Bagaimana untuk mendapatkan Fortnite Unblocked di Sekolah atau Kerja pada tahun 2020


Bersedia menaiki roket ke wilayah musuh dari kerja atau sekolah? Kami boleh menunjukkan kepada anda bagaimana!

Banyak sekolah dan tempat kerja digunakan firewall untuk mengawal akses internet anda. Jika anda penggemar Fortnite yang gemar, firewall akan menjadikan sambungan anda menjadi zombie musuh, menghentikan anda daripada terlibat dalam pertempuran melalui rangkaian setempat.

Tetapi jika anda gunakan VPN untuk menyamarkan sambungan anda, anda akan "menggeletar" jalan anda ke pelayan Fortnite dalam masa yang singkat.

VPN ialah cara paling mudah dan paling selamat untuk menyahsekat Fortnite. Dengan memasukan alamat IP anda, VPN yang baik boleh memintas firewall dan geoblock untuk memberi anda akses internet tanpa batasan. Dan kerana VPN menyulitkan trafik internet anda, guru atau bos anda tidak akan dapat melihat apa yang anda lakukan dalam talian.

Jadi jika anda lapar untuk kejayaan kemenangan, hanya ikuti panduan pantas kami untuk membuka sekatan Fortnite di sekolah, bekerja, atau di mana sahaja yang anda mahu mainkan. Kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk melewati firewall, dan membantu anda memilih VPN yang terbaik untuk anda.

Senarai Pantas: VPN Terbaik untuk mendapatkan Fortinite Unblocked Anywhere

 1. NordVPN
  Mengucapkan selamat tinggal kepada lag, blok VPN, dan firewall dengan pelayan berkelajuan tinggi NordVPN dan data tanpa had.
 2. ExpressVPN
  Sangat mudah untuk masuk ke Tilted Towers dengan ExpressVPN, VPN premium terpantas di pasaran.
 3. CyberGhost
  CyberGhost yang pantas dan mesra pengguna berfungsi pada hampir mana-mana peranti, termasuk PS4 dan Xbox One.
 4. VyprVPN
  Teknologi Chameleon inovatif mengalahkan firewall dan blok VPN supaya anda boleh memberi tumpuan kepada memusnahkan musuh.
 5. IPVanish
  Apabila perkara-perkara yang tersembunyi, IPVanish anda telah dilindungi dengan penyulitan akhir-ke-akhir untuk setiap peranti.

Buka kunci Fortnite SEKARANG!

Kenapa Anda Perlu VPN untuk Mengakses Fortnite & Bagaimana ia berfungsi

Sekiranya anda tidak mendapat cukup Fortnite, perlu log keluar apabila anda bersekolah atau bekerja boleh merosakkan hari anda. Bagaimana anda perlu memberi tumpuan kepada kerja apabila semua yang anda boleh fikirkan ialah cabaran Battle Royale seterusnya?

Sekolah dan perniagaan menggunakan firewall untuk menghalang anda daripada mengakses laman web yang mereka anggap mengganggu, dan sedihnya, banyak daripada mereka gunakan teknologi ini untuk menghalang Fortnite. Tidak kira jika anda menggunakan peranti anda atau mereka, kerana blok tersebut menjejaskan seluruh rangkaian.

Walaupun kita jangan menggalakkan anda memecahkan sebarang peraturan yang boleh mendatangkan masalah kepada anda, kami percaya semua orang mempunyai hak untuk mengakses internet dengan bebas. Kita semua untuk mendapatkan kerja anda, tetapi semua orang perlu berehat!

VPN yang baik boleh memintas firewall rangkaian anda Batalkan Fortnite dalam hanya beberapa klik. Ia berfungsi dengan menyambungkan anda ke pelayan jauh dan menyerahkan peranti anda alamat IP maya, yang menjadikannya kelihatan seperti anda mengakses permainan dari lokasi yang berbeda.

VPN juga menyulitkan semua data anda, jadi pentadbir rangkaian dan ISP anda tidak dapat melihat aktiviti penyemakan imbas anda. Firewall tidak dapat mengesan laman web yang anda akses, jadi ia tidak dapat menghalang anda daripada bermain!

Dengan VPN yang betul, anda akan mempunyai kelajuan tinggi, akses peribadi ke Fortnite. Anda juga akan dapat mengakses laman web dan permainan yang disekat lain dari mana saja di dunia. Tetapi tidak semua VPN sama dan anda perlu berhati-hati apabila anda memilih VPN untuk Fortnite.

Fortnite menggunakan teknologi anti-VPN dalam mode Battle Royale untuk menghalang pengguna daripada menipu. Jika sistem mengesan bahawa anda menggunakan VPN, anda tidak akan dapat bermain. Malah ada laporan akaun pengguna yang dihukum setelah mereka menggunakan VPN.

Walau bagaimanapun, kata rasmi dari pemaju permainan adalah bahawa anda tidak akan dapat bermain sehingga anda mematikan VPN anda. Jadi anda perlu pilih VPN yang mempunyai keupayaan terbukti untuk memintas blok VPN Fortnite tidak dapat dikesan - anda tahu, serangan menyelinap!

VPN Terbaik untuk Digunakan untuk Fortnite

1. NordVPN

Peranti NordVPN

Dengan pelayan kelajuan tinggi, data tanpa had, dan terbina dalam Perlindungan DDoS, NordVPN adalah VPN kuasa untuk Fortnite. Pembekal beroperasi lebih dari 5,000 pelayan di 62 negara, dan sentiasa mengemas kini mereka untuk memastikan yang anda boleh kuasa melalui blok VPN.

NordVPN's VPN berganda teknologi menyulitkan trafik internet anda bukan hanya satu kali, tetapi dua kali, memastikan tidak dikenali namanya. Sementara itu, ciri CyberSecnya mempertahankan anda terhadap iklan malware dan mengecewakan.

NordVPN menawarkan aplikasi dan pelanjutan untuk setiap platform utama, termasuk Windows, Mac OS, iOS, dan Android. Anda juga boleh mendapatkan seluruh klan bersama-sama dan sambungkan sehingga 6 peranti pada masa yang sama.

Cuba NordVPN untuk diri sendiri dengan Jaminan wang balik 30 hari.

Bermain dengan NordVPN SEKARANG!

2. ExpressVPN

Peranti ExpressVPN

Dengan jalur lebar tanpa had dan sambungan super cepat, ExpressVPN adalah pilihan yang popular untuk bermain Fortnite. Ia bagus untuk pemula kerana ia begitu mudah untuk ditubuhkan - anda akan bersedia bermain dalam masa kurang dari lima minit!

Anda boleh menggunakan ExpressVPN ciri terowong perpecahan yang inovatif untuk terus berhubung dengan peranti wayarles di pejabat anda melalui alamat IP tempatan anda semasa bermain Fortnite melalui VPN. Ini bermakna ia mudah untuk bekerja dan bermain pada masa yang sama!

Aktiviti penyemakan imbas dan maklumat peribadi anda akan dirahsiakan dengan ExpressVPN Penyulitan 256-bit. Penyulitan disokong oleh suis bunuh automatik untuk menyekat data yang tidak dilindungi daripada bocor ke rangkaian kongsi anda dalam peristiwa jarang yang VPN anda gagal.

ExpressVPN menyegarkan IP pelayannya dengan kerap ke mengatasi perisian anti-VPN, yang menjadikannya sesuai untuk Fortnite Battle Royale. Apl tersedia untuk hampir setiap platform, termasuk konsol permainan!

Terbaik dari semua, anda boleh mencubanya tanpa risiko dengan Jaminan wang balik 30 hari dan a Percubaan percuma 7 hari pada peranti mudah alih.

Main dengan ExpressVPN SEKARANG!

3. CyberGhost

pelbagai peranti cyberghost

CyberGhost memahami pemain - dan memastikan mereka gembira dengannya 5,700+ kelajuan tinggi, pelayan DDoS-proof di seluruh dunia. Anda akan menyelinap melewati firewall dan blok VPN, sementara ciri keselamatan mewah seperti suis bunuh automatik jaga keselamatan dan privasi dalam talian anda.

CyberGhost adalah kegemaran orang ramai, dan murah hati Jaminan wang balik 45 hari memberi anda banyak masa untuk melihat mengapa. Anda akan menyukai antara muka pengguna yang bersih dan visual dan pilihan untuk menggunakan VPN sehingga 7 peranti sekaligus.

Main dengan CyberGhost SEKARANG!

4. VyprVPN

Bagaimana untuk mendapatkan Fortnite Unblocked di Sekolah atau Kerja pada tahun 2020

Teknologi Chameleon proprietari VyprVPN boleh dengan mudah memintas firewall dan blok VPN. VyprVPN juga menguasai dan mengekalkan semua 700 pelayannya, memberikan VPN ini kelebihan yang berbeza ketika datang ke kelajuan dan kebolehpercayaan.

Ciri-ciri keselamatan yang kuat seperti penyulitan gred tentera dan perlindungan DDoS akan melindungi maklumat peribadi anda dan menyimpan rahsia Fortnite sesi anda dari pentadbir rangkaian dan ISP anda.

Anda boleh mencuba VyprVPN hari ini, tanpa risiko, dengan a Jaminan wang balik 30 hari.

Main dengan VyprVPN SEKARANG!

5. IPVanish

peranti Android

IPVanish menawarkan semua ciri yang anda perlukan dalam VPN untuk bermain Fortnite, termasuk penyulitan end-to-end untuk kebanyakan platform utama dan sehingga 10 sambungan peranti serentak untuk mengekalkan seluruh klan!

Sangat mudah untuk memulakan dengan IPVanish antara muka pengguna yang mudah, yang menjadikan pemula VPN berasa seperti pro lama. Anda akan menyapu penurunan bekalan dalam masa yang singkat!

Anda boleh cuba IPVanish hari ini dengan Jaminan wang balik 7 hari, atau pelajari lebih lanjut dengan melihat apa yang dikatakan pengguna sebenar tentang VPN ini.

Main dengan IPVanish SEKARANG!

Ringkasan

VPN yang baik ialah cara mudah, selamat, berpatutan dan selamat untuk membuka kunci Fortnite tidak kira di mana anda berada. Paling penting, ia akan menyamarkan trafik internet anda dan menyimpan rahsia permainan anda dari pentadbir sekolah dan rakan sekerja yang baik!

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai segala yang VPN dapat lakukan untuk meningkatkan permainan anda dan semua aktiviti dalam talian anda, lihat panduan pemula kami untuk memilih VPN terbaik untuk anda.

Dan untuk memastikan semua rakan anda boleh Batalkan Fortnite, juga, kongsi tawaran VPN terbaik kami dan kupon dengan klan anda!

Dapatkan NordVPN SEKARANG!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me