5 καλύτερα δίκτυα VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Tor το 2020: Γρήγορα, ασφαλή και αξιόπιστα!


Τα VPN είναι ισχυρά εργαλεία προστασίας προσωπικών δεδομένων. Όταν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία VPN υψηλής τεχνολογίας με το πρόγραμμα περιήγησης Tor, μπορείτε δημιουργήστε μια ασταμάτητη λύση ασφάλειας.

Tor, σύντομα για το The Router, ανώνυμα την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο διαβιβάζοντάς το μέσω ενός δικτύου διακομιστών, γνωστών ως κόμβοι. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να σας κατασκοπεύσει και σας επιτρέπει επισκεφτείτε ιστοσελίδες που μπορεί να είναι λογοκριμένες ή αποκλεισμένες στη χώρα σας.

Παρόλο που ο Tor σας δίνει υψηλό βαθμό ανωνυμίας, δεν είναι ακριβώς αλάνθαστο. Οι χάκερ μπορούν να χρησιμοποιήσουν συμβιβασμένους κόμβους κλέψει τα προσωπικά σας στοιχεία. Και, αν μια επίθεση σχεδιαστεί προσεκτικά, όλοι οι κόμβοι Tor σε ένα κύκλωμα μπορούν να ανακαλυφθούν, καταστρέφοντας την ανωνυμία σας.   

Ο συνδυασμός του Tor με ένα VPN προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας να σας προστατεύσει από τους συμβιβασμένους κόμβους και τους κατασκόπους. Παρακάτω, θα το κάνουμε σας δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με Tor. Θα σας βοηθήσουμε επίσης επιλέξτε το καλύτερο VPN για τις ανάγκες σας.

Γρήγορος οδηγός: τα καλύτερα VPN για το Tor 

 1. NordVPN:Το Nord έχει κρεμμύδι πάνω από διακομιστές VPN που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε το Tor over VPN χωρίς επιπλέον προσπάθεια.
 2. CyberGhost:Συνδυάζοντας υψηλής ποιότητας κρυπτογράφηση με υψηλές ταχύτητες, το CyberGhost διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο χρήστης Tor.
 3. ExpressVPN:Με τη δική του τοποθεσία στο σκοτεινό ιστό, ExpressVPN προωθεί το Tor στο VPN.
 4. IPVanish:IPVanish υποστηρίζει τον Tor, αλλά μπορεί να παρατηρήσετε μείωση της ταχύτητας.
 5. Surfshark:Τα μοναδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας του Surfshark προσφέρουν πρόσθετη προστασία για τους χρήστες Tor.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για κάθε VPN παρακάτω.

Αποκτήστε το NordVPN σήμερα!

VPN ή Tor: Γιατί δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το ένα ή το άλλο?

Παρόλο που τα VPN παρέχουν υψηλό βαθμό ιδιωτικότητας, ο παροχέας σας μπορεί ακόμα να δει όλους τους ιστότοπους που επισκέπτεστε. Ενώ οι περισσότεροι πάροχοι VPN υπόσχονται ότι δεν τηρούν αρχεία καταγραφής, μπορείτε να πάρετε μόνο τη λέξη τους για αυτό και δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουν τι πραγματικά κάνουν με τα δεδομένα σας.

Τα πακέτα δεδομένων Tor αποστέλλονται σε τουλάχιστον τρεις τυχαία επιλεγμένους κόμβους πριν φτάσουν στον προορισμό τους. Ο κόμβος εξόδου είναι όπου η κυκλοφορία αφήνει τον Tor και εισέρχεται στο κανονικό διαδίκτυο. Αυτός ο κόμβος μπορεί να παρακολουθηθεί, εκθέτοντας τα προσωπικά σας στοιχεία σε χάκερ και κατάσκοποι.

Δεδομένου ότι οι χρήστες Tor και VPN έχουν τους περιορισμούς τους, δεν είναι απόλυτα αποτελεσματικοί ως μεμονωμένες λύσεις. Για να έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων, συνιστούμε τη χρήση του Tor με VPN.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε VPN και Tor?

Ο συνδυασμός VPN και Tor θα δημιουργήσει ένα αδιαπέραστη λύση δικτύου σας παρέχει πλήρη ανωνυμία. Υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνετε αυτό.

Tor Over VPN: Συνδεθείτε πρώτα με το VPN

Το Tor over VPN είναι ένας καλός τρόπος για να συνδυάσετε και τις δύο τεχνολογίες. Σε αυτή τη ρύθμιση, θα πρώτα να συνδεθείτε με το διακομιστή VPN και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Tor.

Όταν χρησιμοποιείτε Tor, η κυβέρνηση θα μπορούσε να πάρει ύποπτο για τη δραστηριότητα του δικτύου σας και ακόμη και να ρωτήσετε τον ISP για τα δεδομένα σας. Η μέθοδος Tor over VPN εξασφαλίζει ότι το Η κρυπτογράφηση VPN αποκρύπτει τη χρήση του Tor.

Επιπλέον, ο πάροχος VPN δεν θα μπορεί να δει τη δραστηριότητα περιήγησης. Θα δουν μόνο ότι είστε συνδεδεμένοι με τον Tor και έχετε στείλει δεδομένα πάνω του.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το Το δίκτυο Tor δεν μπορεί να δει την πραγματική IP σας. Θα δουν μόνο την IP του διακομιστή VPN σας. Έτσι, ακόμα και αν ο Tor γίνει συμβιβασμένος, κανείς δεν θα μπορεί να σας εντοπίσει.

VPN Over Tor: Συνδεθείτε πρώτα στον Tor

Σε αυτό το μοντέλο, η επισκεψιμότητά σας εισέρχεται στο Tor και στη συνέχεια φεύγει μέσω ενός κόμβου εξόδου. Από εκεί, μεταβιβάζεται σε διακομιστή VPN, και μπορείτε να συνδεθείτε στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε.

Αυτό το μοντέλο δεν υποστηρίζεται γενικά από εταιρείες VPN. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί και απαιτεί από εσάς να τσιμπήσετε την εικονική μηχανή.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για το Tor 

Εδώ είναι μερικά VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τον Tor και απολαύστε διπλή κρυπτογράφηση και πλήρη ανωνυμία.

1. NordVPN

Συσκευές NordVPN

 • Διακομιστές σε 61 χώρες
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
 • Κρεμμύδι μέσω υπηρεσίας VPN
 • Το OpenVPN υποστηρίζεται
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Το NordVPN έχει πάνω από 4.300 εξυπηρετητές σε 61 χώρες. Με ένα τόσο μεγάλο δίκτυο, μπορείτε να κρύψετε πίσω από την IP της επιλογής σας.

Το NordVPN έχει ένα Κρεμμύδι πάνω από το VPN χαρακτηριστικό που αποστέλλει την ηλεκτρονική σας κίνηση μέσω του διακομιστή VPN και στη συνέχεια μέσω του δρομολογητή κρεμμυδιού. Μόλις τα δεδομένα φτάσουν στον προορισμό τους, θα είναι είναι αδύνατο να συνδεθείτε πίσω σε εσάς.

Το δίκτυο κρεμμυδιού δεν είναι συνήθως προσβάσιμο από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης εκτός από το πρόγραμμα περιήγησης Onion. Ωστόσο, με το κρεμμύδι του Βορρά μέσω των υπηρεσιών VPN, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε Tor. Αυτός είναι ο λόγος για τον Nord παίρνει τέτοιες κριτικές από Tor εραστές.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το NordVPN μόνοι σας χωρίς κίνδυνο με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

 Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video και Sling TV.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Δείτε τις προσφορές του NordVPN

2. CyberGhost

CyberGhost VPN

 • Διακομιστές σε 90+ χώρες
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
 • Το OpenVPN υποστηρίζεται
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Με πάνω από 5.700+ διακομιστές σε 90 χώρες, Το CyberGhost είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον Tor.

Το CyberGhost προσφέρει υψηλές ταχύτητες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν συνδέετε με τον Tor, επειδή ο Tor επιβραδύνει τις ταχύτητες σύνδεσης. Δεν θέλετε ένα VPN που να επιβραδύνει ακόμα περισσότερο το δίκτυο.

Από την CyberGhost δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής, θα απολαύσετε πλήρη ανωνυμία. Συνδυάστε το με τον Tor και έχετε το τέλειο κοκτέιλ ιδιωτικότητας και ανωνυμίας.

Το CyberGhost έχει ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, καθιστώντας την δημοφιλή επιλογή μεταξύ των χρηστών Tor.

 Το CyberGhost μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Αφιερωμένο προφίλ συνεχούς ροής με διακομιστές βελτιστοποιημένους για: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN και άλλα.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναί; το αποκλειστικό προφίλ δείχνει τις χώρες και τον αριθμό των χρηστών.

Το CyberGhost λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux και Chrome.

Δείτε τις προσφορές του CyberGhost

3. ExpressVPN

Συσκευές ExpressVPN

 • Διακομιστές σε 94 χώρες
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
 • Το OpenVPN υποστηρίζεται
 • Ιστότοπος ιδιοκτησίας
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Το ExpressVPN προσφέρει πάνω 3.000 εξυπηρετητές σε 94 χώρες. Αυτό το μεγάλο δίκτυο σάς επιτρέπει να συνδεθείτε εύκολα σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Προσφέρει υψηλές ταχύτητες που είναι εξαιρετικές για υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και streaming.

ExpressVPN επίσης υποστηρίζει κρεμμύδι μέσω VPN, καθώς προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια. Ήταν γεμάτο την πρώτη εταιρεία VPN που θα ξεκινήσει τη δική της ιστοσελίδα του κρεμμυδιού. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Tor.

Το ExpressVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για ανθρώπους που ζουν σε λογοκρισίες χώρες όπου δεν επιτρέπονται VPN.

Προσφέρει 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων για όλες τις υπηρεσίες της.

 Το ExpressVPN μπορεί να απεμπλακεί:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το ExpressVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για χρήση με ορισμένους δρομολογητές.

Δείτε τις προσφορές ExpressVPN

4. IPVanish

συσκευές ipVanish

 • Διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
 • Το OpenVPN υποστηρίζεται
 • 10 συσκευές σε μια άδεια
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών

Η IPVanish προσφέρει ένα μεγάλο δίκτυο με μια τεράστια επιλογή τοποθεσιών.

Δεν κρατούν αρχεία καταγραφής κυκλοφορίας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε πλήρη ανωνυμία. IPVanish είναι συμβατό με τον Tor και διατηρεί τις πληροφορίες σας κρυμμένες.

Ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με το κρεμμύδι πάνω από το IPVanish είναι χαμηλές ταχύτητες, επειδή ο Tor κάνει τη σύνδεσή σας ακόμη πιο αργή. Αυτό μπορεί να είναι εντάξει για κανονική περιήγηση, αλλά μπορεί να είναι απογοητευτικό αν προσπαθείτε να κάνετε streaming βίντεο.

Σε κάθε περίπτωση, προσφέρει η IPVanish μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους χωρίς κίνδυνο. Διαβάστε κριτικές από ικανοποιημένους πελάτες εδώ.

 Το IPVanish μπορεί να απεμπλακεί:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναί.

Το IPVanish λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές: 

 • Windows, MacOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, Routers.

Προβολή προσφορών IPVanish

5. Surfshark

5 καλύτερα δίκτυα VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Tor το 2020: Γρήγορα, ασφαλή και αξιόπιστα!

 • Διακομιστές σε περισσότερες από 61 χώρες
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
 • Απεριόριστες συσκευές ανά άδεια
 • 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Surfshark's υψηλές ταχύτητες και ισχυρή ασφάλεια χαρακτηριστικά καθιστούν μία από τις κορυφαίες επιλογές μας για τον Tor.

Surfshark πηγαίνει πάνω και πέρα ​​για να προστατεύσει τα δεδομένα σας. Του Χαρακτηριστικό MultiHop δρομολογεί τη σύνδεσή σας μέσω πολλών χωρών ταυτόχρονα σε Διπλασιάστε την ασφάλεια σας. Και όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Καμουφλάζ, ακόμη και ο ISP σας δεν θα μπορεί να σας πει ότι χρησιμοποιείτε VPN.

Αν κυβερνητική επιτήρηση και τείχη προστασίας απειλούν την ελευθερία σας, η λειτουργία χωρίς τα σύνορα θα γίνει σας επιτρέπει να περιηγηθείτε χωρίς ανίχνευση. Πολλοί χρήστες συνδέουν το Tor πάνω από το Surfshark για να απολαμβάνουν τη μέγιστη ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Το Surfshark προσφέρει ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων έτσι μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους. Υπάρχουν επίσης δωρεάν δοκιμές διαθέσιμη για χρήστες iOS, MacOS και Android.

 Το Surfshark μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video και άλλα.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το Surfshark λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome και Firefox.

Δείτε τις προσφορές Surfshark

Περίληψη

Τόσο το VPN όσο και ο Tor παρέχουν στους χρήστες τους υψηλό επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Αλλά όταν χρησιμοποιούνται μόνα τους, ο καθένας έχει τους δικούς του περιορισμούς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η χρήση μιας τεχνολογίας είναι αρκετή. Αλλά αν είστε δημοσιογράφος, ακτιβιστής ή στρατιώτης που υπηρετείτε σε άλλη χώρα, εσείς μπορεί να χρειαστεί ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας.

Μπορείτε να συνδυάσετε VPN και Tor για να έχετε πλήρη ανωνυμία.

Λάβετε υπόψη ότι η ανωνυμία δεν χρειάζεται να έρχεται με μια μεγάλη τιμή. Ελέγξτε τα τρέχοντα κουπόνια VPN για εξοικονόμηση χρημάτων, διατηρώντας τα δεδομένα σας ασφαλή από τρίτους.

Δεν είστε σίγουροι ποιο VPN είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς; Ελέγξτε την οριστική λίστα των καλύτερων VPN.  Σας συνιστούμε το NordVPN λόγω του προφίλ VPN του κρεμμυδιού.

Δοκιμάστε το NordVPN χωρίς κίνδυνο τώρα!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me