5 καλύτερα δίκτυα VPN για την Πολωνία – για ασφάλεια, streaming & ταχύτητες το 2020


Εάν προγραμματίζετε ένα ταξίδι και θέλετε να πρόσβαση στο λογαριασμό Netflix ενώ βρίσκεστε στην Πολωνία, ή είστε πολωνός εκπατριστής που θέλει να ξεκλειδώστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο από το σπίτι, αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Ένα VPN σάς επιτρέπει να παρακάμψετε περιεχόμενο geoblocks σε ιστοσελίδες συνεχούς ροής, τραπεζικές πύλες και άλλες υπηρεσίες web. Η χρήση του VPN σας κρατά ασφαλές ανώνυμα της επισκεψιμότητάς σας ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε δημόσια δίκτυα Wi-Fi με ασφάλεια ή torrent χωρίς να ανησυχείτε για ανίχνευση.

Αν θέλετε να προστατεύσετε το απόρρητό σας και να ξεκλειδώσετε geoblocks στην Πολωνία, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε. Αναζητήστε έναν παροχέα VPN που διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών διακομιστές στην Πολωνία, πρωτοποριακή τεχνολογία ασφάλειας και ισχυρή πολιτική απορρήτου.

Με βάση τις δικές μας δοκιμές και τις αξιολογήσεις χρηστών, αυτά είναι τα VPN που προτείνουμε στην Πολωνία.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την Πολωνία - Γρήγορη λίστα

 1. CyberGhost
  Το CyberGhost προσφέρει εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών, ασφαλή κρυπτογράφηση και μεγάλο δίκτυο διακομιστών. Επιπλέον, μπορείτε προστατεύουν έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα με μία συνδρομή.
 2. NordVPN
  Μας κορυφαίος προμηθευτής VPN συνδυάζει κορυφαία διαπιστευτήρια ασφαλείας με γρήγορες ταχύτητες λήψης, μεγάλο δίκτυο διακομιστών και φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές.
 3. ExpressVPN
  Το ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας για streaming. Είναι αβίαστα παρακάμπτει γεωλογικούς αποκλεισμούς περιεχομένου έτσι θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπου και αν είσαι.
 4. HMA
  Αν θέλετε επιλογές διακομιστή, είναι HMA δύσκολο να νικήσει. Προσφέρει διακομιστές σε 190 χώρες παγκοσμίως με πολλαπλές διευθύνσεις IP στην Πολωνία.
 5. PrivateVPN
  Το PrivateVPN προσφέρει κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας, τηρεί ένα αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, και προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Παρέχει επίσης εικονική βοήθεια ρύθμισης - η οποία είναι ιδανική για αρχάριους.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή Cyberghost τώρα

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για την Πολωνία

Για να μεταφέρετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο από οπουδήποτε, να αποφύγετε τη συλλογή δεδομένων και να χρησιμοποιείτε δημόσια δίκτυα Wi-Fi με ασφάλεια, α Το VPN είναι απόλυτη ανάγκη στην Πολωνία.

Τοποθεσίες ροής περιεχομένου - όπως το Netflix ή το BBC iPlayer - μαζί με τραπεζικές πύλες, δίκτυα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, μηχανές αναζήτησης και ηλεκτρονικές αγορές οι ιστότοποι εξετάζουν τη διεύθυνση IP σας για να μάθετε πού βρίσκεστε. Αν βρίσκεστε εκτός της περιοχής που επιτρέπεται από τον ιστότοπο ή την υπηρεσία, θα μπορούσατε να αρνηθείτε την πρόσβαση ή να περιορίσετε την πρόσβασή σας.

Περιορισμοί γεωγραφικού περιεχομένου ισχύουν εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό σημαίνει, αν θέλετε Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας εκπομπές ενώ βρίσκεστε στην Πολωνία, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας.

Ενώ η Πολωνία έχει σχετικούς νόμους σχετικά με τη διαδικτυακή ελευθερία, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα ζητήματα συλλογής δεδομένων και ιδιωτικής ζωής που πρέπει να λάβετε υπόψη. Οι πολίτες ISP υποχρεούνται από το νόμο να καταγράφουν τα μεταδεδομένα των χρηστών για δύο χρόνια.

Επιπλέον, ενώ η Πολωνία είναι μία από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες όπου το torrenting είναι νόμιμο για προσωπική χρήση, εξακολουθεί να είναι πολύ πιο συνετό να χρησιμοποιείτε ένα VPN αν κάνετε λήψη. Σας προτείνουμε πάντα χρησιμοποιήστε ένα VPN ενώ παράκαμψη, οπου κι αν είσαι.

Αν ταξιδεύετε στην Πολωνία, πιθανότατα σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε δημόσιο Wi-Fi. Τα δημόσια δίκτυα Wi-Fi είναι ανασφαλείς. Σας εκθέτουν σε πειρατεία, κλοπή ταυτότητας και άλλα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο. Ένα VPN που χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογράφηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατευθείτε.

Τα καλύτερα VPN για την Πολωνία σε λεπτομέρειες

1. CyberGhost

πολλαπλές συσκευές cyberghost

Το CyberGhost είναι μια σταθερή επιλογή VPN για ταχύτητα, υποστήριξη πελατών και μέγεθος δικτύου εξυπηρετητών - προσφέρει ένα εντυπωσιακό 60 διακομιστές στην Πολωνία! Οι χρήστες συμφωνούν ότι το CyberGhost είναι μια συνολική σταθερή επιλογή.

Το CyberGhost προσφέρει ταχύτητες με ανταγωνιστική ταχύτητα. Το τεράστιο δίκτυο διακομιστών σας επιτρέπει να παρακάμψετε εύκολα τα geoblocks. CyberGhost χρησιμοποιεί στρατιωτική κρυπτογράφηση και δεν διατηρεί καθόλου τα αρχεία καταγραφής χρηστών.

Μια συνδρομή καλύπτει ταυτόχρονα έως και επτά συσκευές, έτσι ώστε να παραμείνετε προστατευμένοι ακόμη κι αν κάνετε εναλλαγή μεταξύ συσκευών συχνά. Το CyberGhost προσφέρει εφαρμογές για iOS, Mac, Linux, Windows, Android, δρομολογητές και πολλά άλλα.

Εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να εγγραφείτε με σιγουριά. Το CyberGhost προσφέρει ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών - το πιο γενναιόδωρο από όλα τα κορυφαία VPN που εξετάσαμε. 

Δείτε τις προσφορές του CyberGhost

2. NordVPN

Συσκευές NordVPN

Το NordVPN έχει 45 διακομιστές στην Πολωνία. Εάν βρίσκεστε στην Πολωνία και θέλετε μια γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση που εξακολουθεί να είναι κρυπτογραφημένο και ανώνυμομικρό, Το NordVPN είναι μια καλή επιλογή.

Το NordVPN είναι το συνολικά υψηλότερο εκτιμημένο VPN. Προσφέρει ένα συνδυασμό σιδερένια χαρακτηριστικά ασφαλείας, φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές, και ισχυρή τεχνολογία κρυπτογράφησης. Προσφέρει επίσης ένα ευρύ δίκτυο επιλογών διακομιστή σε όλο τον κόσμο, οπότε η απεμπλοκή του US Netflix ή του BBC iPlayer δεν θα είναι πρόβλημα.

Αν είστε νέος χρήστης, μπορείτε να πάρετε το NordVPN για περιστροφή με συνδρομή ενός πλήρους μήνα κάτω από το 30-ημέρα εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Δείτε τις προσφορές του NordVPN

3. ExpressVPN

Συσκευές ExpressVPN

Το ExpressVPN εκτιμάται πολύ από τους χρήστες του και έχει φήμη για την ταχύτητα. Με βάση τις δικές μας δοκιμές, η υπηρεσία έχει κανένα πρόβλημα παρακάμπτοντας σκληρά περιεχόμενα geoblocks.

Το ExpressVPN έχει πολλούς διακομιστές στην Πολωνία. Παρόλο που δεν προσφέρει εξειδικευμένη υποστήριξη στα πολωνικά, η χρήσιμη τεχνική υποστήριξη θα μεταφράσει τα ερωτήματα της Πολωνίας μέσω live chat. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο και οι νέοι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις 30 ημέρες, χωρίς ερωτήσεις, εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το ExpressVPN χρησιμοποιεί στρατιωτική κρυπτογράφηση και οι εφαρμογές μεταξύ πλατφορμών χρησιμοποιούν από προεπιλογή το ασφαλές πρωτόκολλο OpenVPN. Οι εφαρμογές είναι φιλικό προς το χρήστη, και έρχονται με χαρακτηριστικά ασφαλείας υψηλής ποιότητας όπως προστασία διαρροής DNS και διακόπτης kill για να σας κρατούν ασφαλείς κατά την περιήγησή σας.

Δείτε τις προσφορές ExpressVPN

4. HMA

κρυμμένη συσκευή

Το HMA είναι ένα από τα υψηλότερα εκτιμώμενα δίκτυα VPN. Χρησιμοποιεί ισχυρή Κρυπτογράφηση AES 256-bit και μπορεί να ξεκλειδώσει το περίφημο περίπλοκο geoblocked περιεχόμενο, όπως το Netflix, με ευκολία.

Εχει σε 190 χώρες σε όλο τον κόσμο - το μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών όλων των VPN που εξετάσαμε. Παρόλο που προσφέρει μόνο δύο τοποθεσίες διακομιστών στην Πολωνία, προσφέρει πολλαπλές διευθύνσεις IP της Πολωνίας και έχει μια σειρά από διακομιστές σε κοντινές χώρες. Κατά γενικό κανόνα, όσο πιο κοντά βρίσκεται ένας διακομιστής στη θέση σας, τόσο πιο γρήγορα θα είναι.

Η εξυπηρέτηση πελατών ανταποκρίνεται και διατίθεται 24 ώρες το 24ωρο. Οι εφαρμογές μεταξύ των πλατφορμών είναι φιλικό προς τον χρήστη, διαισθητικό, και προσφέρουν μοναδική εμπειρία χρήστη με τρεις διαφορετικές λειτουργίες σύνδεσης. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με σιγουριά κάτω από το 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

ViewHMA Προσφορές!

5. PrivateVPN

privatevpn συσκευές

Το PrivateVPN είναι πάροχος υπηρεσιών VPN premium που έχει αυστηρή πολιτική μη καταγραφής και προσφέρει 30ήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Χρησιμοποιεί ασφαλή κρυπτογράφηση AES 256-bit. Οι διακομιστές είναι αστραπές και το εύρος ζώνης είναι απεριόριστο. Με βάση τις δοκιμές μας, περνά εύκολα τα geoblocks.

Οι εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών είναι εύκολο να εγκατασταθούν και η υποστήριξη πελατών προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα απομακρυσμένης βοήθειας αν έχετε προβλήματα. Μπορείτε να προστατεύσετε μέχρι έξι συσκευές με μία συνδρομή. Το ιδιωτικό VPN είναι ένα από τα καλύτερα αναγνωρισμένα δίκτυα VPN και με βάση τις δοκιμές μας, ανταποκρίνεται στη φήμη του.

Δείτε τις προσφορές PrivateVPN

Περίληψη

Είτε βρίσκεστε στην Πολωνία είτε ταξιδεύετε εκεί, ένα VPN είναι απόλυτο πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας, να μείνετε ανώνυμα στο διαδίκτυο και να προβάλλετε τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη σύνδεση, αναζητήστε έναν παροχέα VPN με ένα ευρύ δίκτυο διακομιστών, ισχυρή κρυπτογράφηση, αυστηρή πολιτική απορρήτου και μια επιλογή διακομιστών στην Πολωνία.

Εάν θέλετε να πάρετε την καλύτερη προσφορά στη συνδρομή VPN, επισκεφθείτε τη σελίδα κωδικών κουπονιού μας για αποκλειστικές προσφορές online για premium VPN.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή Cyberghost τώρα

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

 • Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Πολωνίας από οπουδήποτε
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me