Bagaimana Menonton Alaska PD pada tahun 2020


Adakah anda bersedia untuk dibawa ke Frontier Terakhir Amerika dan pergi bersama-sama dengan pegawai polis yang menentang salah satu daripada kadar jenayah tertinggi di negara ini?

A A&Pertunjukan Rangkaian E, Alaska PD, membolehkan anda melihat bagaimana kepolisan yang berlainan berada di negeri yang mempunyai kenaikan kadar jenayah, terlalu sedikit pegawai, dan undang-undang bahawa penduduk setempat tidak akan mengikut.

Sebagai realiti menunjukkan pergi, Alaska PD bunyi seperti yang benar-benar baik. Awak boleh menontonnya tanpa langganan kabel menerusi perkhidmatan penstriman, termasuk Sling TV, Philo, Hulu, fuboTV, dan AT&T TV SEKARANG. Walau bagaimanapun, semua perkhidmatan penstriman ini terhad kepada penonton di Amerika Syarikat. Jika anda berada di luar negara, anda akan terlepas.

Bagaimanakah anda menstrim PD Alaska di luar AS? Apa yang anda perlukan adalah VPN premium, yang boleh membantu anda memotong batasan geografi perkhidmatan penstriman.

Dengan VPN yang berkualiti, seperti cadangan atas saya, NordVPN, anda boleh memilih alamat IP AS yang anda perlukan akses selain kandungan yang disekat dari mana sahaja anda berada.

Mahu mengetahui apa VPN atas yang saya cadangkan untuk streaming PD Alaska dari mana-mana dalam talian? Tekan di sini.

Panduan Pantas - Bagaimana Menonton Alaska PD di Sling TV

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, terdapat beberapa perkhidmatan penstriman AS yang boleh anda gunakan untuk mengalirkan Alaska PD. Sling TV adalah pilihan yang baik, kerana ia merupakan salah satu pilihan yang lebih murah pada $ 25 sebulan untuk pelan Sling Blue, yang termasuk kandungan dari A&E Network.

Untuk aliran Alaska PD dengan Sling TV, ikuti langkah-langkah mudah ini.

 1. Pilih VPN yang berkualiti. Pilihan utama saya adalah NordVPN untuk rangkaian mengagumkan pelayan AS yang cepat dan ciri keselamatan atas rak.
 2. Muat turun dan pasang VPN ke peranti atau penghala anda, jika boleh.
 3. Gunakan VPN anda untuk menyambung ke pelayan di Amerika Syarikat.
 4. Daftar atau log masuk ke Sling TV dan strim Alaska PD dari mana saja.

Tonton Alaska PD Sekarang!

Panduan Cepat - Bagaimana Mendaftar untuk Sling TV Dengan PayPal

Untuk mendaftar untuk Sling TV, anda memerlukan kad kredit AS. Ini mungkin menjadi masalah jika anda tinggal di luar Amerika Syarikat dan tidak mempunyai kawan dalam negara yang bersedia mendaftar untuk anda. Ini bukan masalah besar. Terdapat cara mudah untuk mengatasi masalah ini - Gunakan PayPal sebagai kaedah pembayaran anda untuk langganan Blue TV Sling anda.

 1. Gunakan VPN anda untuk bersambung ke pelayan AS dan log masuk ke akaun PayPal anda.
 2. Lawati kedai kad hadiah PayPal AS.
 3. Dari tab "Kategori", pilih "Art & Hiburan. "Dari sini, beli kad hadiah TV Sling. PayPal menyampaikan kad maya ke alamat e-mel PayPal anda.
 4. Log masuk ke Sling TV, tatal ke bahagian bawah halaman, dan kemudian pilih "Tebus Kad Hadiah."
 5. Beli langganan TV Sling anda dengan mengikuti arahan kad hadiah.
 6. Mula menstrukturkan PD Alaska dari mana-mana dan masuk aksi polis!

Panduan Pantas - Bagaimana Menonton PD Alaska di Hulu

Hulu dengan Live TV adalah satu lagi pilihan yang baik untuk streaming Alaska PD dan lain-lain A&E Rangkaian kandungan dari mana-mana sahaja. Ia sedikit lebih mahal daripada Sling TV, tetapi untuk $ 44.99 sebulan, anda mendapat kandungan dari lebih daripada 50 saluran TV langsung, perkhidmatan atas permintaan Hulu, dan 50 jam Cloud DVR.

 1. Gunakan VPN anda untuk menyambung ke pelayan di Amerika Syarikat. Saya sangat mengesyorkan NordVPN untuk rangkaian pelayan AS yang besar, kelajuan kilat, dan keselamatan yang kukuh.
 2. Kepala ke MyGiftCardSUPPLY.com dan beli kad hadiah Hulu.
 3. Daftar atau log masuk ke Hulu dan tambahkan baki kad hadiah anda ke akaun anda.
 4. Mulakan streaming Alaska PD dengan segera!

Stream Alaska PD Sekarang!

Kenapa Anda Perlu VPN untuk Menonton PD Alaska

Cuba untuk menyambung ke Sling TV atau Hulu dari luar Amerika Syarikat dan anda tidak beruntung. Tiada polis yang menghalang penjenayah untuk anda.

Kebanyakan perkhidmatan penstriman, termasuk Hulu dan Sling TV, geoblock kandungan mereka untuk menghalang pengguna dari luar AS dari mengaksesnya. Ini adalah sebahagian daripada keperluan mereka sebagai perkhidmatan penstriman, dan bermakna anda tidak dapat menonton PD Alaska.

Dengan VPN premium, bagaimanapun, anda boleh terbang melewati sekatan geografi ini, sebagai laluan VPN lalu lintas anda melalui pelayan di lokasi pilihan anda - dalam kes ini, AS.

Alamat IP sebenar anda tersembunyi dari perkhidmatan penstriman apabila anda menggunakannya VPN untuk menyambung ke pelayan AS. Hulu atau Sling TV tidak akan tahu perbezaannya.

Sekarang kamu boleh akses dan aliran Alaska PD dan lain-lain A&Rangkaian Rangkaian E di Sling TV atau Hulu, tidak kira di mana anda berada.

Hanya VPN terbaik yang boleh menawarkan sambungan yang boleh dipercayai ke perkhidmatan penstriman kegemaran anda. VPN yang tidak berkualiti sangat tidak mungkin memintas kandungan yang dihadkan oleh geo, kerana mereka tidak mempunyai akses kepada rangkaian pelayan global yang besar.

Meningkatkan peluang anda untuk tidak pernah kehilangan episod Alaska PD oleh memilih VPN teratas yang mempunyai rangkaian pelayan AS yang luas. 

Ini memberi anda akses kepada ratusan, jika tidak lebih, menyegarkan alamat IP. Lebih banyak pilihan yang anda miliki, lebih baik peluang anda untuk melepasi geoblock dan teknologi penyekatan VPN.

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

Manfaat utama menggunakan VPN premium adalah mampu buang kandungan global, seperti Alaska PD, dari mana saja di dunia. Satu lagi besar adalah bagaimana VPN premium melindungi identiti dalam talian anda dan maklumat sensitif.

Apabila anda pergi dalam talian tanpa VPN, anda penyedia perkhidmatan internet (ISP), pemasar, pengiklan, dan bahkan penjenayah siber boleh menjejaki, mengumpul, dan menjual log aktiviti anda dan data sensitif. Betapa gusar itu?

VPN meletakkan dinding penyulitan gred tentera antara data dan aktiviti dalam talian dan pihak luar yang tidak bertanggungjawab. Dengan VPN, anda boleh yakin bahawa anda kekal tanpa nama dalam talian dan satu-satunya orang yang tahu apa yang anda perlukan adalah anda.

VPN juga berguna melindungi anda apabila melayari atau streaming anda bergerak dan menghubungkan rangkaian WiFi awam, yang sering tidak selamat dan pada masa yang sama, mudah bagi penggodam mahir untuk merampas.

VPN kelas atas juga melindungi peranti anda daripada jangkitan oleh virus dan kandungan berniat jahat yang lain, serta iklan popup dan lain-lain cyberthreats.

3 VPN Terbaik untuk Menonton PD Alaska

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN adalah cadangan atas saya daripada VPN untuk streaming Alaska PD dari mana-mana sahaja.

Perkhidmatan premium ini memberikan anda kelajuan terpantas di pasaran, yang memastikan aliran HD anda Alaska PD tidak akan melambatkan apa-apa - tiada ketinggalan, tiada buffering, hanya aliran lancar.

Dengan 1,500+ pelayan di AS sahaja, anda tidak akan mendapat masalah melewati blok Sling TV atau Hulu atau kebanyakan mana-mana perkhidmatan penstriman AS yang lain.

Pelbagai server yang begitu baik menjamin anda memberikan alamat IP yang boleh memintas perkhidmatan geoblock dan anti-VPN dari mana-mana sahaja.

Disokong oleh semua platform dan peranti utama, setiap aplikasi NordVPN termasuk Teknologi SmartPlay. Apabila anda menyambung ke perkhidmatan penstriman, seperti Sling TV atau Hulu, SmartPlay menyediakan sambungan yang boleh dipercayai yang memecah melalui blok geografi.

Plus, SmartPlay membolehkan anda bertukar-tukar antara perkhidmatan penayangan kegemaran anda dengan mudah, tanpa kerja manual diperlukan. Ini sangat berguna jika anda penagih streaming.

Anda mungkin melihat banyak pencuri di PD Alaska, tetapi anda pasti anda tidak akan menjadi korban Ciri-ciri keselamatan atas NordVPN. Enkripsi tentera AES 256-bit berhenti mata menipu berbahaya daripada memintas data anda dan dari menjejaki jejak maya anda.

Tukar antara muka rangkaian tanpa kebimbangan atau fikirkan kehilangan privasi dari kebocoran DNS. NordVPN's aplikasi bukti bocor mencegah pertanyaan DNS daripada kelihatan kepada pengintip internet.

Sokongan untuk protokol penyulitan standard industri, OpenVPN boleh didapati di semua aplikasi dan platform utama, serta beberapa yang kecil juga.

Ciri-ciri keselamatan canggih tambahan termasuk dasar pembalakan sifar yang ketat dan suis bunuh automatik, jadi anda tidak perlu mempersoalkan jika log data dan aktiviti anda berakhir di tangan yang salah. Mereka tidak akan!

Dengan CyberSec, peranti anda juga mendapat perlindungan. CyberSec menyekat virus, malwareiklan pop timbul, dan kandungan yang berbahaya dan menjengkelkan yang lain dari mengakses peranti anda.

Sekiranya anda sedang mencari cadangan pelayan, mengalami masalah sambungan, atau mempunyai soalan lain, ahli sokongan sembang langsung tersedia 24 // 7.

Menguji prestasi dan keselamatan NordVPN pada sehingga enam peranti dan arahkan rancangan polis kegemaran baru anda dari mana-mana sahaja. Beri diri anda sedikit masa untuk melihat apakah jawapan jangka panjang anda kepada VPN apabila anda menggunakannya jaminan balik wang 30 hari. 

Jika anda kagum dengan pembekal premium, lihatlah kami tawaran hebat pada langganan NordVPN.

Ingin tahu tentang pembekal premium ini? Kami kajian pakar lengkap mempunyai banyak maklumat tambahan mengenai kelajuan dan prestasi.

Ciri-ciri Utama NordVPN

 • Lebih 5,400 pelayan dengan 1,500+ di AS
 • Teknologi SmartPlay untuk memintas sekatan geo
 • Kelajuan Superfast dan lebar jalur tanpa had
 • Enkripsi tentera AES 256-bit
 • Dasar tiada pembalakan
 • Jaminan wang balik 30 hari
 • Enam peranti serentak
 • 24/7 sokongan sembang hidup
 • Bekerja dengan: TV Sling, Hulu, Philo, Shudder, Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Disney +, CBS All Access
 • Serasi dengan: Windows, macOS, iOS, Firefox, Chrome, Linux, Android, penghala

Tonton Alaska PD Dengan NordVPN!

2. ExpressVPN

Peranti ExpressVPN

Kelajuan Superfast dan lebar jalur tanpa had membuat ExpressVPN pilihan VPN yang hebat untuk episod streaming selepas episod Alaska PD dengan Hulu atau Sling TV.

Buka perkhidmatan streaming - Sling TV dan Hulu dimasukkan - dengan mudah, terima kasih rangkaian global yang luas lebih daripada 3,000 pelayan, termasuk banyak lokasi AS untuk menyiarkan rancangan polis baru. Pembatasan geo dan perisian anti-VPN tidak sepadan dengan ExpressVPN.

Stream Alaska PD melalui mana-mana peranti anda - bahkan yang tidak menyokong VPN - dengan Ciri MediaStreamer. Akar tindakan polis PD Alaska pasti lebih mencengkam pada TV pintar layar besar anda!

Dengan ExpressVPN, anda dilindungi oleh penyulitan gred ketenteraan yang mantap, yang menghalang walaupun pencuri siber yang paling mahir daripada mendapatkan tangan mereka yang ganjil pada data sensitif anda.

Bimbang bahawa data peribadi anda mungkin muncul di web tidak bercagar? Anda tidak perlu. ExpressVPN menawarkan perlindungan suis. Ini bermakna itu Sekiranya sambungan anda ke VPN tiba-tiba jatuh, ia memecahkan sambungan anda ke internet, menghalang data anda daripada muncul di internet terbuka.

Tunggu, ada yang lebih banyak untuk dengar. ExpressVPN juga menawarkan perlindungan kebocoran DNS dan sokongan multi-platform untuk OpenVPN. Dengan ExpressVPN, berasa selamat seperti yang anda lakukan dengan PD Alaska di sebelah anda.

Jika anda memerlukan bantuanbantuan boleh didapati sepanjang masa dengan 24/7 sokongan sembang hidup.

Mahu mencuba ciri dan prestasi ExpressVPN tanpa risiko? Anda boleh dengan jaminan 30 hari wang balik. Sepanjang tempoh masa ini dan sebarang tempoh masa, untuk perkara itu, anda boleh menggunakannya sehingga lima peranti pada masa yang sama.

Sekiranya perkhidmatan premium memenuhi jangkaan anda, simpan wang dengan diskaun terkini pada langganan ExpressVPN.

Ketahui lebih lanjut mengenai ciri-ciri ExpressVPN apabila anda membaca melalui kami ulasan pakar mendalam daripada VPN premium.

Ciri-ciri Utama ExpressVPN

 • Lebih 3,000 pelayan di 90+ ​​negara, termasuk AS
 • MediaStreamer untuk digunakan pada semua peranti
 • Tiada had lebar jalur dan kelajuan, tiada pendikit
 • Penyulitan gred ketenteraan yang kuat
 • Dasar sifar log
 • Jaminan wang balik 30 hari
 • Lima peranti serentak dibenarkan
 • Pakar 24/7 sokongan pelanggan sembang langsung
 • Bekerja dengan: Sling TV, Hulu, Philo, Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Sky Go
 • Serasi dengan: penghala, TV pintar, Windows, Android, iOS, macOS, Linux, Firefox, konsol permainan

Stream Alaska PD Dengan ExpressVPN!

3. CyberGhost

Peranti CyberGhost

Penstriman yang lancar adalah terjamin terima kasih kepada CyberGhost kelajuan pantas, pelayan streaming yang dioptimumkan, dan lebar jalur tanpa had. Sekiranya anda seorang penonton, anda dan CyberGhost akan menjadi baik-baik saja.

Dengan lebih 1,000 dari 5,600+ pelayan di Amerika Syarikat, CyberGhost menyediakan anda dengan banyak pilihan pelayan mengatasi TV Sling dan blok geografi Hulu dan mengakses setiap episod PD Alaska dari mana-mana sahaja.

Dinding enkripsi gred tentera yang tidak dapat dipertahankan melindungi data, aktiviti, dan privasi dalam talian anda dengan sokongan merentas platform untuk OpenVPN. Malah penggodam yang paling mahir disangkal oleh penyulitan AES 256-bit.

ISP, pengiklan, atau mana-mana pihak ketiga yang lain, termasuk kerajaan, tidak boleh mengakses data anda atau memantau apa yang anda lakukan dalam talian.

Perlindungan sekeliling tidak berhenti di sana. An suis bunuh automatik dan aplikasi bukti bocor adalah standard dengan langganan anda. Dengan CyberGhost, data sensitif anda tidak pernah menemui jalannya di web terbuka, di mana penjenayah siber mudah mengaksesnya - rasa tidak kenal pasti anda terjamin.

CyberGhost beroperasi dasar ketat pembalakan sifar, jadi anda boleh aliran, torrent, dan melayari dengan ketenangan fikiran mengetahui bahawa tiada data, aktiviti, atau sejarah penyemakan anda kekal pada pelayan. Dasar ini bermakna CyberGhost tidak mempunyai apa-apa untuk menyerahkan atau menjual kepada pihak ketiga, walaupun diminta.

Apl yang mesra pengguna dan persediaan mudah buat CyberGhost VPN premium yang hebat untuk pemula. Plus, responsif sokongan sembang langsung ada di tangan, walaupun anda masih memerlukan pertolongan dengan sambungan atau nasihat lain.

Jaminan wang balik 45 hari memberikan anda masa yang mencukupi untuk menguji VPN dan mendapatkan bayaran balik penuh. Pilihan bebas risiko ini memberi anda peluang tujuh sambungan peranti, tidak kira apa rancangan yang anda pilih.

Sekiranya CyberGhost mengetik semua kotak, lihat tawaran langganan semasa.

Ketahui semua yang ada mengenai CyberGhost dalam kami ulasan pakar terperinci.

Ciri-ciri Utama CyberGhost

 • 5,600+ pelayan di 90 negara, 1,000+ pelayan AS
 • Pelayan dioptimumkan untuk streaming
 • Bandwidth tanpa had dan kelajuan tertinggi
 • Enkripsi gred ketenteraan yang mantap
 • Dasar tidak log
 • Jaminan wang balik 45 hari
 • Sehingga tujuh sambungan peranti serentak
 • Sokongan sembang langsung
 • Bekerja dengan: Sling TV, Hulu, CBS All Access, Disney +, BBC iPlayer Netflix, Amazon Prime Video, Hotstar
 • Serasi dengan: penghala, konsol permainan, Linux, Android, Chrome, Windows, macOS iOS

Tonton Alaska PD Dengan CyberGhost!

Kesimpulannya

Dapatkan masa lalu geoblock Hulu dan Sling TV dan aliran Alaska PD dari mana saja dengan VPN premium.

Cadangan saya # 1 kepada aliran Alaska PD adalah NordVPN. Ia mempunyai rangkaian pelayan AS yang besar, dan kelajuan, keselamatan, dan prestasi yang sukar ditewaskan.

Gunakan a VPN setiap kali anda pergi dalam talian dan ciri keselamatan pepejal, seperti penyulitan gred tentera, melindungi anda dan privasi anda tidak kira apa.

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai streaming dengan Hulu? Lihatlah cadangan kami untuk VPN terbaik untuk Hulu.

Adakah anda lebih suka untuk aliran menggunakan Sling TV? Kemudian baca artikel kami apa VPN yang digunakan untuk Sling TV di luar AS.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me