Bagaimana Menonton Gotham Online dari mana-mana di 2020


Adakah anda ketagih pada Gotham? Pelanggan Fox di AS boleh menonton episod terbaru di Fox, tetapi bagaimana pula dengan kita yang lain? Untuk menonton siri lengkap, anda perlu menyesuaikan Netflix AS.

Malangnya, Netflix menggunakan perisian geolokasi ke menghalang penonton antarabangsa. Tetapi, anda boleh tolak blok ini jika anda menggunakan VPN.

VPN topeng alamat IP anda kepada sembunyikan lokasi sejati anda. Ini menjadikannya kelihatan seperti anda menonton dari dalam AS. Dengan VPN, anda boleh aliran keseluruhan Netflix katalog AS dari mana saja di dunia.

VPN berkualiti tinggi juga akan menyulitkan trafik internet anda. Ini akan memastikan bahawa sebarang butiran peribadi yang anda masukkan dalam talian tidak boleh dibaca untuk penggodam dan pengintip.

Kebanyakan VPN tidak berfungsi dengan Netflix. Penting untuk memilih perkhidmatan terbaik yang tersedia untuk memastikan anda dapat mengaksesnya.

Dalam panduan langkah demi langkah yang mudah ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menggunakan VPN untuk menstrimkan Gotham dari mana-mana lokasi di dunia.

Panduan Pantas: Tonton Gotham Dengan VPN

  1. Daftar untuk VPN dengan pelayan berkelajuan tinggi di Amerika Syarikat. NordVPN adalah pilihan # 1 kami untuk Netflix.
  2. Pasang apl VPN dan sambungkan ke pelayan AS.
  3. Anda sudah bersedia untuk menonton Gotham!
  4. Siri Gotham yang lengkap juga boleh didapati di Netflix di UK, Kanada, dan Brazil. Menyambung ke pelayan di mana-mana negara ini juga akan membuka kunci tajuk.

Mula menonton SEKARANG!

Kenapa Anda Perlu VPN untuk Menonton Gotham Online dari mana-mana sahaja

Netflix menggunakan geoblock untuk menghalang penonton dengan alamat IP bukan AS yang mengakses alirannya. Sekiranya anda melancong atau tinggal di luar negara, anda perlu VPN untuk menonton Gotham.

VPN menyambungkan peranti anda ke pelayan jauh melalui terowong yang selamat. Ini topeng IP anda alamat dan menjadikannya kelihatan seolah-olah anda menonton dari dalam sempadan AS.

Walau bagaimanapun, tidak semua VPN adalah sama dan ramai yang tidak bekerja untuk Netflix. Apabila ia menyemak lokasi anda, Netflix juga membandingkan alamat IP anda ke senarai VPN yang diketahui. Sekiranya ada perlawanan, anda akan menghadapi blok VPN.

Untuk mengelakkan ini, anda perlu menggunakan VPN premium yang kerap menyegarkan IP server untuk mengelakkan pengesanan. Kami telah mengesahkan bahawa semua VPN yang disyorkan kami berfungsi dengan Netflix.

VPN anda harus menawarkan sambungan berkelajuan tinggi dan jalur lebar yang tidak terhad. Tiada apa-apa yang merosakkan marathon Gotham seperti penampungan dan ketinggalan!

Anda juga harus mencari VPN yang melindungi data anda dengan ciri keselamatan teratas. Ini harus termasuk Penyulitan 256-bit, a dasar tidak ketat, dan a suis bunuh automatik.

Sekarang anda dilengkapi dengan pengetahuan untuk memilih VPN yang hebat, mari lihat cadangan kami.

VPN Terbaik untuk Menonton Gotham dari mana-mana sahaja

1. NordVPN

Peranti NordVPN

NordVPN boleh memintas geoblock dan blok VPN untuk aliran Netflix dengan mudah. Anda akan mempunyai pilihan utama lokasi maya 5,200 + pelayan kelajuan tinggi di seluruh dunia.

Ia protokol penyulitan high-end dan ketat dasar tidak log akan memastikan data anda selamat semasa anda menyemak imbas.

NordVPN's Teknologi SmartPlay secara automatik menghubungkan ke pelayan yang anda perlukan. Tidak perlu menukar pelayan dengan setiap platform penstriman yang berbeza. Ia melakukan semua kerja untuk anda.

NordVPN juga mempunyai CyberSec, malware terbina dalam dan penghalang iklan. Cuba NordVPN dengan a Jaminan wang balik 30 hari untuk mengetahui mengapa ia melanda pengguna VPN.

Tonton dengan NordVPN!

2. ExpressVPN

expressvpndevices2-e1512565397277

Anda akan menikmati akses kepada 148 lokasi maya di seluruh dunia, termasuk 30 bandar di AS. ExpressVPN juga boleh memintas blok VPN, menjadikannya pilihan yang tepat untuk streaming Netflix.

ExpressVPN ialah VPN terpantas di pasaran jadi anda tidak perlu menunggu sementara buffer Gotham. Ia mempunyai ciri-ciri penyulitan terbaik dalam kelas, yang ketat dasar tidak log, dan a suis bunuh automatik untuk memastikan anda selamat semasa anda aliran.

Pemasangan adalah mudah dengan panduan persediaan yang menyeluruh. Tetapi jangan hanya mengambil kata kami untuk itu, periksa apa yang dikatakan pengguna sebenar.

ExpressVPN menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari pada semua perkhidmatan VPNnya, ditambah dengan Percubaan percuma 7 hari untuk aplikasi mudah alih.

Tonton dengan ExpressVPN!

3. CyberGhost

pelbagai peranti cyberghost

CyberGhost's perkhidmatan yang pantas dan boleh dipercayai menjadikannya perlawanan yang hebat untuk streaming. Ia boleh dengan mudah memintas blok VPN untuk membuka kunci Netflix di setiap rantau.

CyberGhost's aplikasi yang mudah digunakan bahkan datang dengan profil pra-konfigurasi itu mengoptimumkan tetapan anda untuk streaming.

Anda boleh mencuba perkhidmatan ini bebas risiko selama 30 hari untuk mengetahui mengapa ia menjadi kegemaran pengguna untuk keselamatan dalam talian. CyberGhost juga menawarkan a percubaan 7 hari percuma untuk pengguna iOS, Android dan Windows.

Tonton dengan CyberGhost!

4. VyprVPN

Bagaimana Menonton Gotham Online dari mana-mana di 2020

Teknologi Chameleon proprietari VyprVPN menyekat Netflix di setiap wilayah. Ia kelajuan tinggi, jalur lebar yang tidak terhad, dan keselamatan yang canggih ciri-ciri menjadikannya pilihan pepejal bagi pencinta Gotham di seluruh dunia.

Ia mudah dipasang dan menawarkan aplikasi untuk Mac, Windows, iOS, Android, TV pintar, dan penghala, jadi anda boleh menonton Gotham dari mana-mana peranti. VyprVPN menawarkan a 24/7 perkhidmatan sokongan dalam talian kepada semua pelanggannya dan memiliki dan mengendalikan semua perkhidmatannya.

Tidak seperti kebanyakan VPN lain, VyprVPN memiliki dan mengekalkan semua pelayannya sendiri. Pemotongan orang tengah bermakna mereka tak terkalahkan ketika datang ke kebolehpercayaan dan uptime.

Anda boleh menguji VyprVPN dengan a Jaminan wang balik 30 hari untuk mengetahui mengapa ia menerima ulasan pelanggan yang bercahaya.

Tonton dengan VyprVPN!

5. PrivateVPN

peranti privatevpn

PrivateVPN menawarkan semua yang anda perlukan untuk menyalurkan Gotham di Netflix. Ini termasuk sambungan berkelajuan tinggi, jalur lebar yang tidak terhad, dan penyulitan akhir-ke-akhir untuk semua peranti anda.

Anda boleh mencuba PrivateVPN hari ini dengan a Percubaan percuma 7 hari dan a Jaminan wang balik 30 hari, atau pelajari lebih lanjut dengan melihat apa yang dikatakan pengguna sebenar tentang VPN ini.

Tonton dengan PrivateVPN!

Ringkasan

Untuk penonton di luar AS, VPN adalah cara terpantas dan paling mudah untuk menonton Gotham di Netflix.

Dengan VPN berkualiti tinggi, anda boleh memintas geoblock dan penapisan untuk mengakses kandungan eksklusif dari seluruh dunia selamat dan tanpa nama. Anda tidak akan terlepas seketika tindakan di Gotham lagi!

Masih tidak pasti VPN mana yang terbaik untuk anda? Kami mengesyorkan NordVPN, dan anda boleh mencubanya!

Cuba NordVPN SEKARANG!

Bacaan lanjut

Pakar-pakar sains bajet kami telah menyusun senarai tawaran VPN dan kupon terbaik untuk menjimatkan wang anda pada perkhidmatan anda.

Lapar untuk hiburan? Ketahui cara menyekat Hulu dari mana-mana sahaja!

Jika giliran streaming anda kelihatan sedikit kosong, periksa siri Netflix asli 10 yang terbaik untuk inspirasi.

Jika anda berminat untuk menyemak pembekal lain yang berfungsi dengan baik untuk mendapatkan pembetulan Gotham anda, menonton video berikut. Anda akan belajar cara menggunakan Surfshark untuk membuka kunci Netflix dan menonton Gotham. Apabila anda selesai, anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai ciri-ciri Surfshark dalam ulasan pembekal kami yang mendalam.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me