5 VPN Terbaik untuk Divisyen 2 – Dikemas kini untuk Permainan pada tahun 2020


Sekuel yang dinanti-nantikan untuk Bahagian The Tom Clancy, Bahagian 2 telah menjadi kejayaan besar sejak dibebaskan pada Mac 2019.

Seperti mana-mana permainan multiplayer dalam talian walaupun, Divisyen 2 telah mendorong keluhan biasa masalah ping dan lag yang tinggi.

Nasib baik, anda tidak perlu bersabar dengan kelewatan yang mengganggu dan permainan perlahan. Menggunakan VPN sebenarnya boleh membantu meningkatkan kelajuan dan mengurangkan ping - bermakna permainan yang lebih lancar, lebih pantas untuk anda.

Panduan Pantas: VPN Terbaik untuk Divisyen 2

 1. NordVPN - Perlawanan sempurna kemampuan dengan kelajuan yang sangat baik, NordVPN adalah cadangan nombor satu kami untuk Divisyen 2.
 2. ExpressVPN - Lebih banyak di sisi yang mahal, ExpressVPN akan memberikan anda kelajuan yang tidak dapat ditandingi untuk permainan.
 3. CyberGhost - Jika anda mencari kompromi yang baik antara harga dan ciri, CyberGhost adalah pilihan yang boleh dipercayai.
 4. Surfshark - Menawarkan sambungan peranti tanpa had, Surfshark adalah VPN baru yang dengan cepat membina fanbase gamer.
 5. PrivateVPN - Baru kepada VPN? PrivateVPN adalah pilihan yang mudah dan mesra pengguna yang akan menjadikan anda selamat dan terjamin.

Mulakan Bermain Divisi 2 dengan NordVPN

Apa yang anda perlukan dalam VPN untuk Divisyen 2

Bagi kebanyakan pemain Divisyen 2, pemain Kebimbangan terbesar ialah kependaman. Permainan dalam talian boleh mengalami lag, terutamanya jika anda berada jauh dari pelayan permainan.

Walaupun sesetengah orang percaya bahawa VPN akan melambatkan sambungan, VPN terbaik mempunyai pelayan di seluruh dunia yang sebenarnya boleh mengurangkan ping dengan menyambungkan anda kepada orang yang lebih dekat dengan pelayan permainan. Ini akan, seterusnya, mengurangkan kependaman, memberi anda pengalaman yang lebih cepat dan lancar.

Mampu menegakkan lokasi anda juga boleh menggunakannya apabila ia datang mengakses kandungan serantau. Disebabkan oleh perbezaan masa, undang-undang pelesenan, dan isu undang-undang lain, kandungan permainan kadang-kadang disediakan di beberapa negara sebelum orang lain. Sesetengah negara sering diberi kandungan pada harga yang lebih murah juga.

Jika anda ingin mengakses kandungan yang belum tersedia (atau lebih mahal) di negara anda, VPN akan membantu. Oleh menyembunyikan alamat IP sebenar anda dan menjadikannya kelihatan seperti anda berada di lokasi lain, VPN akan memberi anda akses kepada semua kandungan yang terdapat di rantau itu.

Walau bagaimanapun, anda harus memberi peringatan. Walaupun VPN tidak dinyatakan secara nyata oleh Ubisoft, jika anda didapati menggunakan satu untuk mengakses harga yang lebih murah, anda mungkin menghadapi larangan. Cari VPN dengan pelayan menyamar dan privasi yang sangat baik untuk mengelakkan dikesan.

Bercakap mengenai keselamatan, menyambung ke mana-mana pelayan bersama datang dengan risiko penggodaman dan ancaman siber. Pilih VPN yang boleh melindungi anda keselamatan gred tentera untuk memastikan lokasi dan alamat IP anda tetap tersembunyi daripada pengguna yang berniat jahat.

Akhir sekali, ramai pemain Divisi 2 memainkan permainan ini pada pelbagai konsol serta di PC. Oleh kerana VPN tidak mempunyai aplikasi untuk konsol, anda perlu pilih VPN yang serasi router. Ini akan membolehkan anda memasang VPN terus ke penghala anda, yang kemudiannya akan melindungi lalu lintas pada mana-mana konsol yang disambungkan ke rangkaian anda.

VPN Terbaik untuk Divisyen 2

1. NordVPN

NordVPN untuk Bulgarian

Router-compatible, mampu melangkau geoblocks ketat, super cepat, dan membanggakan keselamatan yang hebat, NordVPN mempunyai semua yang anda perlukan untuk bermain Divisyen 2 dengan lancar dan selamat.

Rangkaian yang luas 5,200+ pelayan di 60 negara yang berbeza akan meningkatkan kelajuan sambungan anda dan memberi anda beratus lokasi pelayan untuk dipilih. NordVPN juga menyediakan dioptimumkan pelayan untuk permainan dengan perisian keselamatan CyberSec terbina dalam.

Anda privasi dijamin dengan suis bunuh, perlindungan kebocoran DNS, dan tiada sebarang logs, serta penyulitan gred tentera.

Baca mengapa pengguna kami suka NordVPN atau mencuba untuk diri sendiri dengan Jaminan wang balik 30 hari.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong Torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Mulakan Bermain dengan NordVPN

2. ExpressVPN

ExpressVPN untuk Peru

Sekiranya anda bersedia membayar sedikit lebih daripada yang anda mahu untuk NordVPN, ExpressVPN akan memberikan anda kelajuan terbaik untuk permainan tanpa terganggu. Sambung ke pelayan permainan pilihan anda dengan 3,000+ pelayan di 160 lokasi - membuat masalah latensi sesuatu yang lalu.

Pilihan hebat jika anda sudah biasa dengan VPN dan mahu tweak tetapan anda sendiri untuk permainan, ExpressVPN adalah sepenuhnya disesuaikan. Unik Teknologi TrustedServer memastikan data anda tidak pernah disimpan, sementara penyulitan AES 256-bit, suis bunuh, dan perlindungan kebocoran DNS akan pastikan maklumat anda selamat dari penggodam.

ExpressVPN menerima skor hampir sempurna daripada pengguna sebenar - lihat mengapa diri anda dengan a Jaminan wang balik 30 hari.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong Torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Mulakan Bermain dengan ExpressVPN

3. CyberGhost

CyberGhost untuk Peru

Jika anda tidak begitu berminat untuk membayar untuk tetapan tersuai rumit, CyberGhost adalah lebih banyak VPN yang berpatutan, intuitif yang bagaimanapun tidak kompromi terhadap ciri-ciri.

Pasukan CyberGhost adalah nyata juara keselamatan. AES 256-bit enkripsi disokong oleh pelayan dengan perisian malware dan perisian larangan iklan terbina dalam, suis bunuh, DNS dan perlindungan kebocoran IP, dan dasar log tidak ketat.

CyberGhost juga menawarkan anda a murah 7 sambungan serentak dan Jaminan wang balik 45 hari. Itulah sebabnya mengapa ia sangat dikaji semula.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong Torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Mula bermain dengan CyberGhost

4. Surfshark

Surfshark untuk Peru

Jika anda suka bermain Divisyen 2 di Xbox atau PlayStation serta di PC anda, Surfshark membolehkan anda sambung peranti tanpa had di bawah satu profil. Ini bermakna anda boleh menjaga semua peranti anda, serta orang lain di dalam rumah anda atau kalangan permainan.

Walaupun Surfshark hanya mempunyai 800+ pelayan, setiap pelayan adalah Mesra P2P dan dilindungi oleh individu DNS Persendirian. Perlindungan tambahan datang dari suis membunuh, perlindungan kebocoran DNS, tiada dasar log, dan Surfshark teknologi CleanWeb yang eksklusif.

Walaupun rangkaian pelayan yang sedikit lebih kecil, Surfshark masih ada mampu melangkau geoblocks - sebahagian besarnya kerana ia adalah pendatang baru yang relatif kepada industri dan dapat mengelakkan pengesanan lebih cekap daripada perkhidmatan VPN yang terkenal.

Baca pemikiran pengguna kami mengenai Surfshark dan cuba untuk satu bulan tanpa risiko dengan a Jaminan wang balik 30 hari.

Surfshark boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain.

Menyokong Torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

Surfshark berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox.

Mulakan Bermain dengan Surfshark

5. PrivateVPN

PrivateVPN untuk Bulgaria

Salah satu VPN yang lebih mudah tersedia, PrivateVPN sangat sesuai untuk mereka yang mencari perlindungan yang cepat dan mudah kerana mereka bermain Divisyen 2.

Privasi mengambil keutamaan dengan perkhidmatan ini, yang sempurna jika anda mahu melindungi diri anda dari penggodam atau malware. AES Penyulitan 256-bit, suis bunuh automatik, IPv6 dan perlindungan kebocoran DNS akan menyimpan lalu lintas anda tersembunyi. Paling penting, anda tidak perlu mengkonfigurasi sebarang tetapan yang mengelirukan - semua ciri ini datang sebagai lalai.

Anda boleh sambungkan sehingga 6 peranti pada masa yang sama dan PrivateVPN mempunyai aplikasi untuk semua peranti utama, termasuk penghala. Ia juga merupakan salah satu daripada VPN jarang yang masih menawarkan percubaan 7-hari percuma sepenuhnya serta a Jaminan wang balik 30 hari sebaik sahaja anda membuat pembelian.

Semak lebih banyak ulasan pengguna di sini.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong Torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

PrivateVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

Mulakan Bermain dengan PrivateVPN

Ringkasan dan Bacaan Lanjut

Tidak perlu bersabar dengan kekurangan masa untuk merosakkan pengalaman Divisyen 2 anda. Dapatkan kupon NordVPN dan nikmati akses diskaun untuk bersenang-senang dan permainan tanpa kerumitan.

Tidak dijual di NordVPN? Lihatlah senarai VPN terbaik yang lain untuk permainan ...

... maka cubalah mereka keluar dengan kurang dengan ringkasan kami mengenai tawaran VPN dan kod kupon yang terbaik.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me