5 VPN Terbaik untuk LG Yang Benar-benar Bekerja pada 2020 [+ Panduan Sediakan]

[ware_item id=33][/ware_item]

Tidak syak lagi bahawa menggunakan VPN salah satu cara yang paling berkesan untuk memastikan data anda selamat apabila anda berada dalam talian. Sekiranya anda merancang melindungi peranti LG anda dengan VPN, anda akan mencari begitu banyak pilihan yang mungkin sukar untuk menentukan mana yang paling sesuai dengan anda.

Berita baiknya ialah kami telah melakukan kerja keras untuk anda. Kami telah menguji beratus-ratus pembekal VPN untuk menentukan mana yang paling boleh dipercayai, yang paling selamat, dan nilai terbaik untuk wang anda.

Baca terus untuk mengetahui VPN yang terbaik untuk LG peranti, kenapa mereka adalah yang terbaik, dan bagaimana memasangnya.

Panduan Pantas: VPN Terbaik untuk LG

 1. NordVPN - Dengan rangkaian global yang boleh dipercayai pelayan, kelajuan hebat, dan reputasi untuk kecemerlangan, NordVPN adalah pilihan utama kami untuk digunakan dengan LG.
 2. ExpressVPN - ExpressVPN mengesankan dengan kelajuan cepat kilat, antara muka mesra pengguna dan ciri keselamatan yang mantap.
 3. CyberGhost - Perkhidmatan pelanggan terkemuka CyberGhost digabungkan dengan pelayan pantas dan harga yang berpatutan meletakkannya dengan kukuh dalam lima teratas.
 4. Surfshark - Surfshark menawarkan sambungan serentak tanpa had, yang menjadikannya sesuai untuk menyambungkan pelbagai peranti.
 5. PrivateVPN - Antara muka yang mudah, ciri kukuh, dan harga yang mesra bajet menjadikan PrivateVPN satu pilihan yang hebat untuk peranti LG.

Gunakan NordVPN dengan LG Anda!


Kenapa Anda Perlu VPN untuk LG

Yang utama Sebab kebanyakan pemilik LG memilih untuk menggunakan VPN adalah untuk meningkatkan privasi dan keselamatan mereka.

VPN Premium memberikan tahap enkripsi dan penyulitan yang kuat yang membuatkan anda aktiviti dalam talian tanpa nama dan data anda hampir mustahil untuk retak.

Sama ada anda menggunakan rangkaian selular, hotspot internet awam, atau sambungan wi-fi peribadi, anda menghadapi risiko kepada keselamatan dalam talian anda. Sebagai contoh, wi-fi awam terkenal kerana mendedahkan anda kepada penjenayah siber mencari untuk memintas dan mencuri data anda.

A VPN menyulitkan data dan terowong melalui pelayan selamat, yang bermaksud bahawa walaupun seseorang memintasnya, mereka tidak akan dapat membacanya.

Dengan VPN, anda akan bebas memasukkan kata laluan, maklumat kad kredit, atau sebarang data sensitif yang lain dan anda tidak perlu risau tentang pengintip atau penggodam yang berpotensi.

Peranti LG biasanya dikuasakan oleh sistem pengendalian Android, jadi anda memerlukan VPN serasi dengan Android.

Telefon pintar hampir sentiasa disambungkan ke rangkaian selular atau wi-fi, jadi VPN anda sepatutnya dapat mengendalikan sambungan jangka panjang.

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

Selain menjaga data anda selamat dan aktiviti dalam talian anda tersembunyi, VPN boleh membantu anda:

Bypass sekatan tempatan - Sesetengah ISP, tempat kerja, sekolah, dan kolej, serta hotspot wi-fi awam, boleh menyekat akses ke tapak atau kandungan tertentu. Kadang-kadang mereka mempunyai alasan yang baik untuk melakukannya, tetapi jika tidak, VPN boleh dengan cepat dan mudah mengelakkan mereka.

Bypass geo-restrictions - Banyak kandungan di internet adalah terhad kepada negara tertentu, yang bermaksud bahawa anda tidak dapat mengaksesnya melainkan jika anda berada di negara tempat ia tersedia. Jika anda pernah jumpa a 'Kandungan tidak tersedia di rantau anda' mesej, maka anda akan tahu apa yang kita bicarakan. VPN boleh memintas sekatan geo ini.

Cara Pasang VPN ke LG

Memasang VPN pada peranti LG anda mungkin terdengar agak menakutkan, tetapi kebanyakan penyedia VPN hari ini membuat ringan aplikasi yang direka khusus untuk tujuan ini.

Sesetengah VPN bahkan akan membantu anda memantau penggunaan data anda jika anda berada di pelan sel terhad, serta iklan dan iklan malware!

Di bawah, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana memasang NordVPN pada peranti LG anda. Anda juga boleh gunakan panduan ini jika anda menggunakan VPN yang berbeza pembekal.

Kami telah memilih NordVPN kerana ia adalah pilihan utama kami untuk digunakan dengan peranti LG.

1. Pada peranti anda, buka Play Store dan cari 'NordVPN'.

5 VPN Terbaik untuk LG Yang Benar-benar Bekerja pada 2020 [+ Panduan Sediakan]

2. Klik 'pasangkan' dan memuat turun aplikasinya.

5 VPN Terbaik untuk LG Yang Benar-benar Bekerja pada 2020 [+ Panduan Sediakan]

3. Apabila muat turun selesai, cari NordVPN dalam senarai apl yang dipasang. Klik padanya untuk membukanya.

5 VPN Terbaik untuk LG Yang Benar-benar Bekerja pada 2020 [+ Panduan Sediakan]

4. Jika anda mempunyai akaun NordVPN yang ada, klik 'log in' dan masukkan kelayakan anda, atau klik 'mendaftar' untuk membuat akaun baru jika diperlukan.

5 VPN Terbaik untuk LG Yang Benar-benar Bekerja pada 2020 [+ Panduan Sediakan]

5. Apabila anda log masuk, anda boleh memilih untuk menyambung ke pelayan yang terbaik untuk kawasan anda dengan mengklik 'sambung cepat'. Sebagai alternatif, anda boleh cari lokasi pelayan tertentu dengan meleret kotak 'sambung cepat' ke atas. Jangan lupa: Untuk mengakses kandungan geoblocked, anda perlu menyambung ke pelayan di negara tempat kandungannya tersedia.

5 VPN Terbaik untuk LG Yang Benar-benar Bekerja pada 2020 [+ Panduan Sediakan]

Itu saja - anda semua selesai dan peranti LG anda kini dilindungi!

VPN terbaik untuk LG

Kami telah menguji beratus-ratus VPN dan telah menemui yang terbaik untuk peranti LG, yang telah kami disenaraikan di bawah. Mereka dipilih berdasarkan kriteria berikut:

 • Kelajuan, prestasi, dan kestabilan yang baik
 • Ciri keselamatan yang kukuh
 • Perisian atau aplikasi yang serasi dengan LG
 • Kemudahan penggunaan
 • Dasar tidak log

1. NordVPN

Peranti NordVPN

NordVPN bukan sahaja pilihan utama kami, tetapi juga yang paling popular di kalangan pengguna kerana kelajuan, kebolehpercayaan, dan prestasi keseluruhannya.

Dengan 5,400+ pelayan yang merangkumi 60+ negara, anda tidak akan mengalami masalah mengakses kandungan atau aplikasi geo-terhad pada LG anda.

NordVPN juga mempunyai aplikasi yang mudah digunakan yang serasi sepenuhnya dengan peranti LG.

Ciri-ciri keselamatan watertight NordVPN termasuk ketat tiada log dasar, automatik bunuh suis, dan terbina dalam Perisian keselamatan CyberSec.

Ia gred AES-256 gred tentera yang menyokong OpenVPN, L2TP / IPSec, Protokol terowong PPTP, dan Perlindungan kebocoran DNS akan memastikan anda sentiasa selamat sepanjang masa.

NordVPN boleh digunakan sehingga enam peranti sekaligus. Cubalah untuk diri anda dengan jaminan wang balik 30 hari.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Gunakan NordVPN dengan LG Anda!

2. ExpressVPN

Peranti ExpressVPN

ExpressVPN ialah seperti VPN yang pantas pembekal, bahawa sesetengah pengguna melaporkan bahawa kelajuan internet mereka telah bertambah baik sejak menggunakannya!

Anda akan membayar harga premium untuk menggunakan ExpressVPN tetapi ia berbaloi apabila anda menimbangkannya kelajuan, kebolehpercayaan, ciri keselamatan, dan Perkhidmatan pelanggan 24/7.

Dengan 3,000+ pelayan tersebar di 160 lokasi, anda tidak akan mempunyai masalah memintas sekatan geo yang sengit.

Teknologi TrustedServer, a tiada log dasar, automatik bunuh suis, penyulitan gred tentera AES-256, Perlindungan kebocoran DNS, dan OpenVPN pastikan anda sentiasa selamat apabila menggunakan peranti LG anda.

ExpressVPN boleh digunakan lima peranti pada masa yang sama.  Aplikasi yang sangat baik adalah serasi dengan LG.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Gunakan ExpressVPN dengan LG anda!

3. CyberGhost

Peranti CyberGhost

CyberGhost menawarkan perkhidmatan hebat yang menyerang keseimbangan yang baik antara ciri VPN kualiti dan harga.

Apl yang serasi LGnya mudah digunakan dan menawarkan ciri-ciri yang cukup untuk memastikan pengguna yang lebih maju gembira.

Penyedia VPN yang popular ini sangat dipuji oleh pengguna.

Dengan 3,400+ pelayan di 60 negara, anda akan mempunyai tiada masalah mengakses kandungan geo-terhad pada LG anda.

Anda disimpan dalam talian selamat dengan suis membunuh auto, a tiada log dasar, Penyulitan AES 256-bit pada OpenVPN protokol, Perlindungan kebocoran DNS dan IP, dan terbina dalam perisian hasad dan perisian larangan iklan.

CyberGhost mendahului ini dengan membenarkan anda mempunyai sehingga 7 sambungan sekaligus.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Gunakan CyberGhost dengan LG Anda!

4. Surfshark

peranti surfshark

Surfshark menawarkan pengalaman dalam talian yang selamat dengan aplikasi serasi LG yang selesa.

Dengan ulasan memuji harga hebat Surfshark dan sambungan tanpa had, ia terbukti menjadi pilihan yang baik dan mesra keluarga untuk pengguna LG.

Surfshark mempunyai 800+ pelayan pantas di 50 + negara yang Mesra P2P, dan tawaran DNS Persendirian.

Dengan bunuh suis, a tiada log dasar, Penyulitan AES-256-GCM, terowong perpecahan, a malware dan penyekat iklan, dan banyak lagi, anda akan berasa melayari dengan selamat di LG anda.

Surfshark boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

Surfshark berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox.

Gunakan Surfshark dengan LG Anda!

5. PrivateVPN

Peranti PrivateVPN

PrivateVPN adalah pilihan yang boleh dipercayai bagi mereka yang mahukan VPN yang berpatutan dengan ciri-ciri yang baik termasuk aplikasi yang serasi LG yang mesra pengguna.

Walaupun ia merupakan tambahan baru kepada pasaran VPN, PrivateVPN telah mendapat reputasi sebagai salah satu pemimpin pasaran.

PrivateVPN mempunyai 150+ pelayan sendiri yang pantas dan stabil di 60 negara yang berbeza, memastikan anda tidak mempunyai masalah untuk membuka kunci kandungan geo-terhad, streaming, dan memuat turun kandungan ke peranti LG anda.

Pembekal ini membuat anda selamat dengan ketat tiada log dasar, a bunuh suis, enkripsi gred tentera AES-256 dengan sokongan untuk pelbagai protokol, Perlindungan kebocoran DNS, IPv6, dan banyak lagi.

Sambungkan sehingga 6 peranti sekaligus dengan PrivateVPN. Cubalah untuk diri anda dengan jaminan wang balik 30 hari.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

PrivateVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

Gunakan PrivateVPN dengan LG anda!

Ringkasan

Ia sentiasa a tugas yang susah cuba menyaring ratusan penyedia perkhidmatan untuk mencari yang sesuai dengan keperluan anda.

Kami berharap artikel ini menjadikannya lebih mudah untuk dijumpai VPN terbaik untuk peranti LG anda dan pasangkan Aplikasi yang serasi LG. Kami mengesyorkan NordVPN untuk LG anda.

Selepas anda memasang VPN yang anda pilih, anda boleh berehat dengan senang mengetahui bahawa anda aktiviti dalam talian adalah selamat dan peribadi.

Bacaan lanjut

Adakah anda mempunyai peranti lain yang anda ingin sambungkan ke VPN? Baca tentang 5 VPN Terbaik untuk Peranti Pelbagai & Sambungan.

Semak tawaran VPN dan kupon terbaik bulan ini!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me