Bagaimana untuk Membongkar Spotify di Sekolah atau Mana-mana – Hack Mudah 2020


Ia mengecewakan untuk membayar langganan Spotify, hanya untuk memastikan akses anda disekat disebabkan oleh sekatan geo. Di sesetengah kawasan, Spotify tidak dapat diakses sama sekali.

Malah di negara asal anda, anda mungkin mendapati Spotify disekat di sekolah atau tempat kerja anda.

Berita baiknya ialah bagaimana anda boleh akses Spotify di mana sahaja anda berada. VPN adalah penyelesaian kesempurnaan untuk pelancong dan untuk penduduk tempatan yang ingin memanfaatkan ciri-ciri penuh yang ditawarkan oleh Spotify.

Dengan menggunakanNordVPNatau VPN berkelajuan tinggi yang lain, anda akan dapat mendengar muzik kegemaran anda dari mana-mana sahaja di dunia.

VPN berfungsi dengan memasangkan alamat IP anda supaya anda boleh memintas sekatan geo. VPN adalah cara yang mudah dan selamat untuk mengelakkan blok kandungan.

Dalam bahagian di bawah, kami akan menunjukkan kepada anda dengan tepat bagaimana anda boleh menggunakan VPN untuk menyahsekat Spotify di sekolah atau di tempat lain!

Cara Dengar: Panduan Pantas

  1. Pilih VPN dengan pelayan yang berpangkalan di Amerika Syarikat - NordVPN adalah cadangan kami untuk membuka kunci Spotify supaya anda boleh mendengar apa yang anda mahu, apabila anda mahu.
  2. Muat turun VPN pilihan anda dan pasang perisian pada peranti anda.
  3. Sambung ke a Pelayan berasaskan AS.
  4. Hidupkan aplikasi Spotify anda dan log masuk. Sekarang anda boleh mula menstrasikan muzik kegemaran anda!

Mulakan Streaming dengan NordVPN!

Mengapa Anda Memerlukan VPN untuk Membuka Utama Spotify

Di peringkat tempatan, anda mungkin mendapati bahawa sekolah atau tempat kerja anda menghalang akses ke Spotify. Pelancong juga mungkin mendapati Spotify disekat di negara destinasi mereka.

Pengguna berasaskan AS mempunyai akses penuh ke katalog muzik Spotify, seperti juga pengguna di kebanyakan negara barat. Sekiranya anda tinggal atau melancong di luar Amerika Syarikat atau Eropah, anda boleh menggunakan VPN untuk mengakses perkhidmatan Spotify dan semua ciri-cirinya. Apa yang perlu anda lakukan ialah menyambung ke pelayan VPN di negara dengan akses Spotify. Spotify kini boleh didapati di negara-negara yang disenaraikan di sini.

Spotify boleh menyekat akses untuk pengguna di negara atau kawasan tertentu. Ini boleh disebabkan oleh isu-isu dengan hak harta intelek atau undang-undang hak cipta.

Platform blok Spotify di negara-negara ini dengan mengenal pasti alamat IP mana yang terletak di sempadan geografi negara. Apabila alamat IP di negara tempat Spotify disekat cuba menyambung ke perkhidmatan, akses mereka akan dinafikan. Oleh meluruskan alamat IP anda dengan VPN, anda boleh mengelakkan sekatan ini tanpa mengira lokasi anda.

VPN berkualiti tinggi akan melakukan lebih daripada sekadar membolehkan anda memintas sekatan geo. Ia juga akan menawarkan penyulitan kuat untuk mengekalkan privasi dalam talian anda dan memastikan data peribadi anda selamat dari penggodam dan pihak ketiga.

Kami mengesyorkan memilih VPN dengan jalur lebar tanpa had supaya anda mempunyai pengalaman penstriman aliran yang paling tinggi tanpa masalah buffering atau loading.

Pastikan anda hanya menggunakan VPN dengan ciri keselamatan yang kukuh. Ini adalah cadangan VPN kami untuk membuka kunci Spotify.

Kesimpulannya

Dengan memilih VPN yang berkecepatan tinggi, anda akan dapat memotong sekatan geografi dan mengakses Spotify tidak kira di mana anda berada di dunia.

Tidak pasti VPN yang anda mahu pilih untuk muzik aliran dari Spotify? Kami mengesyorkan memilih NordVPN untuk lebar jalur tanpa had, penyulitan kuat, dan akses kepada pelayan AS.

Kedudukan Penyedia Kedudukan Markah Skor kami
Pilihan Editor 5.0 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
2 4.9 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
3 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
4 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
5 4.7 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak

Bacaan lanjut

Mahu menjimatkan wang pada langganan VPN seterusnya anda? Cari tawaran eksklusif, kupon, dan tawaran VPN di halaman ini.

Berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai mengapa anda perlu menggunakan VPN? Kami telah mencipta panduan VPN dengan semua asas.

Mencari perkhidmatan penstriman percuma? Lihat senarai pilihan penstriman percuma kami yang tidak memerlukan langganan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me