5 καλύτερα δίκτυα VPN για Comcast Xfinity – Εγγυημένη για εργασία το 2020


Είστε κουρασμένοι από το να θρυμματίζεται από Comcast; Ανησυχείτε ότι η κατοχή ενός δρομολογητή Xfinity σημαίνει αυτό τα προσωπικά σας στοιχεία εκτίθενται? Ή, πηγαίνετε σε διακοπές έξω από τις ΗΠΑ και χρειάζεστε ένας τρόπος να ξεπεράσουμε geoblocks που σας εμποδίζουν να έχετε πρόσβαση στο Comcast Xfinity?
Έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Όχι μόνο η Comcast είναι πασίγνωστη για τον περιορισμό της ταχύτητας του Internet των πελατών της, αλλά είναι επίσης κακόφημη για να σπρώχνει τις online δραστηριότητες των πελατών της. Με ένα VPN, ωστόσο, θα είστε σε θέση να παρακάμπτοντας κάθε περιορισμό, αποκρύψετε την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα και ακόμη και έχετε πρόσβαση στο Comcast ενώ βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ!

Όχι όλα τα δίκτυα VPN μπορούν να το κάνουν αυτό, οπότε, για να σας βοηθήσουμε, ερευνήσαμε, δοκιμάσαμε και συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα κορυφαία VPN για το Comcast Xfinity.

Μια γρήγορη σύνοψη των καλύτερων VPN για το Comcast Xfinity

1. NordVPN

Χάρη στην εντυπωσιακή σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας, μηδενική πολιτική καταγραφής και δίκτυο γιγαντιαίων διακομιστών, το NordVPN σας δίνει την ασφάλεια, την ανωνυμία και την πρόσβαση σε υψηλές ταχύτητες χωρίς περιορισμούς.

2. ExpressVPN

Παίρνετε τις εννέα αυλές με το ExpressVPN. Με ένα τεράστιο αριθμό εξαιρετικά γρήγορων διακομιστών βελτιστοποιημένων για streaming, το ExpressVPN είναι ιδανικό για την καταπολέμηση του στραγγαλισμού. Αυτό το VPN είναι γνωστό για την απεμπλοκή οποιουδήποτε ιστότοπου συμπεριλαμβανομένου του Comcast Xfinity με το μέγιστο δυνατό βαθμό την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα.

3. CyberGhost

Το CyberGhost προσφέρει τόσο απεριόριστη ταχύτητα όσο και ισχυρή ασφάλεια με χαμηλό κόστος. Το CyberGhost λειτουργεί επτά συσκευές ταυτόχρονα, προσφέρει έξυπνες και εύχρηστες εφαρμογές για όλες τις συσκευές και φυσικά μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

4. IPVanish

Αυτό το γνωστό VPN σας παρέχει ακριβώς αυτό που χρειάζεται: ένας μεγάλος αριθμός διακομιστών, ισχυρή κρυπτογράφηση, άριστη προστασία προσωπικών δεδομένων, και έως και 10 συνδέσεις ανά λογαριασμό. Αυτό το VPN λειτουργεί καλά αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Comcast Xfinity στη συσκευή σας Kodi.

5. PrivateVPN

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας μικρός παροχέας, το PrivateVPN προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα, ασφάλεια και σταθερή απόδοση χωρίς υπερβολή. Αυτό το VPN ξεπερνά τα geoblocks και μπορεί να έχει πρόσβαση και σε άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu και BBC iPlayer. Είναι ιδανικό για άτομα με χαμηλό προϋπολογισμό.

Τι πρέπει να ψάξετε σε ένα VPN για το Comcast Xfinity

Το Comcast Xfinity ρυθμίζει μερικές φορές τις ταχύτητες του Διαδικτύου και παρακολουθεί τις online δραστηριότητες των χρηστών του. Επιπλέον, είναι προσβάσιμο μόνο στις ΗΠΑ, οπότε αν ταξιδεύετε και θέλετε να έχετε πρόσβαση από το εξωτερικό, θα χρειαστείτε ένα VPN.

Κατά την επιλογή του σωστού VPN για το Comcast Xfinity, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε κατά νου:

 1. Απεριόριστο εύρος ζώνης και υψηλές ταχύτητες: Είτε κάνετε streaming ή προσπαθείτε να αποκτήσετε ταχύτερες ταχύτητες στο internet, θα θέλετε ένα VPN με απεριόριστο εύρος ζώνης και ταχύτητα. Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας σε ένα VPN που θα κάνει το αντίθετο.
 2. Προηγμένες λειτουργίες ασφάλειας: Αν θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι σε απευθείας σύνδεση και να αποκρύψετε την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα από τη Comcast (η οποία έχει τη φήμη για τη διαρροή προσωπικών πληροφοριών), χρειάζεστε ένα VPN με ισχυρά χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης και ασφάλειας.
 3. Διακομιστές στις ΗΠΑ: Επειδή το Comcast Xfinity περιορίζεται μόνο στους θεατές των ΗΠΑ. χρειάζεστε ένα αξιόπιστο VPN με αρκετούς διακομιστές στις ΗΠΑ.

Όπως μπορείτε να δείτε, η επιλογή του σωστού VPN που περιλαμβάνει όλες αυτές τις λειτουργίες μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί, αλλά σας εξοικονομήσαμε όλο το πρόβλημα. Ρίξτε μια ματιά στο μας κορυφαίες επιλογές VPN για το Comcast Xfinity.

Τα καλύτερα VPN για το Comcast Xfinity

1. NordVPN

Το NordVPN ωφελεί τα Infographic

 • Πάνω από 1.800 διακομιστές για ροή εντός των ΗΠΑ
 • Επιστροφή ενός μήνα
 • Πολιτική μηδενικής καταγραφής
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση και χαρακτηριστικό γνώρισμα

Φορτωμένο με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά από την ασφάλεια έως τη ροή, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι το NordVPN είναι ένα αγαπημένο πλήθος και στην κορυφή της λίστας μας. Δεν πρέπει να ανησυχείτε για το απόρρητό σας Το NordVPN δεν διατηρεί τα αρχεία καταγραφής καθόλου.

Με Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ανθεκτική κρυπτογράφηση, μηδενικά αρχεία καταγραφής, κομψές εφαρμογές για όλες τις συσκευές, έξι ταυτόχρονες συνδέσεις και επαρκή υποστήριξη, το NordVPN σίγουρα αξίζει ένα πλάνο.

Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video και Sling TV.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Προβολή προσφορών

2. ExpressVPN

Τα οφέλη του ExpressVPN

 • Μεγάλο δίκτυο διακομιστών, συμπεριλαμβανομένων 28 διακομιστών στις ΗΠΑ
 • Προστασία DNS, IPv6 και WebRTC
 • Σκότωσε το διακόπτη
 • Δεν διατηρούνται αρχεία καταγραφής

Βασισμένο στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, το ExpressVPN έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις ότι είναι α αξιόπιστο και αξιόπιστο VPN. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας της έχουν κατατάξει εύκολα ένα από τα κορυφαία VPN μεταξύ των συνομηλίκων της.

Το ExpressVPN είναι πάντα πρόθυμο να προστατεύσει το ιδιωτικό σας απόρρητο μέσω μιας σουίτας λειτουργιών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη kill "Network Lock", δεν διατηρούνται αρχεία καταγραφής χρηστών και έχει DNS, IPv6 καθώς και προστασία από διαρροές WebRTC. Με άλλα λόγια, οι πληροφορίες σας στο διαδίκτυο είναι πλήρως ασφαλείς με αυτό το VPN.

Το ExpressVPN είναι γνωστό για την ενίσχυση του δικτύου του με προηγμένα επίπεδα ασφαλείας και κρυπτογράφησης. Επιπλέον, το ExpressVPN είναι γνωστό για το γεγονός ότι έχει υψηλή ταχύτητα και την απεμπλοκή οποιουδήποτε ιστότοπου και υπηρεσίας ροής. Δεν είναι περίεργο ότι είναι τόσο δημοφιλές μεταξύ εκατομμυρίων χρηστών.

Το ExpressVPN μπορεί να απεμπλακεί:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το ExpressVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για χρήση με ορισμένους δρομολογητές.

Προβολή προσφορών

3. CyberGhost

πολλαπλές συσκευές cyberghost

 • 430 διακομιστές στις ΗΠΑ
 • Προστασία διαρροής DNS
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
 • Έως και 7 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η έδρα της στη Ρουμανία δίνει στο CyberGhost το πλεονέκτημα όταν πρόκειται για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Δεδομένου ότι δεν είναι μέρος των Five Eyes, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι πληροφορίες σας είναι πάντα ασφαλής.

Τα προφίλ της CyberGhost σάς επιτρέπουν να επιλέξετε και να επιλέξετε τι θέλετε να κάνετε με το VPN χωρίς να αγγίζετε τις ρυθμίσεις. Επιπλέον, οι διαισθητικές εφαρμογές τους καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν έχουν μεγάλη εμπειρία VPN.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το CyberGhost χρησιμοποιεί προηγμένο AES 256 bit, ώστε να μπορείτε torrent, ροή ή περιήγηση στο διαδίκτυο χωρίς να ανησυχείτε για το ότι η Comcast διατηρεί τις καρτέλες σας.

Οι χρήστες το αγαπούν και με τους Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσετε.

Το CyberGhost μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Αφιερωμένο προφίλ συνεχούς ροής με διακομιστές βελτιστοποιημένους για: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN και άλλα.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναί; το αποκλειστικό προφίλ δείχνει τις χώρες και τον αριθμό των χρηστών.

Το CyberGhost λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux και Chrome.

Προβολή προσφορών

4. IPVanish

5 καλύτερα δίκτυα VPN για Comcast Xfinity - Εγγυημένη για εργασία το 2020

 • Περισσότεροι από 470 διακομιστές που βρίσκονται σε όλη την Αμερική
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης και εναλλαγή διακομιστή
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών
 • Κρυπτογράφηση 256-bit

Το IPVanish που βασίζεται στις Η.Π.Α. είναι το VPN go-to όταν ψάχνετε για ένα ασφαλές και χαρακτηριστικό VPN.

Χάρη στις εντυπωσιακές δυνατότητές του που παίρνουν παρελθόν μπλοκ IP και διαθέτει ένα τέτοιο διακόπτη kill, το IPVanish είναι δημοφιλές μεταξύ των χρηστών.

Είτε βρίσκεστε στις ΗΠΑ είτε όχι, η IPVanish σας παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης και πάνω από 400 διακομιστές στις ΗΠΑ, έτσι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Comcast Xfinity από οπουδήποτε.

Το καλύτερο από όλα, το IPVanish προσφέρει φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές για όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και επιτρέπει έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις ανά συνδρομή. Έτσι εσείς, η οικογένειά σας και οι φίλοι σας μπορούν όλοι να συνδεθούν ταυτόχρονα.

Το IPVanish μπορεί να απεμπλακεί:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναί.

Το IPVanish λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές: 

 • Windows, MacOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, Routers.

Προβολή προσφορών

5. PrivateVPN

privatevpn συσκευές

 • 9 διακομιστές στις Η.Π.Α.
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση και υψηλές ταχύτητες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις

Ενώ δεν έχετε τόσους διακομιστές στις Η.Π.Α., όπως άλλοι VPN, αλλά αυτοί οι 9 διακομιστές θα σας πάρουν πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο συνεχούς ροής, συμπεριλαμβανομένου του Hulu. Εμπιστευτείτε μας όταν λέμε ότι το PrivateVPN αξίζει τον κόπο. Αυτό δεν είναι μόνο η γνώμη μας - πολλοί χρήστες το μοιράζονται.

Μην ανησυχείτε για τη διαφύλαξη της ηλεκτρονικής σας δραστηριότητας και για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ο ταχέως αναπτυσσόμενος PrivateVPN είναι αφιερωμένος στην προστασία σας στο διαδίκτυο με ένα σύνολο ισχυρών λειτουργιών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη kill και μη τήρησης αρχείων καταγραφής.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε έξι διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα και να απολαύσετε streaming με υψηλές ταχύτητες. Επιπλέον, παρέχει το PrivateVPN πολύ αποτελεσματική υποστήριξη πελατών, οπότε κάθε φορά που χρειάζεστε βοήθεια, θα το πάρετε.

Επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και δοκιμάστε την.

Το PrivateVPN μπορεί να αποδεσμεύσει:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P. λίστα διακομιστών βελτιστοποιημένων με P2P που διατίθενται μέσω της εφαρμογής.

Το PrivateVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android και iOS.

Προβολή προσφορών

Λαμβάνοντας τα πάντα υπόψη, με το σωστό VPN για το Comcast Xfinity, μπορείτε να ξεπεράσετε τα στροβιλίσματα ταχύτητας της Comcast και τα προγράμματα κατά της ιδιωτικής ζωής με ένα απλό κλικ ενός ποντικιού. Αποκτήστε μια καλή συμφωνία VPN από οποιονδήποτε από τους παραπάνω παροχείς και παρακολουθήστε την αγαπημένη σας επίδειξη στο Xfinity χωρίς φόβο!

Ακόμα ψάχνετε για περισσότερους παρόχους; Αφιερώστε μια στιγμή και δείτε περισσότερα σχόλια χρηστών για τα καλύτερα VPN συνολικά.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me