5 VPN Terbaik untuk Sekolah Yang Benar-benar Bekerja pada tahun 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Ia bukan rahsia sekolah menghalang pelajar mereka daripada mengakses laman web tertentu, seperti Youtube, Facebook, Instagram, dan Snapchat. Blok juga boleh menjejaskan perkhidmatan penstriman seperti Netflix, Hulu, dan HBO.

Menyekat laman-laman ini memberi makna, kerana memfokuskan pada kajian anda adalah penting. Tetapi mengakses laman-laman web ini dari alasan sekolah tidak bermakna bahawa anda tidak berkesudahan.

Ia boleh mengecewakan untuk menggunakan Facebook semasa rehat makan tengah hari anda, hanya untuk mendapati bahawa anda akses disekat. Atau mungkin anda dan rakan-rakan anda ingin menontonnya episod terkini Perkara-perkara Stranger di Netflix semasa tempoh percuma anda, tetapi teruskan memukul sekatan jalan raya.

Terdapat penyelesaian. Cara terbaik untuk mendapatkan sekatan rangkaian sekolah melibatkan penggunaan VPN.


VPN menjadikannya kelihatan seperti anda mengakses internet dari lokasi yang berbeza. Ini bermakna anda boleh lihat laman web yang blok sekolah anda.

Dalam artikel ini, kami akan memberitahu anda 5 VPN terbaik untuk menyahsekat wi-fi sekolah anda.

Panduan Pantas: VPN Terbaik untuk Sekolah Yang Benar-benar Berfungsi

 1. NordVPN - VPN teratas keseluruhan kami, NordVPN menawarkan keselamatan kedap air dan kelajuan yang sangat baik.
 2. ExpressVPN - Dengan beberapa kelajuan terpantas sekitar, ExpressVPN menawarkan perkhidmatan cecair dan lancar.
 3. CyberGhost - Mudah digunakan dan penekanan pada keselamatan menjadikan CyberGhsot memilih VPN teratas
 4. SurfShark - Terdapat banyak ciri di SurfShark, termasuk penggunaan pada peranti tanpa had.
 5. PrivateVPN - Pengguna yang mesra dan bebas cukai, dan dengan keselamatan yang kuat, anda tidak boleh salah dengan PrivateVPN

Dapatkan VPN untuk Sekolah Anda Sekarang

Kenapa Anda Perlu VPN untuk Sekolah Anda

Sekolah adalah mengepel ke atas kandungan pelajar boleh diakses apabila mereka menggunakan internet.

Tidak ada yang lebih mengecewakan daripada mengambil rehat makan tengah hari anda - atau mempunyai tempoh percuma - hanya untuk mengetahui bahawa anda tidak dapat melawat laman web kegemaran anda di telefon atau komputer riba anda.

Ia juga mungkin bahawa sesetengah laman web adalah tidak sengaja disekat, walaupun mereka boleh membantu penyelidikan untuk tugasan. Youtube, dengan banyak video pendidikannya, adalah contoh sempurna dari laman web yang disekat yang boleh berguna untuk kajian.

VPN menyelesaikan masalah ini dengan membiarkan anda mengubah alamat IP anda dan memintas kandungan yang disekat. Hasilnya membolehkan anda menikmati akses kepada kandungan tanpa batasan tanpa bimbang tentang sekolah anda yang menghalangnya.

Walau bagaimanapun, beberapa sekolah menyekat akses ke VPN, yang bermaksud anda memerlukan a versi premium yang tidak dapat dikesan. VPN Premium kerap kemas kini pelayan mereka untuk mendapatkan sekitar blok berpotensi dari institusi seperti sekolah.

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

VPN melakukan lebih daripada hapuskan kandungan terhad. Sesetengah sekolah menggunakan rangkaian terbuka untuk wi-fi, yang bermakna anda boleh berada di risiko daripada serangan berniat jahat.

VPN menawarkan pelbagai ciri keselamatan, termasuk menyulitkan lalu lintas supaya pihak ketiga tidak dapat memantau tingkah laku dalam talian.

Ciri VPN yang terbaik terbina dalam anti-malware dan sistem adware. Mempunyai sistem ini di tempat bermakna anda dilindungi daripada ancaman siber seperti spyware, penggodaman, dan phishing.

Ciri-ciri keselamatan teratas lain termasuk a dasar tidak log, suis bunuh automatik, dan Penyulitan 256-bit. Ciri-ciri ini membantu anda mengalami penyemakan imbas web dan streaming yang lebih selamat.

Kadang-kadang, lebar jalur penyambung perkhidmatan internet (ISP) jika mereka mengesan penggunaan data yang banyak, seperti streaming.

Serta memasangkan alamat IP anda, VPN menyembunyikan kebiasaan penstriman dari ISP anda. Ini mengelakkan pendikit, memastikan bahawa anda kelajuan sambungan berfungsi secara optimum.

5 VPN Terbaik untuk Penyemakan dan Streaming Tanpa Batas di Sekolah

1. NordVPN

5 VPN Terbaik untuk Sekolah Yang Benar-benar Bekerja pada tahun 2020

NordVPN adalah pilihan utama kami untuk menyemak imbas dan kandungan streaming semasa anda berada di sekolah. Dengan 5,700+ pelayan di 59 negara yang berbeza, anda tidak akan mempunyai masalah untuk memasangkan alamat IP anda dan mengakses kandungan yang disekat sebelum ini.

Beberapa pelan langganan boleh didapati dan semua datang dengan jalur lebar yang tidak terhad. NordVPNs juga popular terima kasih kepada penggunaannya Teknologi Smart Play, yang menjadikannya mudah untuk menyediakan tanpa konfigurasi manual.

Ciri-ciri lain termasuk a ciri VPN berganda yang menyulitkan langganan anda dua kali untuk keselamatan tambahan, a dasar tidak log dan membunuh secara automatik suis.

Mendaftar kepada NordVPN bermaksud anda akan mendapat Jaminan wang balik 30 hari untuk menambah ketenangan fikiran.

Jimat wang pada langganan anda dengan kod kupon kami.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Dapatkan NordVPN Sekarang

2. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN adalah satu lagi pilihan terbaik jika anda mahu akses kandungan terhad di sekolah anda. Dikenali dengan kelajuan kilat yang cepat, anda tidak akan menghadapi masalah menonton kandungan streaming - termasuk video YouTube.

A pembunuh terbina dalam, terowong perpecahan, Perlindungan kebocoran IPv6, dan Perlindungan kebocoran DNS bermakna keselamatan ekspress VPN adalah tepat.

Terdapat juga bonus menggunakan ExpressVPN pada 5 peranti pada masa yang sama, bermakna anda boleh menyemak imbas dari anda telefon dan komputer riba semasa anda berada di sekolah.

Ciri-ciri ExpressVPN a Jaminan wang balik 30 hari jadi anda boleh mencuba perkhidmatan tanpa komitmen. Jimat sedikit wang apabila anda melanggan dengan kod kupon kami.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, BBC iPlayer, dan TVPlayer.

Menyokong torrenting

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk router tertentu.

Dapatkan ExpressVPN Sekarang

3. CyberGhost VPN

Peranti CyberGhost

Jika wi-fi sekolah anda berada di rangkaian terbuka, CyberGhost adalah pilihan yang hebat. Ia termasuk ciri-ciri seperti Perlindungan kebocoran DNS dan IP, a dasar tiada ketat, Penyulitan AES 256-bit, dan a suis bunuh automatik.

Ia juga 100% disesuaikan jadi anda boleh menyesuaikan semuanya dengan keperluan VPN peribadi anda. Terdapat senarai pilihan pelayan yang luas yang termasuk 5,000+ pelayan di 90 negara yang berbeza (hebat untuk menikmati apl berkunci rantau seperti BBC iPlayer). Anda juga boleh menggunakan sehingga 7 sambungan serentak sekaligus.

Kami tidak terkejut bahawa CyberGhost begitu popular dengan pengguna.

CyberGhost menawarkan a Jaminan wang balik 45 hari. Simpan pada langganan anda dengan kod kupon kami.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, ulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain. 

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome. 

Dapatkan CyberGhost Sekarang

4. Surfshark

Peranti Surfshark

Salah satu ciri utama Surfshark ialah CleanWeb, yang menyediakan teknologi penyekat iklan untuk memberi anda pengalaman bersih dan lancar tanpa iklan, penjejak, malware, dan percubaan phishing.

Surfshark juga mempunyai rangkaian 800+ pelayan di 50+ negara, jadi anda tidak akan menghadapi masalah untuk menyambung ke alamat ISP di luar rangkaian sekolah anda.

Walaupun Surfshark baru di pasaran, mereka telah membina reputasi yang baik dan menawarkan perkhidmatan yang cepat.

Faedah keselamatan termasuk kebocoran perlindungan DNS persendirian pada setiap pelayan, dasar tidak ketat, dan a suis bunuh automatik. Semua pelayan Surfshark adalah P2P mesra.

Anda juga mendapat Jaminan wang balik 30 hari apabila anda melanggan dengan Surfshark. Nikmati perkhidmatan yang lebih kos efektif dengan salah satu kod kupon kami.

Surfshark boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

Surfshark berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox.

Dapatkan Surfshark Sekarang

5. PrivateVPN

5 VPN Terbaik untuk Sekolah Yang Benar-benar Bekerja pada tahun 2020

Dengan 6 sambungan serentak, pelayan di 60 negara, dan sokongan untuk semua Platform OS, PrivateVPN adalah pilihan padat untuk menggunakan a VPN untuk menyahsekat sekolah wi-fi.

Pelayannya adalah ultra-cepat, bermakna anda boleh menstrimkan kandungan Netfilx, Hulu, HBO, dan lebih lagi tanpa sebarang masalah. Ciri-ciri keselamatan juga kedudukan tertinggi, dengan a Penyulitan 2048-bit - yang paling selamat dari jenisnya.

Bandwidth tanpa had dan suis pelayan, tambahnya sokongan penuh dari pasukan teknologi dalaman, menjadikan PrivateVPN menjadi pilihan yang popular dengan pengguna.

Tidak ada risiko Jaminan wang balik 30 hari apabila anda mendaftar untuk PrivateVPN. Nikmati PrivateVPN dengan kod kupon.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

PrivateVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

Dapatkan VPN Persendirian untuk Sekolah Anda Sekarang

Ringkasan 

Menggunakan VPN bermakna anda tidak perlu risau tentang sekatan melayari dan streaming di sekolah. Nikmati akses kepada kandungan yang hebat - pastikan sahaja ia tidak memberi kesan kepada pembelajaran anda.

Pilihan utama kami untuk mendapatkan yang terbaik Pengalaman VPN semasa di sekolah adalah NordVPN, terima kasih kepada prestasi keseluruhannya yang hebat.

Bacaan lanjut

Buka Video YouTube Dari Mana-mana Negara, Sekolah, atau Kerja [&FAST]

Bagaimana untuk Buka Laman Web di Sekolah pada tahun 2019 (# 1 Adakah Super Fast!)

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me