5 καλύτερα δίκτυα VPN για αποτυχία το 2020 – Torrent ανώνυμα [& FAST]


Ενώ το Deluge μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό για τους νέους που χτυπάνε, οι συνηθισμένοι χρήστες τους χαιρετούν ως έναν από τους πιο υποτιμημένους πελάτες BitTorrent εκεί έξω.

Αλλά ακόμα και με τις φανταστικές ταχύτητες, τα χρήσιμα plugins και τη συμβατότητα μεταξύ των πλατφορμών, το Deluge δεν είναι εντελώς απεριόριστο.

Όπως και με κάθε torrenting πελάτη, σπορά αρχεία μέσω Deluge μπορεί να σας βάλει σε κίνδυνος λήψης τυχαίων επικίνδυνων κακόβουλων προγραμμάτων.

Θα μπορούσατε επίσης αντιμετωπίζουν νομικά προβλήματα αν έχετε πιάσει λήψη μέσων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα ενώ ο ISP σας θα μπορούσε περιορίστε το εύρος ζώνης σας αν ανιχνεύει ότι χτυπάς.

Ένα καλό VPN μπορεί να βοηθήσει με αυτά τα θέματα - και άλλα - να κάνει χρήση του Deluge γρήγορη, εύκολη και ασφαλής.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για το Deluge: Σύντομος οδηγός

 • NordVPN - Με ειδικά προφίλ torrenting και εξαιρετικές ταχύτητες, το NordVPN είναι η κορυφαία μας πρόταση.
 • Το ExpressVPN - ExpressVPN προσφέρει τις ταχύτερες ταχύτητες κάθε υπηρεσίας, ιδανική για γρήγορες λήψεις.
 • CyberGhost - Πλούσιο και οικονομικά προσιτό, το CyberGhost είναι ένα εξαιρετικό all-rounder.
 • Surfshark - Βελτιστοποιημένο για torrenting και προσφέροντας απεριόριστες λήψεις συσκευών, το Surfshark σας δίνει πολλά για τα χρήματά σας.
 • PrivateVPN - Μια καλή επιλογή για οποιονδήποτε νέο στο torrenting ή VPN, το PrivateVPN είναι μια ισχυρά ασφαλή υπηρεσία που είναι ακόμα απλή στη χρήση.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για καταστροφές?

Όταν κάνετε λήψη αρχείων από έναν υπολογιστή BitTorrent όπως το Deluge, δεν γνωρίζετε πάντα τι παίρνετε. Είναι απίστευτα εύκολο για τους χάκερς εισάγετε κακόβουλα προγράμματα σε υπάρχοντα αρχεία, ή να το μεταμφιέσετε ως νόμιμο λογισμικό.

Αυτό το κακόβουλο λογισμικό μπορεί στη συνέχεια να ενσωματωθεί στη συσκευή σας, δίνοντας στον ιδιοκτήτη του πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα όπως σας την τοποθεσία, τους κωδικούς πρόσβασης και τις τραπεζικές πληροφορίες.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN έρχονται με Ενσωματωμένα προγράμματα αποκλεισμού κακόβουλου λογισμικού και adware. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να εντοπίζουν ύποπτα αρχεία και να σας εμποδίζουν να κατεβάζετε οτιδήποτε επικίνδυνο.

Μιλώντας για επικίνδυνες λήψεις, η νομιμότητα γύρω από το torrenting μπορεί να είναι και μια γκρίζα περιοχή. Ενώ το ίδιο το torrenting δεν είναι παράνομο, πολλοί χρήστες torrent για να κατεβάστε και διανείμετε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα όπως ταινίες, παιχνίδια και μουσική.

Εάν έχετε πιάσει τη λήψη κάποιου από αυτό το περιεχόμενο, ακόμα κι αν είναι τυχαίο, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε σοβαρό νομικό πρόβλημα.

Ένα VPN θα εμποδίσει να συμβεί κάτι τέτοιο κρύβοντας τη διεύθυνση IP και κρυπτογράφο την επισκεψιμότητά σας.

Αυτό σημαίνει ότι καμία από τις ηλεκτρονικές σας συμπεριφορές, συμπεριλαμβανομένου του torrenting, δεν μπορεί να εντοπιστεί πίσω σε εσάς. Οι Premium υπηρεσίες VPN έχουν αυστηρές πολιτικές logs που εμποδίζουν την αποθήκευση πληροφοριών χρηστών.

Σημαίνει επίσης ότι το δικό σας Ο ISP δεν θα μπορέσει να εντοπίσει ότι χτυπάτε, σταματώντας τους από την εφαρμογή οποιωνδήποτε περιορισμών εύρους ζώνης.

Αυτή η πρόσθετη στρώση ιδιωτικού απορρήτου μπορεί να είναι χρήσιμη εάν ζείτε σε μια χώρα όπου έχει απαγορευτεί η ρουτίνα. Δεδομένου ότι οι χείμαρροι χρησιμοποιούνται τόσο συχνά για να μοιράζονται παράνομα υλικό, πολλές χώρες επιβολή γεωπλάκων σε τοποθεσίες torrenting.

Επειδή ένα VPN καλύπτει τη διεύθυνση IP σας, σας επιτρέπει να κάνετε παρακάμψετε τυχόν γεω-περιορισμούς που επιβλήθηκε από την κυβέρνησή σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το VPN σας συνδεθείτε σε ένα διακομιστή σε μια χώρα όπου δεν είναι μπλοκαρισμένες οι ιστοσελίδες torrenting.

Τι πρέπει να ψάξετε σε ένα VPN για καταστροφές?

Όταν επιλέγετε το καλύτερο VPN που θα χρησιμοποιήσετε με το Deluge, θα πρέπει να προσέξετε τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • Φιλικοί διακομιστές Torrent που επιτρέπουν συνδέσεις P2P
 • Πολύ γρήγορες ταχύτητες για γρήγορη σπορά
 • Ασφάλεια ανώτατου επιπέδου για την αποφυγή παρακολούθησης και παρακολούθησης
 • Τεχνολογία κατά του κακόβουλου λογισμικού για την ανίχνευση κακόβουλων αρχείων
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης έτσι ώστε να μην αποκόπτετε τα μέσα λήψης
 • Δεν υπάρχει πολιτική αρχείων καταγραφής οπότε κανένα από τα δεδομένα σας δεν αποθηκεύεται ή δεν πωλείται

Τα καλύτερα VPN για το Deluge

1. NordVPN

NordVPN για την Bulgaris

Το NordVPN εκτιμάται ιδιαίτερα από τους χρήστες μας για τον εξαιρετικό συνδυασμό του την ταχύτητα, την ασφάλεια και την οικονομική ευρωστία.

Διακομιστές βελτιστοποιημένοι με Torrent και οι σταθερές, εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες καθιστούν εύκολο το torrenting με το NordVPN. Εν τω μεταξύ, η ιδιωτική σας ζωή και η ασφάλεια σας φροντίζουν στρατιωτική κρυπτογράφηση και λογισμικό CyberSec που εμποδίζει τον κακόβουλο λογισμικό. Το NordVPN είναι επίσης με έδρα τον Παναμά έτσι μπορείτε να εμπιστευτείτε την καμία πολιτική αρχείων καταγραφής.

Απολαύστε ένα μηνών άνευ κινδύνου δοκιμής με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων της NordVPN για 30 ημέρες.

Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video και Sling TV.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Torrent με το NordVPN Τώρα!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Το ExpressVPN έχει αποδειχθεί με συνέπεια το ταχύτερο VPN - ιδανικό για ομαλούς χειρισμούς με το Deluge. Το εύρος ζώνης είναι απεριόριστο και το ExpressVPN έχει πολλά προσαρμόσιμες ρυθμίσεις για να βελτιστοποιήσετε το προφίλ σας για σπορά.

Τα χαρακτηριστικά ασφάλειας κορυφαίας κατηγορίας περιλαμβάνουν Κρυπτογράφηση AES 256-bit και Τεχνολογία TrustedServer που σκουπίζει όλους τους διακομιστές της ExpressVPN, εξασφαλίζοντας δεν διατηρούνται αρχεία καταγραφής.

Δοκιμάστε το για τον εαυτό σας με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων ή να διαβάσετε γιατί οι χρήστες μας βαθμολογούν το ExpressVPN τόσο πολύ.

Το ExpressVPN μπορεί να απεμπλακεί:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το ExpressVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για χρήση με ορισμένους δρομολογητές.

Torrent με ExpressVPN Τώρα!

3. CyberGhost

CyberGhost

Οι αρχάριοι VPN θα απολαμβάνουν το CyberGhost εύχρηστες εφαρμογές ενώ περισσότεροι έμπειροι χρήστες θα είναι ικανοποιημένοι με μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι το CyberGhost 'Ανώνυμος λειτουργία Torrenting', ένα αποκλειστικό προφίλ που θα ανοίξει το Deluge για εσάς και εσάς θα σας συνδέσει αυτόματα στον καλύτερο διακομιστή για torrents.

Κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας AES 256-bit συναντά ενσωματωμένες διαφημίσεις και αποκλειστές κακόβουλου λογισμικού για να σας κρατήσω ασφαλείς ενώ εσείς χτυπάτε. Θα προστατευτείτε επίσης από ένα αυτόματο διακόπτη kill, προστασία διαρροών DNS και πολιτική μη καταγραφής.

Το CyberGhost δίνει στους πελάτες του ένα μήνα για να δοκιμάσει τα χαρακτηριστικά του, με ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Ή μπορείτε να δείτε τι λένε οι χρήστες μας.

Το CyberGhost μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Αφιερωμένο προφίλ συνεχούς ροής με διακομιστές βελτιστοποιημένους για: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN και άλλα.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναί; το αποκλειστικό προφίλ δείχνει τις χώρες και τον αριθμό των χρηστών.

Το CyberGhost λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux και Chrome.

Torrent με CyberGhost Τώρα!

4. Surfshark

Συσκευές Surfshark

Αν ψάχνετε για μια φθηνότερη επιλογή, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το Surfshark. Παρά το γεγονός ότι έχουν μικρότερο δίκτυο από άλλα δίκτυα VPN, οι διακομιστές στο δίκτυο του Sufshark είναι σχεδόν όλοι P2P φιλικό και βελτιστοποιημένο για torrenting.

CleanWeb, Surfshark's αντι-κακόβουλο λογισμικό, διαφημίσεις, ιχνηλάτες και λογισμικό ηλεκτρονικού "ψαρέματος" είναι ένα από τα πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά. Λειτουργία καμουφλάζ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν θέλετε να αποκρύψετε το torrenting από τον ISP σας. Κάθε διακομιστής είναι εξοπλισμένος με ιδιωτικό DNS και το Surfshark κρατάει δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής.

Δείτε γιατί οι χρήστες αξιολογούν αυτό το νέο VPN ή το δοκιμάστε μόνοι σας με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το Surfshark μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video και άλλα.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το Surfshark λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome και Firefox.

Torrent με Surfshark Τώρα!

5. PrivateVPN

Συσκευές PrivateVPN

Το PrivateVPN είναι ένας τρόπος για να φροντίζετε την ασφάλειά σας όσο εσείς χτυπάτε. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους είναι νέοι στη χρήση VPN, μαζί με τους εξαιρετικά απλές και εύκολες στην εγκατάσταση εφαρμογές.

Η ιδιωτικότητα είναι η εστίαση με αυτό το VPN και στρατιωτική κρυπτογράφηση και μια αυστηρή πολιτική χωρίς logs θα βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να torrent χωρίς να ανησυχείτε. P2P-friendly servers και απεριόριστο εύρος ζώνης θα κάνει επίσης χρησιμοποιώντας το Deluge ένα αεράκι.

Μάθετε γιατί αυτό το VPN είναι τόσο υψηλή βαθμολογία για αρχάριους ή ξεκινήστε τώρα με ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών ή α 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το PrivateVPN μπορεί να αποδεσμεύσει:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P. λίστα διακομιστών βελτιστοποιημένων με P2P που διατίθενται μέσω της εφαρμογής.

Το PrivateVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android και iOS.

Torrent με το PrivateVPN Τώρα!

Περίληψη και περαιτέρω ανάγνωση

Το Torrenting μπορεί να είναι μια επικίνδυνη επιχείρηση, αλλά δεν χρειάζεται να είναι αν χρησιμοποιείτε ένα καλό VPN. Προστατεύστε τον εαυτό σας από κακόβουλο λογισμικό, θρόμβωση και παρακολούθηση, επιλέγοντας μία από τις κορυφαίες συστάσεις μας.

Μόλις κάνετε την επιλογή σας, κατευθυνθείτε στη σελίδα των προσφορών και των κωδικών κουπονιών για να βεβαιωθείτε ότι δεν πληρώνετε υπερβολικά το VPN σας.

Νέο στο BitTorrent ή το Deluge; Έχουμε έναν οδηγό για το torrenting με ασφάλεια μόνο για εσάς.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me