Bagaimana Tuntutan Percubaan Percuma Surfshark Anda – Dikemaskini untuk 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Surfshark adalah salah satu daripada VPN langganan yang lebih baru, tetapi ia mendapat ulasan yang baik dari para penggunanya, terima kasih ciri-ciri hebat dan kemudahan penggunaan. Walau bagaimanapun, sebelum anda mengunci diri anda dalam pelan 12-bulan, adalah bijak untuk menentukan sama ada Surfshark mempunyai apa yang anda perlukan dalam VPN.

Kami telah menemui cara mudah untuk mendapatkannya 30 hari Surfshark cubaan percuma. Ini akan memberi anda banyak masa untuk bereksperimen dengan VPN dan melihat sama ada ia adalah untuk anda.

Percubaan Percuma Surfshark: Gambaran Keseluruhan

Peranti Surfshark


Sebelum pergi lagi, kita harus mengatakannya Surfshark tidak menawarkan percubaan percuma dalam pengertian tradisional.

Sebaliknya, Surfshark menawarkan a Jaminan balik wang jaminan 30 hari. Anda boleh mendapatkan bayaran balik sepenuhnya dalam 30 hari pertama penggunaan anda, walaupun anda berpuas hati 100%. Lebih lama daripada percubaan percuma 7 hari standard, anda mempunyai bulan penuh untuk mendapatkan pegangan dengan ciri dan antara muka, jadi anda benar-benar boleh menentukan sama ada VPN yang betul untuk anda.

Selagi anda tidak melanggar Syarat Perkhidmatan Surfshark, mendapatkan bayaran balik anda adalah sangat mudah. Hanya emel jabatan sokongan mereka meminta bayaran balik anda dalam tempoh percubaan 30 hari. Masa yang diperlukan untuk menerima bayaran balik anda bergantung pada kaedah pembayaran pilihan anda dan pada kelajuan bank peribadi anda. Surfshark menawarkan Live Chat sokongan pelanggan 24/7 jika anda memerlukan jawapan tambahan.

Dengan percubaan selama 30 hari, anda tidak mendapat versi turun air VPN. Kamu ada akses kepada versi premium dan semua ciri yang ada padanya. Ini bermakna anda boleh menikmati kelajuan pantas di seluruh 1041+ pelayan, dasar log tidak ketat, protokol keselamatan maju, dan tiada iklan, penjejak atau malware, untuk menamakan tetapi beberapa. Ini semua melalui antara muka intuitif dan mudah untuk menavigasi yang anda boleh gunakan pada peranti tanpa had.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai VPN baru di bandar dan prestasi, kelajuan, keselamatan, apl mudah alih, dan banyak lagi, periksa kami kajian mendalam Surfshark.

Mulakan Percubaan Percuma Surfshark Anda!

Percubaan Percuma Surfshark: Panduan Persediaan Pantas

Sangat mudah untuk mendaftar untuk Surfshark dan mendapatkan percubaan wang balik 30 hari anda. Inilah yang perlu anda lakukan:

  1. Pergi ke halaman percubaan percuma VPN Surfshark.
    Bagaimana Tuntutan Percubaan Percuma Surfshark Anda - Dikemaskini untuk 2020
  2. Klik pada 'Mulakan Percubaan PERCUMA'Butang dan daftar untuk akaun. Pilih rancangan - pilihan anda 24 bulan, 12 bulan, atau sebulan, tetapi sebenarnya tidak kira langganan mana yang anda gunakan kerana anda akan menerima bayaran balik selepas 30 hari. Button percubaan percuma Surfshark
  3. Masukkan alamat e-mel anda dan pilih kaedah pembayaran pilihan anda. Bentuk pembayaran yang diterima termasuk kad kredit, PayPal, Google Pay, jenis cryptocurrency tertentu, dan Alipay. Pilihan Langganan Percubaan Percuma Surfshark
  4. Nikmati 30 hari anda melangkau geo-larangan, menayangkan rancangan kegemaran anda pada kelajuan tinggi, dan melayari internet dengan selamat dalam pengetahuan bahawa data anda selamat dari penggodam.

Percubaan Percuma Surfshark: Apa Seterusnya?

Sebaik sahaja anda mendaftar, semua yang perlu anda lakukan ialah memuat turun perisian anda dan menikmati ciri-ciri hebat Surfshark pada seberapa banyak peranti yang anda suka.

Sebelum percubaan 30 hari anda selesai, hindari pembaharuan auto pembayaran dengan menghubungi pasukan perkhidmatan pelanggan mereka (sama ada melalui e-mel atau dengan menggunakan sembang langsung 24/7 mereka) dan meminta bayaran balik dan penutupan akaun anda. Sudah tentu terpulang kepada anda jika anda memutuskan untuk meneruskan langganan dengan Surfshark pada masa akan datang, tetapi mengapa tidak mencuba beberapa percubaan VPN percuma seperti dengan ExpressVPN.

Mulakan Percubaan Percuma Surfshark Anda!

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me