Adakah Harry Potter On Netflix? Ya, Tetapi Tersembunyi. Cari di sini!

Accio, Netflix!

The Filem Harry Potter akan datang ke Netflix, tetapi hanya di negara tertentu. Ini kelihatan seperti berita buruk untuk Potterheads di mana-mana sahaja - tetapi jangan risau. Kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh menonton semua lapan filem Harry Potter di Netflix, dimana saja kamu berada.

Filem-filem ini boleh didapati untuk menyiarkan secara eksklusif Perancis, Belgium, Australia, dan New Zealand. Selain itu, empat filem akhir boleh didapati di Netflix Canada. Kami katakan "semata-mata" kerana Netflix menggunakan geoblocking untuk menghalang pengguna di negara lain daripada mengakses kandungan tertentu.

Jika anda tidak berada di salah satu daripada empat negara, jangan risau. Sebuah mantra alohomora ringkas, juga dikenali sebagai sebuah VPN, akan membiarkan anda memotong sekatan geografi Netflix dan aliran Harry Potter dari mana-mana sahaja. VPN adalah jenis seperti a jubah halimunan digital. Mereka menyulitkan data anda untuk membantu anda mengakses internet tanpa disedari, dan mempertahankan anda terhadap seni gelap - dalam kes kami, penggodaman dan jenayah siber.

Tetapi berhati-hatilah: tidak semua VPN adalah ajaib. Hanya yang benar-benar hebat akan memberikan anda akses Netflix yang mudah, keselamatan maksimum, dan kelajuan sambungan pantas yang anda perlukan untuk aliran lancar.

Di bawah, kami telah menyusun senarai VPN yang diuji pakar untuk streaming Harry Potter di Netflix supaya anda dapat menghidupkan semula sihir dengan kami. Berikut adalah semua yang anda perlu tahu.

Bagaimana Menonton Harry Potter di Netflix: Panduan Pantas

HBO mengeluarkan francais Harry Potter keseluruhan dari platformnya pada akhir bulan Jun. Nasib baik, anda boleh mengambil kesempatan Percubaan percuma selama 30 hari Netflix jadi anda tidak ketinggalan apabila semua kegemaran Harry Potter anda kembali ke skrin kecil.

Sebaik sahaja anda telah menetapkan langganan Netflix anda, hanya ikuti panduan cepat kami, dan anda akan bersedia papankan Hogwarts Express pada 1 November.

  1. Pilih perkhidmatan VPN yang menawarkan kelajuan kilat cepat, jalur lebar tanpa had, dan pelayan Perancis, Belgium, Australia atau Kiwi. (Cadangan kami adalah di bawah - CyberGhostadalah pilihan # 1 kami.)
  2. Ikut panduan pembekal anda untuk memasang dan menyediakan VPN. Anda akan bersedia untuk pergi dalam beberapa minit.
  3. Sambung ke a Pelayan VPN di Perancis, Belgium, Australia atau New Zealand.
  4. Log masuk ke akaun Netflix anda, dan anda sudah bersedia untuk pergi!

Mula Menonton Sekarang!

Kenapa Anda Perlu VPN untuk Menonton Filem Harry Potter

Menggunakan Netflix perisian geoblocking untuk menghalang anda daripada melihat kandungan yang tidak tersedia di rantau anda. Jadi anda akan perlu meyakinkan Netflix bahawa anda berada di Perancis atau Belgium untuk menonton filem Harry Potter.

VPN menghubungkan komputer anda ke pelayan jauh melalui Dewan Rahsia topeng lokasi IP anda. Di seluruh dunia, ia akan kelihatan seperti anda mengakses internet dari lokasi pelayan yang anda pilih.

Hanya dengan menyambung ke pelayan di negara yang berbeza, anda boleh menggunakan VPN berkualiti tinggi untuk menyelinap melewati basilisk dan buka kunci kandungan geoblocked di seluruh dunia.

VPN anda juga akan menyulitkan data anda. Penyulitan mengamankan maklumat anda supaya penjahat seperti Barty Crouch Junior (serta muggle penggodam dan pengintip) tidak boleh membuang nama anda ke dalam Piala Api. Ia juga akan mengekalkan mata penantian Kementerian Magic (juga dikenali sebagai ISP dan pengawasan kerajaan) dari aktiviti penyemakan imbas anda.

Pilih VPN yang kaya dengan pelayan di Belgium dan / atau Perancis. Untuk pengalaman streaming terbaik, anda memerlukan perkhidmatan yang ditawarkan jalur lebar yang tidak terhad dan kelajuan cepat menyala untuk mengelakkan buffering. Profail streaming yang disusun adalah tambah tambah.

Untuk melindungi data peribadi anda daripada Dia yang Tidak Boleh Dinamakan, anda memerlukan VPN protokol penyulitan kuat, suis bunuh automatik, dan a dasar tidak ketat.

Akhirnya, sejak perisian anti-VPN Netflix sentiasa berfungsi untuk mengenal pasti dan menyekat alamat IP VPN, cari pembekal yang sentiasa menyegarkan IP pelayannya untuk mengelakkan pengesanan.

Berikut adalah kami cadangan untuk VPN yang paling boleh dipercayai untuk streaming Harry Potter di Netflix.

Adakah Harry Potter On Netflix? Ya, Tetapi Tersembunyi. Cari di sini!

VPN Terbaik untuk Menonton Harry Potter dari mana-mana sahaja

1. CyberGhost

CyberGhost VPN

Dengan sambungan cepat dan stabil, CyberGhost adalah salah satu pilihan yang paling popular untuk streaming. Antara muka yang sangat mudah digunakan ialah sempurna untuk pemula, dan juga termasuk profil pra-dibuat dioptimumkan untuk streaming, membuat suasana angin.

CyberGhost beroperasi 3,700 pelayan di 53 negara, termasuk Perancis, Belgium, Australia dan New Zealand. Ini bermakna anda tidak akan mengalami masalah melangkau geoblock Netflix untuk filem maraton Harry Potter anda.

Langkah-langkah keselamatan mewah, seperti penyulitan gred tentera dan a dasar tidak ketat, akan melindungi sambungan anda dan menyimpan aktiviti penyemakan imbas anda secara peribadi.

Paling penting, anda boleh mencuba CyberGhost sepenuhnya tanpa risiko dengan Percubaan percuma selama 1 hari dan a Jaminan wang balik 45 hari - lebih baik lagi, di sini kupon 73% off.

Tonton dengan CyberGhost Sekarang!

2. ExpressVPN

Faedah ExpressVPN

Nikmati akses berkualiti tinggi, hampir tanpa had ke kandungan di seluruh dunia dengan VPN terpantas di pasaran.

Dengan data tanpa had, aplikasi untuk setiap platform, dan 148 lokasi pelayan VPN, ExpressVPN sesuai untuk streaming.

Apabila anda menggunakan ExpressVPN, sambungan anda akan sentiasa selamat. Ciri-ciri keselamatan utama termasuk penyulitan terbaik dalam kelas, a suis bunuh automatik, dan a dasar tidak ketat.

Dan seperti Hermione, anda boleh berada di dua tempat sekaligus dengan ExpressVPN's terowong perpecahan. Ciri berguna ini membolehkan anda menghantar beberapa lalu lintas anda melalui terowong VPN dan selebihnya melalui sambungan ISP normal anda.

Anda boleh cuba ExpressVPN untuk diri sendiri dengan 30 hari, tanpa soalan, jaminan wang balik, dan a Percubaan percuma 7 hari untuk peranti Android dan iOS. Untuk lebih banyak sebab mengapa VPN ini bernilai harganya, lihat apa yang dikatakan oleh pengguna sebenar tentangnya.

Tonton dengan ExpressVPN Sekarang!

3. Surfshark

Adakah Harry Potter On Netflix? Ya, Tetapi Tersembunyi. Cari di sini!

Surfshark adalah satu lagi pilihan yang hebat untuk streaming filem Harry Potter. Dengan itu kelajuan tinggi, anda boleh duduk, berehat, dan menikmati filem anda tanpa perlu bimbang tentang penampungan dan ketinggalan. Ia ciri keselamatan yang kukuh akan mengekalkan sambungan anda pada setiap masa.

Terdapat aplikasi untuk semua peranti utama, dan ia menawarkan sambungan serentak tanpa had jadi anda boleh melindungi semua peranti anda sekaligus.

Jika anda tidak pasti jika Surfshark adalah VPN yang tepat untuk anda, klik di sini untuk membaca apa yang dikatakan pengguna sebenar. Terdapat juga a Jaminan wang balik 30 hari, jadi anda boleh mencubanya tanpa risiko.

Tonton dengan Surfshark SEKARANG!

Berapa Lama Akan Ambil untuk Mengesan Semua 8 Harry Potter Movies?

Jika anda mempunyai beberapa hujung minggu percuma yang akan datang, anda akan mendapat rawatan!

Ia akan mengambil hanya di bawah 20 jam untuk menonton keseluruhan siri filem Harry Potter dalam talian (19 jam dan 39 minit, tepat).

Spinoff yang paling terkini, Haiwan yang Hebat dan Ke Mana Cari Mereka, tidak boleh didapati di Netflix di Perancis, tetapi anda masih boleh gunakan VPN anda untuk menontonnya juga! Hanya hubungkan ke pelayan di Australia atau New Zealand dan anda ditetapkan!

Potterheads Gembira & Simpan Sekarang sehingga 73% pada VPN Anda

Jika anda teruja untuk kembali ke Hogwarts, VPN adalah cara paling selamat dan paling mudah untuk memintas geoblocking Netflix. Sambungan pelayan VPN anda akan membolehkan anda menampakkan ke Perancis atau Belgium dan menyiarkan filem apabila mereka menjadi tersedia - c'est magique!

Dengan VPN yang baik, anda akan dapat menyahsekat kandungan dari seluruh dunia selamat dan tanpa nama. Lihat panduan pemula lengkap kami untuk melihat dengan mendalam tentang segala yang boleh dilakukan oleh VPN untuk anda.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai VPN untuk Netflix, lihat apa yang ahli kami katakan tentang 5 VPN Dijamin untuk Mengalahkan VPN Ban Netflix.

Dapatkan diskaun 73% sekarang!

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me