Πώς να παρακολουθήσετε την Antena 3 και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα Atresmedia εκτός Ισπανίας


Η Antena 3 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια της Ισπανίας και είναι ο ιδανικός προορισμός για διασκέδαση στην ισπανική γλώσσα και η ισπανική προοπτική για τα παγκόσμια γεγονότα. Αλλά αν προσπαθείτε να το παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση από έξω από την Ισπανία, πιθανότατα συναντήσατε ένα όταν προσπαθείτε να αναπαραγάγετε περιεχόμενο Antena 3.

Ενώ η Atresmedia - η οποία κατέχει την Antena 3 - δεν το καθιστά αμέσως προφανές, αυτό σημαίνει αποκλειστικά δικαιώματα εκπομπής μερικά προγράμματα σχετικά με το ζωντανό ρεύμα της Antena 3 είναι τοποθετημένα στο εξωτερικό της Ισπανίας.

Αυτοί οι γεωγραφικοί περιορισμοί μπορούν σας απαγορεύουν την πρόσβαση σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές του δικτύου, όπως το Fatmagül, η παράνομη αγάπη, το Lucifer και η σύγχρονη οικογένεια. Έτσι, ενώ δεν θα έχετε πρόβλημα να φτάσετε στην υπηρεσία συνεχούς ροής του δικτύου, θα έχετε προβλήματα αν θέλετε να παρακολουθήσετε αυτά τα προγράμματα.

Πώς φτάνετε στα μπλοκ? Η απάντηση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο ή VPN.

Ίσως είστε ένας Ισπανός που ταξιδεύει στο εξωτερικό και δεν θέλετε να χάσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα, ή απλώς κάποιον που αγαπά την υπέροχη τηλεόραση στα ισπανικά. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι σας για την παρακολούθηση, ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε εγγυημένη πρόσβαση σε όλα τα Antena 3 online από οπουδήποτε στον κόσμο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς!

Πώς να παρακολουθήσετε Antena 3 και Atresmedia Online: Σύντομος οδηγός

  1. Επιλέξτε ένα VPN αυτό είναι σωστό για εσάς. Για να σας βοηθήσουμε, δοκιμάσαμε εκατοντάδες από αυτούς για να βρείτε τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες για streaming Antena 3. Δείτε τον κατάλογο που ακολουθεί, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης επιλογής CyberGhost VPN.
  2. Εγγραφείτε για μια συνδρομή ή δωρεάν δοκιμή και κατεβάστε την εφαρμογή στη συσκευή σας.
  3. Χρησιμοποιήστε το VPN στο συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην Ισπανία.
  4. Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο του AtresPlayer και να συνδεθείτε. Για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εκπομπές στο Antena 3, θα χρειαστεί να πληρώσετε για συνδρομή (αυτήν την περίοδο 4 ευρώ ανά μήνα).
  5. Βρείτε την Antena 3 στη λίστα των καναλιών ή μεταβείτε απευθείας στον ιστοτόπο Antena 3 και έναρξη ροής!

Ξεκινήστε την παρακολούθηση τώρα

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε την Antena 3

Όπως και τα περισσότερα εθνικά τηλεοπτικά κανάλια, η Antena 3 και όλα τα δίκτυα της Atresmedia πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς αδειοδότησης. Σαν άποτέλεσμα, μεγάλο μέρος του περιεχομένου είναι προσβάσιμο μόνο από την Ισπανία.

Ενώ οι χρήστες εκτός της Ισπανίας μπορούν να εγγραφούν στο Atresmedia Player και να έχουν πρόσβαση σε κάποιο περιεχόμενο, premium περιεχόμενο όπως οι διάσημες telenovelas είναι περιορισμένη, και θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος όταν προσπαθείτε να το παίξετε.

Ένα VPN ανακατευθύνει την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο μέσω ενός εξωτερικού διακομιστή, γεγονός που το κάνει να φαίνεται ότι βρίσκεστε φυσικά αλλού. Καλύτερα δίκτυα VPN με ένα ευρύ φάσμα εξυπηρετητών θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε την προτιμώμενη θέση διακομιστή σας αν θέλετε να παρακολουθήσετε την Antena 3, μπορείτε να επιλέξετε ένα διακομιστή που βρίσκεται στην Ισπανία.

Τα δίκτυα VPN έχουν επίσης μια σειρά άλλων πλεονεκτημάτων, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης ιδιωτικότητας και της ασφάλειας στο διαδίκτυο. Για να μεταδώσετε περιεχόμενα από το Atresmedia, επιλέξτε a VPN που συνδυάζει ισχυρή προστασία απορρήτου με ένα ισχυρό δίκτυο ισπανικών διακομιστών, γρήγορες ταχύτητες λήψης και σταθερές συνδέσεις.

Μόνο τα κορυφαία VPN μπορούν να τα κάνουν όλα. Στην επόμενη ενότητα προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα VPN για το Atresmedia βάσει των εκτεταμένων δοκιμών μας.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για Streaming Antena 3 και Atresmedia εκτός Ισπανίας

1. CyberGhost

πολλαπλές συσκευές cyberghost

Η CyberGhost έχει μια πιστή πελατειακή βάση για καλό λόγο. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες και συσκευές και περιλαμβάνει έναν αυτόματο διακόπτη καταστροφής, μια πολιτική μη λογαρίθμων και ισχυρή κρυπτογράφηση 256-bit. Οι αξιολογητές τονίζουν ιδιαίτερα τις γρήγορες ταχύτητες λήψης, οι οποίες καθιστούν το CyberGhost ιδανικό για streaming.

Η διασύνδεση έχει πρόσφατα αναβαθμιστεί, καθιστώντας το πολύ ευκολότερη πλοήγηση και σύνδεση σε συγκεκριμένο διακομιστή στη θέση της επιλογής σας. Η νέα διεπαφή επιτρέπει επίσης την αποθήκευση προρυθμισμένων προφίλ για γρήγορη σύνδεση, ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα προφίλ Antena 3, που θα συνδεθεί αυτόματα σε έναν ισπανικό διακομιστή όποτε θέλετε να παρακολουθήσετε.

Το CyberGhost προσφέρει Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για τις περισσότερες πλατφόρμες και ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών για νέους πελάτες, ανεξάρτητα από το μήκος συνδρομής που εγγραφείτε.

Δείτε τις προσφορές του CyberGhost

2. NordVPN

Συσκευές NordVPN

Όπως και οι περισσότεροι καλύτεροι πελάτες VPN, το NordVPN προσφέρει μια εντυπωσιακή σειρά διακομιστών σε όλο τον κόσμο και η επιλογή να επιλέξτε γρήγορα την ακριβή τοποθεσία και το διακομιστή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αν ψάχνετε για να ξεκλειδώσετε το geoblocked Antena 3 περιεχόμενο, θα έχετε 36 διακομιστές στην Ισπανία για να διαλέξετε.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το NordVPN προτού αγοράσετε, η υπηρεσία συνοδεύεται από ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το Nord VPN εκτιμάται ιδιαίτερα από τους εμπειρογνώμονες του vpnMentor και τους καθημερινούς χρήστες, που δείχνουν σταθερά τον συνδυασμό του κορυφαία διαπιστευτήρια ασφαλείας (όπως η αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων), ανταποκρινόμενη εξυπηρέτηση πελατών, και ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον που καθιστά εύκολη τη σύνδεση και την έναρξη της ροής με μερικά μόνο κλικ.

Δείτε τις προσφορές του NordVPN

3. ExpressVPN

Τα οφέλη του ExpressVPN

Το ExpressVPN προσφέρει έναν εντυπωσιακό αριθμό 2.000 διακομιστών σε όλο τον κόσμο και την επιλογή εναλλαγής μεταξύ διακομιστών στην Ισπανία, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με ένα. Εντούτοις, τα θέματα δεν είναι πιθανό να συμβούν, καθώς αυτό το VPN είναι το δίκτυο έχει 99,9% χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα φωτιάς.

Η συνειδητή ασφάλεια θα εκτιμήσει το ExpressVPN ποικιλία πρωτοκόλλων, μη καταγραφή, αυτόματος διακόπτης θανάτου και προστασία διαρροής DNS. Το ExpressVPN δεν είναι η φθηνότερη επιλογή VPN - αλλά είναι ένα από τα πιο ασφαλή, γεμάτα χαρακτηριστικά, και έχει υψηλή βαθμολογία. Εκτός αυτού, προσφέρει σοβαρή εκπτώσεις για μεγαλύτερες συνδρομές.

Αν εγγραφείτε για ExpressVPN και δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι εντός 30 ημερών, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για την παραγγελία σας. Οι χρήστες Android και iOS μπορούν επίσης να επωφεληθούν από ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Δείτε τις προσφορές ExpressVPN

4. HMA VPN

κρυμμένη συσκευή

Για καθημερινή χρήση, οι μοναδικοί τρόποι λειτουργίας της HMA προσφέρουν εύκολη επιλογή για το πώς και πού θέλετε να συνδεθείτε. Η λειτουργία Ελευθερίας σας συνδέει γρήγορα με την πλησιέστερη χώρα με ελεύθερη ομιλία, Η Άμεση Λειτουργία συνδέεται άμεσα με τον ασφαλέστερο διακομιστή και η Λειτουργία τοποθεσίας σάς επιτρέπει επιλέξτε ένα διακομιστή οπουδήποτε στον κόσμο. Για να παρακολουθήσετε το Antena 3, απλά επιλέξτε τη λειτουργία τοποθεσίας και κάντε κλικ σε ισπανικό διακομιστή.

Ωστόσο, αντίθετα με τους άλλους πελάτες VPN που έχουμε προτείνει εδώ, η HMA διατηρεί τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι διατηρεί μια εγγραφή των χρόνων σύνδεσης και αποσύνδεσης, της διάρκειας σύνδεσης και της χρήσης του εύρους ζώνης. Ωστόσο, η HMA τονίζει αυτό δεν καταγράφονται οι δραστηριότητες (όπως επισκέψεις σε ιστότοπους ή μεταφορά δεδομένων).

Η HMA προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών, αν δεν είστε ικανοποιημένοι, αλλά εάν τα σχόλια είναι κάτι που πρέπει να περάσετε, προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία.

Δείτε τις προσφορές HMA

5. PrivateVPN

privatevpn συσκευές

Το ιδιωτικό VPN προσφέρει ισχυρή κρυπτογράφηση με το AES-256, μαζί με μια πολιτική μη καταγραφής και έξι ταυτόχρονες συνδέσεις με μία συνδρομή. Οι αξιολογητές τονίζουν την ταχύτητα και το απεριόριστο εύρος ζώνης, τα οποία είναι απαραίτητα για την ομαλή ροή του παιχνιδιού.

Η υπηρεσία προσφέρει ένα δωρεάν δοκιμή για νέους συνδρομητές. Εάν κάνετε εγγραφή, μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε το PrivateVPN ή το ζητήστε τα χρήματά σας πίσω μέσα σε 30 ημέρες.

Η δωρεάν απομακρυσμένη βοήθεια - στην οποία ένας εκπρόσωπος από το PrivateVPN θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε την αίτησή σας και να συνδεθείτε απομακρυσμένα μέσω της λειτουργίας Team Viewer - κάνει το PrivateVPN ένα μεγάλο προϊόν εισόδου για όσους είναι νέοι στον κόσμο VPN.

Δείτε τις προσφορές PrivateVPN

Περίληψη

Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα Antena 3 και Atresmedia χωρίς ταλαιπωρία, χρειάζεστε ένα VPN για να παρακάμψετε τα geoblocks κάνοντάς το να δείχνει σαν να βλέπετε από την Ισπανία. Ενώ οποιοδήποτε αξιοπρεπές VPN με ισπανικούς διακομιστές μπορεί να σας δώσει πρόσβαση, άλλα ζητήματα όπως η ταχύτητα σύνδεσης και η σταθερότητα είναι κρίσιμοι παράγοντες όταν αποφασίζετε για το καλύτερο VPN για εσάς.

Ακόμη αναποφάσιστοι; Ρίξτε μια ματιά στις λεπτομερείς αναλύσεις των καλύτερων δικτυακών VPN για να μεταδώσετε περιεχόμενα με γεωγραφική κάλυψη από οπουδήποτε στον κόσμο. Αν είστε νέος στον κόσμο των VPN και θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή, κατευθυνθείτε στον οδηγό μας για το VPN για αρχάριους.

Τώρα που ξέρετε πώς να παρακολουθήσετε κάθε προβολή στο Antena 3 από όπου κι αν βρίσκεστε, το μόνο που έχετε αφήσει είναι να επιλέξετε το VPN και να ξεκινήσετε τη ροή!

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή CyberGhost τώρα

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me