5 καλύτερα δίκτυα VPN για την καρτέλα Samsung Galaxy το 2020 | Streaming & Ασφάλεια


Με τόσες πολλές υπηρεσίες VPN που προσφέρουν τώρα εφαρμογές συμβατές με Android, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην παρέχετε στις συσκευές χειρός σας τόσο μεγάλη προστασία όσο η επιφάνεια εργασίας ή ο φορητός σας υπολογιστής.

Σήμερα, εξετάζουμε τα καλύτερα VPN που είναι συμβατά με το Samsung Galaxy Tab. Θα εξετάσουμε επίσης τι χρειάζεστε σε ένα VPN για ένα tablet και πώς να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας.

Τα καλύτερα VPN για την καρτέλα Samsung Galaxy: Σύντομος οδηγός

 1. Το NordVPN - μία από τις εφαρμογές VPN με υψηλότερη βαθμολογία στο Google Play, το NordVPN είναι ιδανικό για χρήση με την καρτέλα Samsung Galaxy.
 2. ExpressVPN - Με την εξαιρετική συμβατότητα των συσκευών και τις καλύτερες ταχύτητες, το ExpressVPN είναι γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλές.
 3. Το CyberGhost - CyberGhost είναι φιλικό προς το χρήστη και προσιτό, με άφθονα χαρακτηριστικά για να κρατάτε ασφαλή την καρτέλα σας.
 4. Surfshark - Συσκευασμένο με έξυπνα χαρακτηριστικά, το Surfshark σας προσφέρει εξαιρετική αξία για τα χρήματα.
 5. Το PrivateVPN - PrivateVPN είναι απλό και ασφαλές, τέλειο αν ψάχνετε για εύκολη προστασία προσωπικών δεδομένων χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις.

Προστατέψτε την καρτέλα Samsung Galaxy σας τώρα

Τι να ψάξει σε ένα VPN για την καρτέλα Samsung Galaxy

Οι δυνατότητες που χρειάζεστε σε ένα VPN για το Samsung Galaxy Tab θα εξαρτηθούν από το τι χρησιμοποιείτε για την καρτέλα σας και γιατί θέλετε ένα VPN.

Ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι θέλουν ένα VPN στην καρτέλα τους είναι να να ξεμπλοκάρετε με ασφάλεια και να μεταδώσετε περιεχόμενο σε ροή που ίσως δεν είναι διαθέσιμα σε αυτούς στην περιοχή τους. Για διάφορους λόγους - όπως οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων ή οι χρονικές διαφορές - ορισμένες χώρες αποκτούν πρόσβαση σε εκπομπές και ταινίες νωρίς, ενώ άλλες χώρες δεν μπορούν ποτέ να έχουν πρόσβαση σε όλα.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για τη ροή των αγαπημένων σας εκπομπών ή ταινιών, θα χρειαστείτε τέσσερα πράγματα: ταχύτητα, δυνατότητες απεμπλοκής, παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών και ιδιωτικότητα.

Εάν ένας ιστότοπος συνεχούς ροής δεν επιτρέπεται να εμφανίζει περιεχόμενο σε μια συγκεκριμένη χώρα, αυτό θα μπλοκάρει αυτό το περιεχόμενο. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε επιχειρεί να δει το περιεχόμενο με μια διεύθυνση IP από μια αποκλεισμένη χώρα, θα αποκλειστεί.

Ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να αποκλείσετε γεω-περιοριζόμενες εκπομπές και ταινίες αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP σας και την ανακατεύθυνση της επισκεψιμότητάς σας μέσω ενός από τους δικούς της διακομιστές σε μια θέση που δεν είναι αποκλεισμένη. Ο ιστότοπος ροής δεν θα βλέπει την τοποθεσία σας, μόνο τη θέση του VPN - ξεκλειδώματος του περιεχομένου που μπορείτε να απολαύσετε.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι από τους σημαντικότερους δικτυακούς τόπους ροής είναι ενήμεροι για τη χρήση VPN και χρησιμοποιούν ισχυρό λογισμικό αντι-VPN ανίχνευση και μαύρη λίστα διευθύνσεων IP που σχετίζονται με υπηρεσίες VPN.

Για να μεταφέρετε με ασφάλεια τη ροή σας στο Samsung Galaxy Tab, θα χρειαστείτε ένα VPN που μπορεί να παρακάμψει αυτό το λογισμικό αντι-VPN και σας δίνει πρόσβαση διακομιστές στις σωστές θέσεις.

Ένα καλό χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέξουμε είναι α μεγάλο παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών. Αυτό σημαίνει ότι το VPN δεν είναι μόνο αρκετά ισχυρό για να ξεμπλοκάρει τους σταθμούς ροής, αλλά επίσης ότι θα έχετε μια μεγάλη ποικιλία τοποθεσιών για να επιλέξετε από όταν πρόκειται για απεμπλοκή περιφερειακού περιεχομένου.

Φυσικά, οι εξαιρετικές δυνατότητες απεμπλοκής δεν είναι καλές αν ένα VPN δεν είναι αρκετά γρήγορο για να σας δώσει γρήγορη και σταθερή ροή. Αναζητήστε ένα VPN με γρήγορες ταχύτητες για να μην υπάρχουν ενοχλητικοί χρόνοι ρύθμισης.

Η ασφάλεια και η προστασία της ιδιωτικής ζωής πρέπει επίσης να αποτελούν βασική απαίτηση. Η ροή περιεχομένου με γεωφυσικά στοιχεία δεν είναι τεχνικά επιτρεπτή, ώστε να θέλετε ένα VPN που είναι σε θέση να κρυπτογράφηση της επισκεψιμότητάς σας και αυτό δεν θα αποθηκεύσει κανένα αρχείο καταγραφής της συμπεριφοράς σας στο διαδίκτυο.

Αυτό είναι επίσης σημαντικό όταν πρόκειται για την προστασία του Samsung Galaxy Tab γενικότερα. Εάν ταξιδεύετε πολύ ή τείνετε να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα σας στο δωρεάν δημόσιο wi-fi, ένα VPN θα ασφαλίσει τη συσκευή σας και σας προστατεύει από τους χάκερ, το κακόβουλο λογισμικό, τις διαφημίσεις και το ηλεκτρονικό ψάρεμα.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στην καρτέλα Samsung Galaxy

Η εγκατάσταση ενός VPN στο Samsung Galaxy Tab μπορεί να γίνει με δύο διαφορετικούς τρόπους:

 1. Μέσω του Google Play Store: Δημιουργήστε έναν λογαριασμό με την υπηρεσία VPN που έχετε επιλέξει, μετά μεταβείτε στο Google Play Store και αναζητήστε τη σχετική εφαρμογή VPN. Πατήστε "Εγκατάσταση". Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, ανοίξτε την και συνδεθείτε.
 2. Μέσω των ρυθμίσεων καρτέλας Samsung Galaxy Tab: Μετά τη ρύθμιση του λογαριασμού σας, μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας και πατήστε 'Συνδέσεις', στη συνέχεια 'Περισσότερες ρυθμίσεις συνδέσεων / Περισσότερα δίκτυα'. Πατήστε 'VPN' στη συνέχεια 'Προσθήκη VPN' και εισάγετε τις σχετικές πληροφορίες για την υπηρεσία που επιλέξατε.

Καλύτερα δίκτυα VPN για το Tab Galaxy της Samsung

1. NordVPN

NordVPN για την Bulgaris

Όχι μόνο το NordVPN έχει ένα από τα εφαρμογές VPN με υψηλότερη βαθμολογία στο Play Store, είναι επίσης το VPN με υψηλότερη βαθμολογία σύμφωνα με τους χρήστες μας.

Ένα εξαιρετικό μείγμα από λογική τιμολόγηση με εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες και βέλτιστη ασφάλεια, Το NordVPN είναι ιδανικό για χρήση με την καρτέλα Samsung Galaxy Tab. Η εφαρμογή Android του είναι εύκολο στην εγκατάσταση και φιλικό προς το χρήστη ενώ σας δίνει όλα όσα θα περιμένατε από ένα VPN επιφάνειας εργασίας.

Η ροή είναι εύκολη με το NordVPN's Τεχνολογία SmartPlay. Το SmartPlay εγγυάται ομαλή και αξιόπιστη ροή με Δυναμικό DNS και αυτόματη σύνδεση με διακομιστές βελτιστοποιημένων με ροή. Το NordVPN είναι επίσης ικανή να απεμπλακεί τα περισσότερα μεγάλα sites ροής με ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο 5.200+ διακομιστές σε 60 χώρες.

Μια επιλογή από DoubleVPN ή κρεμμύδι μέσω VPN σας δίνει μέγιστη προστασία της ιδιωτικής ζωής ενώ στρατιωτική κρυπτογράφηση και Λογισμικό CyberSec να διατηρείτε εσείς και τα δεδομένα σας ασφαλή. Δοκιμάστε το για τον εαυτό σας με το NordVPN's 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video και Sling TV.

Υποστηρίζει το Torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Προστατέψτε την καρτέλα Samsung Galaxy με το NordVPN

2. ExpressVPNΣυσκευές ExpressVPN

Παρόλο που είναι λίγο πιο ακριβό από άλλα VPN, το ExpressVPN αξίζει τον κόπο αν είστε σοβαροί ταχύτητα και ασφάλεια.

Υψηλή βαθμολογία για την γρήγορες ταχύτητες, Το ExpressVPN μπορεί να υπερηφανεύεται 3.000+ διακομιστές σε 160 διαφορετικές τοποθεσίες.

Εμπιστευτείτε την ιδιωτικότητα, το ExpressVPN προστατεύει τους χρήστες του Κρυπτογράφηση AES 256-bit, ασφαλή πρωτόκολλα, μια αυστηρή καμία πολιτική αρχείων καταγραφής, και Zero Knowledge DNS με προστασία διαρροών.

Το ExpressVPN έχει μερικά από τα καλύτερη συμβατότητα εφαρμογών, με το Android να μην αποτελεί εξαίρεση. Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν διαχωρισμός σήραγγας, που σας επιτρέπει να εκτρέψετε μόνο μέρος της κυκλοφορίας σας μέσω του VPN, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στην ταχύτητα.

Ελέγξτε τις ασυναγώνιστες ταχύτητες του ExpressVPN με τους 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το ExpressVPN μπορεί να απεμπλακεί:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το ExpressVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για χρήση με ορισμένους δρομολογητές.

Προστατέψτε την καρτέλα Samsung Galaxy με ExpressVPN

3. CyberGhost

CyberGhost

Αν ψάχνετε για ένα VPN που δεν θέτει σε κίνδυνο τις λειτουργίες, αλλά είναι λίγο λιγότερο περίπλοκο από τους ανταγωνιστές του, το CyberGhost είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Παρόλο που δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το ExpressVPN, το CyberGhost σας δίνει ακόμα καλή ταχύτητα ροής μέσω των ειδικών τους διακομιστές βελτιστοποιημένων με ροή. Αυτές οι ταχύτητες είναι κάτω από ένα εντυπωσιακό δίκτυο 6.000+ διακομιστές σε 90+ χώρες, που επίσης κάνει το CyberGhost περισσότερο από ικανή να απεμπλακεί σημαντικές τοποθεσίες ροής.

Ένας ενσωματωμένος μηχανισμός αποκλεισμού διαφημίσεων και κακόβουλων προγραμμάτων ενώνει στρατιωτική κρυπτογράφηση, ένα καμία πολιτική αρχείων καταγραφής, και Προστασία διαρροής DNS και IP για να διατηρήσετε ασφαλή το Samsung Galaxy Tab. Ένα άλλο εύχρηστο χαρακτηριστικό είναι ένα αυτόματη σύνδεση VPN όταν το CyberGhost εντοπίσει ότι η καρτέλα σας έχει συνδεθεί με ένα μη ασφαλές δίκτυο.

Διαβάστε τι σκέφτονται οι χρήστες μας για το CyberGhost ή δώστε του έναν εαυτό σας με ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Το CyberGhost μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Αφιερωμένο προφίλ συνεχούς ροής με διακομιστές βελτιστοποιημένους για: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN και άλλα.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναί; το αποκλειστικό προφίλ δείχνει τις χώρες και τον αριθμό των χρηστών.

Το CyberGhost λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux και Chrome.

Προστατέψτε την καρτέλα Samsung Galaxy με το CyberGhost

4. Surfshark

Surfshark για το Περού

Αν ψάχνετε για ένα VPN σε προϋπολογισμό, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το Surfshark. Αυτή η προσιτή επιλογή έχει εξαιρετικές κριτικές για την εξαιρετική αξία και έξυπνα χαρακτηριστικά.

ο εύκολη στη χρήση και διαισθητική εφαρμογή Android φροντίζει την ασφάλειά σας με λίγα διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το λογισμικό CleanWeb αποκλείει κακόβουλο λογισμικό, ιχνηλάτες και διαφημίσεις, ενώ και τα δύο MultiHop και λειτουργία καμουφλάζ θα κρατήσει την ηλεκτρονική σας περιήγηση εντελώς ιδιωτική.

Παρόλο που το Surfshark έχει μικρότερο δίκτυο, κάθε διακομιστής είναι εξοπλισμένος με Private DNS. Το σχετικά νέο καθεστώς του VPN σημαίνει ότι είναι επίσης φανταστικό στο ξεκλείδωμα τοποθεσιών συνεχούς ροής δεδομένου ότι είναι ακόμα σε θέση να πετάξει κάτω από το ραντάρ ανιχνευτών anti-VPN.

Το καλύτερο από όλα, Surfshark θα σας επιτρέψει να συνδέσετε ένα απεριόριστο αριθμό συσκευών ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε να προστατεύσετε όλες τις άλλες συσκευές σας καθώς και την καρτέλα Samsung Galaxy. Δοκιμάστε το τώρα με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το Surfshark μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video και άλλα.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το Surfshark λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome και Firefox.

Προστατέψτε την καρτέλα Samsung Galaxy με το Surfshark

5. PrivateVPN

PrivateVPN για τη Βουλγαρία

Το PrivateVPN είναι μια φανταστική επιλογή αν η ιδιωτικότητα είναι η κύρια ανησυχία σας και ψάχνετε για ένα οικονομικό τρόπο για να προστατεύσετε το καρτέλα Samsung Galaxy κατά της πειρατείας και του κακόβουλου λογισμικού.

Οι χρήστες μας βαθμολογούν το PrivateVPN ως ένα από τα πιο απλή και εύκολη στη χρήση Υπηρεσίες. Στρατιωτική κρυπτογράφηση 256-bit, μια αυστηρή no-logs πολιτική, και ασφαλή πρωτόκολλα είναι οι προεπιλεγμένες σε όλα τα προφίλ, οπότε δεν υπάρχει λόγος να υποβληθείτε σε οποιαδήποτε περίπλοκη ρύθμιση.

Παρά το μικρότερο δίκτυο από τους περισσότερους, το PrivateVPN εξακολουθεί να είναι ικανό για αξιοπρεπείς ταχύτητες και μπορεί να ξεμπλοκάρει τις περισσότερες σημαντικές τοποθεσίες ροής. Βλέπετε μόνοι σας με ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το PrivateVPN μπορεί να αποδεσμεύσει:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει Torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P. λίστα διακομιστών βελτιστοποιημένων με P2P που διατίθενται μέσω της εφαρμογής.

Το PrivateVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android και iOS.

Προστατέψτε την καρτέλα Samsung Galaxy με το PrivateVPN

Περίληψη και περαιτέρω ανάγνωση

Κρατώντας το Samsung Galaxy Tab ασφαλές και ασφαλές θα πρέπει να είναι γρήγορο και εύκολο με το σωστό VPN. Μόλις επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για εσάς, ελέγξτε τις καλύτερες προσφορές VPN και τους κωδικούς κουπονιών.

Ενδιαφέρεστε για ροή Netflix στο Samsung Galaxy Tab; Ανακαλύψαμε ποια δίκτυα VPN λειτουργούν πραγματικά με το Netflix.

Εάν θέλετε να προστατεύσετε περισσότερες από τις συσκευές σας, μπορείτε επίσης να διαβάσετε την περίληψη των καλύτερων VPN για πολλές συσκευές.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me