Bagaimana Menonton TV Quest dari mana-mana di 2020


Jika anda dari UK, anda mungkin menggunakan Quest TV untuk beberapa acara kegemaran dan acara sukan anda. Walau bagaimanapun, jika anda melakukan perjalanan atau bergerak ke luar negara, anda mungkin mendapati bahawa anda tidak dapat menyambung ke Quest TV. Ini adalah kerana Quest TV hanya berfungsi di dalam United Kingdom. Quest TV menjejaki alamat IP anda untuk menentukan lokasi anda, dan jika anda berada di luar UK, ia menghalang sambungan anda. Ini dikenali sebagai geoblocking.

VPN yang boleh dipercayai membolehkan anda mendapatkan geoblock masa lalu supaya anda boleh menonton TV dari mana-mana sahaja. Ia melakukan ini dengan memasangkannya alamat IP sebenar anda dan memberikan anda alamat IP di UK dengan menghubungkan anda ke pelayan di sana.

Saya telah menguji banyak VPN premium untuk mencari pilihan terbaik untuk menonton Quest TV dari mana saja berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, keselamatan, dan kemudahan penggunaan. Teruskan membaca untuk memilih 5 teratas saya.

Panduan Pantas: Bagaimana Menonton TV Quest dari mana-mana sahaja

 1. Pilih VPN yang ada pelayan di UK. Saya cadangkan NordVPN untuk ciri, kelajuan, dan kebolehpercayaannya.
 2. muat turun dan pasang VPN anda pada peranti yang anda akan gunakan untuk menonton TV Quest.
 3. Lancarkan VPN dan bersambung ke pelayan di UK atau Ireland.
 4. Lawati laman web Quest TV dan mula menonton!

Watch Quest TV Now!

Kenapa Anda Perlu VPN untuk Menonton TV Quest

Dengan menggunakan a VPN, anda boleh melangkau geo-larangan dan menipu Quest TV ke dalam pemikiran yang anda sedang menonton secara tempatan dengan memasangkan alamat IP sebenar anda. Daripada menyambungkan anda ke pelayan ISP anda, VPN menghubungkan anda ke lokasi maya. Untuk mengakses Quest TV, anda perlu menyambung ke pelayan di UK.

Beberapa perkhidmatan streaming cuba untuk mengenal pasti apabila VPN sedang digunakan dan menyekatnya. Saya tidak pernah mendengar mana-mana VPN yang tidak berfungsi dengan Quest TV, tetapi itu boleh berubah. Oleh itu, apabila anda memilih VPN, saya mencadangkan melekat pada perkhidmatan yang cuba dan benar dengan banyak pelayan, keupayaan penyulitan pepejal, dan penyelenggaraan teratur untuk mengemas kini alamat IP.

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

Unblocking Quest TV supaya anda dapat menontonnya dari mana saja adalah alasan yang hebat untuk menggunakan VPN. Tetapi itu hanya sebahagian daripada apa yang boleh dilakukan oleh VPN.

VPN juga boleh menyahsekat perkhidmatan penstriman geografi terhad lain seperti Netflix, Hulu, dan Amazon Prime TV. Ia juga boleh melindungi privasi dalam talian anda dan memastikan maklumat sensitif anda selamat.

Oleh kerana VPN menyembunyikan alamat IP sebenar anda, ia melindungi identiti dalam talian anda. VPN juga menggunakan penyulitan gred tentera untuk menyulitkan data anda jadi aktiviti internet anda tidak dikenali. Oleh itu ISP, pengiklan, dan penggodam berpotensi anda tidak boleh mengesan anda dalam talian dan melihat aktiviti anda. Ini meningkatkan keselamatan apabila anda dihubungkan dari rumah dan sangat penting jika anda menggunakan perkhidmatan wi-fi awam di tempat seperti restoran dan kedai kopi.

Awak boleh terus berhubung dengan pelayan UK apabila anda melakukan aktiviti lain dalam talian, dan anda akan bersedia untuk menonton Quest TV pada bila-bila masa. Tetapi anda juga boleh sambungkan ke pelayan lebih dekat ke lokasi sebenar anda dan beralih ke UK bila-bila masa anda mahu.

5 VPN Terbaik untuk Menonton TV Quest

1. NordVPN

Bagaimana Menonton TV Quest dari mana-mana di 2020

Untuk streaming TV Quest atau kandungan lain yang disorot di luar UK, cadangan atas saya adalah NordVPN. Ia mempunyai lebih daripada 500 pelayan di UK bersendirian. NordVPN juga menyediakan kelajuan pantas secara konsisten jadi anda boleh menstrim tanpa buffering dan a SmartPlay DNS penetapan yang boleh menghubungkan anda ke pelayan UK yang paling cepat.

VPN unggul ini mengekalkan jarak dekat 6,000 pelayan di 60 negara. Anda boleh mengelakkan geoblock di seluruh dunia, dan berasa selamat dengan keselamatan terkemuka ciri seperti penyulitan 256-bit, VPN berganda, tetapan DNS tersuai, dan sokongan untuk OpenVPN. Terdapat ketat dasar tidak log, dan ia termasuk suite CyberSec untuk melindungi anda dari  malware, pop timbul, dan laman web yang mencurigakan. Jika anda mempunyai soalan atau tersekat, bantuan sentiasa tersedia dengannya Sokongan 24/7.

Anda boleh mencuba NordVPN sehingga enam peranti, dengan Jaminan wang balik 30 hari. Dengan semua ciri ini, mudah untuk melihat mengapa ia adalah pilihan saya # 1 dan VPN yang paling popular di dunia.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • ABC, Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan P2P khas yang ada

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Tonton TV Quest dengan NordVPN!

2. ExpressVPN

Peranti ExpressVPN

ExpressVPN telah tamat 3000 pelayan di 160 lokasi tersebar di 94 negara. Untuk Quest TV ada liputan yang sangat baik di UK.

VPN Express ialah salah satu VPN terpantas Saya telah diuji. Pelayan UKnya mempunyai kelajuan konsisten lebih dari 100 Mbps, iaitu lebih daripada cukup untuk menstrimkan video dari Quest TV. Ia juga mempunyai ujian kelajuan sendiri, jadi anda boleh menyemak untuk mengetahui betapa baiknya sambungan anda sebelum aliran anda.

Kelajuan bukanlah satu-satunya tawaran VPN Express. Ia mempunyai ciri-ciri unik seperti split-tunneling yang membolehkan anda memilih tapak dan aplikasi mana yang pergi melalui VPN dan yang akan melalui internet biasa (tidak terenkripsi). Satu lagi ciri yang unik untuk ExpressVPN ialah MediaStreamer. Biasanya, peranti seperti Amazon Fire Stick dan Apple TV tidak disokong oleh VPN tetapi MediaStreamer membolehkan anda menstrim kandungan pada peranti ini dan banyak konsol permainan.

ExpressVPN juga menawarkan banyak ciri keselamatan dan privasi seperti perlindungan kebocoran DNS, penyulitan gred ketenteraan, sokongan untuk OpenVPN, dan dasar tidak ketat.

Pengguna suka keandalan dan kelajuan ExpressVPN. Jika anda tidak menyukainya juga, anda boleh mendapatkan wang anda kembali terima kasih kepada a Jaminan 30 hari.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • ABC, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Tonton Quest TV dengan ExpressVPN!

3. CyberGhost

Peranti CyberGhost

Cyberghost mempunyai lebih daripada 6000 pelayan di 90+ ​​negara, dengan lebih daripada 400 pelayan di UK, tersebar di 3 lokasi. Ini membantu CyberGhost membenarkan tuntutannya sebagai "perkhidmatan VPN yang disyorkan untuk warganegara UK."

Ia juga mempunyai kuat komitmen terhadap privasi, dan kelajuan muat turun yang sangat baik. CyberGhost menjanjikan untuk membantu pengguna di dalam UK mengatasi apa yang disebut sebagai "alat pengawasan gaya totalitarian" yang kini menjadi undang-undang di Britain. Tetapi ia juga membolehkan pengguna di luar negara kekal selamat dan tersambung secara peribadi ke rumah mereka.

Walaupun tidak secepat ExpressVPN atau NordVPN, Cyberghost masih cukup cepat untuk streaming.

Semua pelayan British CyberGhost juga P2P dioptimumkan, menjadikannya pilihan yang baik untuk torrenting dan perkhidmatan perkongsian fail yang lain.

Dikemas dengan ciri privasi dan keselamatan seperti suis membunuh dua, adware dan penghalang malware, dasar tidak log, dan penyulitan 256-bit, mudah untuk melihat mengapa pembaca kami menyukai perkhidmatan ini.

Anda boleh mencuba CyberGhost percuma selama 24 jam, dan juga dapatkan kembali wang anda dalam masa 45 hari, jika anda tidak berpuas hati.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Tonton Quest TV dengan CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark

Salah satu VPN yang lebih murah yang saya telah diuji, Surfshark boleh mendapatkan sekitar geoblock Quest TV, dan geoblock banyak perkhidmatan penstriman lain.

Dengan 1,040 pelayan di lebih dari 60 buah negara, ia adalah VPN yang semakin popular apabila ia tumbuh.

Walaupun ia baru, dan tidak secepat beberapa VPN lain yang saya telah diuji, ia masih banyak lagi ciri keselamatan dan privasi termasuk a membunuh suis, penyulitan gred ketenteraan, dan dasar tidak log - walaupun ia masuk log masuk dan maklumat pengebilan dasar anda.

Surfshark juga mempunyai ciri Whitelister yang membolehkan anda menentukan aplikasi dan tapak mana yang boleh memintas VPN dan ciri CleanWeb untuk melindungi anda daripada percubaan malware, pelacak, pop timbul, dan percubaan phishing. Dengan semua ciri-ciri ini, anda dapat melihat mengapa ia terpukul dengan pembaca kami.

Surfshark mempunyai pelbagai peringkat harga dan semua langganan dilindungi oleh a Jaminan wang balik 30 hari.

Surfshark boleh menyahsekat:

 • ABC, Netflix, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

Surfshark berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox.

Tonton TV Quest dengan Surfshark!

5. PrivateVPN

Peranti PrivateVPN

Ini adalah satu lagi kecil tetapi berkembang VPN. Menonton Quest TV tidak akan menjadi masalah, walaupun PrivateVPN hanya mempunyai beberapa pelayan di UK. Ini menyediakan kelajuan lebih daripada cukup, tetapi terdapat sedikit risiko kesesakan.

Anda boleh melancarkan Quest TV pada sehingga 6 peranti menggunakan akaun PrivateVPN yang sama. Penyulitan gred ketenteraan, dasar tidak log, suis bunuh, dan perlindungan kebocoran DNS menjadikan anda selamat pada semua peranti tersebut. Dan juga 30 hari, jaminan wang balik akan membiarkan anda menguji VPN untuk diri sendiri.

Sebaik sahaja anda melakukannya, anda akan melihat mengapa begitu banyak orang merasa mudah untuk digunakan, dan bernilai dengan harga.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

PrivateVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

Tonton TV Quest dengan PrivateVPN!

Kesimpulannya

Jika anda dari UK, maka Quest TV mungkin merupakan sebahagian daripada kehidupan anda yang anda tidak mahu menyerah. Dan mengapa anda perlu? Apa yang anda perlukan adalah perkhidmatan VPN yang baik untuk menyahsekat saluran apabila anda berada di luar negara. Cadangan yang saya buat adalah beberapa yang terbaik, terutamanya NordVPN.

VPN juga merupakan cara yang berkesan untuk melindungi keselamatan dan privasi anda dalam talian. Anda akan mendapati bahawa keselamatan yang diperluaskan meningkatkan pengalaman penyemakan imbas anda secara keseluruhan. Dengan mengelakkan geoblocks pada streamer biasa seperti Quest TV, anda masih boleh menonton rancangan kegemaran anda dari mana-mana sahaja.

Bacaan lanjut

 • Mahu berkongsi fail? Lihat siaran kami di Laman Web Torrent Terbaik.
 • Jika anda mengembara di seluruh Eropah, VPN Terbaik kami untuk Eropah adalah bacaan berguna.
 • Jika anda menggunakan NordVPN dan Netfix cari tahu bagaimana untuk Nyahsekat Netflix dengan NordVPN di sini.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me