5 VPN Terbaik untuk Permainan 2020 – Yang paling cepat?


Dengan serangan maya dan pengumpulan data meningkat setiap hari, VPN adalah penting untuk melindungi diri anda secara dalam talian.

Kedua-dua ISP throttling dan DDoS dengan mudah boleh merosakkan pengalaman bermain anda. Serangan DDoS begitu meluas sehingga pemain yang bersangkutan telah mengeluarkan garis panduan pencegahan. Ini termasuk sentiasa menggunakan VPN.

Dengan banyak pemain dalam barisan kami, kita tahu betapa pentingnya VPN boleh untuk sesi permainan yang selamat dan bebas gangguan. Sebagai pakar VPN, kami juga sedar tidak setiap penyedia menawarkan prestasi yang anda cari - jadi kami menguji beratus-ratus VPN untuk memberikan anda 5 pilihan terbaik untuk permainan kami.

Panduan Pantas: 5 VPN Terbaik untuk Permainan

 1. NordVPNadalah kami pilih atas untuk memastikan sambungan anda dilindungi semasa permainan.
 2. ExpressVPNsecara konsisten mengambil hadiah utama ketika datang untuk mempercepatkan, sehingga permainan Anda tidak akan tertinggal.
 3. CyberGhostmenjadikan permainan mudah dengan antara muka mesra pengguna dan profil pelayan tersuai.
 4. Surfshark adalah pilihan yang hebat untuk mereka yang ingin menyambungkan sejumlah besar peranti ke VPN tunggal.
 5. Akses Internet Persendirian (PIA) memberikan pemain privasi yang mereka perlukan dengan beberapa harga terbaik yang ditawarkan oleh perkhidmatan VPN premium.

Cara Pasang VPN Untuk Permainan

Anda boleh lihat sekarang mengapa VPN adalah penting untuk permainan dengan selamat. Perkara seterusnya yang perlu anda ketahui ialah cara memasangnya pada semua peranti anda. Kecuali anda menjamin semua permainan dan peranti internet anda dengan VPN, anda tidak akan menjadi 100% dalam talian selamat. Di sinilah perkara menjadi sedikit rumit. Semasa memasang VPN pada komputer riba, komputer dan telefon pintar adalah sangat mudah, banyak konsol permainan tidak serasi secara langsung dengan perisian VPN.

Untuk membantu anda, kami akan menunjukkan kepada anda tiga cara paling mudah untuk menyambungkan Xbox, PlayStation, Switch anda, dan konsol permainan lain ke VPN anda. Ikuti langkah cepat ini dan anda akan dilindungi dalam masa yang singkat. 

Pasang VPN pada Router Wi-fi anda

Setakat kaedah paling mudah untuk menggunakan VPN pada konsol permainan anda, ini akan juga secara automatik melindungi setiap peranti yang disambungkan ke rangkaian wi-fi anda sekaligus. Anda boleh membeli penghala khusus yang didedikasikan untuk bekerja dengan VPN atau membeli satu yang dibina oleh pembekal VPN anda. Walaupun mudah didirikan, ini adalah pilihan yang mahal, dan tidak semua penyedia VPN menjual router mereka sendiri.

Secara alternatif, anda boleh memasang VPN secara manual ke penghala anda, mengikuti arahan dalam talian. Langkah-langkah berbeza bergantung pada jenama router dan pembekal VPN anda tetapi panduan langkah demi langkah mudah dicari dengan carian Google yang cepat. 

Sediakan VPN pada MacOS

Sebelum anda menyediakan VPN anda, pastikan anda mempunyai Mac dan kabel Ethernet. Periksa sama ada Mac anda juga mempunyai port Ethernet dan penyesuai wi-fi dan serasi dengan konsol anda.

 1. Muat turun dan pasang VPN pilihan anda.
 2. Palamkan kabel Ethernet ke belakang Mac dan konsol anda.
 3. Pergi ke Keutamaan Sistem > Perkongsian. Dari menu sebelah kiri, klik Perkongsian Internet.
 4. Dari menu lungsur yang mengatakan 'Kongsi Sambungan Anda Dari,' pilih wi-fi.
 5. Tandakan Ethernet dari senarai 'ke komputer menggunakan'.
 6. Tandai di sebelah kiri Perkongsian Internet untuk mengaktifkan perkongsian wi-fi antara Mac dan konsol anda. Berhati-hati untuk ikon hijau yang menunjukkan sambungan yang berjaya.
 7. Buka perisian VPN yang anda muat turun ke Mac anda dan sambungkan ke pelayan dari pelayan VPN yang tersedia.
 8. Pada konsol anda, cari tetapan rangkaian, pilih pilihan kabel LAN, dan sambungkannya ke rangkaian Mac anda.
 9. Anda mungkin perlu memilih opsyen seperti "Jangan Menggunakan Pelayan Proksi."
 10. Langkah-langkah berbeza sedikit dengan setiap konsol, tetapi jika semuanya berjalan lancar, anda akan disambungkan ke web melalui VPN dalam masa yang singkat.

Sediakan VPN pada PC anda

Menyambung VPN melalui PC hampir sama dengan menetapkannya melalui Mac, hanya kaedah ini menggunakan setara Windows Perkongsian Internet Mac.

 1. Muat turun dan pasang perkhidmatan VPN yang anda pilih pada PC anda.
 2. Palamkan kabel Ethernet di belakang PC dan konsol anda.
 3. Panel Kawalan Terbuka > Pusat rangkaian dan Perkongsian. Klik Tukar Penyesuai Tetapan di tetingkap.
 4. Klik kanan ikon VPN anda dan pilih Properties.
 5. Buka tab perkongsian dan pastikan anda memilih 'Benarkan pengguna rangkaian lain menyambung melalui sambungan internet komputer ini.'
 6. Pilih Sambungan Rangkaian Laman Utama dan kemudian, klik pilihan 'home internet connection' dari menu drop-down.
 7. Pada konsol anda, cari tetapan rangkaian, pilih pilihan kabel LAN, dan sambungkannya ke rangkaian PC anda.
 8. Anda mungkin perlu memilih opsyen seperti "Jangan Menggunakan Pelayan Proksi."
 9. Langkah-langkah berbeza sedikit dengan setiap konsol, tetapi kini anda kini berada dalam talian dan disambungkan ke web melalui VPN. Mari mulakan permainan!

Apa yang tinggal sekarang ialah memilih VPN terbaik untuk keperluan permainan anda. Tidak setiap VPN cukup kuat untuk permainan, jadi kami telah memilih 5 terbaik terbaik untuk anda.

Sekiranya Anda Mencuba VPN Percuma untuk Permainan?

VPN percuma terdengar seperti pilihan yang menarik untuk peminat permainan video, namun ada beberapa sebab mengapa VPN percuma hanya tidak berbaloi. Sebagai permulaan, ramai VPN percuma tidak semestinya percuma. Ada yang membuat anda membayar mengumpul dan menjual data anda atau menunjukkan kepada anda sejumlah besar iklan. Lain-lain akan lambatkan kelajuan sambungan anda, yang menjadikan permainan sukar.

VPN yang benar-benar bebas dan selamat pada amnya menguatkuasakan had lebar jalur yang ketat. Ini berkisar dari 500MB data sebulan hingga 500 MB setiap hari. Anda tidak akan mempunyai data yang cukup untuk memainkan permainan pilihan anda.

Ini sebabnya a VPN premium adalah pilihan terbaik anda. Perkhidmatan terbaik ada tiada had data, memegang dasar tidak ketat ketat, tidak akan mempercepatkan kelajuan sambungan anda, dan yang paling penting, mereka gunakan tahap penyulitan tinggi untuk memastikan anda selamat dan terjamin.

VPN Terbaik untuk Permainan

1. NordVPN

5 VPN Terbaik untuk Permainan 2020 - Yang paling cepat?

 • Rangkaian pelayan global - lebih 5,000 pelayan untuk akses tanpa had
 • Ciri-ciri keselamatan lanjutan supaya anda tidak perlu risau tentang serangan DDoS
 • Pelayan berkelajuan tinggi memastikan sambungan anda tidak memukul

NordVPN adalah pilihan yang sangat baik untuk peminat serba boleh yang mengharapkan kelonggaran yang sama daripada pembekal VPN mereka. Dengan lebih daripada 3,500 pelayan di 61 negara, anda akan menyambung ke mana-mana lokasi yang anda inginkan.

Kelajuan boleh dikatakan perkara pertama yang anda akan cari dalam VPN untuk permainan - dan NordVPN tidak mengecewakan. Kemas kini perkhidmatan terkini telah meningkatkan kualiti sambungan NordVPN, meletakkannya di sana dengan yang terbaik. Jangan percaya kita? Semak perkara ini pengguna ulasan.

Bagi privasi anda, yakinlah anda tidak akan diganggu oleh skrip kiddies atau lawan masin. NordVPN mempunyai perlindungan anti-DDoS terbina dalam, serta pelayan adat yang direka untuk melindungi anda daripada serangan sedemikian - supaya anda dapat melupakan gangguan dan gangguan yang tidak dirancang.

Dengan pelbagai pelayan besar-besaran, sambungan cepat, dan keselamatan gred-A, NordVPN adalah rakan kongsi yang sempurna apabila anda pergi dalam talian yang menyakitkan hati. Dan jika anda memutuskan ini bukan VPN untuk anda, ada jaminan wang balik 30 hari supaya anda boleh mendapatkan bayaran balik penuh, tidak ada soalan.

Peranti permainan yang serasi: 

 • PC, Mac, Linux, Chromebook, telefon pintar, penghantar wi-fi.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Mulakan Bermain dengan NordVPN!

2.ExpressVPN

Faedah ExpressVPN

 • VPN terpantas di pasaran - nikmati perlindungan atas rak dengan kelajuan tinggi untuk dipadankan
 • Pilih daripada lebih daripada 3,000 pelayan di 90+ ​​lokasi
 • Terowong Split membolehkan anda memilih bahagian lalu lintas anda yang dilindungi oleh VPN

ExpressVPN pasti hidup sehingga namanya - ia sentiasa mengambil tempat pertama dalam ujian kelajuan kami. Latensi yang lebih rendah boleh menjadi perbezaan antara kemenangan dan kerugian, dan ketika datang untuk ping, penyedia ini akan membuat Anda merasa seperti Anda tidak menggunakan VPN sama sekali.

3,000+ pelayan di 90+ ​​lokasi, pelayan DNS pengetahuan sifar proprietari, dan dasar pembalakan sifar yang ketat memberi anda akses cepat, global, dan terjamin. Sekiranya anda ingin menjejakkan trafik yang dilindungi, ciri terowong perpecahan juga berguna. Terowong perpecahan juga bermakna bahawa jika anda bimbang tentang ketinggalan, anda dapat menjamin sisa trafik anda dan bermain seperti biasa.

Anda juga boleh melindungi sehingga lima peranti dengan satu langganan ExpressVPN.

Ketahui apa pelanggan sebenar berfikir daripada ExpressVPN. Atau cubalah selama 30 hari. Jika anda tidak menyukainya, anda boleh mendapatkan bayaran balik. 

Peranti permainan yang serasi: 

 • PC, Mac, Linux, Chromebook, telefon pintar, penghantar wi-fi, Xbox One dan 360, PlayStation 3 dan 4.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Mulakan Bermain dengan ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

 • Jadual pelayan besar - 6000+ untuk prestasi yang dioptimumkan, di mana sahaja anda berada
 • Profail berguna memberi anda tetapan terbaik untuk aktiviti yang berbeza
 • Antara muka yang mudah dan ringkas

Dengan lebih daripada 6000 + pelayan, penyulitan serius, dan lalu lintas sifar atau log sambungan disimpan, CyberGhost adalah pembekal lain yang mengambil "peribadi" dalam "rangkaian peribadi maya" ke hati.

Salah satu ciri terbaik VPN ini adalah antara muka - terima kasih kepada beberapa profil yang berdedikasi, anda boleh membiarkan CyberGhost mengetahui apa yang anda gunakan untuknya, dan ia akan memberikan prestasi optimum untuk keperluan anda. 

Selain privasi yang sempurna, anda akan mahukan kelajuan tinggi. Walaupun tidak secepat NordVPN atau ExpressVPN, CyberGhost adalah pantas dan tidak akan menghalang kelajuan internet anda.

Semua ciri-ciri ini (termasuk yang lain seperti IP / DNS perlindungan kebocoran dan 5 sambungan serentak) membuat CyberGhost pilihan yang hebat. Lebih-lebih lagi, anda mendapat percubaan percuma selama satu minggu untuk iOS dan Android di atas jaminan wang balik 45 hari, jadi anda boleh mengalami VPN ini dan tidak membayar apa-apa.

Sekiranya anda masih tidak pasti jika CyberGhost sesuai untuk anda, semak ini ulasan pengguna.

Peranti permainan yang serasi: 

 • PC, Mac, Linux, Chromebook, telefon pintar, penghantar wi-fi.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Mula bermain dengan CyberGhost!

4. Surfshark

5 VPN Terbaik untuk Permainan 2020 - Yang paling cepat?

 • Pelayan di 50 negara
 • Pilihan langganan mesra bajet
 • Aplikasi mesra pengguna

Surfshark adalah pilihan yang boleh dipercayai untuk permainan, streaming, dan melayari.

Pelayan berkelajuan tinggi dan jalur lebar tanpa had meminimumkan penyerapan dan lag. Dan, dengan pelayan di 50 negara, anda boleh bermain di mana-mana kawasan yang anda suka. Ini berguna jika anda sedang dalam perjalanan dan mahu bermain rakan dengan rakan anda dari rumah ketika anda pergi.

Surfshark mempunyai aplikasi untuk kebanyakan platform utama. Jika peranti anda tidak menawarkan sokongan VPN terbina dalam, anda boleh memasangnya pada penghawa yang serasi dan bukannya. Ia juga membolehkan sambungan serentak tanpa had untuk permainan malam berbilang pemain tempatan.

Anda boleh belajar lebih lanjut dengan membaca ulasan pengguna sebenar, atau uji sendiri untuknya Jaminan wang balik 30 hari.

Peranti permainan yang serasi: 

 • PC, Mac, Linux, Chromebook, telefon pintar, penghantar wi-fi.

Surfshark boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

Surfshark berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox.

Mulakan Bermain dengan Surfshark!

5. Akses Internet Persendirian (PIA)

Peranti akses internet peribadi

 • Pelbagai pelayan yang luas - 3,000 di 44 lokasi
 • Sempurna untuk peminat permainan video pada anggaran
 • Pemasangan dan konfigurasi mudah

Seperti AirVPN, Akses Internet Persendirian disayangi oleh ramai pemain video untuk pendirian pro-privasi dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi dan berpatutan.

Khususnya, PIA menawarkan lebih daripada 3,000 pelayan di 44 lokasi. Mereka adalah nombor yang mengagumkan walaupun VPN yang paling mahal, menjadikannya lebih penting lagi PIA adalah salah satu pembekal termurah di pasaran. Pemain yang mencari VPN dengan rangkaian pelayan yang besar, dasar pembalakan sifar terbukti, dan tag harga yang menarik pastinya harus melihat PIA.

Di samping itu, PIA adalah lambang VPN plug-and-play - pelanggannya sangat mudah digunakan dan bahkan pemula tidak akan menghabiskan lebih dari beberapa saat untuk mengkonfigurasi sambungan dengan keinginan mereka. Anda juga boleh mengklik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana pengguna sebenar PIA mengalami VPN. Lebih baik lagi, Akses Internet Persendirian adalah pilihan yang baik jika anda juga menyambungkan akaun permainan anda PayPal.

Yang menyatakan, sesetengah pelayan lebih konsisten daripada yang lain di jabatan laju, dan sementara VPN tidak terlalu lambat, terdapat alternatif yang lebih baik jika sambungan yang sangat pantas adalah apa yang anda akan lakukan. Nasib baik, anda mempunyai tetingkap 7 hari untuk mendapatkan bayaran balik jika anda merasa tidak mendapat cukup dari PIA.

Peranti permainan yang serasi: PC, Mac, Linux, Chromebook, telefon pintar, penghantar wi-fi.

Mulakan Bermain dengan PIA!

DING! Anda Telah Meningkatkan Pengalaman Permainan Anda dengan VPN

Sama ada anda ingin menyekat permainan geo-terhad, dapatkan sambungan yang lebih baik ke pelayan jauh, atau elakkan serangan throttling / DDoS, VPN akan menjadi MVP pada pasukan anda. Buat pilihan yang lebih baik dengan senarai lima teratas kami.

Adakah anda mendapati ini berguna?? Katakan kawan anda tahu bagaimana mereka boleh meningkatkan sesi permainan mereka dengan berkongsi siaran ini!

Adakah anda suka permainan mengerikan juga? Keselamatan datang pertama - jadi semak VPN terbaik untuk mengutuk.

Jangan terlepas penjimatan eksklusif dengan tawaran VPN dan kupon terbaik kami.

Ingin membaca lebih lanjut? Lihat ringkasan kami mengenai VPN terbaik!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me