5 VPN Terbaik untuk Legenda Apex – Dikemas kini untuk Permainan pada tahun 2020

Mencapai 50 juta pemain unik hanya dalam bulan pertama, tidak ada keraguan Apex Legends telah menjadi salah satu hits royale pertempuran terbesar.

Walau bagaimanapun, bergantung pada tempat anda tinggal, tidak setiap pemain mempunyai pengalaman permainan yang sama. Ramai pengguna telah melaporkan isu-isu yang mengecewakan dengan lag, sementara sesetengah kandungan - dan kadang-kadang keseluruhan permainan - tidak tersedia di negara-negara tertentu.

Jika anda sedang mencari cara yang cepat dan mudah untuk bermain Apex Legends tanpa sebarang masalah yang menjengkelkan, anda memerlukan VPN.

Panduan Pantas: VPN Terbaik untuk Apex Legends

 1. NordVPN - Keupayaan membuka kunci yang sangat baik dipasangkan dengan keselamatan pertama dan kelajuan kelajuan kilat menjadikan NordVPN pilihan # 1 kami.
 2. ExpressVPN - Sekiranya anda bersedia membayar lebih sedikit, ExpressVPN akan memberi ganjaran kepada anda dengan beberapa kelajuan terbaik. Begitu pantas, anda hampir tidak dapat melihat anda menggunakan VPN.
 3. CyberGhost - Memasangkan harga yang berpatutan dengan aplikasi yang mudah digunakan, CyberGhost akan memberikan anda cara yang boleh dipercayai dan selamat untuk bermain Apex Legends.
 4. Surfshark - Menawarkan pemain peranti tanpa had sambungan di bawah satu lesen, Surfshark adalah pilihan yang hebat jika anda seorang pemain pasukan atau suka bermain permainan di semua peranti anda.
 5. PrivateVPN - Salah satu VPN terbaik ketika datang ke keselamatan, PrivateVPN juga merupakan salah satu pilihan yang paling berpatutan dan sangat mudah digunakan.

Mulakan Bermain Apex Legends dengan NordVPN

Apa yang Anda Perlukan dalam VPN untuk Legenda Apex

Jika anda ingin mengakses Apex Legends di negara tempat permainan telah diharamkan - atau dapatkan tangan anda pada kandungan serantau - anda memerlukan VPN dengan keupayaan unblocking yang luar biasa.

Untuk berjaya membuka kunci kandungan yang dihadkan oleh geo, VPN perlu mempunyai rangkaian pelayan yang kuat. VPN boleh membantu anda mengakses permainan geoblocked seperti Apex Legends oleh menyembunyikan alamat IP anda dan menjadikannya kelihatan kepada pelayan permainan seolah-olah anda sedang bermain di kawasan yang tidak diblokir.

Walau bagaimanapun banyak perkhidmatan kini mula menggunakan perisian anti-VPN. Untuk mendapatkan sekitar ini, VPN mesti sama ada menggunakan pelayan khas yang tersembunyi, yang menyamarkan identiti mereka sebagai VPN, atau mempunyai rangkaian yang cukup besar yang mana pelayan yang dikompromi boleh segera diganti.

Rangkaian pelayan besar juga boleh menjadi bonus ketika datang untuk mempercepat dan mengurangkan lag. Jika anda memilih VPN dengan banyak pelayan di banyak lokasi yang berbeza, anda sepatutnya dapat bersambung ke pelayan VPN yang lebih dekat dengan pelayan permainan daripada anda. Bukan sahaja ini memberikan kebebasan kepada anda pilih pelayan permainan mana yang hendak disambungkan, ia juga mengurangkan ping.

Jika penggodam adalah kebimbangan utama anda, anda perlu memilih VPN yang ada keselamatan yang cemerlang. Perhatikan enkripsi gred tentera, iklan dan perlindungan malware, dan bunuh suis dan perlindungan kebocoran DNS yang akan Simpan lokasi anda secara peribadi walaupun VPN anda kehilangan sambungan.

Semua ciri-ciri keselamatan adalah penting ketika datang melindungi alamat IP anda daripada ancaman siber seperti serangan DDoS.

VPN Terbaik untuk Apex Legends

1. NordVPN

NordVPN untuk Bulgarian

Menawarkan pemain keupayaan pembongkaran yang unggul, NordVPN adalah pilihan utama kami jika anda mencari VPN untuk Apex Legends. Pelayan perjudian yang berdedikasi mengurangkan kependaman dan meningkatkan kelajuan semasa 5,200+ pelayan di 60 negara memberi anda banyak lokasi untuk dipilih.

NordVPN menawarkan keselamatan top-of-the-range terhadap penggodaman melalui penyulitan gred tentera dan perisian CyberSec yang unik. A ketat tiada dasar log, suis bunuh automatik, dan perlindungan kebocoran juga akan menyimpan maklumat peribadi anda secara peribadi.

Selamat sehingga 6 peranti secara serentak sepenuhnya bebas risiko, dengan NordVPN Jaminan wang balik 30 hari.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong Torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Mulakan Bermain dengan NordVPN

2. ExpressVPN

ExpressVPN untuk Peru

Sekiranya anda seorang peminat permainan video yang kelajuannya adalah intipati, ExpressVPN adalah pilihan yang tepat untuk anda. Pengguna kami menilai perkhidmatan sebagai mempunyai kelajuan terpantas sekitar, yang akan membantu mengurangkan apa-apa latensi dan lag. Ini sebahagiannya disebabkan oleh VPN 3,000 + pelayan di 160 lokasi berbezas.

ExpressVPN dilengkapi dengan banyak tetapan supaya anda boleh menyesuaikan klien VPN anda untuk permainan. Ia juga lebih daripada mampu memintas geoblock yang ketat, bererti anda akan dapat bermain Apex Legends walaupun ia dilarang di negara anda.

Keselamatan dijaga oleh AES 256-bit penyulitan, a bunuh suis, dan Perlindungan kebocoran DNS. ExpressVPN's TrustedServer teknologi juga bermakna tiada data peribadi anda akan disimpan atau dilog masuk.

ExpressVPN sedikit lebih mahal daripada pilihan lain tetapi berbaloi jika anda menghargai kelajuan. Cuba sekarang dengan Jaminan wang balik 30 hari.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong Torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Mulakan Bermain dengan ExpressVPN

3. CyberGhost

CyberGhost untuk Peru

Jika anda baru kepada VPN tetapi masih mahukan yang baik gabungan kemampuan dan ciri, CyberGhost adalah pilihan yang sangat baik. 3,600+ pelayan di 59 negara akan memberikan anda akses kepada pelayan permainan Apex Legends di seluruh dunia. Kelajuan juga boleh dipercayai dan cepat cukup untuk permainan.

CyberGhost ialah sangat tertumpu kepada keselamatan, dengan penyulitan AES 256-bit, iklan dan penghalang malware, suis bunuh automatik, DNS dan perlindungan kebocoran IP dan ketat tiada log dasar.

VPN menyokong aplikasi pada semua peranti utama dan platform dan memberi anda murah hati 7 sambungan serentak. Kemurahan hati tidak berhenti sama ada; CyberGhost menawarkan semua pengguna yang besar Jaminan wang balik 45 hari. Lihat apa yang dikatakan pengguna sebenar tentang VPN serba boleh ini.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong Torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Mula bermain dengan CyberGhost

4. Surfshark

Surfshark untuk Peru

Walaupun menjadi salah satu VPN yang lebih baru, Surfshark masih mendapat ulasan cemerlang. Malah, status barunya bermaksud ia lebih mampu membantu anda akses kandungan yang dihadkan oleh geo kerana ia masih dapat dilihat oleh banyak tapak menggunakan perisian anti-VPN.

Surfshark mempunyai rangkaian yang lebih kecil daripada perkhidmatan VPN yang lain tetapi masih menawarkan kelajuan yang baik dan pilihan untuk menyambung ke pelayan lokasi di 59 negara yang berbeza. Apps adalah mudah untuk digunakan dan menawarkan pelbagai ciri unik. Ini termasuk CleanWeb anti-malware dan perisian iklan, a Mod NoBorders untuk kegunaan di negara yang terhad, Mod penyamaran untuk menyembunyikan penggunaan VPN anda dari ISP anda, dan Perisian MultiHop untuk menambah privasi.

Ciri-ciri terbaik Surfshark, walaupun, adalah sambungan peranti tanpa had. Anda boleh memainkan Apex Legends dengan selamat merentasi seberapa banyak peranti yang anda suka, melindungi seluruh keluarga anda, atau menyambungkan pasukan anda apabila mereka datang untuk bermain.

Surfshark boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain.

Menyokong Torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

Surfshark berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox.

Mulakan Bermain dengan Surfshark

5. PrivateVPN

PrivateVPN untuk Bulgaria

Jika anda baru kepada VPN dan bimbang tentang keselamatan diri anda atau orang tersayang semasa bermain Apex Legends, PrivateVPN adalah pilihan yang baik. Sangat mudah dan mesra pengguna, VPN ini memberi tumpuan privasi dan keselamatan.

Enkripsi gred tentera AES 256-bit dan OpenVPN akan menyimpan lalu lintas dan lokasi anda sepenuhnya tersembunyi. Walaupun tahap keselamatan yang tinggi ini, kelajuan tidak dikompromi dan PrivateVPN adalah cukup pantas untuk digunakan dengan Apex Legends.

Apl boleh didapati di semua platform, adalah sangat mudah untuk memuat turun, memasang, dan digunakan, dan anda akan dapat menyambung 6 peranti pada masa yang sama.

Ketahui apa yang dikatakan pelanggan sebenar mengenai PrivateVPN atau daftar sekarang dengan Percubaan percuma 7 hari dan a Jaminan wang balik 30 hari.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong Torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

PrivateVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

Mulakan Bermain dengan PrivateVPN

Ringkasan dan Bacaan Lanjut

Apex Legends tidak perlu dihancurkan oleh isu-isu lag yang menjengkelkan dan ancaman DDoS. Hanya memilih VPN yang betul boleh membuat anda selamat dan membuka dunia baru yang tidak dapat digunakan sebelumnya.

Sekiranya ulasan pengguna dan ujian keupayaan kami dipercayai, pilihan yang tepat adalah NordVPN. Dapatkan wang dari langganan anda dengan kod kupon NordVPN kami.

Ingin mencuba VPN yang lain untuk kurang? Berikut adalah ringkasan kami mengenai tawaran VPN terbaik.

Kami juga mengesyorkan menyemak panduan kami untuk VPN terbaik untuk keseluruhan permainan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me