Bagaimana Membatalkan HMA dan Dapatkan Balik Balik Kemas kini 2020

HMA menawarkan jaminan wang balik 30 hari, jadi anda boleh menutup akaun anda dan meminta bayaran balik.

Kami menguji dasar bayaran balik HMA dan mendapati bahawa walaupun kami membeli pelan termurah, kami menerima bayaran balik sepenuhnya. Walau bagaimanapun, dasar pembayaran balik mempunyai beberapa batasan - lihat di bawah untuk semua butiran.

Jika anda sedang mencari pembekal VPN yang baru, NordVPN adalah cadangan terbaik kami. Ia pantas, menyekat 400+ perkhidmatan penstriman global termasuk Netflix, dan menawarkan ciri keselamatan yang kuat. Paling penting, anda boleh cuba secara percuma selama 30 hari!

Panduan Cepat untuk Membatalkan HMA dan Meminta Bayaran Balik

  1. Buka hidemyass.com dan log masuk ke akaun anda.
  2. Batalkan langganan anda.
  3. Cari Cara memohon bayaran balik halaman bantuan dan klik pada Saya ingin meminta bayaran balik pautan.
  4. Gunakan borang hubungan untuk meminta bayaran balik anda.
  5. Balas kepada e-mel yang anda terima; anda akan mendapat bayaran balik anda dalam masa 24 jam.

Cara Dapatkan Bayaran Balik HMA Anda: Butiran Langkah-demi-Langkah

Penting untuk diperhatikan bahawa terdapat beberapa batasan yang dilampirkan kepada jaminan balik wang HMA 30 hari. Untuk menerima bayaran balik penuh, anda mesti:

  • membatalkan dalam tempoh 30 hari pertama
  • memindahkan kurang daripada 10GB data merentasi rangkaian pelayan selama 30 hari
  • gunakan perkhidmatan ini untuk tidak lebih daripada 100 sesi

Sekiranya anda telah melebihi mana-mana had ini, HMA masih boleh mengeluarkan bayaran balik separa. Anda perlu mengikuti langkah-langkah di bawah dan berharap yang terbaik.

Proses pembatalan adalah mudah, tetapi anda perlu menghantar borang kenalan untuk meminta bayaran balik anda. Adalah juga idea untuk menyemak dengan pembekal pembayaran anda (cth. PayPal) untuk memastikan pembayaran automatik anda telah dibatalkan.

Berikut adalah cara kerja dan apa yang akan anda lihat di sepanjang jalan.

Langkah 1

Buka hidemyass.com dan log masuk ke akaun anda menggunakan butiran yang anda buat ketika pertama kali mendaftar dengan HMA.

hma bayaran balik (1)

Langkah 2

Sebaik sahaja anda telah melog masuk, anda akan diarahkan semula ke Menguruskan akaun anda halaman. Tatal ke bawah halaman untuk HMA anda! Lesens seksyen dan klik pada Batal Langganan.

hma bayaran balik (2)

Langkah 3

Tetingkap pop timbul kini akan muncul meminta anda mengesahkan bahawa anda ingin membatalkannya. Klik Ya untuk mengesahkan.

Langkah 4

Perkhidmatan anda dan bayaran berulang kini dibatalkan. Langkah seterusnya ialah meminta bayaran balik anda. Klik pada Bantuan tab di bahagian atas halaman dan taipkan bayaran balik ke dalam bar carian. Klik pada Cara memohon bayaran balik.

Ini akan membawa anda ke halaman bayaran balik. Klik pada Saya ingin meminta bayaran balik pautan.

hma bayaran balik (4)

Langkah 5

Isikan butiran yang diminta pada borang hubungan dan tambah mesej yang menyatakan bahawa anda meminta bayaran balik. Klik Hantar. Anda harus segera menerima respons automatik yang menyatakan bahawa permintaan anda telah diterima.

hma bayaran balik (5)

Tidak Cukup "Tiada Soalan Ditanya" - Terdapat Satu Lagi Langkah!

Jadi itu hampir semua ada padanya. Kami menerima e-mel dalam masa 24 jam meminta kami memberikan alasan mengapa kami ingin keluar, bersama dengan nombor pesanan awal kami. Satu tempat untuk memulihkan nombor itu ialah mesej e-mel Alahan yang anda terima ketika anda mendaftar.

Sebaik sahaja kami telah menghantar respons kami dengan nombor pesanan dan sebab, kami bayaran balik diproses dalam masa sehari. Sebabnya tidak perlu apa-apa yang istimewa. Kami hanya berkata bahawa kami memutuskan kami tidak memerlukan perkhidmatan ini.

Pilih VPN Baru untuk Kekal Dilindungi

Sebaik sahaja anda menerima bayaran balik HMA anda, jangan lupa untuk mendaftar dengan pembekal baru yang lebih memenuhi keperluan privasi, keselamatan, dan akses kandungan anda. NordVPN kini menawarkan diskaun besar pada langganan, jadi ini masa yang hebat untuk mencuba VPN undian # 1 kami.

Berikut adalah beberapa lagi VPN terbaik yang telah kami uji. Mereka semua pengganti besar untuk HMA, dan anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai mereka di halaman ulasan kami.

Kedudukan Penyedia Kedudukan Markah Skor kami
Pilihan Editor 5.0 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
2 4.9 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
3 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
4 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
5 4.7 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me