Alternatif yang lebih baik untuk Alat Pratonton Iklan Google untuk memeriksa iklan dan hasil organik


Menggunakan Alat Pratonton Iklan mungkin bukan cara terbaik untuk menyemak iklan untuk istilah dan lokasi tertentu. Malah, Alat Pratonton Iklan Google mempunyai beberapa batasan:

  1. Anda tidak boleh menggunakan Preview Iklan tanpa login ke akaun AdWords anda. Oleh itu, adalah mustahil bagi anda untuk menyembunyikan carian anda dari Google, walaupun anda mahu.
  2. Pratonton Iklan tidak membenarkan anda mengklik pada iklan, yang menghalang anda daripada melawati laman pendarat pesaing anda. Anda juga tidak boleh melangkau had ini dengan menggunakan fungsi copy-paste, kerana sering URL yang disediakan dalam "URL Paparan" tidak berfungsi dengan betul.
  3. Anda terhad kepada apa yang sebenarnya anda dapat lihat. Anda tidak dapat melihat di luar hasil halaman pertama, dan tidak dapat melihat halaman organik dengan mengklik hasil organik.

ad-preview-tool-alternative_620

Apakah cara terbaik untuk benar-benar melihat iklan dan keputusan organik di pelbagai lokasi?

Cara pemeriksaan iklan yang baik adalah untuk melayari dalam mod inkognito, kerana ini mengambil bias yang diperkenalkan oleh identiti dalam talian anda. Walau bagaimanapun, alamat IP dan lokasi anda tidak tersembunyi.

VPN adalah penyelesaian terbaik untuk melihat bagaimana iklan muncul di tempat yang berbeza.

VPN adalah pilihan yang semakin popular, kerana ia membolehkan pengguna menyembunyikan butiran dan alamat IP mereka dengan menggunakan penyulitan. Mereka kini digunakan oleh ramai orang yang bekerja di SEO dan SEM, kerana ia membolehkan mereka untuk menyambung ke internet dari lokasi fiksyen yang berbeza dan memeriksa apakah iklan dan keputusan organik sebenarnya kelihatan kepada penonton. Salah satu kelebihan VPN adalah bahawa ia adalah murah dan biasanya boleh dicuba secara percuma.

Apa VPN berfungsi dengan baik untuk menyemak Iklan?

Memiliki banyak lokasi pelayan yang tersedia adalah kelebihan untuk memeriksa pelbagai domain dan lokasi Google. Terdapat VPN yang hanya menyediakan bilangan lokasi pelayan yang agak berkurang, yang mungkin tidak semestinya menangani keperluan anda dari segi pratonton iklan.

Dalam senarai di bawah, yang sentiasa dikemas kini, kami telah memasukkan VPN teratas untuk orang yang bekerja di SEO dan SEM. Kami menggunakan beberapa kriteria untuk menilai penyedia VPN, termasuk berapa banyak lokasi pelayan yang masing-masing menyediakan, jika mereka menawarkan aplikasi mudah alih, dan (kriteria yang sangat penting) kelajuan.

VPN Teratas untuk SEO dan SEM

Pada masa ini, anda boleh menggunakan 5 perkhidmatan VPN di China:

Kedudukan Penyedia Kedudukan Markah Skor kami
Pilihan Editor 5.0 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
2 4.9 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
3 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
4 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
5 4.7 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak

Dengan berkongsi artikel ini, anda membiarkan orang belajar cara menyemak iklan dan keputusan organik tanpa menggunakan Alat Pratonton Iklan!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me