Bagaimana Menonton Masa Kekecewaan Musim 2 Di mana-mana! | Januari 2020


Sudah tiba masanya untuk kembali ke Dreamland untuk Musim 2 dari kejutan fantasi Matt Groening yang lucu.

Kesemua sepuluh episod pertunjukan hit streaming sekarang, secara eksklusif di Netflix. Tetapi walaupun anda seorang pelanggan Netflix, anda mungkin hilang.

Itu kerana Netflix menyekat aksesnya kepada pemirsa di negara tertentu. Malah, Perpustakaan Netflix berbeza-beza bergantung kepada negara yang anda gunakan. Ini satu proses yang dipanggil geoblocking. Dan ia boleh menghentikan anda daripada menangkap pada Musim 2 dari Kekecewaan.

Jangan bimbang sekalipun. Awak boleh mengatasi geoblock ini dan akses keseluruhan katalog Netflix dengan menggunakan a VPN premium.

Bagaimana? Nah, a VPN membolehkan anda menyambung ke pelayan jauh di lokasi lain. Ini bermakna ia boleh menyembunyikan alamat IP anda dan memberikan anda akses kepada semua filem dan rancangan TV Netflix yang dihadkan.

Dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menonton musim kedua Kekecewaan dengan VPN. Lebih-lebih lagi, kami akan memberikan anda kami cadangan terbaik untuk VPN terbaik untuk pekerjaan itu.

Maaf Bean, tidak ada sihir yang diperlukan di sini.

Panduan Pantas - Bagaimana Menonton Kekecewaan Musim 2 di Netflix

 1. Pilih VPN berkelajuan tinggi dengan pelayan di Amerika Syarikat. NordVPN adalah perkhidmatan hebat untuk membuka kunci Netflix!
 2. Muat turun dan pasang perisian VPN anda.
 3. Buka aplikasi dan sambungkan ke pelayan jauh di AS.
 4. Masuk ke akaun Netflix anda dan mulakan streaming tanpa batasan!

Tonton Masa Kekecewaan Musim 2 Sekarang!

Kenapa Anda Perlu VPN untuk Menonton Kekecewaan Musim 2

Seperti banyak tajuk Netflix, Kekecewaan di bawah sekatan geo ketat. Ia adalah taktik yang digunakan perkhidmatan streaming menjejaki siapa yang sedang menonton kandungan mereka, dan yang paling penting, dari di mana.

Netflix melakukan ini oleh mengesan alamat IP anda untuk menentukan lokasi yang tepat peranti anda. Maksudnya, jika anda mencuba dan menonton Kekecewaan dari wilayah yang tidak diluluskan, sambungan anda akan disekat.

Tetapi VPN adalah yang paling banyak cara yang berkesan untuk melangkau mereka geoblocks. Daripada menyambung ke pelayan ISP anda sendiri, VPN membolehkan anda sambungkan ke salah satu daripada ribuan pelayan jauh terletak di seluruh dunia.

Dengan cara itu, anda boleh topeng alamat IP anda dan hentikan Netflix daripada mengesan lokasi sebenar anda. Sebaliknya, Netflix hanya akan berfikir anda menonton dari lokasi pelayan jauh anda.

Untuk Kekecewaan, anda perlu berhubung dengan pelayan di AS. Tetapi dengan VPN terpilih ini, anda boleh sambungkan ke beratus-ratus pelayan AS dari mana-mana sahaja, dan dalam fesyen fantasi yang benar, membuat geoblock hilang!

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

Walaupun VPN adalah sempurna untuk mengakses kandungan geoblock di rumah, mereka juga bagus untuk memastikan anda jangan terlepas sesuatu semasa anda pergi. Jika anda berada di luar negara atau bercuti, sambungkan ke pelayan di negara asal anda untuk menonton semua rancangan kegemaran anda.

Tetapi jika anda mahu selamat dan selamat dalam talian, VPN menjadi lebih berguna. Dengan begitu banyak kita melayari risiko dari perhatian yang tidak diingini, VPN menawarkan anda perlindungan daripada penggodam, pelacak, dan penipu internet.

Bagaimana? Pendek kata, oleh menyulitkan data anda.

Apabila anda menyambung ke pelayan jauh melalui VPN, anda mewujudkan terowong yang selamat yang membungkus data peribadi anda dalam lapisan kod yang tidak dapat ditembus. Jalan itu, maklumat sensitif seperti nama pengguna dan kata laluan kekal selamat, selamat, dan dilindungi.

Sebenarnya itu bukan hanya Netflix yang dapat mengesan alamat IP anda. Pengiklan, pembuat malware, dan pengawasan kerajaan mempunyai kuasa itu juga. Tetapi dengan menyembunyikan alamat IP anda, VPN boleh membantu anda melayari tanpa nama.

Jadi, jika anda ingin menikmati internet tanpa had tanpa meletakkan identiti anda pada risiko, VPN sangat sesuai untuk anda.

3 VPN Terbaik untuk Menonton Kekecewaan Musim 2

1. VPN Nord

Bagaimana Menonton Masa Kekecewaan Musim 2 Di mana-mana! | Januari 2020

Apabila membatalkan pembasmian Netflix untuk menonton Kekecewaan atau apa-apa kandungan lain di Netflix dari mana-mana sahaja di dunia, NordVPN adalah salah satu pemain yang paling konsisten. Nikmati akses ke atas 5,500 pelayan di seluruh dunia, termasuk 1,800+ di US-tally yang mengagumkan untuk tag harga yang berpatutan.

Plus, yang unik Ciri DNS Pintar Main memastikan NordVPN menawarkan a pengalaman streaming yang cemerlang, sama ada anda menonton dari telefon, tablet atau komputer anda.

Keselamatan-bijak, anda berada dalam tangan yang sangat selamat dengan NordVPN perlindungan industri yang terkemuka. Beri data peribadi anda lapisan penyulitan tambahan dengan NordVPN's Ciri VPN berganda. Ia berkuasa Program CyberSec Sementara itu, menyimpan clickbait dan malware di teluk.

Dengan begitu banyak ciri, tidak hairanlah NordVPN adalah satu hit besar dengan pembaca kami. Buat yang paling a Jaminan wang balik 30 hari dan cuba sendiri hari ini!

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Tonton Kekecewaan Musim 2 Dengan NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Tiada siapa yang menyukai buffering. Dan sementara beberapa VPN boleh melumpuhkan kelajuan muat turun anda, ExpressVPN tidak melakukan perkara sedemikian. Malah, kami dapati ia menjadi VPN terpantas di pasaran.

Bukan sahaja tawaran ExpressVPN jalur lebar yang tidak terhad untuk muat turun super cepat, tetapi ia juga memberi anda beralih pelayan tanpa had untuk memastikan anda terus berhubung dengan pelayan yang paling pantas.

Dan dengan lebih 3,000 pelayan di 94 negara, termasuk Amerika Syarikat, anda tidak akan pernah kekurangan pilihan untuk penolakan Kekecewaan.

Lebih-lebih lagi, anda boleh menikmati aliran selamat menerusi ExpressVPN Penyulitan AES 56-bit, dasar no-log, suis bunuh automatik, dan perlindungan kebocoran DNS / IPv6.

Ketahui mengapa begitu banyak pembaca kami mahukan ExpressVPN atau mencubanya secara percuma sekarang.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Stream Disenchantment Season 2 Dengan ExpressVPN!

3. CyberGhost

Peranti CyberGhost

CyberGhost menawarkan salah satu daripada pilihan pelayan yang paling luas di pasaran, dengan lebih 5,000 pilihan di 90 negara yang berbeza. Dan dengan 1,000+ pelayan untuk dipilih dari Amerika Syarikat, memintas pembatasan geografi Netflix adalah cepat dan mudah.

Itulah terima kasih kepada CyberGhost pelayan streaming khusus, masing-masing dioptimumkan untuk platform yang berbeza, termasuk Netflix. Dan tidak kira server mana yang anda sambungkan, anda akan menikmati jalur lebar yang tidak terhad untuk tontonan bebas penonton yang cepat dan cepat.

Segala kelajuan itu datang dengan keselamatan juga. Anda mendapatkan Teknologi penyulitan bit 256-AES ditambah ketat dasar tidak log yang memastikan anda aktiviti tetap tersembunyi dari pandangan, sementara perisian khusus berfungsi untuk blok iklan berniat jahat dan kandungan yang berbahaya.

Boleh dipercayai dan mudah digunakan, CyberGhost adalah pilihan serba hebat. Tidak yakin? Semak semakan penuh kami untuk lebih atau cuba hari ini dengan Jaminan wang balik 45 hari.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, profil khusus menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Tonton Kekecewaan Musim 2 Dengan CyberGhost!

Ringkasan

Ambil daun keluar dari buku Bean dan jangan biarkan apa-apa menghalang anda daripada menonton Kekecewaan Musim 2. Muat turun salah satu daripada VPN yang diberi nilai teratas sekarang aliran tanpa batasan.

Ketiga ciri tersebut jalur lebar yang tidak terhad untuk melihat tontonan bebas, tetapi terima kasih keselamatan industri yang terkemuka dan a pilihan pelayan AS yang luar biasa, NordVPN adalah pilihan utama kami untuk menonton Kekecewaan.

Bacaan lanjut

Jangan biarkan sekatan geoblock Netflix menghalang anda daripada menonton rancangan kegemaran anda. Lihat pick terbaru kami untuk VPN terbaik untuk streaming Netflix.

Atau untuk mengetahui lebih lanjut mengenai VPN tidak log, baca panduan berguna kami.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me