5 VPN Terbaik untuk FIFA 19 – Dikemaskini untuk Permainan pada tahun 2020

Dari kejohanan UEFA baru dan stadium baru untuk mod cerita penuhnya, FIFA 19 adalah penuh dengan ciri-ciri menarik untuk peminat.

Walau bagaimanapun, ciri yang paling popular sejauh ini adalah permainan Pasukan Ultimate Pasukan multiplayer dalam talian, dengan lebih daripada lima juta pemain dalam talian.

Jika anda suka bermain Pasukan Ultimate FIFA, pertempuran skuad, Pro Club, atau League Weekend, anda mungkin telah melihat beberapa masalah yang mengganggu dengan lag semasa anda bermain. Ini terutama berlaku untuk pemain yang tinggal jauh dari server permainan serantau mereka.

Nasib baik, anda boleh memperbaiki masalah latensi dengan menggunakan VPN yang baik.

Panduan Pantas: VPN Terbaik untuk FIFA 19

 1. NordVPN - Dengan rangkaian globalnya yang besar, kelajuan yang sangat baik, dan ciri privasi yang luar biasa, NordVPN adalah cadangan nombor satu kami untuk FIFA 19.
 2. ExpressVPN - Mempercepat kelajuan kilat, ExpressVPN merupakan satu lagi pilihan hebat untuk mengurangkan kependaman.
 3. CyberGhost - CyberGhost menyediakan gabungan kelajuan, fungsi dan kemampuan yang cemerlang.
 4. Surfshark - Pilihan yang ideal untuk membuka kunci kandungan serantau, Surfshark juga menawarkan banyak ciri.
 5. PrivateVPN - Mudah dan keselamatan berat, PrivateVPN adalah pilihan yang baik untuk pemula VPN.

Mula bermain FIFA 19 dengan NordVPN

Apa yang Anda Perlukan dalam VPN untuk FIFA 19

Pertama dan terpenting a VPN untuk FIFA 19 perlu cepat. Jika anda melihat mengurangkan latensi dan menanggulangi lag, tidak ada gunanya menggunakan VPN yang akan memperlahankan anda bahkan lebih.

Banyak VPN akan menuntut untuk menawarkan kelajuan pantas tetapi terdapat beberapa atribut utama yang anda boleh melihat untuk memastikan. Pertama, a rangkaian pelayan yang besar adalah satu petanda yang baik bahawa VPN akan menjadi kilat-cepat.

Kedua, pelayan-pelayan itu perlu berada di tempat yang tepat. Latihan di FIFA 19 sering disebabkan oleh pemain yang tinggal terlalu jauh dari pelayan serantau mereka. VPN boleh membantu mengurangkan ketinggalan dengan mengalihkan lalu lintas anda melalui pelayan peribadi yang berdekatan dengan pelayan permainan yang anda ingin mainkan.

Kadang-kadang pelayan permainan sendiri lambat. Menggunakan VPN juga bermakna anda boleh memilih untuk sambungkan ke pelayan serantau yang berlainan jika anda tempatan mengalami masalah.

Cari VPN yang ada pelayan dalam seberapa banyak lokasi yang mungkin, untuk memberi anda peluang terbaik untuk mendapatkan sambungan yang baik ke pelayan FIFA.

Sesetengah pemain FIFA 19 juga melaporkan mengalami Serangan DDoS semasa bermain dalam perlawanan dalam talian. Ini sering dilakukan oleh pemain yang bermusuhan mencari kelebihan dalam permainan.

Menggunakan mana-mana VPN akan melindungi anda dari serangan DDoS dengan menyembunyikan lokasi anda dan menghalang penggodam daripada mendapatkan alamat IP anda. Walau bagaimanapun, yang terbaik adalah mencari perkhidmatan dengan ciri keselamatan yang baik seperti perlindungan kebocoran DNS untuk memastikan alamat IP anda tetap tersembunyi walaupun anda kehilangan sambungan.

Terakhir, jika anda suka bermain FIFA 19 pada konsol dan bukan pada PC anda, anda memerlukan VPN dengan keserasian penghala. VPN tidak menyediakan aplikasi khusus untuk konsol, jadi anda perlu memuat turun VPN anda secara langsung ke penghantar anda kemudian hubungkan konsol anda dengan cara itu.

VPN Terbaik untuk FIFA 19

1. NordVPN

NordVPN untuk Bulgarian

NordVPN adalah VPN tertinggi kami. Pelayan dioptimumkan dan kelajuan super pantas menjadikannya sangat baik untuk permainan.

5,200+ pelayan di 60 negara akan memberi anda beratus-ratus lokasi untuk dipilih apabila mencari sambungan yang stabil atau untuk menyertai pelayan FIFA 19 serantau yang berbeza.

NordVPN akan memastikan anda selamat dari serangan DDoS atau DoS dengan Perisian CyberSec, penyulitan gred tentera, dan a suis pembunuh automatik tambahan dengan Perlindungan kebocoran DNS.

Anda boleh sambungkan sehingga 6 peranti serentak dan menyokong NordVPN aplikasi di semua platform utama - termasuk pelanggan yang serasi dengan router.

Cuba NordVPN sekarang dengan a Jaminan wang balik 30 hari.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong Torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Mulakan Bermain dengan NordVPN

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Jika kependaman adalah kebimbangan terbesar anda ketika bermain FIFA 19, ExpressVPN mempunyai kelajuan terpantas dari semua VPN yang kami uji.

Yang paling sesuai untuk pemain FIFA 19 yang sudah tahu sedikit tentang VPN, ExpressVPN mempunyai banyak ciri yang disesuaikan yang boleh anda gunakan untuk mengoptimumkannya untuk permainan. Ia mempunyai pelayan di 160 lokasi berbeza di seluruh dunia dan ciri keselamatan seperti AES 256-bit enkripsi, a bunuh suis, dan Perlindungan kebocoran DNS.

ExpressVPN tidak semurah perkhidmatan lain tetapi pengguna kami fikir ia berbaloi untuknya kelajuan tanpa tandingan dan apl yang serasi dengan router. Lihat sendiri dengan a Jaminan wang balik 30 hari.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong Torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Mulakan Bermain dengan ExpressVPN

3. CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost adalah pilihan midrange yang baik jika anda tidak mahu membayar terlalu banyak untuk langganan VPN anda tetapi masih ingin menikmati banyak ciri hebat.

Seorang yang murah hati Jaminan wang balik 45 hari akan memberi anda banyak masa untuk mencuba CyberGhost kelajuan pantas dan keselamatan yang sangat baik, termasuk penyulitan AES 256-bit, suis bunuh automatik, DNS dan perlindungan kebocoran IP, dan iklan terbina dalam dan penyekat malware.

CyberGhost membenarkan anda 7 sambungan di bawah satu profil jadi anda akan dapat melindungi semua peranti anda. Apps adalah serasi dengan semua platform utama, termasuk penghala.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong Torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Mula bermain dengan CyberGhost

4. Surfshark

Surfshark untuk Peru

Jika anda tinggal di rumah pemain, atau hanya mahu melindungi semua peranti keluarga anda, Surfshark memberikan anda sambungan peranti tanpa had.

Aplikasi Surfshark adalah boleh didapati di semua platform utama dan untuk router, jadi anda benar-benar akan dapat memastikan semua alat anda selamat.

Walaupun mempunyai rangkaian yang lebih kecil daripada kebanyakan, Surfshark masih mampu menawarkan permainan lancar dan boleh dipercayai di atasnya pelayan yang mesra dan cepat P2P. Pusat pelayannya menjangkau 50+ negara yang berlainan.

Surfshark akan menjaga keselamatan anda dengan ciri-ciri unik seperti itu iklan dan teknologi malware Bersih malware dan Mod Penyamaran, yang mana menyembunyikan fakta bahawa anda menggunakan VPN dari ISP anda untuk mengelakkan mereka daripada pendikit dan melambatkan sambungan anda.

Cuba Surfshark dengan a Jaminan wang balik 30 hari atau baca apa pengguna sebenar memikirkan VPN baru ini.

Surfshark boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain.

Menyokong Torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

Surfshark berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox.

Mulakan Bermain dengan Surfshark

5. PrivateVPN

PrivateVPN untuk Bulgaria

Jika anda mencari cara yang cepat dan mudah untuk disambungkan ke FIFA 19 dengan VPN, PrivateVPN adalah pilihan yang baik.

PrivateVPN mendapat ulasan hebat untuk menjadi begitu tidak rumit dan mudah digunakan - terutamanya apabila ia datang kepada pelbagai mereka aplikasi pemasangan mudah.

Pilihan yang baik untuk pemula, semua ciri keselamatan berkuasa PrivateVPN - seperti enkripsi gred tentera AES 256 dan Protokol OpenVPN - datang sebagai lalai. Ini bermakna anda tidak perlu risau tentang sebarang proses persediaan yang sukar.

Rangkaian pelayan kecil tetapi masih merangkumi 60 negara - anda boleh menguji kelajuan untuk diri anda dengan Percubaan percuma 7 hari.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong Torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

PrivateVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

Mulakan Bermain dengan PrivateVPN

Ringkasan dan Bacaan Lanjut

Jangan biarkan kependaman dan ping tinggi merosakkan perlawanan anda. Muat turun VPN kegemaran anda sekarang untuk menikmati permainan FIFA 19 yang cepat dan boleh dipercayai.

Sebelum anda membuat pembelian, ingatlah untuk menyemak senarai terkini tawaran VPN dan kupon terbaik kami.

Mencari diskaun NordVPN khusus? Anda boleh mencari kod kupon NordVPN di sini.

Mencari sukar untuk membuat keputusan? Kami menguji VPN terbaik untuk keseluruhan permainan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me