την περιήγηση στο Internet ή τη ροή, ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε το δημόσιο wi-fi με εύκολη πρόσβαση σε hack.

Επιπλέον, εάν είστε κάτοικος του Περού ή επισκέπτεστε τη χώρα, θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιήσετε ένα VPN πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο.

Και αν βρίσκεστε εκτός Περού, ένα VPN θα σας επιτρέψει να το κάνετε συνδεθείτε με διακομιστή της Νότιας Αμερικής ή του Περού, θα πρέπει να το χρειαστείτε.

Αυτό το άρθρο θα σας συστήσει τα καλύτερα VPN που χρησιμοποιείτε ενώ βρίσκεστε στο Περού.

Σύνοψη των καλύτερων VPN για το Περού

Αυτές είναι οι συστάσεις μας για τα καλύτερα VPN που θα χρησιμοποιηθούν στο Περού:

 1. ExpressVPN - Με διακομιστές υψηλής ταχύτητας ανά τον κόσμο, το ExpressVPN είναι ιδανικό για streaming και torrenting στο Περού.
 2. NordVPN - Προσφορά και των δύο την ασφάλεια και την ταχύτητα, Το NordVPN είναι VPN υψηλής απόδοσης με προηγμένη κρυπτογράφηση, αυστηρή πολιτική μη καταγραφών και πολλές άλλες ισχυρές λειτουργίες.
 3. CyberGhost - Αυτό το εύχρηστο VPN είναι ιδανικό για αρχάριους και είναι πολύ καλές τιμές, ιδιαίτερα για τα μακροπρόθεσμα σχέδια.
 4. Surfshark - Εξαιρετικό για οικογένειες ή μικρές επιχειρήσεις, προσφέρει η Surkshark απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις, χωρίς να θυσιάζονται χαρακτηριστικά.
 5. HMA - Προσφορά a τεράστιο δίκτυο διακομιστή υψηλής ταχύτητας που καλύπτει πάνω από 190 χώρες, HMA! είναι τόσο γρήγορη και ασφαλής.

Τι πρέπει να ψάξετε σε ένα VPN για το Περού

Ενώ το Διαδίκτυο στο Περού είναι ανοιχτό και ελεύθερο, είναι ακόμα σοφό να χρησιμοποιήστε ένα VPN ώστε να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Εδώ είναι τι να ψάξετε σε ένα VPN για χρήση στο Περού:

 • Πολιτική μη καταγραφής για να προστατεύσετε το απόρρητό σας. Εάν ο πάροχος VPN δεν καταγράφει δεδομένα σχετικά με εσάς ή την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα, δεν θα έχει τίποτα να παραδώσει σε τρίτους, εάν το ζητήσετε.
 • Στιβαρή και προηγμένη κρυπτογράφηση για να αποκρύψετε την τοποθεσία και την ταυτότητά σας και να αποφύγετε την υποκλοπή δεδομένων από τους χάκερς.
 • Τοπικοί διακομιστές για να έχετε πρόσβαση στο τοπικό περιεχόμενο.
 • Ικανότητα να ξεπεραστούν τα Geoblocks και άλλα πρωτόκολλα αποκλεισμού VPN για να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο από όλο τον κόσμο.
 • Γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο για να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να κάνετε ομαλή ροή χωρίς καθυστέρηση ή αποσύνδεση. Επιλέξτε ένα VPN με διακόπτη kill ή προστασία από διαρροές, έτσι ώστε εάν αποσυνδεθείτε ξαφνικά, οι πληροφορίες σας δεν θα εκτεθούν.
 • Εφαρμογές για κινητά για να μπορείτε να περιηγηθείτε με ασφάλεια στα δημόσια δίκτυα Wi-Fi.

Καλύτερα δίκτυα VPN για το Περού

1.ExpressVPN

ExpressVPN για το Περού

Το ExpressVPN εγγυάται γρήγορες ταχύτητες. Προσφέροντας απεριόριστο εύρος ζώνης και πάνω από 3.000 διακομιστές ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Περού, μπορείτε να κάνετε ροή και περιήγηση ατελείωτα χωρίς πρόβλημα.

Βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, βρίσκεται μακριά από τις χώρες 5/9/14-Eyes Surveillance και λειτουργεί α αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων.

Τα δεδομένα και η ιδιωτικότητά σας προστατεύονται περαιτέρω με τη λειτουργία switch kill, την κρυπτογράφηση 256-bit και την υποστήριξη OpenVPN.

Ενώ είναι πιο ακριβό από κάποια άλλα VPN, το δικό του γρήγορες ταχύτητες, ισχυρή ασφάλεια και δυνατότητα συνεχούς παράκαμψης ακόμη και των πιο δύσκολων τείχη προστασίας το κάνουν αξίζει τον κόπο, σύμφωνα με τους χρήστες.

Το ExpressVPN μπορεί να απεμπλακεί:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το ExpressVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για χρήση με ορισμένους δρομολογητές.

Δοκιμάστε το ExpressVPN τώρα!

2.NordVPN

NordVPN για το Περού

Το NordVPN προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής και απαράμιλλα χαρακτηριστικά. Ένα εξαιρετικό VPN για streaming, το NordVPN είναι συμβατό με πολλές υπηρεσίες συνεχούς ροής, αυτόματα παρέχοντας γρήγορες ταχύτητες και αξιόπιστη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εκπομπές.

Είτε κάνετε streaming ή περιήγηση, τα δεδομένα σας είναι ασφαλή, χάρη στην κρυπτογράφηση AES-256 και υποστήριξη για πρωτόκολλα IKEv2 / IPSec και OpenVPN.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν αποκλειστικές διευθύνσεις IP, εξυπηρετητές ειδικών για P2P, προστασία από διαρροές VPN και σουίτα CyberSec, το οποίο παρέχει προστασία κατά του μπλοκαρίσματος και επιπλέον προστασία από κακόβουλα προγράμματα.

Το NordVPN δεν έχει διακομιστές στο Περού, αλλά έχει 5.200+ διακομιστές σε 60 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της γειτονικής Βραζιλίας και της Χιλής.

Το NordVPN είναι ένα εξαιρετικό VPN πολλαπλών χρήσεων που είναι πολύ δημοφιλές στους χρήστες του.

Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video και Sling TV.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Δοκιμάστε το NordVPN Τώρα!

3.CyberGhost

CyberGhost για το Περού

Αν είστε αρχάριος VPN, το CyberGhost μπορεί να είναι τέλειο για εσάς καθώς είναι και οι δύο εύκολο στη χρήση και φιλικό προς τον προϋπολογισμό.

Προσφορά 5.000+ διακομιστές σε 90 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της γειτονικής Βραζιλίας, της Χιλής και της Κολομβίας, Το CyberGhost σας παραχωρεί πρόσβαση στο παγκόσμιο περιεχόμενο και υπηρεσίες συνεχούς ροής, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Amazon Prime Video και BBC iPlayer.

Αν και δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το NordVPN ή ExpressVPN, το επιτρέπει 7 ταυτόχρονες συνδέσεις μεταξύ διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες ή μεγάλες ομάδες ταξιδιωτών.

Αυτό σταθερό και ασφαλές VPN είναι σίγουρα ένα χτύπημα με τους χρήστες του, και μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας με το Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Το CyberGhost μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Αφιερωμένο προφίλ συνεχούς ροής με διακομιστές βελτιστοποιημένους για: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN και άλλα.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναί; το αποκλειστικό προφίλ δείχνει τις χώρες και τον αριθμό των χρηστών.

Το CyberGhost λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux και Chrome.

Δοκιμάστε το CyberGhost τώρα!

4.Surfshark

Surfshark για το Περού

Παρόλο που το Surfshark είναι ένα σχετικά νέο VPN, έχει ακόμα χαρακτηριστικά που είναι στο ίδιο επίπεδο με τις πιο γνωστές υπηρεσίες.

Προσφέροντας διπλή κρυπτογράφηση, διαχωρισμό σήραγγας και προστασία από διακόπτες, το Surfshark έχει επίσης CleanWeb, μια σουίτα ασφαλείας που αποκλείει τις διαφημίσεις και αποτρέπει τα κακόβουλα προγράμματα.

Το αναπτυσσόμενο δίκτυο του 1,000 διακομιστές σε 60+ χώρες, συμπεριλαμβανομένης της γειτονικής Βραζιλίας και της Χιλής, σας εξασφαλίζει αξιόπιστη πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο ενώ βρίσκεστε στο Περού.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του Surfshark είναι ότι το επιτρέπει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις σε πολλές συσκευές και πλατφόρμες.

Διαβάστε γιατί το νέο VPN παίρνει εξαιρετικές κριτικές από τους χρήστες του.

Το Surfshark μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video και άλλα.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το Surfshark λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome και Firefox.

Δοκιμάστε το Surfshark τώρα!

5.HMA

HideMyAss VPN!

Αν και HMA! σας προσφέρει 940+ διακομιστές υψηλής ταχύτητας που εκτείνονται σε απίστευτες χώρες 190+.

Με το HMA !, θα απολαύσετε υψηλές ταχύτητες και ασφάλεια, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, συμπεριλαμβανομένου του Περού.

Μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με το Netflix, αλλά θα το έχετε χωρίς προβλήματα με το BBC iPlayer και Hulu.

Στο μειονέκτημα, HMA! εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο δεν διαθέτει τους καλύτερους νόμους διατήρησης δεδομένων, και διατηρεί τα αρχεία καταγραφής.

Παρ 'όλα αυτά, HMA! προσφέρει καλά χαρακτηριστικά και ένα εντυπωσιακό δίκτυο διακομιστών και αξίζει να εξεταστεί. Ελέγξτε τι λένε οι πραγματικοί χρήστες για το HMA!.

Το HMA μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • BBC iPlayer, Hulu

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Οχι

Το HMA λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Linux, Android, iOS, δρομολογητές

Δοκιμάστε HMA Τώρα!

Περίληψη & Περαιτέρω ανάγνωση

Ενώ οι κάτοικοι και οι επισκέπτες στο Περού απολαμβάνουν δωρεάν και ανοιχτό διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας ένα VPN ενώ βρίσκεστε στη χώρα, θα σας βοηθήσει να προστατευθείτε από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Εάν πραγματοποιείτε όλη την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα ενώ χρησιμοποιείτε ένα VPN στο Περού, μπορείτε να περιηγηθείτε με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα και το απόρρητο σας προστατεύονται.

Αν εξακολουθείτε να είστε σίγουροι για το VPN που θα επιλέξετε για το Περού, συνιστούμε το ExpressVPN.

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια περουβιανή διεύθυνση IP; Αυτό το άρθρο σας δείχνει πώς.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me