Bagaimana Menonton 2019 Gibraltar Island Games dari mana-mana


Gibraltar menganjurkan atlet dari 24 pulau di dua kali setahun Permainan Pulau pada tahun 2019. Acara ini memberi atlet dari pulau-pulau yang jauh melintasi Atlantik dan sekitarnya untuk mengambil perhatian. Mendaftar untuk VPN sekarang dan anda boleh melihat liputan GBC mengenai permainan.

Permainan Island ini adalah peluang untuk atlet dari pulau kecil untuk bersinar di pentas besar. Tetapi jika anda berada di luar Gibraltar, anda mungkin tidak dapat melihat liputan Sukan.

Jangan risau, kami ada penyelesaian. Hanya ikuti panduan cepat kami dan anda akan dapat melihat apa yang berlaku di Sukan Pulau.

Panduan Pantas: Lihat Permainan Pulau di GBC

The Perbadanan Penyiaran Gibraltar (GBC) menyediakan liputan Sukan Pulau. Untuk menonton liputan Sukan Pulau di GBC:

  1. Pilih pembekal VPN dengan kelajuan tinggi dan pelayan UK (kami mencadangkan NordVPN untuk Permainan Island Streaming). Daftar dan muat turun aplikasinya.
  2. Buka aplikasi, log masuk, dan pilih lokasi pelayan di UK.
  3. Pergi ke www.gbc.gi/tv/watch-live dan streamkan Permainan!

Tonton Sukan Pulau SEKARANG!

Kenapa Anda Perlu VPN Menonton Permainan Pulau

Anda mahu melihat beberapa atlet hebat yang datang dari pulau-pulau kecil bersaing antara satu sama lain. Tetapi anda tidak boleh, kerana anda tidak berada di Gibraltar untuk Sukan Pulau. Geoblocks menghalang anda daripada melihat sukan yang anda mahu lihat.

Penyiar sering dikehendaki menghalang aliran mereka dari sesiapa sahaja di luar negara mereka. Jadi, jika anda ingin menonton GBC, anda memerlukan satu cara untuk kelihatan seperti anda adalah tempat di mana aliran mereka tidak disekat. Di sinilah dimana VPN boleh membantu anda.

Apabila anda menyambung ke VPN, anda boleh pilih lokasi bahawa trafik rangkaian anda dihalakan melalui. Kemudian, apabila anda ingin menonton GBC itu, mereka fikir anda berada di lokasi itu. Kemudian mereka membenarkan anda menonton aliran mereka.

Tetapi VPN bukan hanya untuk bekerja di sekitar geoblock. Mereka juga membantu pastikan anda selamat di internet.

VPN menyulitkan trafik rangkaian anda antara sistem anda dan pelayan. Itu menghalang seseorang daripada melihat apa yang anda lakukan di internet. Jadi, apabila penggodam, ISP, atau kerajaan cuba memantau trafik rangkaian anda, mereka hanya melihat maklumat yang disulitkan.

Pastikan anda memilih perkhidmatan berkualiti tinggi apabila anda memilih VPN, walaupun. Jika perkhidmatan anda berkualiti rendah, penyiar mungkin mengenali dan menyekatnya. Perkhidmatan berkualiti tinggi lebih sukar untuk dikesan, membolehkan anda sambungkan ke aliran yang ingin anda lihat.

Tambahan pula, apabila anda menggunakan perkhidmatan berkualiti tinggi, anda dapat kelajuan yang lebih tinggi untuk sambungan anda. Anda memerlukan banyak jalur lebar semasa streaming, dan rangkaian anda perlu bersaing. Dengan perkhidmatan yang berkualiti, anda mendapat kelajuan yang anda perlukan bersaing dengan atlet di Sukan Pulau.

Permainan Island akan datang tidak lama lagi. Anda boleh bersedia untuk segala-galanya apabila anda mendaftar untuk VPN hari ini!

VPN Terbaik untuk Menonton Permainan Pulau

1.NordVPN

nordvpn ulasan (1)

Cukup murah dan mudah digunakan, NordVPN adalah kegembiraan pengguna baru. Dan dengan a pelbagai pelayan yang tersebar di seluruh dunia dan penyulitan yang sangat baik, ia juga bagus untuk kebaikan VPN.

Terutamanya tertumpu pada privasi, keselamatan, dan kandungan sekatan kunci, NordVPN adalah pemimpin industri dalam perlindungan data. Mereka VPN berganda pilihan penyulitan dua kali ganda data anda, dan mereka CyberSec ciri blok iklan dan malware. Anda juga boleh menyambung sehingga 6 peranti sekaligus melalui satu akaun.

Mereka SmartPlay ciri membantu memastikan anda disambungkan semasa anda sedang streaming. Plus, dengan a dasar tidak ketat, ketidaktahuan anda terjamin walaupun selepas anda memutuskan sambungan.

Ketahui mengapa NordVPN adalah perkhidmatan teratas kami dengan membaca ulasan pengguna kami!

Jaminan wang balik: 30 hari

NordVPN boleh menyahsekat:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Profil torrenting yang berdedikasi:
Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:
Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Tonton Pulau Permainan di NordVPN SEKARANG!

2.ExpressVPN

Faedah ExpressVPN

Dengan beberapa kelajuan sambungan terbaik yang ada, ExpressVPN adalah pilihan yang tepat untuk menonton Permainan Pulau. Senarai pelayan luas mereka menyediakan banyak pilihan negara dan lokasi. Dan keupayaan mereka untuk mengelak geo-larangan memastikan anda boleh sampai ke aliran yang anda mahu.

Anda boleh menyambungkan akaun ExpressVPN anda sehingga 5 peranti pada masa yang sama. Penyulitan mereka sangat baik, dan anda juga boleh membahagi trafik anda antara sambungan setempat anda dan VPN. Sekiranya anda menghadapi isu, mereka 24/7 sokongan sembang hidup ada untuk membantu anda setiap langkah.

Hebat untuk pengguna dan dihormati oleh pakar keselamatan, ExpressVPN adalah pilihan utama dalam pasaran VPN. Dan dengan kelajuan mereka menyampaikan, mereka adalah hebat untuk mengerikan, menstrim, dan aktiviti jalur lebar yang lain.

Baca ulasan pengguna kami untuk melihat mengapa ExpressVPN adalah pilihan yang tepat untuk menjadi VPN anda.

Jaminan wang balik: 30 hari

Cubaan percuma: Percubaan 7 hari untuk iOS dan Android

ExpressVPN boleh menyahsekat:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Profil torrenting yang berdedikasi:
Tidak, tetapi semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:
Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Tonton Sukan Pulau di ExpressVPN SEKARANG!

3. CyberGhost

Peranti CyberGhost

Dengan senarai besar pelayan di seluruh dunia, CyberGhost menyediakan anda dengan banyak pilihan sambungan. Dan dengan 7 sambungan serentak yang ada, anda akan mempunyai banyak pilihan di hujung anda juga.

Perlukan bantuan streaming atau mengotorkan? CyberGhost menyediakan pelayan yang dikonfigurasikan khusus untuk penstriman atau penyusutan. Dengan cara itu, anda yakin dengan sambungan yang kukuh, cepat dan lancar yang akan memastikan kandungan anda berjalan.

Dengan penyulitan gred tentera, dan perisian yang menyekat iklan, penjejak dan malware, CyberGhost membuat anda selamat dalam talian. Dan, terima kasih kepada dasar tidak ketat mereka, mereka pastikan anda tanpa nama setelah anda terputus.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, pastikan anda menyemak ulasan pengguna kami!

Jaminan wang balik: 30 hari dalam rancangan pendek; 45 hari pada rancangan 6-bulan atau lebih lama

Cubaan percuma: Percubaan 7 hari untuk mudah alih; Percubaan Windows 1 hari atau 3 hari tersedia

CyberGhost boleh menyahsekat:
Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Profil torrenting yang berdedikasi:
Ya; menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Tonton Pulau Permainan di CyberGhost SEKARANG!

Ringkasan

Dari Caymans dan dari Åland, dari Falklands dan dari Rhodes, pesaing akan datang ke Gibraltar. Kemuliaan sukan akan disambut oleh orang-orang dari tanah yang jauh di tengah-tengah lautan-lautan yang besar di dunia. Dengan VPN, anda boleh lihat saat-saat megah di Sukan Pulau, tidak kira di mana anda berada.

Sekiranya anda tidak pasti VPN yang sesuai untuk anda, kami mengesyorkan NordVPN untuk Permainan Island. Pastikan menyemak halaman tawaran dan kupon kami untuk melihat bagaimana anda boleh menyimpan lebih banyak lagi!

Bacaan lanjut

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai VPN:

  • VPN mana yang sebenarnya boleh mengakses DAZN? Dikemaskini untuk 2020
  • 5 VPN Terbaik untuk Eropah - Untuk Keselamatan, Penyiaran & Kelajuan pada tahun 2020
  • 5 VPN Terbaik untuk PayPal - Paling Selamat & 100% Bekerja pada tahun 2020
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me