5 VPN Terbaik untuk Taiwan – Tercepat, Paling Selamat, dan Termurah pada tahun 2020

Sekiranya anda tinggal atau bercuti di Taiwan, anda memerlukan VPN melindungi data anda dan buka kunci laman web geoblocked dari seluruh dunia.

Pengguna internet Taiwan menikmati kebebasan dalam talian, tetapi ini tidak berhenti penjenayah siber daripada mensasarkan peranti anda. Jika anda melayari internet tanpa VPN, anda Maklumat peribadi terdedah kepada penggodam, pelacak, dan mata-mata.

VPN menyulitkan dan menamakan tanpa nama trafik internet anda. Ini menjadikannya mustahil bagi penggodam untuk mendapatkan maklumat peribadi anda, seperti kad kredit dan butiran perbankan. Ia juga menghalang laman web daripada menjejak dan menjual aktiviti penyemakan imbas anda.

VPN akan memberikan anda akses ke laman web geoblocked dan perkhidmatan streaming seperti Netflix AS dan Hulu, sama ada anda berada di rumah di Taiwan atau berehat di bilik hotel anda menonton semua pertunjukan kegemaran anda dari rumah balik.

Ringkasan VPN Terbaik untuk Taiwan

  1. NordVPN: Penggunaan VPN yang popular ini penyulitan dua kali untuk menjamin keselamatan dalam talian anda. Anda boleh menggunakannya untuk membuka kunci geoblock kandungan dari mana-mana negara di dunia.
  2. ExpressVPN:The paling laju VPN tersedia. Ia melindungi maklumat peribadi anda dengan penyulitan terbaik dalam kelas.
  3. CyberGhost:Mesra pengguna aplikasi dan mesra bajet harga. Ini adalah VPN yang hebat untuk pemula.
  4. VPN HMA:Tawaran kelajuan super pantas, jalur lebar yang tidak terhad, dan protokol keselamatan tinggi.
  5. VyprVPN: Hebat untuk streaming kandungan geoblocked. Teknologi Chameleon miliknya boleh tolak mana-mana sekatan geo atau blok VPN.

Dapatkan NordVPN Sekarang!

Apa yang Harus Anda Perhatikan dalam VPN untuk Taiwan

Pertama sekali, semasa memilih VPN, anda harus pergi untuk salah satu terbukti, perkhidmatan berkualiti tinggi itu akan pastikan anda selamat, memberikan kelajuan tinggi, dan jika anda bersedia untuk itu-membuka kunci dunia baru hiburan dan maklumat.

Jadi sama ada anda tinggal di Taiwan atau hanya akan pergi untuk lawatan, VPN anda sepatutnya memintas geoblocks dan melindungi data anda.

Jika anda ingin menggunakan perkhidmatan penstriman seperti Netflix AS dan Hulu di Taiwan, VPN anda akan topeng IP anda lokasi untuk menjadikannya kelihatan seperti anda melayari dari negara yang berbeza. Ini akan membuka kunci laman web geo-terhad.

VPN anda harus digunakan penyulitan top-of-the-line untuk memastikan maklumat peribadi anda jauh dari penggodam, pelacak, dan mata-mata. Apabila anda disambungkan, tiada siapa yang dapat melihat aktiviti penyemakan imbas anda kecuali untuk anda.

Hanya gunakan VPN dengan penyulitan gred tentera, yang ketat dasar tidak log, dan automatik bunuh suis. Perkhidmatan yang anda pilih harus ditawarkan sambungan berkelajuan tinggi dengan jalur lebar yang tidak terhad.

Ia juga perlu mengendalikan a rangkaian pelayan global jadi anda boleh mengakses kandungan dari negara lain. Menyambung ke pelayan di Taiwan akan memberikan anda akses berkelajuan tinggi ke laman web tempatan dan perkhidmatan.

VPN Terbaik untuk Taiwan  

1. NordVPN

nordvpndevices

Menggabungkan NordVPN kelajuan tinggijalur lebar yang tidak terhad, dan keselamatan atas-talian untuk membawa anda salah satu VPN terbaik untuk Taiwan. Dengan berakhirnya 5,200 pelayan untuk dipilih dari 62 negara, termasuk 8 di Taiwan, anda tidak akan kehabisan kegemaran untuk menonton.

VPN ini membuat streaming sangat mudah. Ciri SmartPlay mengesan pelayan yang anda perlukan untuk memintas geoblock yang anda hadapi, dan secara automatik membuat suis.

Ia menggunakan penyulitan gred tentera, yang ketat dasar tidak log, dan automatik bunuh suis untuk melindungi data anda. Semua aplinya datang dengan terbina dalam iklan dan penghalang malware.

Perkhidmatan yang mengagumkan ini telah mendapat ulasan pelanggan terbaik NordVPN. Cuba bebas daripada risiko dengan Jaminan wang balik 30 hari.

Lihat Tawaran NordVPN

2. ExpressVPN 

Peranti ExpressVPN

ExpressVPN ialah VPN terpantas di pasaran, tetapi ini bukan satu-satunya sebab kami mengesyorkannya. Ia juga sangat selamat, dan mudah untuk digunakan.

Semua tawaran rancangannya jalur lebar yang tidak terhad dan lebih daripada 2,000 pelayan di 94 negara. Ia juga mempunyai pelayan di Taiwan, jadi anda boleh melihat laman web tempatan dengan kelajuan tinggi.

VPN ini menawarkan yang luar biasa 24/7 sokongan pelanggan melalui sembang dalam talian jika anda mempunyai apa-apa masalah, serta bertanya tanpa soalan, 30 hari, jaminan wang balik dan a Percubaan percuma 7 hari untuk apl Android dan iOS.

Untuk mengetahui lebih lanjut, baca apa yang dikatakan oleh pengguna sebenar mengenai ExpressVPN.

Lihat Tawaran ExpressVPN

3. CyberGhost

pelbagai peranti cyberghost

CyberGhost ialah a cepat dan selamat VPN untuk Taiwan. Ia menawarkan jalur lebar yang tidak terhad pada 5,700+ pelayan kelajuan tinggi di seluruh dunia.

VPN ini juga menawarkan ciri-ciri keselamatan terkini untuk melindungi data anda, seperti Penyulitan 256-bit, automatik bunuh suis, dan ketat dasar tidak log.

Awak boleh cuba perkhidmatannya tanpa risiko selama 30 hari dan mengambil kesempatan daripada a percubaan 7 hari percuma untuk pengguna iOS, Android dan Windows. Ketahui mengapa ia menjadi kegemaran pengguna untuk keselamatan dalam talian.

Lihat Tawaran CyberGhost

4. VPN HMA

peranti hidemyass

Kelajuan sambungan tinggi dan jalur lebar yang tidak terhad hanya dua ciri yang menjadikan HMA VPN sebagai pilihan utama untuk Taiwan. Sangat mudah untuk aliran, semak imbas, torrent, dan lebih banyak dengan VPN teratas ini.

Ia boleh dipercayai rangkaian pelayan di seluruh dunia akan membuka kunci kandungan geoblocked di seluruh dunia.

VPN ini ciri keselamatan mewah melindungi trafik internet anda semasa anda melayari, dan ia mempunyai aplikasi mesra pengguna untuk semua platform utama.

Anda boleh mencuba HMA! dengan Percubaan percuma 7 hari, atau melompat dengan perlindungan yang murah hati Jaminan wang balik 45 hari. Lihat mengapa pengguna kami menyukainya

Lihat Tawaran HMA

5. VyprVPN 

Peranti VyprVPN

VyprVPN proprietari Chameleon VPN teknologi sangat sesuai untuk memintas geoblocks. Walaupun pembekal ini adalah sebuah syarikat yang lebih kecil, ia memiliki dan mengekalkan pelayan sendiri, menawarkan kelebihan yang berbeza dalam kelajuan dan kebolehpercayaan.

VPN ini melindungi maklumat peribadi anda dengan Penyulitan 256-bit, yang ketat dasar tidak log, dan automatik bunuh suis. Disana ada aplikasi yang mudah digunakan untuk semua peranti utama juga.

VyprVPN membolehkan pengguna baru mencuba perkhidmatannya tanpa risiko, dengan a Jaminan wang balik 30 hari. Berdasarkan ulasan pelanggan yang hebat, anda akan mahu menyimpan perkhidmatan ini lebih lama daripada itu.

Lihat Tawaran VyprVPN

Kesimpulannya

VPN berkualiti tinggi akan menjamin kebebasan dalam talian anda dan keselamatan semasa anda berada di Taiwan.

Anda juga akan dapat menggunakannya akses kandungan geoblock yang eksklusif dari negara lain, seperti Netflix dan HBO GO.

Jika anda masih tidak pasti VPN yang sesuai untuk anda, mengapa tidak memberikan NordVPN pergi? Anda boleh mencubanya secara percuma!

Dapatkan NordVPN Sekarang!

Bacaan lanjut 

Pakar-pakar sains bajet kami telah menyusun senarai tawaran VPN dan kupon terbaik untuk menjimatkan wang anda pada perkhidmatan anda.

Apa itu VPN, dan mengapa anda memerlukannya? Baca semua yang anda perlu ketahui dalam panduan VPN komprehensif kami.

Perjalanan di sekitar Asia? Lihat VPN terbaik untuk China.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me