5 VPN Terbaik untuk Eropah pada tahun 2020: Cepat, Murah, dan Boleh Dipercayai


Penipuan dalam talian adalah kebimbangan yang semakin meningkat di Eropah, membuat VPN mesti - tanpa mengira sama ada anda pengunjung menggunakan Wi-Fi awam atau pemastautin seumur hidup salah satu daripada banyak negara Eropah yang ingin mencari torrent selamat dan akses kandungan yang disekat geo.

VPN membolehkan anda menjamin sambungan anda dan mengurangkan risiko penipuan dan serangan siber dalam talian. Ia bermakna anda boleh menyembunyikan lokasi anda, melayari tanpa nama, dan menyiarkan program tempatan, kebangsaan, dan antarabangsa tanpa perlu risau tentang penggodam, perisian hasad, dan virus.

Tetapi, dengan banyak negara yang membentuk Eropah mempunyai peraturan dan peraturan masing-masing - mengawal segala-galanya daripada kebebasan bersuara untuk perjudian dalam talian dan status merosakkan - dan dengan banyak VPN yang tersedia untuk dipilih, bagaimana anda menentukan yang mana VPN terbaik untuk Eropah? Pakar kami telah mengumpulkan senarai VPN teratas untuk Eropah untuk membantu anda membuat keputusan yang tepat untuk keperluan anda.

VPN Terbaik Boleh didapati di Eropah

 1. NordVPN - Keselamatan yang tidak dapat dielakkan digabungkan dengan rangkaian pelayan terbesar di Eropah.
 2. ExpressVPN - kelajuan ultra pantas, sambungan selamat dan stabil, dan sokongan dalam bahasa Eropah.
 3. CyberGhost - Tujuh sambungan serentak bagi setiap lesen, keupayaan untuk mengakses kandungan yang dihadkan oleh geo, dan pelayan berdedikasi untuk perkongsian fail dan merosakkan.
 4. PrivateVPN - Mesra pengguna dengan kelajuan pantas, tiada jalur lebar atau sekatan muat turun, dan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang.
 5. HMA- VPN yang selamat dan berkesan, menawarkan lebih daripada 258 pelayan di lebih daripada 57 negara Eropah.

Apa yang Harus Anda Perhatikan dalam VPN untuk Eropah?

VPN menjamin sambungan internet anda, menukar alamat IP anda untuk melindungi privasi anda. Bagi penduduk negara-negara Eropah, ini bermakna anda boleh torrent dengan selamat tanpa meletakkan data anda pada risiko atau aktiviti anda ditonton. Ia juga bermakna anda boleh akses saluran penstriman tempatan, sama ada Pantaya atau RTVE di Sepanyol atau HRT dan Klasik TV di Croatia, tanpa sambungan anda digodam. Perbankan dalam talian adalah lebih selamat, dan anda boleh meneroka saluran geoblock, seperti BBC iPlayer dan Netflix, bahawa anda tidak akan dapat menikmati.

Tetapi bagaimana jika anda hanya melawat?

VPN juga bermakna bahawa anda boleh gunakan Wi-Fi hotspot dengan selamat semasa perjalanan dan bersaing dengan program kegemaran anda dari rumah dengan menyembunyikan lokasi sebenar anda.

Walau bagaimanapun, untuk mencapai semua ini dan lebih, sama ada anda bermastautin di Eropah atau pengunjung, inilah yang perlu anda cari dalam VPN:

 • Pelayan dalam pelbagai negara di Eropah. Ini adalah penting untuk streaming saluran percuma dan berbayar tempatan.
 • Kelajuan yang baik, sambungan yang stabil, dan tiada jalur lebar atau had muat turun.
 • Membenarkan torrenting - status torrenting berbeza antara negara-negara Eropah, jadi VPN bermakna anda boleh selamat dan selamat menyambung ke pelayan di negara yang mengotorkan dibenarkan.
 • Pelayan di Amerika Syarikat - ini adalah satu kemestian jika anda ingin mengakses perkhidmatan seperti Netflix USA dan Hulu, yang disekat geo. Pelayan UK adalah satu kemestian untuk BBC iPlayer, yang tidak tersedia di seluruh Eropah.
 • Keupayaan untuk memintas geoblocks - VPN anda perlu berada satu langkah di hadapan blok yang ketat yang Netflix dan yang lain ada untuk menghentikan pengguna VPN daripada mengakses kandungan yang khusus wilayah.
 • Mesra pengguna - muat turun mudah, arahan mudah untuk mengikuti, dan satu aplikasat satu klik bermakna bahasa itu bukan penghalang untuk mewujudkan sambungan internet yang selamat dan swasta di mana sokongan bahasa asli tidak tersedia.
 • Perkhidmatan pelanggan yang baik - laman web bahasa asli, Perkhidmatan pelanggan 24/7, halaman FAQ yang bermaklumat, dan panduan menyeluruh hanya beberapa elemen yang menjadi pusat penyedia VPN terbaik.

VPN Terbaik untuk Eropah

1. NordVPN

VPN # 1 untuk Eropah

Peranti NordVPN

 • 5000+ pelayan di 60 negara
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 yang sangat baik
 • Kelajuan pantas dan sambungan stabil
 • Jaminan wang balik 30 hari

NordVPN telah tamat 2,000 pelayan di 38 negara Eropah, serta sokongan laman web di kebanyakan bahasa Eropah utama.

Kebanyakan pelayan Eropah menyokong aktiviti P2P. Apabila digabungkan dengannya kelajuan pantas, penyulitan yang sangat baik, dan keupayaan untuk memintas blok Netflix AS, ini bermakna anda boleh mengalir, melayari, dan mengalir dengan selamat dan selamat dari mana-mana sahaja di Eropah.

NordVPN's keselamatan yang tidak boleh dilangkau bermaksud ia kekal sebagai kegemaran utama dengan pengguna. Ia menjamin sambungan dengan penyulitan AES 2048-bit, perlindungan kebocoran DNS, dan VPN berganda. NordVPN menawarkan pelbagai protokol keselamatan dan dasar tiada pembalakan yang ketat, memastikan bahawa maklumat dan data anda tetap selamat.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

2. ExpressVPN

VPN terpantas di Eropah

Peranti ExpressVPN

 • 1,500+ pelayan di 148 negara, termasuk 49 negara di Eropah
 • Pelbagai protokol dan ciri keselamatan yang sangat baik
 • Kelajuan hebat tanpa sekatan muat turun atau jalur lebar
 • Jaminan wang balik 30 hari

ExpressVPN ialah salah satu VPN terpantas dan paling stabil yang terdapat di Eropah, menawarkan sokongan dalam banyak bahasa Eropah.

Pengguna mempunyai akses kepada pelayan di 49 negara Eropah, lapan daripadanya mempunyai pelbagai lokasi, dan semuanya menyokong protokol OpenVPN, IKEv2, dan PPTP, serta lain-lain.

ExpressVPN mempunyai tiada jalur lebar atau sekatan muat turun dan merupakan salah satu daripada beberapa VPN teratas yang boleh tinggal satu langkah di depan blok geo semakin ketat yang ditetapkan oleh Netflix dan lain-lain. Ciri terowong berpecahnya membolehkan anda menyalurkan saluran Eropah dengan selamat semasa menggunakan pelayan yang berbeza untuk mengakses laman dengan selamat yang mungkin terhad pada lokasi anda.

ExpressVPN menawarkan keselamatan AES 256-bit, suis bunuh, dan perlindungan kebocoran DNS / IPv6, serta sambungan penyemak imbas yang menyediakan keselamatan tambahan. Ia gabungan kelajuan dan keselamatan sering diserlahkan dalam ulasan yang sangat baik.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

3. CyberGhost

Sebilangan besar pelayan kedua di Eropah

pelbagai peranti cyberghost

 • Lebih 1,800 pelayan di 34 negara Eropah
 • Dedicated torrenting and server sharing file
 • Tujuh sambungan serentak
 • Percubaan percuma 7 hari dan jaminan wang balik 45 hari

CyberGhost mempunyai lebih daripada 1,800 pelayan di 34 negara di Eropah, menjadikannya mudah untuk mencari pelayan untuk memenuhi keperluan anda. Ia juga menawarkan laman web sokongan dalam beberapa bahasa Eropah.

Tujuh sambungan serentak bagi setiap lesen, keupayaan untuk akses kandungan terhad pada AS Netflix dan Hulu antara lain, pelayan berdedikasi untuk perkongsian fail dan torrenting, dan antara muka yang mudah digunakan menjadikan CyberGhost sebagai pilihan VPN praktikal dan berkesan untuk banyak pengguna.

Di samping itu, CyberGhost menawarkan penyulitan 256-bit, suis bunuh automatik, protokol OpenVPN, dan perlindungan kebocoran DNS dan IP, untuk memastikan bahawa sambungan anda adalah peribadi dan selamat.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

4. PrivateVPN

VPN yang kukuh dan boleh dipercayai

5 VPN Terbaik untuk Eropah pada tahun 2020: Cepat, Murah, dan Boleh Dipercayai

 • Tiada penggunaan atau sekatan lebar jalur
 • Panduan pembaca mudah dibaca dan sokongan perkhidmatan pelanggan yang boleh diakses
 • Lokasi pelayan di 31 negara Eropah
 • Jaminan wang balik 30 hari

PrivateVPN mungkin tidak mempunyai banyak pelayan sebagai pembekal VPN yang lain, tetapi ia ada pelayan di 31 negara di seluruh Eropah, ramai dengan pelbagai lokasi.

Rangkaian server global yang berkembang bermakna ia boleh menyekat dan menyebarkan kandungan geografi yang terhad dari seluruh Eropah, termasuk UK, serta dari Amerika Syarikat. Kelajuan pantas PrivateVPN, kekurangan jalur lebar dan sekatan muat turun, dan perkhidmatan pelanggannya yang cemerlang menjadikannya sebuah syarikat kegemaran dengan pengguna.

PrivateVPN menjamin sambungan dengan pelbagai protokol, termasuk OpenVPN, memastikan data anda selamat sama ada anda sedang memuat turun torrents di Switzerland atau mengakses kandungan geo-terhad dari seluruh dunia.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

PrivateVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

5. HMA

VPN selamat dan berkesan dengan pelayan di seluruh Eropah

peranti hidemyass

 • Menstrim tanpa sempadan
 • 890+ pelayan
 • Lengkap privasi daripada Penyedia Perkhidmatan Internet
 • Wi-Fi awam selamat

HMA adalah VPN yang mantap yang menawarkan rangkaian lebih 258 pelayan di lebih daripada 57 negara di Eropah.

Ia menyediakan pengguna dengan melayari tanpa nama, perbankan selamat dan streaming kandungan. Ini, bersama dengan 5 sambungan serentak, penyulitan AES 256-bit (juga dikenali sebagai penyulitan ketenteraan), jalur lebar yang tidak terhad dan pelbagai platform atribut menjadikannya popular, dengan semakin ramai pengguna.

Selain itu, tawaran HMA penjagaan pakar 24/7 dari orang sebenar dan dalam hal tidak puas hati atas apa jua sebab, a Jaminan wang balik 30 hari.

Ringkasan

Apabila memilih VPN untuk digunakan di seluruh Eropah, sama ada untuk merosakkan atau selamat mengakses bank dalam talian anda, privasi dan keselamatan harus berada di bahagian atas senarai anda. Semua VPN atas kami untuk Eropah memenuhi kriteria ini dan menawarkan lebih banyak lagi.

Walau bagaimanapun, jika tidak ada yang sesuai untuk anda, terdapat lebih banyak pilihan utama yang terdapat di sini. Jika anda masih tidak pasti sama ada anda memerlukan VPN untuk melancong di Eropah atau untuk melindungi sambungan anda di rumah, kemudian baca Panduan VPN kami untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me