5 VPN Terbaik Untuk Jerman – Untuk Keselamatan, Streaming & Kelajuan pada tahun 2020


Adakah anda bosan geoblock yang membatasi akses anda kepada Netflix, Hulu, dan juga YouTube di Jerman? Atau adakah anda bimbang tentang mengintip ISP, undang-undang anti-pelanggaran, amalan pengekalan data, dan ancaman lain untuk privasi anda?

Malah di negara seperti Jerman yang sangat tinggi untuk kebebasan internet, jika anda mahukan akses web selamat, tanpa nama, dan tidak terhad, anda memerlukan VPN.

Jika anda melawat Jerman atau tinggal di sana buat sementara waktu, VPN berkualiti tinggi adalah alat yang sempurna untuk mengakses akaun bank dan laman web kegemaran anda ke rumah. Dan jika anda tinggal di Jerman tetapi perjalanan ke luar negara, anda boleh gunakan VPN anda untuk menonton saluran TV Jerman seperti ZDF dan ARD.

Walau bagaimanapun, mencari VPN yang anda boleh mengira tidak mudah. Terdapat beratus-ratus mereka di pasaran, dan mereka terdiri daripada perkhidmatan bertaraf dunia untuk penipuan secara terang-terangan. Kami menguji VPN sentiasa untuk mencari kekuatan mereka dan mendedahkan kelemahan mereka.

Sama ada anda berada di Jerman dan memerlukan akses yang lebih baik ke laman web dan perkhidmatan di seluruh dunia, atau di luar Jerman dan mahu mencapai semua kandungan web Jerman terbaik, ini adalah VPN dengan ciri dan kebolehpercayaan yang anda perlukan.

Ringkasan VPN Terbaik untuk Jerman

 1. CyberGhost
  CyberGhost menggunakan VPN yang mudah, dengan ciri-ciri yang kaya dan aplikasi mesra pengguna yang tidak membuat kompromi ketika datang kepada privasi, keselamatan, dan kebebasan dalam talian.
 2. NordVPN
  VPN yang merangkumi semua dengan gabungan keselamatan yang canggih, perlindungan privasi, dan akses mudah kepada kandungan yang disekat, NordVPN adalah pilihan padat di mana-mana negara.
 3. ExpressVPN
  ExpressVPN menyampaikan kelajuan sambungan yang tiada tandingan untuk penstriman dan mengurai, bersama dengan piawaian keselamatan yang ketat dan aplikasi yang mudah digunakan untuk semua platform.
 4. PrivateVPN
  VPN kecil tetapi sangat cekap, PrivateVPN menawarkan semua ciri yang mungkin anda perlukan pada harga yang menarik.
 5. IPVanish
  IPVanish adalah pilihan yang hebat untuk pelancong Jerman yang mencintai gadget, menawarkan akses pantas kepada saluran streaming Netflix dan Jerman sehingga 10 peranti sekaligus.

Kenapa Anda Perlu VPN yang Baik untuk Jerman

Cabaran utama menghadapi pengguna internet Jerman ialah ancaman privasi, batasan akses, dan sekatan yang mengerikan. Berikut adalah pandangan bagaimana VPN yang betul boleh menyelesaikan semua masalah ini.

Kebimbangan privasi

Memandangkan Jerman menjadi sebahagian daripada perkongsian perkongsian perisikan 14-Mata, ia menjadi amalan piawai untuk ISP Jerman untuk memastikan metadata anda sehingga 10 minggu. Undang-undang pengekalan data memerlukan ISP untuk menjadikan data ini lebih kepada pihak berkuasa kerajaan atas permintaan.

Seperti NSA yang mengintip rakyat AS, orang Jerman Bundesnachrichtendienst (BND) memantau aktiviti internet di dalam negara. Pengawasan ini meningkat selepas beberapa serangan pengganas baru-baru ini.

Dan walaupun kerajaan tidak datang selepas data anda, enjin pencarian, laman web, dan penyedia perkhidmatan internet anda (ISP) akan.

EU baru Peraturan Perlindungan Data Am (GDPR) bertujuan untuk menghalang ISP dan pihak ketiga daripada mengumpul data anda tanpa kebenaran anda. Malangnya, undang-undang mempunyai kelemahan yang penambang data telah mengeksploitasi.

Ringkasnya, jika anda menggunakan internet di Jerman, anda mempunyai alasan yang baik untuk mengambil berat tentang privasi. A VPN yang kukuh membolehkan anda selamat dan tanpa nama dengan menukar alamat IP anda dan menyulitkan data anda dengan teliti.

Dasar anti-merosakkan

Jumlah kesamaan tidak diketahui sama sekali jika anda menggunakan tapak yang mengotorisasi di Jerman. Torrenting sendiri adalah undang-undang di negara ini, tetapi undang-undang terhadap perkongsian bahan berhak cipta adalah ketat dan penalti boleh teruk. Kami tidak menyokong memuat turun haram, tetapi kami menyokong kebebasan internet.

A VPN terancam boleh dipercayai yang menyokong kesedaran P2P dan menjamin ketidaksamaan anda dengan dasar pembalakan tidak ketat adalah penting untuk mengutuk selamat. VPN juga akan membantu melindungi anda daripada virus dan malware lain yang pengguna berniat melepaskan pada rangkaian P2P.

Pembatasan geografi pada kandungan penstriman

Jika anda telah cuba mengakses kandungan streaming di Jerman, anda tahu mengenai perkara itu geoblock yang menghalang anda dari mencapai Netflix AS dan BBC iPlayer. Masalah yang sama berlaku jika anda cuba menonton TV Jerman semasa anda melancong di luar negara.

Tambahan pula, akses kepada YouTube kini sangat terhad di Jerman, kerana dsipute di antara laman web dan organisasi muzik Jerman yang melaksanakan hak-hak GEMA.

Berita baiknya ialah selain melindungi privasi anda, VPN berkualiti tinggi untuk Jerman memberi anda akses tanpa had ke kandungan kegemaran anda dari seluruh dunia. Mereka menggunakan kaedah pengekalan pelayan maju untuk melewati bukan sahaja geoblocks, tetapi juga percubaan oleh tapak streaming untuk menyekat penggunaan VPN.

Keselamatan peranti pada rangkaian yang dikongsi

Akhir sekali, jika anda menggunakan wi-fi awam di Jerman, keselamatan rangkaian harus menjadi keutamaan. Selain mencegah penuaian data, penyulitan VPN menjamin sambungan anda melindungi anda dari peretas dan perampas peranti yang mengambil kesempatan daripada keselamatan rangkaian yang dikongsi dengan lemah.

Apa Yang Harus Anda Perhatikan dalam VPN untuk Jerman

1. Dasar tiada pembalakan yang disahkan. VPN yang baik tidak menyimpan data peribadi anda atau sebarang rekod aktiviti dalam talian anda. Ini sangat kritikal jika anda torrent.

2. Penyulitan topnotch. Gred tentera, penyulitan AES 256-bit adalah satu kemestian. VPN Teratas menguatkan penyulitan ini dengan ciri seperti VPN Double dan Bawang melalui VPN, bersama dengan protokol terowong yang kuat (mis. OpenVPN, IKEv2). Tidak seorang pun, bahkan ISP anda atau pengguna lain dari rangkaian wi-fi yang dikongsi, akan dapat melihat apa yang anda sedang lakukan dalam talian.

3. Pelayan di Jerman. Untuk mengakses rangkaian TV Jerman dan laman web dari luar negara, anda memerlukan VPN dengan sekurang-kurangnya satu pelayan Jerman.

4. Pelayan di negara lain. Untuk menggunakan laman web geo-terhad, anda memerlukan pelayan di setiap negara tapak web tapak. Sebagai contoh, anda akan mahukan pelayan AS untuk Netflix dan Hulu, dan pelayan UK untuk BBC.

Sekiranya anda melancong ke Jerman, anda juga harus memastikan bahawa VPN anda mempunyai pelayan di negara asal anda. Ini penting jika anda ingin mengakses kandungan kegemaran anda dengan mudah ke rumah, bersama dengan akaun bank anda dan perkhidmatan membayar bil.

5. Sokongan P2P dan kelajuan sambungan yang tinggi. Pelayan cepat adalah penting untuk streaming, permainan, atau merosakkan. Untuk mengerikan, pastikan bahawa penyedia VPN anda menyokong aktiviti P2P dan mengambil langkah tambahan untuk melindungi nama tidak dikenali anda.

6. Ciri keselamatan lanjutan. Untuk keselamatan lengkap, cari ciri seperti suis pembunuh, serangan anti-DDoS, dan perlindungan kebocoran DNS / IPv6. Sekiranya anda perlu mengakses perkhidmatan atau peranti tempatan secara langsung melalui IP biasa anda, satu ciri perpecahan terowong menambah banyak nilai dengan membolehkan anda membuat sambungan tersebut tanpa mematikan VPN.

Banyak perkhidmatan VPN yang dibayar mempunyai beberapa keupayaan ini, tetapi hanya yang terbaik yang memberikan anda semua yang anda perlukan untuk akses internet tanpa had sepenuhnya sepenuhnya di Jerman.

VPN Terbaik untuk Jerman

Lima penyedia ini menonjol apabila kami meletakkan VPN untuk Jerman untuk ujian. Inilah sebabnya.

1. CyberGhost

pelbagai peranti cyberghost

Adakah anda baru kepada VPN atau pada anggaran yang ketat, tetapi masih mahu perkhidmatan VPN yang kaya yang boleh dipercayai? Jika ya, semak CyberGhost.

VPN yang berpangkalan di Romania ini sangat popular kesederhanaan, prestasi yang boleh dipercayai, sambungan cepat dan stabil, dan pelbagai ciri lanjutan.

CyberGhost mengikuti dasar tiada pembalakan yang ketat, jadi anda akan dilindungi dengan baik dari kedua-dua pengawasan dan penjejakan aktiviti pengotor anda. VPN juga menawarkan penyulitan maju dan langkah keselamatan tambahan seperti suis bunuh dan perlindungan kebocoran DNS.

Apa yang memisahkan CyberGhost dari VPN lain adalah apl klien yang jelas, menarik, dan sangat intuitif untuk semua peranti. Mod tersuai untuk penstriman, penyesalan, dan melayari tanpa nama boleh didapati dengan satu klik atau sentuhan.

CyberGhost menawarkan rangkaian besar 3,000 pelayan di seluruh 60 negara, termasuk lebih 400 pelayan di Jerman, jadi anda akan mempunyai tiada masalah menikmati TV Jerman dan perkhidmatan di mana sahaja anda pergi. Pembekal ini juga boleh dengan mudah menyiarkan US Netflix, Amazon Prime, dan lebih lagi.

Bagi penutur asli, laman web mereka juga menawarkan Halaman Jerman.

Selain itu, P2P disokong dan anda mendapat 7 sambungan setiap akaun, dengan panjang Jaminan wang balik 45 hari.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Lihat Tawaran CyberGhost

2. NordVPN

NordVPN Faedah Infographic

Kegemaran orang ramai, NordVPN adalah VPN do-it-semua yang menyediakan penyulitan kelas-A, lengkap privasi, dan akses ke tapak terhad di Jerman, Amerika Syarikat, UK, dan di tempat lain dengan kos yang rendah.

NordVPN mempunyai rangkaian besar 5,000+ pelayan di 62 negara, dengan 291 pelayan di Jerman sahaja. Dengan dasar pembalakan sifar, penyulitan gred tentera, VPN Double, suis bunuh, dan perlindungan kebocoran, pilihan yang sangat baik jika anda ingin berada di bawah radar 14-Mata.

P2P disokong pada pelayan tertentu, dan ada yang lain pelayan pantas yang dioptimumkan untuk streaming tanpa had jalur lebar. Anda boleh menggunakan NordVPN pada 6 peranti pada masa yang sama, dan ia berfungsi pada semua platform utama, termasuk penghala.

Pembekal ini juga menawarkan yang ditetapkan Halaman Jerman untuk penutur asli.

Cuba untuk 7 hari secara percuma atau melanggan risiko dengan percuma Jaminan wang balik 30 hari.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Lihat Tawaran NordVPN

3. ExpressVPN

Faedah ExpressVPN

Menjadi VPN premium terpantas tanpa menjejaskan privasi atau keselamatan adalah tugas yang sukar. Ini juga yang menjadikan ExpressVPN salah satu VPN terbaik di dunia.

Dari lokasinya di Kepulauan Virgin British yang mesra privasi, Penyokong ExpressVPN untuk kebebasan internet di seluruh dunia, menawarkan dasar tanpa pembalakan yang terbukti untuk memberi anda ketenangan fikiran tidak kira apa yang anda lakukan dalam talian.

Dengan jalur lebar tanpa had dan 2,000 + pelayan ultra pantas di 90+ ​​negara, termasuk 4 pelayan di Jerman, ExpressVPN memberikan anda pengalaman penstriman HD bebas lancar, penimbal. Rangkaian ini juga menyokong P2P pada pelayan yang ditetapkan, salah satu daripada banyak sebab pengguna menyukainya.

ExpressVPN juga menggunakan penyulitan topnotch 256-bit dan melengkapkan semua aplikasi mesra pengguna dengan a membunuh suis, perlindungan kebocoran DNS, dan terowong perpecahan. VPN ini akan memberikan anda akses kepada hampir mana-mana laman web terhad pada sehingga 3 peranti yang berbeza pada masa yang sama.

Ia juga mesra bahasa, kerana mereka menawarkan mereka halaman dalam bahasa Jerman, dengan kemudahan penceramah asli.

Walaupun ExpressVPN sedikit lebih mahal daripada yang lain dalam senarai ini, a Jaminan wang balik 30 hari memberi anda peluang untuk membuat keputusan untuk diri anda sendiri jika ia bernilai harganya.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Lihat Tawaran ExpressVPN

4. PrivateVPN

peranti privatevpn

Pilihan lain yang mesra bajet adalah PrivateVPN yang berpangkalan di Sweden. Ia adalah rangkaian kecil dan perkhidmatan yang agak dilucutkan berbanding VPN yang lain dalam senarai ini, tetapi ia kuasa dan kelajuan akan memukau anda.

Dengan rangkaian 100+ pelayan yang ketat di 56 negara, termasuk 3 pelayan di Jerman, PrivateVPN lebih mampu membuka seluruh dunia internet untuk anda, termasuk semua perkhidmatan penstriman yang paling popular.

Anda juga boleh yakin bahawa anda identiti dan data dilindungi dengan dasar tanpa pembalakan, penyulitan AES 256-bit gred tentera, sokongan multi-protokol, perlindungan kebocoran IPv6, dan bunuh suis dibina ke dalam aplikasi untuk semua peranti utama.

Dengan Sokongan P2P dan tiada had kelajuan atau jalur lebar, anda boleh memuat turun torrents dan menstrimkan video seberapa banyak yang anda mahu. Anda juga boleh menjalankan VPN sehingga 6 peranti pada masa yang sama. Bagi penceramah asli Jerman, halaman mereka juga ditawarkan dalam bahasa Jerman.

Baca testimonial pengguna kami yang sebenar untuk mengetahui lebih lanjut mengenai keajaiban kecil ini, atau uji sendiri menggunakan Jaminan wang balik 30 hari.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

PrivateVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

Lihat Tawaran PrivateVPN

5. IPVanish

peranti Android

Dengan 10 sambungan setiap akaun dan aplikasi yang mudah digunakan, IPVanish berasaskan AS adalah pilihan yang hebat jika anda mahu berkongsi VPN dengan keluarga dan rakan anda.

Rangkaian IPV yang dilindungi dengan penyulitan AES 256-bit yang kuat, dan anda boleh pilih dari pelbagai protokol, termasuk OpenVPN, IKEv2, dan L2TP. The aplikasi juga termasuk suis bunuh untuk melindungi data anda jika sambungan VPN anda pernah jatuh.

Dengan rangkaian 1,000+ pelayan di 60+ negara, termasuk 57 pelayan di Jerman, IPVanish dilengkapi dengan baik untuk mendapatkan anda hampir di mana sahaja anda mahu pergi ke dalam talian. Anda tidak akan mengalami masalah mengakses perkhidmatan terhad di Jerman, bersama dengan Netflix AS dan YouTube.

Walau bagaimanapun, terdapat dua kekurangan IPVanish yang perlu kita sebutkan. Pertama, ia tidak boleh dipercayai 100% untuk akses kepada Hulu, Amazon Perdana, atau BBC iPlayer. Kedua, pembekal menyimpan beberapa log data pada masa lalu. Pemilikan baru mendakwa bahawa dasar tidak ada log yang ketat kini sudah ada.

P2P tanpa had dengan mengkritik tanpa nama adalah satu lagi ditambah, seperti respons 24/7 chat langsung responsif. Lihat apa yang pengguna katakan tentang IPVanish, atau bawa ia untuk putaran menggunakan Jaminan wang balik 7 hari.

IPVanish boleh menyahsekat:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya.

IPVanish berfungsi pada peranti ini: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Telefon Windows, Linux, Chromebook, Penghala.

Lihat Tawaran IPVanish

Ringkasan

Selama beberapa dekad sejak Perang Dunia II, Jerman telah mencipta semula dirinya menjadi tanah kebebasan dan komitmen untuk kebaikan yang lebih baik. Walau bagaimanapun, pengguna internet di Jerman menghadapi banyak ancaman privasi dan had akses.

Dari Pegunungan Bavarian ke Laut Utara, VPN ini akan melindungi setiap kali anda pergi dalam talian, semasa membuka kunci kandungan terhad dari seluruh dunia. Dan jika anda memberi laluan kepada perjalanan anda dan perjalanan di luar Jerman, mereka akan memastikan anda bersambung ke tapak dan rancangan Jerman kegemaran anda.

Di vpnMentor, kami tidak hanya menguji VPN, kami juga mencari setiap sudut internet supaya anda boleh mendapatkan tawaran VPN yang paling hangat. Ini hanya sebahagian daripada misi kami untuk meletakkan seluruh web di seluruh dunia di hujung jari semua orang.

Mulakan Percubaan NordVPN Percuma SEKARANG SEKARANG!

Awak juga mungkin menyukai:

 • Cara Dapatkan Alamat IP Jerman dari mana-mana
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me