5 VPN Terbaik untuk Permainan PC | Rated oleh Speed, Safety & Price


VPN untuk permainan? Ya, betul - mengapa anda menggunakan perisian yang hampir selalu memperlambat anda dan kelihatan seperti polar bertentangan dengan apa yang benar-benar memerlukan seorang pemain video?

Nah, kerana awak ada di sini, anda mungkin menghadapi salah satu daripada beberapa halangan di dunia permainan - seperti sekatan geografi atau permainan busuk - yang boleh dicegah oleh VPN. Permainan adalah banyak keseronokan, tetapi ia dapat dengan mudah dihancurkan oleh pasukan di luar kawalan anda. 

Di luar kawalan anda, iaitu, sehingga anda memasang VPN.

Sekiranya anda seorang peminat yang berdaya saing, menggunakan VPN boleh memberi anda akses awal ke tajuk dalam talian baru, sambil melindungi anda daripada serangan berniat jahat dari lawan. Tetapi mencari perkhidmatan VPN yang betul untuk permainan PC boleh menjadi sangat sukart - anda tidak boleh mengambil risiko kelajuan purata, pelayan terhad, atau sokongan tidak boleh dipercayai.

Kami berada di sini untuk membantu anda - selepas menjalankan penyelidikan mendalam dan jam ujian yang tidak terkira, kami membentangkan anda dengan lima VPN terbaik yang mutlak untuk permainan PC. Semak mereka di bawah, menguji beberapa untuk diri sendiri dan anda pasti akan mencari VPN yang tepat untuk keperluan anda.

Ringkasan VPN Terbaik untuk Permainan PC

1. NordVPN

NordVPN sangat sesuai jika anda perlu menukar lokasi pelayan dengan kerap, terima kasih kepada rangkaian besar-besaran. Dengan kelajuan yang hebat, ciri anti-DDoS, dan suite keselamatan, ia juga akan memastikan sesi anda cepat dan selamat tanpa melanggar peluh.

2. ExpressVPN

ExpressVPN adalah kilat-cepat dan penuh dengan ciri-ciri berharga untuk pemain PC - yang paling penting, ia secara konsisten sangat cepat. Bersama-sama dengan ciri-ciri keselamatan baris, apa pun keperluan anda, VPN ini pasti akan bertemu dengan mereka.

3. CyberGhost

Sesuai untuk melengkapkan parti LAN dalaman anda dengan perlindungan VPN, CyberGhost mempunyai tujuh sambungan serentak dan menawarkan kelajuan uptime yang boleh dipercayai, pantas di seluruh 5,700+ pelayan di seluruh dunia.

4. Surfshark

Bintang yang semakin meningkat di dunia VPN, Surfshark belum ada selagi pesaingnya yang lebih terkenal tetapi ia membungkus pukulan. Dengan mengkhusus dalam mendapatkan sekitar sekatan geografi dan menawarkan sambungan peranti tanpa had, Surfshark sesuai untuk permainan PC.

5. Akses Internet Persendirian (PIA)

PIA adalah VPN kegemaran untuk gamer PC pada anggaran, dengan beribu-ribu pelayan dan prestasi hebat - semua dibungkus dengan pakej yang sangat berpatutan.

Apa yang Harus Anda Cari dalam VPN untuk PC Permainan

Manfaat berpotensi VPN untuk permainan PC sangat besar. Satu ciri popular adalah melangkaui larangan wilayah - yang dikenakan oleh salah satu permainan itu sendiri, atau pemerintah anda.

Pemain datang dari seluruh dunia, tetapi malangnya, ramai kawan-kawan kita dalam talian perlu berurusan dengan permainan yang dilabel atau dilarang kerana lokasi mereka. Ambil Iran sebagai contoh - Battlefield 3 dan ARMA 3 kedua-duanya diharamkan di negara ini kerana keganasan dan kekejaman grafik. Senarai terus. Arab Saudi, China, Malaysia, Thailand, dan banyak negara lain telah mengharamkan permainan seperti Red Dead Redemption, Grand Theft Auto, dan pelbagai penembak kerana kandungan politik atau ganas.

Dengan VPN, anda masih boleh memainkan permainan yang dilarang, sama ada dalam talian dan sendiri. Dengan menyambung ke pelayan di negara yang tidak mempunyai batasan ini, anda dengan berkesan mengelakkan penapisan dan membuka dunia permainan kemungkinan yang baru.

VPN juga boleh membantu anda mendapatkan akses awal ke permainan baru. Katakanlah MMO baru ini yang anda telah drooling akhirnya jatuh tarikh pelepasan - tetapi ia akan tersedia di Jepun pertama, jam sebelum server lain pergi langsung. Jika anda mahu berada di hadapan pek, semua yang anda perlukan adalah alamat IP Jepun, dan anda sudah bersedia untuk memulakan.

Ketepikan akses, VPN adalah yang paling berharga apabila mendapat perlindungan. Banyak permainan yang serius dan kompetitif ditemui dalam talian hari ini - dan dengan itu datang risiko penggodam. Ia amat berbahaya untuk mempunyai alamat IP sebenar anda dan maklumat peribadi sensitif lain yang dipamerkan secara terbuka. Dengan VPN, anda boleh menyimpannya tersembunyi di belakang sambungan yang disulitkan dengan selamat.

Bercakap mengenai sambungan, a VPN juga akan memastikan anda selamat dari serangan DDoS - sesuatu yang melanda permainan dalam talian kompetitif untuk masa yang lama. Semi-profesional dan profesional pasukan di CS: GO dan Dota 2 sering disasarkan oleh peminat frustrasi pasukan saingan, tetapi risiko ini tidak terhad kepada adegan pro. Jika anda seorang pemain yang suka bermain kompetitif seperti ini dan banyak lagi yang lain (termasuk League of Legends, Heroes of the Storm, Overwatch, Smite), anda tahu bagaimana sakit dan pecundang kecil dapat. Menggunakan VPN akan melindungi anda daripada serangan DDoS yang berpotensi atau aktiviti berbahaya yang lain yang bertujuan untuk anda.

Dengan itu, inilah yang anda perlukan dari VPN yang sempurna untuk permainan PC:

 • Kelajuan. Jika kelajuan sambungan anda memukul utama, VPN permainan anda akan hampir tidak berguna. Pastikan pilihan anda mempunyai kelajuan yang sangat baik dan konsisten sehingga anda boleh terus memiliki dalam permainan.
 • Pilihan pelayan. Biasanya, lebih banyak pelayan yang ada pada pelupusan anda, lebih baik. Tetapi itu bukan hanya mengenai kepelbagaian - anda mahu rangkaian VPN anda dioptimumkan, cepat, dan terawat dengan baik dengan uptime yang terjamin.
 • Antara muka yang mudah. Bukan semua orang adalah guru teknologi dan juga pengguna lanjutan mahu pengalaman pengguna yang anggun dan intuitif. Cari VPN yang bukan sahaja mampu, tetapi satu yang dilaburkan dalam kemudahan penggunaan juga.
 • Sokongan pelanggan yang responsif. Anda mungkin menghadapi masalah dengan VPN anda - semua orang tidak. Sokongan pelanggan yang lebih cepat akan meletakkan anda kembali ke trek dalam masa yang singkat. Pilih VPN yang tahu barangannya, dan juga tahu bagaimana menyelesaikan masalah dengan cepat.

Dengan begitu banyak untuk dicari, ia mungkin merasa seperti usaha yang tidak berkesudahan untuk mencari VPN yang ideal. Kami mempunyai panduan di sini - lihatlah pilihan VPN kami atas permainan PC.

VPN Terbaik untuk Permainan PC

1. NordVPN

NordVPN untuk Bulgarian

 • Cepat dan selamat
 • Berdasarkan di luar Lima Mata
 • Ciri-ciri
 • Tingkap bayaran balik satu bulan

NordVPN terus menjadi salah satu VPN yang paling popular di dunia. Ia mempunyai arsenal ciri keselamatan gred tentera - termasuk pelayan anti-DDoS, protokol keruntuhan yang dipertingkatkan, dan suite keselamatan lengkap yang dipanggil CyberSec. NordVPN merangkumi segala-galanya dari adblocking kepada perlindungan malware pakar.

Dengan kemas kini yang berterusan, NordVPN hanya terus menjadi lebih besar, lebih baik dan lebih cepat. Terdapat lebih daripada 5,000 pelayan untuk dipilih dari seluruh dunia, dan bilangan itu terikat untuk meningkat.

Antara muka yang elegan dan bergaya adalah satu lagi sebab untuk memasang VPN yang berpangkalan di Panama ini. Tambah sokongan yang sangat baik ke atas sembang langsung, dan anda dapat melihat mengapa ia skor begitu baik dalam ulasan.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Lihat Tawaran

2. ExpressVPN

Faedah ExpressVPN

 • VPN terpantas di pasaran
 • Tiada log disimpan
 • Membunuh suis, perlindungan kebocoran DNS / IPv6
 • Cuba sebelum anda melakukan jaminan dengan jaminan wang balik 30 hari

ExpressVPN mempunyai kelajuan yang sangat pantas rangkaian 3,000+ pelayan di lebih 150 lokasi. Ia juga menawarkan privasi tanpa izin, berkat yang menguntungkan ibu pejabat di British Virgin Islands dan dasar sifar log. Sokongan AES256 dan OpenVPN akan memastikan anda selamat sepanjang masa.

Anda akan dihubungkan ke mana-mana lokasi yang anda inginkan, dan antara muka mudah untuk digunakan. Selain itu, anda mendapat beberapa tambahan hebat untuk permainan - iaitu, ciri terowong perpecahan membolehkan anda dengan tepat memilih bahagian lalu lintas anda yang anda mahu disulitkan.

Semua itu, digabungkan dengan sokongan pelanggan 24/7 yang hebat (termasuk live chat) menjadikan ExpressVPN kegemaran orang ramai.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Lihat Tawaran

3. CyberGhost

pelbagai peranti cyberghost

 • Sangat mudah digunakan
 • Mempunyai kelajuan dan pelayan yang anda mahukan
 • Tujuh sambungan serentak untuk seluruh parti LAN anda
 • 30 hari untuk menguji risiko bebas

CyberGhost mempunyai banyak pemain yang menawarkan - dari 5,700 + pelayan yang dioptimumkan dan kelajuan yang hebat untuk tetapan automatik sepenuhnya, terima kasih kepada antara muka berasaskan profil hebat.

Kebanyakan VPN menawarkan antara tiga dan lima sambungan serentak. CyberGhost menonjol dengan sehingga tujuh peranti setiap langganan, membawa nilai yang besar jika anda merancang untuk menyesuaikan seluruh kumpulan anda dengan perlindungan atas rak dan akses tanpa had.

Akhir sekali, CyberGhost mempunyai ejen yang berguna untuk menjawab soalan anda atau menyelesaikan masalah anda dalam masa yang singkat. Singkatnya, ia adalah VPN yang hebat untuk pemula dan pakar yang sama, yang ditunjukkan dalam ulasan pengguna.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Lihat Tawaran

4. Surfshark

5 VPN Terbaik untuk Permainan PC | Rated oleh Speed, Safety & Price

 • Sambungan peranti tanpa had
 • Kelajuan yang sangat baik
 • Di bawah radar
 • Juga hebat untuk streaming Netflix

Surfshark mungkin tidak begitu mantap atau berjalan lama sebagai pesaingnya, tetapi itu sebenarnya salah satu sebabnya bintang yang semakin meningkat di pasaran VPN, dan secara konsisten menerima sambutan hangat.

Yang lebih dikenali VPN menjadi, semakin banyak perhatiannya diterima dari platform menggunakan geoblocks, dan semakin kuat mereka menguatkan geoblock ini terhadap VPN individu itu. Setakat ini, Surfshark telah mengelakkan terlalu banyak perhatian dan ini menjadikannya VPN yang ideal untuk permainan PC. 

Keadaan ini mungkin berubah pada masa akan datang tetapi itu tidak akan menjejaskan Surfshark sambungan pantas, keselamatan tertinggi dan mudah digunakan. Dengan jaminan wang balik 30 hari dan sambungan peranti tanpa had, anda boleh mencuba Surfshark untuk diri sendiri dan melihat jika ia memenuhi keperluan permainan anda.

Surfshark boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

Surfshark berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox.

Lihat Tawaran

5. Akses Internet Persendirian (PIA)

Peranti akses internet peribadi

 • Prestasi cemerlang pada harga yang murah
 • Komuniti yang setia dan berguna
 • Lebih 3,500 pelayan untuk dipilih
 • Jaminan wang balik 7 hari

Sekiranya anda mahukan VPN murah, anda tidak akan mendapat perlindungan yang lebih baik daripada PIA. Ia mempunyai semua ciri penting, ditambah rangkaian besar 3,300+ pelayan.

Pasti, itu bukan VPN terpantas, tetapi ia ada di sana dengan yang terbaik. PIA juga menawarkan antara muka yang mudah dan tidak membingungkan - ia bukan super digilap, tetapi anda tidak akan mengalami masalah menggunakannya.

Sokongan pelanggan yang berguna dan komuniti yang aktif adalah kemunculan utama VPN ini. Sekiranya anda mempunyai belanjawan, anda tidak akan mendapat banyak pilihan yang lebih baik daripada PIA - sebab itulah pengguna mempunyai banyak perkara yang baik untuk mengatakannya.

Lihat Tawaran

Anda Boleh Dapatkan Urus Niaga Besar di VPN Di Sini

Sekiranya anda gatal untuk permainan yang dilarang atau tidak dilepaskan di rantau anda, atau anda hanya ingin melindungi diri anda dari serangan DDoS jahat dan penggodam, VPN adalah keadaan menang dalam permainan ini kecerdasan.

Adakah anda tahu anda boleh merebut VPN terbaik di pasaran dengan diskaun hebat?? Lihat tawaran VPN terpanas di sini, sebelum masa habis!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map