5 VPN Terbaik Untuk Israel – Untuk Keselamatan, Streaming & Kelajuan pada tahun 2020

Tertanya-tanya betapa sukarnya akses kandungan dalam talian kegemaran anda di Israel? Berita baiknya adalah bahawa kerajaan Israel mempunyai undang-undang liberal mengenai akses internet percuma.

Itulah, melainkan jika anda mahu akses laman web penstriman geografi terhad seperti Netflix US, atau jika anda mahu akses laman media yang disekat oleh tentera Israel kerana dianggap tidak sesuai atau menimbulkan risiko keselamatan negara. Satu-satunya cara untuk mengatasi halangan-halangan ini adalah dengan memasang VPN yang boleh dipercayai.

Dengan VPN, anda boleh topeng alamat IP Israel anda dan semak imbas internet dengan sebaik mungkin, semua sambil memastikan aktiviti anda tetap selamat sepenuhnya.

Ringkasan VPN Terbaik

Berikut adalah pandangan ringkas di VPN teratas untuk Israel:

 1. NordVPN

NordVPN mempunyai salah satu rangkaian global terbesar yang tersedia. Dengan berakhirnya 5,000 pelayan di 62 negara-dan 9 di Israel sendiri-anda menjamin akses kepada kandungan dari seluruh dunia.

 1. ExpressVPN

ExpressVPN akan membolehkan anda menstrim kandungan dengan sambungan terpantas di pasaran, dan mengelakkan pendeteksian ISP sambungan anda.

 1. CyberGhost

Profail berdedikasi yang mudah digunakan bermaksud anda boleh mengkonfigurasi tetapan untuk keperluan khusus anda dengan klik butang.

 1. PrivateVPN

Dengan pelbagai protokol untuk dipilih, anda dijamin untuk find protokol yang paling sesuai dengan keperluan anda dengan PrivateVPN.

 1. Perisai HotSpot

Ciri-ciri unik Catapult Hydra yang HotSpot Shield akan membekalkan anda sambungan internet paling cepat mungkin, sambil memastikan data anda selamat dan selamat.

Apa yang perlu anda cari dalam VPN untuk Israel

Sesetengah jenis kandungan disekat secara automatik di Israel. Mana-mana kandungan haram yang berkaitan dengan pornografi, penjualan dadah keras atau cannabinoids haram, permainan dalam talian, atau laman web kumpulan pengganas dilarang.

Tentera Israel juga menjadi penting penapisan di media dan menghalang mereka daripada menerbitkan sebarang kandungan yang dilihat sebagai ancaman keselamatan nasional. Ini termasuk jawatan media sosial dianggap "menyakitkan hati." Ini bermakna Israel yang ingin membaca kandungan tersebut perlu pergi ke tempat lain.

Lebih-lebih lagi, infrastruktur internet di negara ini adalah miskin dan lapuk, menjadikannya mudah terdedah kepada penjenayah siber. Dan kerana program pengawasan internet mereka yang ketat, negara jiran berpotensi mengakses data anda apabila anda berada di Israel-terutamanya jika anda menggunakan rangkaian wi-fi awam.

Apabila ia datang kepada kandungan streaming dalam talian, anda tidak akan dapat mengakses tapak geo-terhad seperti Netflix US, Hulu, atau HBO GO. Dan di sisi lain, jika anda ingin menonton rancangan TV Israel dari luar negara, anda tidak dapat mengakses tapak seperti Mako atau Keshet tanpa VPN yang disambungkan ke pelayan Israel.

Walaupun tidak sah pada masa sekarang, Pihak berkuasa Israel biasanya menutup mata dengan mengerikan. Tiada kes-kes penangkapan yang didokumentasikan untuk orang yang memuat turun bahan berhak cipta, dan parlimen Israel juga membahaskan membuat undang-undang yang sah dalam 2013.

Mengambil semua ini sebagai pertimbangan, anda lebih baik menggunakan VPN di Israel. Kami mengesyorkan VPN yang mudah memintas geoblocks, menyediakan jalur lebar yang tidak terhad untuk sambungan cepat semasa streaming, dan menawarkan ciri keselamatan standard tertinggi untuk menghalang data anda daripada masuk ke tangan yang salah.

VPN Terbaik untuk Israel

Untuk penstriman yang cepat, dengan mudah melangkau geoblocks, dan ciri keselamatan yang kuat, ini adalah VPN terbaik untuk digunakan di Israel:

1. NordVPN

Peranti NordVPN

NordVPN mempunyai salah satu daripada rangkaian pelayan global terbesar di dalam industri ini 5,000 pelayan di 62 negara-9 daripadanya berada di Israel.

Anda akan dapat dengan mudah jalan pintas kandungan geo-larangan, termasuk blok Netflix yang terkenal, untuk menunjukkan aliran dari seluruh dunia. Terdapat juga tiada had jalur lebar, jadi anda dijamin sambungan cepat.

Di bahagian keselamatan, NordVPN menawarkan tahap tertinggi penyulitan AES 256-bit enkripsi, serta menyulitkan data anda dua kali dengan ciri VPN Double. Tidak ada peluang aktiviti anda akan didedahkan, walaupun dalam kes koneksi jatuh, terima kasih Perlindungan kebocoran DNS dan juga suis bunuh automatik.

Tidak hairanlah NordVPN adalah kegemaran orang ramai. Cuba perkhidmatan bebas risiko dengan mereka Jaminan wang balik 30 hari.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Lihat Tawaran NordVPN SEKARANG!

2. ExpressVPN

Peranti ExpressVPN

ExpressVPN dikenali dengan sangat sambungan berkelajuan tinggi dan lancar streaming pengalaman.

Dengan menawarkan Penyulitan 256-bit yang dijamin oleh SSL, ia mampu untuk menutup aktiviti dalam talian anda dan mengelakkan pembekal khidmat internet anda (ISP) daripada menggantikan sambungan anda apabila anda menyambung ke tapak streaming yang popular-tiada buffering lagi atau jeda lama yang menjengkelkan.

ExpressVPN juga membolehkan anda untuk kekal selamat sepenuhnya semasa menyemak imbas dengannya dasar tidak ketat dan pilihan pembayaran anonim melalui Bitcoin.

Bacalah apa yang orang lain katakan tentang ExpressVPN dan cuba bebas-risiko dengan mereka Jaminan wang balik 30 hari.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Lihat ExpressVPN Tawaran SEKARANG!

3. CyberGhost

pelbagai peranti cyberghost

CyberGhost menawarkan perkhidmatan VPN yang unik yang menjadikannya mudah untuk sesiapa sahaja untuk bangun dan berlari dalam masa yang singkat. Dengan satu klik, anda boleh menggunakan berdedikasi profil dikonfigurasikan khusus untuk penstriman, meresap, atau kegunaan lain, dan sambungkan ke pelayan terbaik untuk keperluan anda.

VPN ini juga mengambil perhatian serius dengan memberikan anda pelbagai ciri untuk memastikan data anda selamat. Dengan blok pengesanan dalam talian, ia mengalihkan unsur laman web yang mengandungi kod penjejakan untuk membolehkan anda melayari tanpa sesiapa yang memantau aktiviti anda.

Ia Redirect HTTPS Automatik ciri secara automatik menghubungkan anda ke HTTPS ("s" singkatan untuk selamat), untuk memastikan bahawa laman web yang anda semak imbas adalah secepat mungkin, terutama apabila menggunakan rangkaian wi-fi awam.

Baca ulasan CyberGhost dan periksa untuk diri sendiri dengan mereka Jaminan wang balik 45 hari atau Percubaan percuma 7 hari untuk pengguna iOS atau Android.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Lihat Tawaran CyberGhost SEKARANG!

4. PrivateVPN

peranti privatevpn

PrivateVPN mempunyai a pelayan di Israel dan membolehkan anda memilih dari a pelbagai protokol untuk memenuhi keperluan VPN khusus anda. Ia menawarkan OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP, dan IKEv2. Tetapi jangan risau jika anda bukan celik yang paling berteknologi. VPN ini sangat mudah untuk digunakan dan mempunyai a reka bentuk yang mudah dengan antara muka intuitif.

Apabila ia datang kepada kelajuan penstriman, anda akan mempunyai jalur lebar yang tidak terhad dan Rangkaian Kualiti Tinggi (HQN). HQN adalah kapasiti internet yang dibeli oleh PrivateVPN secara terus dari penyedia transit IP. Ini membolehkan mereka memotong orang tengah, seperti syarikat hosting, dan menawarkan sambungan kelajuan kualiti terbaik kepada pengguna.

Tetapi jangan ambil perkataan kami, semak ulasan pengguna dan cari sendiri.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

PrivateVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

Lihat Tawaran PrivateVPN SEKARANG!

5. HotSpot Shield

peranti perisai hotspot

HotSpot Shield adalah satu lagi VPN yang hebat untuk digunakan di Israel. Ia mengagumkan Penyulitan 256-bit dan ketat dasar sifar log akan memastikan data dan identiti anda dilindungi secepat mungkin.

Anda juga akan dapat mengakses laman web streaming disekat kegemaran anda dan menikmati kelajuan sambungan super cepat semasa berbuat demikian. Teknologi Catapult Hydra proprietari VPN ini, dilindungi oleh lebih daripada 30 paten, mengoptimumkan pelbagai sambungan pelayan untuk memberikan anda kelajuan terpantas sepanjang jarak terpanjang.

Ketahui mengapa pengguna menyukainya dengan menggunakannya Jaminan wang balik 45 hari.

Perisai Hotspot boleh menyahsekat:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Menyokong torrenting: 

 • Ya, P2P dibenarkan pada semua pelayan.

Perisai Hotspot berfungsi pada peranti ini

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

Lihat HotSpot Shield Deals NOW!

Ringkasan

Melayari internet di Israel mungkin agak bebas, tetapi potensi kebimbangan keselamatan, tentera blok pada kebebasan akhbar, dan geo-larangan pada laman web penstriman menjadikannya idea yang hebat untuk menggunakan VPN.

Jangan tinggalkan privasi dalam talian anda di Israel sehingga peluang. Pasang salah satu VPN yang disyorkan dari senarai kami di atas.

Masih tidak pasti VPN mana yang terbaik untuk anda? Kami mengesyorkan pergi dengan NordVPN untuk menampung semua kelajuan asas anda, akses kandungan global, dan keselamatan maksimum.

Dapatkan NordVPN Sekarang!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me