5 VPN Terbaik untuk Virgin Media pada 2020 – Hanya Ini BENAR Bekerja

Virgin Media adalah salah satu pembekal perkhidmatan internet paling banyak digunakan di seluruh UK. Walau bagaimanapun, dalam beberapa tahun kebelakangan ini, ramai pengguna telah mula melaporkan isu dengan kelajuan dan kandungan yang disekat.

Sesetengah pengguna telah diberitahu bahawa mereka berada dalam bidang 'pemanfaatan' - kawasan di mana jalur lebar dipendekkan pada masa kegunaan puncak. Pengguna lain telah mendapati bahawa laman web tertentu, termasuk penstriman dan tapak penindasan, telah disekat oleh Virgin Media.

Satu jawapan adalah dengan hanya menamatkan kontrak dengan Virgin Media dan berpindah ke ISP lain. Sekiranya anda dikunci dalam kontrak anda, ini lebih mudah dikatakan daripada dilakukan. Virgin Media sering mengenakan yuran yang besar untuk memecahkan kontrak sebelum tarikh tamatnya.

Penyelesaian yang lebih mudah adalah menggunakan VPN. Bukan sahaja akan VPN yang baik berhati-hati terhadap pendaratan bandwidth, tetapi ia juga akan membantu anda mengakses mana-mana laman web yang telah disekat oleh Virgin Media.

VPN Terbaik untuk Virgin Media: Panduan Pantas

 1. NordVPN - Cepat, intuitif, dan dengan kemahiran mengunci kunci yang sangat baik, NordVPN adalah VPN nombor satu kami untuk Virgin Media.
 2. ExpressVPN - Menawarkan kelajuan terpantas mana-mana VPN, ExpressVPN hebat jika anda ingin mengakses laman streaming.
 3. CyberGhost - CyberGhost mengesan kedua-dua pengguna dan profesional VPN yang baru dengan aplikasi yang mudah digunakan dan keselamatan pepejal.
 4. Surfshark - Kebolehpercayaan memenuhi fungsi dalam Surfshark, VPN kecil yang cepat dengan banyak ciri.
 5. PrivateVPN - PrivateVPN adalah pilihan yang hebat untuk pemula VPN - ia pantas, mudah, dan sangat selamat.

Bermula dengan NordVPN!

Kenapa Anda Perlu VPN untuk Virgin Media

Menggunakan VPN boleh membantu anda mengelakkan dua isu utama yang dilaporkan oleh pengguna Virgin Media.

Isu pertama ialah pendikit jalur lebar. Pengguna Media Virgin telah mengadu tentang pendambungan bandwidth selama bertahun-tahun sekarang, dengan ISP menyalahkan sebarang kelajuan perlahan pada 'kawasan pemusnahan'.

Pada asasnya, ini bermakna bahawa Virgin adalah lebar lebar pendikit di kawasan yang penggunaannya tinggi pada masa-masa tertentu. Jika anda cukup malang untuk tinggal di salah satu kawasan ini, anda mungkin mendapati bahawa anda kelajuan perlahan pada masa tertentu untuk menangani penggunaan berat.

Menggunakan VPN adalah cara yang terjamin untuk melindungi daripada pendaratan bandwidth.

VPN berfungsi oleh menyulitkan semua trafik anda sebelum mengalihkannya melalui salah satu pelayan peribadinya sendiri. Dengan menyembunyikan tingkah laku dalam talian anda dengan cara ini, VPN akan mengelakkan Virgin Media daripada mengesan mana-mana aktiviti anda - termasuk apa-apa yang mengambil banyak jalur lebar.

Oleh kerana ISP tidak akan dapat mengesan bahawa anda menggunakan banyak jalur lebar, ia tidak akan dapat mendekatkan sambungan anda.

Terbitan kedua ramai pelanggan dengan Virgin Media adalah salah satu penapisan. Virgin secara automatik menyekat pelbagai laman web, termasuk beberapa perkhidmatan penstriman percuma dan beberapa tapak yang mengotorisasi.

Memandangkan VPN mengembara trafik anda melalui salah satu pelayan peribadi sendiri, ia dapat memotong sekatan Virgin Media dan menyekat kandungan sebelum ini ditapis oleh ISP.

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

Sekiranya idea Virgin Media memantau tabiat internet anda membuat anda berasa tidak selesa, anda pasti perlu menggunakan VPN.

ISP anda bukan satu-satunya entiti yang bersalah mengesan tingkah laku dalam talian anda. Jika anda tidak melindungi diri anda, sesiapa sahaja dari agensi kerajaan untuk syarikat pengiklanan kepada penggodam berniat jahat boleh mengikuti anda di seluruh internet.

Menggunakan VPN menghalang penjejakan ini dengan memasangkan alamat IP anda dan sepenuhnya menyulitkan semua lalu lintas anda.

VPN terbaik juga disertakan perisian mengesan dan mencekal malware bersepadu jadi anda akan dilindungi 100% semasa anda menyemak imbas.

Keupayaan pembuka kunci yang kami sebutkan tadi juga tidak hanya berguna untuk mendapatkan sekitar blok Virgin Media, tetapi mereka juga boleh membantu ketika datang ke kandungan streaming yang biasanya tidak terdapat di UK.

Laman streaming, seperti Netflix dan Amazon Prime Video, adalah dihadkan oleh undang-undang pelesenan ketika datang untuk membuat filem dan pameran tertentu tersedia di rantau yang berbeza. Laman lain, seperti Hulu berasaskan AS, tidak terdapat di luar negara asal mereka sama sekali.

Kerana VPN mampu membuka kunci kandungan geo-terhad, menggunakan salah satu boleh memberikan anda akses kepada pelbagai TV dan filem yang tidak akan tersedia di rantau anda.

VPN Terbaik untuk Virgin Media

1. NordVPN

Peranti NordVPN

NordVPN adalah VPN undian tertinggi kedua-duanya untuk keupayaan pembasmiannya dan keselamatannya. Itu menjadikan cadangan atas kami untuk VPN untuk digunakan dengan Virgin Media.

NordVPN mengagumkan keupayaan untuk menyekat walaupun sekatan geo ketat sebahagiannya disebabkan oleh rangkaian besar 5,600+ pelayan di seluruh dunia yang sentiasa dikemas kini. Rangkaian ini termasuk pelayan khas yang tersembunyi yang sempurna untuk memastikan aktiviti dalam talian anda tersembunyi dari ISP anda.

Privasi anda dijamin oleh a ketat tiada dasar log dan penyulitan gred tentera. Sekiranya sambungan Virgin Media anda jatuh, anda masih akan dilindungi oleh suis bunuh automatik dan Perlindungan kebocoran DNS.

NordVPN menawarkan semua pengguna a Jaminan wang balik 30 hari jadi anda boleh menguji perkhidmatannya dengan sambungan Virgin Media anda, tanpa risiko sepenuhnya.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Dapatkan NordVPN untuk Virgin Media Now!

2. ExpressVPN

Peranti ExpressVPN

Jika anda berminat untuk mengakses tapak streaming melalui rangkaian Virgin Media anda, lihat kepada ExpressVPN. Bukan sahaja VPN yang berkuasa ini mengatasi sebarang geoblock yang ada di jalan anda, tetapi ia juga VPN terpantas mana-mana yang kami uji. Itu bermakna kelajuan cukup cepat untuk dijanjikan cepat, aliran tidak terganggu.

Di bahagian privasi perkara-perkara, anda akan dapati Penyulitan AES256-bit, bunuh suis, Perlindungan kebocoran DNS, dan Teknologi TrustedServer yang menjamin ExpressVPN tiada dasar log.

Anda kini boleh menikmati ExpressVPN sehingga 5 sambungan serentak - lihat diri anda dengan a Jaminan wang balik 30 hari atau mengetahui lebih lanjut tentang mengapa VPN ini begitu tinggi.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Dapatkan ExpressVPN untuk Virgin Media Now!

3. CyberGhost

Peranti CyberGhost

Sel rangkaian CyberGhost 6,000+ pelayan di 90+ ​​negara, menjadikannya lebih berkuasa untuk memintas sekatan Virgin Media. Rangkaiannya yang besar juga bermakna bahawa CyberShark boleh memberikan kelajuan kilat cepat anda perlu untuk aliran mudah.

Ia juga merupakan salah satu VPN paling selamat yang ada. AES 256-bit enkripsi memenuhi asuis membunuh utomat, tiada dasar log, dan Perlindungan kebocoran IP dan juga Perlindungan kebocoran DNS. Anda akan dilindungi daripada penggodam oleh iklan dan penyekat malware.

Terbaik sekali, CyberGhost memberikan anda kekalahan Jaminan wang balik 45 hari untuk menguji dengan rangkaian Virgin Media anda. Tidak hairanlah pengguna kami menyanyikan puji-pujiannya.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Dapatkan CyberGhost untuk Virgin Media Now!

4. Surfshark

Peranti Surfshark

Surfshark menawarkan anda pelbagai ciri inovatif yang menjadikannya perlawanan sempurna untuk Virgin Media.

Pertama, Mod Penyamarannya dengan jelas direka untuk menyembunyikan penggunaan VPN anda dari ISP anda - membantu untuk menjaga terhadap pendaratan bandwidth yang dilakukan oleh orang-orang seperti Virgin Media. Kedua, Mod MultiHop akan memberi anda lapisan tambahan perlindungan oleh menyembunyikan lokasi anda melalui berbilang pelayan bukan hanya satu.

Pengguna kami juga suka Surfsharks ' Teknologi Web bersih, yang melindungi anda daripada iklan, pelacak, malware, dan phishing.

Surfshark menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari jadi anda boleh menguji keupayaannya dengan sambungan Virgin Media anda.

Surfshark boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

Surfshark berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox.

Dapatkan Surfshark untuk Virgin Media Now!

5. PrivateVPN

Peranti PrivateVPN

Jika anda baru kepada VPN dan mencari proses konfigurasi yang rumit, anda harus memilih PrivateVPN. Mudah, dilucut, dan mudah digunakan, VPN ini adalah a pilihan mesra bajet yang hebat untuk pemula.

Semua ciri keselamatan mewah PrivateVPN - termasuk penyulitan AES 256-bit gred tentera - datang secara lalai supaya anda tidak perlu risau tentang menetapkannya. VPN mempunyai intuitif, aplikasi mesra pengguna tersedia di semua peranti dan anda akan dapat menikmati 6 sambungan serentak di bawah satu profil.

PrivateVPN bahkan menawarkan sepenuhnya percubaan tujuh hari percuma dan juga Jaminan wang balik 30 hari. Lihat apa yang dikatakan pelanggan sebenar mengenai VPN mudah ini.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

PrivateVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

Dapatkan PrivateVPN untuk Virgin Media Now!

Ringkasan dan Bacaan Lanjut

Melangkah terhadap penyedia perkhidmatan internet anda mungkin kelihatan menakutkan tetapi penting untuk diingati bahawa anda membayarnya, bukan sebaliknya. Jika Virgin Media tidak memberi anda perkhidmatan yang anda bayar, anda harus menggunakan VPN yang baik untuk memastikan anda mendapat nilai wang anda.

Masih tidak pasti mana VPN yang mungkin? Baca panduan kami untuk memilih VPN terbaik untuk anda.

Jika anda bersedia mengambil cadangan kami, anda boleh menikmati wang pilihan utama kami dengan kod diskaun NordVPN dan kupon.

Mahu mengetahui lebih lanjut mengenai sekatan geografi, bagaimana ia berfungsi, dan bagaimana VPN memintasnya? Berikut adalah semua yang anda perlu tahu mengenai geoblocking.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me