5 VPN Terbaik untuk Kebakaran Kindle Itu Benar-benar Bekerja pada tahun 2020

The Kindle Fire telah menerima tindak balas bercampur antara orang yang telah membeli satu. Kebanyakan orang menyukainya kerana kemudahan penggunaannya, pelbagai aplikasi yang boleh anda muat turun, dan keupayaannya untuk melakukan hampir semua tablet yang boleh dilakukan.

Malangnya, ramai orang telah mendapati bahawa Kindle Fire mereka mempunyai geo-larangan yang mengehadkan kedua-dua fungsi dan bilangan apl yang boleh dimuat turun.

Untungnya, jika anda terpengaruh oleh sekatan geo ini atau anda hanya ingin Kindle Fire anda dilindungi dengan cara yang terbaik, kemudian baca untuk mengetahui cara anda boleh gunakan VPN untuk menyelesaikan masalah ini.

Sementara itu, ini senarai cepat VPN yang serasi dan berfungsi dengan hebat dengan Kindle Fire.


Panduan Pantas: VPN Terbaik untuk Kebakaran Kindle

 1. NordVPN - Kelajuan yang luar biasa, ribuan pelayan, dan antara muka yang mudah digunakan menjadikan NordVPN pilihan utama kami untuk digunakan dengan Kindle Fire.
 2. ExpressVPN - ExpressVPN adalah VPN terpantas yang kami uji, yang menjadikannya sempurna untuk memuat turun dan melayari di Kindle Fire. Ia berharga sedikit lebih daripada pesaing tetapi ia berbaloi.
 3. CyberGhost - Menawarkan prestasi dan keselamatan yang baik dengan harga yang berpatutan (terutamanya jika anda membayar langganan lama).
 4. Surfshark - Sambungan serentak Surfshark yang tidak terhad sempurna untuk keluarga besar atau orang yang mempunyai pelbagai peranti. Pembekal ini juga menawarkan harga yang hebat dan ciri-ciri yang kukuh.
 5. PrivateVPN - VPN mesra pengguna yang merupakan pilihan yang sangat baik untuk mereka yang baru kepada VPN.

Nikmati Kebakaran Kindle dengan NordVPN!

Kenapa Anda Perlu VPN untuk Kebakaran Kindle

Walaupun Kindle Fire sendiri tersedia di lebih 170 negara, undang-undang hak cipta bagi setiap negara ini berbeza-beza. The ketersediaan aplikasi, buku dan kandungan lain untuk Kindle Fire adalah terhad di beberapa negara.

Anda mungkin membeli Kindle Fire dengan harga penuh, hanya untuk menyedari bahawa anda hanya boleh menggunakan a jumlah ciri yang terhad di negara anda.

Sebab ini berlaku Amazon mengesan alamat IP anda apabila anda menggunakan perkhidmatannya pastikan ia 'ping' dari negara di mana perkhidmatannya tersedia.

Sekiranya tidak, anda akan kehilangan akses kepada apa-apa yang tidak dilesenkan di negara yang anda masuki. Syukurlah, ada cara mudah untuk mengelilingi geoblock tersebut.

Awak boleh bypass geo-restrictions on Kindle Fire dengan menggunakan VPN. Semasa menggunakan VPN, data anda akan disulitkan dan anda boleh mengangkutnya melalui pelayan yang selamat di negara di mana semua ciri Kindle Fire ditawarkan. Ini akan memberikan anda akses kepada pelbagai kandungan Kindle Fire yang penuh.

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

Selain melangkau geo-sekatan, VPN premium juga menawarkan banyak manfaat lain:

 • Melindungi aktiviti dalam talian anda - VPN membantu anda melayari internet secara peribadi dengan memasangkan alamat IP anda dan menghalang orang daripada mengintai pada aktiviti dalam talian anda. Kebanyakan penyedia VPN yang baik juga menyediakan program menyekat iklan dan malware sebagai sebahagian daripada perkhidmatan mereka, yang bermaksud anda dilindungi dari hampir setiap sudut.
 • Menjaga anda selamat di wi-fi awam - Kerana Kindle Fire adalah peranti mudah alih, anda mungkin akan membawanya dan menggunakannya di tempat awam. Jika anda merancang menggunakan wi-fi, anda akan gembira untuk mempunyai VPN menyulitkan semua data anda, menghalang penggodam daripada dapat memintasnya.
 • Membuat Kebakaran Kindle anda sahabat perjalanan yang lebih baik - Sekatan geo juga menjejaskan pemilik Kindle Fire yang mengembara. Anda mungkin mempunyai akses penuh ke semua apl dan data Kindle di negara asal anda, tetapi semasa percutian anda atau perjalanan kerja, anda tiba-tiba tidak akan. VPN membantu anda menyelesaikan masalah ini.

VPN Terbaik untuk Kebakaran Kindle

Terdapat beberapa kaedah yang berbeza untuk memasang VPN pada Kindle Fire anda, semuanya agak mudah. Apabila anda memilih VPN yang sesuai dengan anda, anda akan mendapat sokongan persediaan untuk Kindle anda di laman web penyedia VPN yang anda pilih.

Perkhidmatan VPN berikut sangat disyorkan oleh pengguna dan serasi dengan Kindle Fire.

1. NordVPN

Peranti NordVPN

Pembekal VPN ini beribu pejabat di Panama, memastikan ia baik daripada bidang kuasa negara-negara sekutu mata 5/9/14.

NordVPN sangat dihormati di kalangan pengguna VPN kerana kebolehpercayaan dan prestasi yang terbukti.

NordVPN mempunyai infrastruktur pelayan yang besar, dengan 5,400+ pelayan yang merangkumi 60+ negara membolehkan anda memintas batasan geo dan muat turun sebarang aplikasi di Fire Kindle anda.

NordVPN menawarkan ciri keselamatan kedap air, dengan penyulitan gred tentera AES-256, dan juga menyokong OpenVPN, L2TP / IPSec, dan Protokol terowong PPTP.

Ciri-ciri lain termasuk yang ketat tiada log dasar, a bunuh suis, terbina dalam Perisian keselamatan CyberSec, Perlindungan kebocoran DNS, dan banyak lagi.

Anda boleh menggunakan NordVPN sehingga enam peranti pada masa yang sama.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Nikmati Kebakaran Kindle dengan NordVPN!

2. ExpressVPN

Peranti ExpressVPN

ExpressVPN sangat popular untuknya pelayan kelajuan tinggi, kebolehpercayaan, dan perkhidmatan 24/7 yang berdedikasi. Pembekal ini sedikit lebih mahal daripada pembekal VPN yang lain, tetapi kualiti keseluruhannya menjadikannya harga yang pantas.

Dengan 3,000 pelayan di lebih 160 lokasi dan Teknologi TrustedServer, anda akan mempunyai tiada masalah untuk mengakses semua aplikasi di Kindle Fire.

ExpressVPN juga menawarkan penyulitan gred tentera AES-256, a tiada log dasar, a bunuh suis, Perlindungan kebocoran DNS, dan OpenVPN sokongan di semua platform yang ada.

Anda boleh menggunakan ExpressVPN merentasi lima peranti pada masa yang sama. Cubalah untuk diri sendiri dengan Jaminan wang balik 30 hari. Jika anda membuat keputusan untuk melanggan, kenapa tidak menyimpan wang dengan kod kupon kami!

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Nikmati Fire Kindle dengan ExpressVPN!

3. CyberGhost

Peranti CyberGhost

CyberGhost diiktiraf oleh para peminat sebagai pilihan yang hebat untuk mereka yang ingin menyeimbangkan antara harga dan ciri-ciri berkualiti tinggi.

Pembekal ini menawarkan antara muka intuitif berserta dengan 5,800+ pelayan 90 negara, memberikan anda akses kepada semua aplikasi Kindle Fire awak perlu.

CyberGhost juga mempunyai ciri keselamatan yang hebat, termasuk Penyulitan AES 256-bit pada OpenVPN protokol, automatik bunuh suis, a dasar tidak log, terbina dalam perisian hasad dan perisian larangan iklan, dan juga Perlindungan kebocoran DNS dan IP.

Anda boleh sambungkan sehingga 7 peranti sekaligus, dan anda boleh mencuba VPN untuk diri anda dengan jaminan wang balik 45 hari.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, profil khusus menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Nikmati Fire Kindle dengan CyberGhost!

4. Surfshark

peranti surfshark

Surfshark telah membangunkan reputasi yang hebat sebagai pilihan yang berpatutan dengan ciri-ciri yang baik dan tanpa embel-embel yang melakukan apa yang orang perlukan. Ciri terbaik (dan paling popular) tidak diragukan lagi sambungan serentak tanpa had.

Setiap Surfshark 800+ pelayan di 50+ negara adalah cepat, Mesra P2P, dan tawaran DNS Persendirian.

Pembekal ini juga menawarkan Penyulitan AES-256-GCM, terowong perpecahan, a malware dan penyekat iklan, dan a bunuh suis, dan juga tetapan obfuscasi lain untuk memastikan anda selamat dalam talian.

Surfshark boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

Surfshark berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox.

Nikmati Fire Kindle dengan Surfshark!

5. PrivateVPN

Peranti PrivateVPN

PrivateVPN adalah VPN yang agak baru yang dengan cepat mendapat reputasi yang baik sebagai perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai.

Dengan 150+ pelayan sendiri dan super cepat di 80 kawasan yang berbeza, PrivateVPN sangat sesuai untuk streaming, memuat turun, dan membuka kunci kandungan geo-terhad.

Membawa enkripsi gred tentera AES-256 dengan sokongan untuk pelbagai protokol, IPv6, Perlindungan kebocoran DNS, dan berguna Mod stealth direka untuk melewati sebarang blok VPN, anda akan selamat seperti anda akses semua ciri Kindle Fire semasa menggunakan PrivateVPN.

PrivateVPN mempunyai a tiada log dasar dan a bunuh suis, dan membolehkan anda sambungkan sehingga 6 peranti sekaligus.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

PrivateVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

Nikmati Fire Kindle dengan PrivateVPN!

Ringkasan

Jika anda tinggal di (atau melawat) negara di mana Amazon masih belum melanjutkan sokongannya untuk Kebakaran Kindle, dan anda tidak mahu menunggu bertahun-tahun untuk itu selesai dengan semua kelulusan pelesenan, maka a VPN adalah pelaburan yang hebat. NordVPN adalah pilihan utama kami untuk digunakan dengan Fire Kindle anda!

Menggunakan VPN premium akan membantu anda memanfaatkan Kebakaran Kindle anda sementara menjaga anda aktiviti dalam talian selamat dan peribadi.

Bacaan lanjut

Mahu ada bantuan yang menentukan VPN untuk dipilih? Lihat Cara Pilih VPN Terbaik - 8 Tips untuk Pemula VPN.

Jika anda ingin melayari lebih banyak pilihan VPN, kami telah menemui dan menguji sepuluh teratas.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me