5 VPN Terbaik untuk Nintendo Switch di 2020 [dengan Panduan Persediaan Langkah demi Langkah]


Nintendo Switch telah mengambil dunia permainan dalam talian oleh ribut. Jika anda peminat permainan, maka anda mungkin menyukai konsol hibrid super popular ini yang membolehkan anda memainkan permainan baru dan klasik pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja.

Dan jika anda mahu menang, anda tahu itu sambungan lambat dan ketinggalan boleh meniup permainan anda.

Bagaimana anda menyimpannya daripada berlaku? Populariti Nintendo Switch bermakna terdapat terikat untuk menjadi cegukan seperti pelayan sesak. VPN yang mantap boleh menyelesaikan masalah lag dan banyak lagi. Ia boleh tukar alamat IP anda ke rantau tertentu untuk masa muat naik yang lebih cepat.

Adakah anda bimbang tentang penyedia perkhidmatan internet anda (ISP) yang mempercepatkan kelajuan permainan anda? VPN menyembunyikan aktiviti dalam talian anda dari ISP anda untuk memastikan ini tidak berlaku.

Jika akses kepada permainan baru adalah perkara anda, maka VPN yang baik untuk Nintendo Switch akan menjadikan hari anda. Anda boleh menukar pendaftaran eShop anda ke kawasan lain jadi anda boleh mendapatkan pembelian terbaik pada permainan baru.

Kami telah mengumpulkan satu senarai VPN terbaik untuk mempercepatkan permainan Nintendo Switch anda dan membantu anda memanfaatkan sepenuhnya Nintendo Switch anda.

Panduan Ringkas-VPN Terbaik untuk Nintendo Switch

NordVPN: Pilihan # 1 kami dengan 5,500 + pelayan di seluruh dunia, jalur lebar tanpa had, dan ciri keselamatan yang sangat baik.

ExpressVPN: VPN terpantas di pasaran dan pemenang dengan cybersecurity.

CyberGhost: Pelayan 6000 + di 90+ ​​negara dan antara muka mesra pengguna.

Surfshark: Kos rendah dengan sambungan peranti tanpa had.

PrivateVPN: Penjimat wang yang tidak berhemat pada kelajuan, pelayan, atau keselamatan.

Mula Main Sekarang!

Cara Menyediakan VPN untuk Nintendo Switch

Untuk menyambungkan VPN anda ke Nintendo Switch, anda perlu Penghala yang serasi dengan VPN.

(Jika anda lebih suka, anda boleh menggunakan VPN DNS pintar ciri untuk mengkonfigurasi VPN terus ke Nintendo Switch. Ciri ini boleh didapati di NordVPN, ExpressVPN, dan Surfshark.)

 1. Daftar untuk VPN. Kami mengesyorkan NordVPN.
 2. Muat turun dan pasang perisian VPN anda.
 3. Pergi ke Nintendo Switch dan daftar untuk bermain dalam talian.
 4. Pasang penghala serasi VPN anda. (Untuk bantuan, baca persediaan router VPN kami.)
 5. Gunakan VPN anda untuk menyambung ke pelayan global yang anda pilih.
 6. Nikmati permainan anda di Nintendo Switch!

Kenapa Anda Perlu VPN untuk Tukar Nintendo

Nintendo Switch Online telah melonjak kepada 10 juta pengguna dalam masa yang sangat singkat, jadi tidak hairanlah kadang-kadang terdapat masalah pada pelayan yang sesak. VPN yang boleh dipercayai mendapati anda pelayan terpantas dari rangkaian globalnya, jadi anda boleh belayar betul dengan kesesakan itu.

VPN yang baik untuk Nintendo Switch juga menghalang ISP anda daripada mengintip apa yang anda lakukan masking alamat IP sebenar anda. Ini mengekalkannya daripada mempercepatkan kelajuan internet anda jika ia difikirkan anda menggunakan lebar jalur lebar pada permainan.

Salah satu perkara terbaik mengenai Nintendo Switch adalah bahawa kad permainan tidak digodok. Walau bagaimanapun, jika anda mahu sambungkan ke kedai Nintendo Switch di berbagai kawasan di seluruh dunia dalam mencari perjanjian yang lebih baik, VPN boleh membantu anda melakukannya. Sebagai contoh, jika anda mahu akaun dengan eShop di Brazil, tetapi anda tinggal di Amerika Syarikat, VPN premium membolehkan anda mendaftar untuk akaun Brazil dengan menggunakan alamat IP Brazil. The VPN menyembunyikan alamat IP sebenar anda melalui geo-spoofing. Ini amat berguna jika anda mahu memuat turun permainan yang hanya tersedia di rantau yang berbeza!

The VPN terbaik mempunyai rangkaian pelayan global yang luas, yang bererti anda boleh mempunyai banyak akaun Nintendo Switch dari seluruh dunia yang anda inginkan. Plus, Kemas kini VPN dan menambah pelayan dengan kerap.

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

VPN memberikan anda permainan tanpa gangguan dan banyak lagi. Sebagai permulaan, ia melindungi anda terhadap sebarang serangan DDoS yang sering menjadi penceroboh dalam platform permainan dalam talian.

Semua data dalam talian anda, dari pembelian dan tabiat aliran ke carian dan muat turun, adalah tidak kelihatan kepada penyemak pendengaran. Penggunaan VPN terbaik penyulitan gred tentera untuk membuat halangan di antara anda dan mana-mana pengarang jahat dan melindungi anda dari malware dan adware.

Dan kita berani mengatakannya? Permainan bukan semuanya. Apabila anda perlu berehat dari Mario Kart atau Zelda, anda boleh akses saluran streaming global-dari Netflix ke BBC iPlayer-Membuat kepada rangkaian pelayan VPN global anda.

5 VPN Terbaik untuk Nintendo Switch

VPN yang kukuh meningkatkan permainan anda di Nintendo Switch, menjadikan anda blok rantau lalu, dan menawarkan tambahan seperti keselamatan siber. Walau bagaimanapun, beberapa VPN meningkat di atas yang lain. Disini adalah lima kegemaran kami.

1. NordVPN

5 VPN Terbaik untuk Nintendo Switch di 2020 [dengan Panduan Persediaan Langkah demi Langkah]

Kami Juara VPN ialah NordVPN. Kenapa anugerah sedemikian? Mari bermula dengan 5500+ pelayan di seluruh dunia. Ia Ciri SmartPlay secara automatik mencari server terpantas, yang bermaksud anda tidak akan mengalami lag semasa permainan.

Apabila anda menyambung ke Nintendo Switch, NordVPN menawarkan kedua-dua pra-konfigurasi penghala dan ciri DNS Pintar. Tidak pasti cara untuk pergi? Cuma semak tutorial mendalam atau hubungi 24/7 sokongan pelanggan, dan anda akan bermain dalam masa yang singkat.

Snooping mata tidak akan melihat mana-mana data dalam talian anda, terima kasih kepada NordVPNs penyulitan gred tentera. Ia juga menawarkan Bawang atas VPN, perlindungan kebocoran DNS, dasar tidak-log, dan suis bunuh automatik. Dan anda mendapat satu lagi pertahanan dengan CyberSec, yang menghalang sebarang adware atau malware yang masuk.

NordVPN menawarkan 6 sambungan peranti dan a 30 hari, jaminan wang balik. Ketahui lebih lanjut dari pengguna sebenar, dan untuk kesepakatan terbaik mengenai VPN ini, jangan ketinggalan kod kupon kami.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Mainkan Nintendo Switch dengan NordVPN!

2. ExpressVPN

5 VPN Terbaik untuk Nintendo Switch di 2020 [dengan Panduan Persediaan Langkah demi Langkah]

Perjudian yang kompetitif adalah mengenai kelajuan, dan ExpressVPN menyerang semua pesaing. Ia keupayaan kilat-cepat atas ujian kelajuan kami.

Permainan ketinggalan tidak pernah berpeluang pada Nintendo Switch dengan VPN ini. Rangkaian pelayan globalnya yang besar mendapati anda domain yang tidak terganggu yang sempurna untuk pencarian Metroid anda.

Tawaran VPN ini router preflashed dan juga DNS pintar melalui ciri MediaStreamernya. Anda akan mendapat semua bantuan yang anda perlukan dengannya pangkalan pengetahuan yang luas, yang merangkumi semua aspek penubuhan router, walaupun secara manual.

ExpressVPN mendapat tanda tinggi untuk keselamatan dan privasi. Anda berada di tangan yang baik, terima kasih kepada penyulitan AES 256-bit, DNS pengetahuan tanpa pengetahuan, dasar tidak ada log yang ketat, dan suis bunuh terbina dalam.

Peninjau ExpressVPN tidak boleh berhenti memuji kelajuan dan keselamatan, dan juga menikmati 5 sambungan peranti dan 30 hari, jaminan wang balik.

Kod kupon kami mempercepatkan harga premium ExpressVPN ke saiz.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, dan DAZN.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Mainkan Nintendo Switch dengan ExpressVPN!

3. CyberGhost

Peranti CyberGhost

Anda tidak boleh salah dengan CyberGhost 6000 + pelayan global. Hari-hari gangguan lag pada Nintendo Switch anda telah hilang dengan VPN ini.

The antara muka mesra pengguna termasuk ciri Lokasi Terbaik, yang mana mendapati anda pelayan terpantas di mana sahaja di dunia. Walaupun kelajuannya tidak berada di bahagian atas senarai kami, ia masih memberikan anda sambungan yang cepat dan boleh dipercayai.

Untuk membantu anda menggunakan CyberGhost dengan Nintendo Switch, VPN's tutorial membimbing anda melalui proses pemasangan penghala (untuk penghala DD-WRT).

Kehadiran dalam talian anda tetap bersifat peribadi dengan VPN ini ciri keselamatan kelas tinggi, yang termasuk penyekat adware dan malware, dasar tidak ada log yang ketat, suis bunuh automatik dan penyulitan gred tentera. Penilai berasa selamat dengan CyberGhost.

Jika anda memerlukan lebih meyakinkan, ia menawarkan 7 sambungan peranti, a Percubaan percuma 24 jam, dan yang tidak dikenali 45 hari, jaminan wang balik.

Kupon CyberGhost kami adalah satu lagi alasan yang baik untuk memberikan percubaan VPN ini.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, profil khusus menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Mainkan Nintendo Switch dengan CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark_screenshot

Kanak-kanak baru di blok ini berdiri tinggi di kalangan VPN lebih veteran. Harga rendah Surfshark tidak bererti kualiti pada kualiti.

Dengan 800+ pelayan global, VPN ini memberi anda banyak pilihan untuk pengalaman Nintendo Switch optimum-minus lags! Ujian kami menunjukkan bahawa kelajuan adalah ciri Surfshark yang lain.

Surfshark menawarkan tutorial penghala dan sokongan, selagi penghala itu bersesuaian dengan OpenVPN. Plus, jika anda lebih suka, anda boleh gunakan pilihan Smart Smart untuk menyambungkan VPN ini ke Nintendo Switch anda.

Pencuri privasi berhati-hati: VPN ini adalah pemenang siber. Ia datang dengan perlindungan kebocoran DNS, penyulitan gred tentera, dasar tidak log, dan suis bunuh automatik. The CleanWeb ciri memastikan bahawa adware dan perisian hasad tidak pernah menjejakkan kaki ke Super Mario World.

Sambungan peranti tanpa had (kegemaran pengguna), a 30 hari, wang balik jaminan, dan kod kupon kami adalah lebih banyak sebab mengapa VPN mesra bajet ini merupakan pilihan yang tepat untuk Nintendo Switch.

Surfshark boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

Surfshark berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox.

Mainkan Nintendo Switch dengan Surfshark!

5. PrivateVPN

Peranti PrivateVPN

VPN ini ciri intuitif menjadikannya mudah digunakan. Dengan 150+ pelayan di 60 negara dan berkembang pesat, ia menyampaikan kelajuan, sambungan kebolehpercayaan, dan jalur lebar yang tidak terhad.

Anda boleh menetapkan dengan mudah untuk Nintendo Switch dengannya prouter yang telah dikonfigurasi semula, dan ada a asas pengetahuan menyeluruh jika anda perlu menyediakan penghala anda secara manual.

Hacker mengarahkan data peribadi anda kepada VPN ini ciri-ciri keselamatan seperti penyulitan gred tentera, IPv6 dan perlindungan kebocoran DNS, suis bunuh automatik (hanya tersedia pada Windows), dan dasar tidak log.

Pengguna suka manfaat tambahan seperti 6 sambungan peranti, a Percubaan percuma 7 hari, dan a 30 hari, jaminan wang balik.

Berikut adalah kod kupon kami jika anda sudah bersedia untuk mencuba PrivateVPN.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

[NordVPN] berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

Mainkan Nintendo Switch dengan PrivateVPN!

Ringkasan dan Bacaan Lanjut

VPN terbaik adalah cara yang pasti bagi anda untuk menikmati Nintendo Switch to the max. Anda mendapatkan tiada ketinggalan dan lebar jalur tanpa had supaya anda dapat meneroka semua permainan NES klasik dalam talian. Plus, VPN menyembunyikan alamat IP sebenar anda, jadi anda boleh memuat turun permainan yang tidak terdapat di rantau anda.

VPN 5 terbaik kami juga menjamin bahawa anda sentiasa selamat dan selamat, dengan tambahan seperti penyulitan gred tentera dan Perlindungan DDoS.

Kami mengesyorkan NordVPN sebagai pilihan utama kami untuk pengalaman Nintendo Switch anda. Permainan pada!

Adakah anda seorang guru permainan yang memerlukan VPN yang mantap untuk kelajuan dan keselamatan? Baca sehingga 5 VPN Terbaik untuk Permainan.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me